Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kellet volna megjönnie, (2 db)

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Ha csak tegnap kellet volna megjönnie, ma kimutathatja már egy teszt a terhességet, ha van?

Ez most nekem azért fontos, mert már kétszer elment a pici és most éppen ?rült rohamban élek (3-4 órákat alszom, sok káve, meg energiital), de változtatnék, ha tudnám, hogy valaki odabenn készül?dik.

Legjobb válasz: Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami

Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami
Szia na csináltál tesztet mi lett az eredmény?Drukolok, hogy pozítiv legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a bátorítást. Hétfõig várok. :) Reménykedem. És mindenképp megírom.
Szia szerintem várj még párnapot és utána csinálj még 1tesztet mert annak már kikell mutatnia nekem is 6-ik napon muttata, hogy babás vagyok.Azért majd írd meg milett jó.
A kérdező hozzászólása: Ma is egyértelmüen negativ a teszt. :( Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok! Sajnos a teszt negativ lett. Holnap ismét megpróbálom. És megírom, ha....Reménykedem. Sok örömet!
Biztos hogy kimutatja! Írj, hogy mi lett!
Ha véletlenül mégsem lenne pozitív még ne keseredj el, csinálj újat pár nap múlva. A barátnõmnek csak akkor lett pozitív. Reggel érdemes az elsõ vizeletbõl, mert akkor koncentrálódik benne legjobban a HCG, amit a teszt kimutat.
Én is az elmaradt mensit követõ napon csináltam meg a lehetõ legérzékenyebb tesztet, ami a patikában kapható volt. És más pozitív lett. Soha nem fogom elfelejteni a párom nézte meg elõször és csak annyit kérdezett: a halvány vonal is vonal? És bizony az volt, bár mi minél tovább néztük, annál inkább erõsödött. :-) Rá három nappal csináltam meg a következõt, akkor már nem volt kérdéses a dolog. Sok sikert!
Szia !Én 3napra rá csináltam és teljesen megjelent a vonalka, két teszten is:) Sztem nyugodtan csináld meg , úgy gondolom már jeleznie kell a tesztnek.Drukkolok, de az energiaitalt meg a kávét azért próbáld majd mellõzni.:) 34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Máris megcsinálom. Neked gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést. Pénteken megjött. Nagyon fájdalmas volt máig. :(( Neked nagyon sok örömet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!