Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kellet volna (23 db)

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Closti előtt nem kellet volna a dokinak egy vérvételt csinálnia? Csak hüvelyi UHra küldött, kérdezzek rá ha ismét megyek vagy tudja mit csinál? Mi van ha a hormon szintem nem jó és azért nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.

Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mikor tüszõ és mikortól pete?
A doki az UH-n csak tüszõt lát, ebbõl szabadul ki a petesejt. Ha van tüszõ, és a mérete is megfelelõ, akkor azért többnyire van benne sejt. De ezt nem lehet látni, csak akkor, ha pl. lombikprogramnál leszívják a tüszõ(ke)t, és akkor látják, hogy van-e a tüszõfolyadékban sejt.
Igen, fontos lett volna a vérvétel. A ciklus 3. ill 21. napján szokták csinálni, hohy megfelelõ-e a hormonszinted.Én úgy jártam, hogy hiába volt peteérésem, nem tudott megrepedni a tüszõm, mert rosszak voltak a hormoneredményeim.Kérd meg a dokidat, hogy feltétlen csináljon hormonvizsgálatot!
Nekem azt mondta a doki, hogy a vérvétellel csak a nagy eltéréseket lehet kimutatni, illetve abból arra lehet következtetni, hogy nincs pé. Viszont pl. az én eredményeim jók lettek, de erre azt mondta, hogy nem biztos hogy van pé-em. Nekem is írt fel Clostit, azt mondta nem árthat ...
pedig a closti bõven árthat, ciszta, hányás, ájulás, és egyéb nyalánkság!szerintem mindenképp nagyobb oda figyelést érdemel, mint amennyit a dokid tulajdonít neki.

Ha csak tegnap kellet volna megjönnie, ma kimutathatja már egy teszt a terhességet, ha van?

Ez most nekem azért fontos, mert már kétszer elment a pici és most éppen ?rült rohamban élek (3-4 órákat alszom, sok káve, meg energiital), de változtatnék, ha tudnám, hogy valaki odabenn készül?dik.

Legjobb válasz: Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami

Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami
Szia na csináltál tesztet mi lett az eredmény?Drukolok, hogy pozítiv legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a bátorítást. Hétfõig várok. :) Reménykedem. És mindenképp megírom.
Szia szerintem várj még párnapot és utána csinálj még 1tesztet mert annak már kikell mutatnia nekem is 6-ik napon muttata, hogy babás vagyok.Azért majd írd meg milett jó.
A kérdező hozzászólása: Ma is egyértelmüen negativ a teszt. :( Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok! Sajnos a teszt negativ lett. Holnap ismét megpróbálom. És megírom, ha....Reménykedem. Sok örömet!
Biztos hogy kimutatja! Írj, hogy mi lett!
Ha véletlenül mégsem lenne pozitív még ne keseredj el, csinálj újat pár nap múlva. A barátnõmnek csak akkor lett pozitív. Reggel érdemes az elsõ vizeletbõl, mert akkor koncentrálódik benne legjobban a HCG, amit a teszt kimutat.
Én is az elmaradt mensit követõ napon csináltam meg a lehetõ legérzékenyebb tesztet, ami a patikában kapható volt. És más pozitív lett. Soha nem fogom elfelejteni a párom nézte meg elõször és csak annyit kérdezett: a halvány vonal is vonal? És bizony az volt, bár mi minél tovább néztük, annál inkább erõsödött. :-) Rá három nappal csináltam meg a következõt, akkor már nem volt kérdéses a dolog. Sok sikert!
Szia !Én 3napra rá csináltam és teljesen megjelent a vonalka, két teszten is:) Sztem nyugodtan csináld meg , úgy gondolom már jeleznie kell a tesztnek.Drukkolok, de az energiaitalt meg a kávét azért próbáld majd mellõzni.:) 34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Máris megcsinálom. Neked gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést. Pénteken megjött. Nagyon fájdalmas volt máig. :(( Neked nagyon sok örömet!
Változó, az adott eladótól kell ezt megkérdezni.
A csomag súlya alapján szabják meg a postaköltséget, ezt az Eladótól kell megkérdezned, hogy 1 db- után x-díjat, 5 db után mennyit kell majd fizetned?...
Ezt úgy hívják, hogy combined shipping. Erre kérdezz rá. (már ha nem vagy funkcionális analfabéta)
Nem kell. Persze be lehet írni, de igazából teljesen felesleges.

Mit gondoltok, ha nem jelentette volna ki, hogy csak szexre kellek neki, akkor lenne eselyem ugy, hogy szellemi teren bizonyitok?

Volt egy kerdesem, amelyben leirtam, hogy tetszik egy pasi, de kiderult, hogy nocsabasz, es azt mondta az egyik ismerosunknek, hogy bevallalna engem, de csak szexre kellenek neki. Ha bizonyitanak neki szellemi teren, es nem jelentette volna ki, hogy csak arra kellek neki, tobb eselyem lenne ot hosszabbtavra megfoni?

Legjobb válasz: Te amilyen szépen fogalmazol, olyan agyatlan nõ vagy.

Te amilyen szépen fogalmazol, olyan agyatlan nõ vagy.
A kérdező hozzászólása: Mar meg se haragudj, de ez itt nem magyar nyelv- es irodalom tantargyverseny!
Ha csak szexre kellesz neki akkor nem hiszem hogy meg tudod majd fogni, mert komolyabban nem gondolja veled csak egy éjszaka erejéig. Így szerintem nem nagyon izgatja hogy te milyen ember is vagy valójában. Az ilyen csávók csak a kalandokat keresik nem a társukat.
Hogy bizonyítasz "szellemi téren", amikor még annyit se látsz át, hogy ILYEN fickónak NINCS mit bizonyítani?!
Éppen azért jelentette ki, h megspórolj magadnak felesleges köröket, ha neked komolyabb terveid lennének vele. Jó fej volt legalább nem hitegetett....
Nem tudsz neki bizonyítani, mert nem érdekli egy kicsit sem. Én egy ideig próbáltam bizonyítani egy ilyen pasinak , de nem kellett sok idõ, hogy rájöjjek, hogy "és mi van velem? Nekem ki bizonyít?" Nem tudtam vele beszélgetni, nem is próbálkozott, leszarta a fejem, ugyhogy egy kis idõ után már én is így álltam hozzá.... 21L
http://www.babasmamas.hu/kalk.php Itt kiszámolhatod!
kb 6 hetre saccolnek!! tervezett baba volt?
6-6, 5 hetes. Jövõ hét végefelé ha elmégy dokihoz, jó eséllyel lesz szívdobogás is:)
Kb.olyan 7 hetes körüli lehetsz és valóban, ha 1hét múlva elmész orvoshoz már lehet a szívverését is fogod hallani:)
Nekem már 6+2-nél is volt szívhang.:) Gratulálok!:)
A kérdező hozzászólása: És ha még nem voltam dokinál, vagyis még nem csináltak hüvelyi ultrahnagot, de amikor elõször megyek, már van szívhang, akor nem kell a hüvelyi ultrahang, hanem rögtön hasi uh-t csinál? lehetséges ez?
Nem az elsõ mindenképp hüvelyi lesz!
A kérdező hozzászólása: Akor is ha csak 10. hétre kaptam idõpontot? és akor fog elõször megvizsgálni?
Nem akkor már csak sima UH, de sztem a méhszájadat megvizsgálja.

10-12 mondatos fogalmazást kell írnom. Csak az van megadva, hogy a történet csattanója ez a mondat legyen: 'Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. ' (többi lent)?

A sztori akármiről szólhat, a baj csak az, hogy nincs semmi ötletem...Tudtok valami érdekes (akár kitalált), ugyanakkor nem bonyolult ötletet/témát adni?

Legjobb válasz: Írj egy krimi történetet, amiben a bûnös elszólja magát..:) Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...

Írj egy krimi történetet, amiben a bûnös elszólja magát..:) Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...

Honnan van ez az idézet? Elmentél tőlem, s én hagytam, hogy menj csak el. Hiába lett volna minden, ha valaki menni akar, azt hagyni kell.

Nekem valamiért az Anyegin rémlik. De nem vagyok biztos a dolgomban.

Legjobb válasz: Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Mit szóltok ahhoz, hogy a 3 Orbán kormányban, kormányalakításkor összesen csak 1 nõi miniszter volt? És õ is csak azért mert kellet és ha akarták volna akkor se hagyhatták volna ki.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ugyanakkor a fideszbõl nõ soha nem került miniszteri posztra. Még abból a kevésbõl se ami volt. "Természetesen nem állítjuk, hogy Orbán Viktornak problémája van a nõkkel, de azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy már a harmadik kormányfõi ciklusát kezdi meg, de még sohasem talált miniszteri posztra alkalmas nõt. Az ország legszervezettebb pártjában, amely kétszer is kétharmados többséget szerzett a parlamentben. Egyetlen. Nõt. Sem."

A kérdező hozzászólása: Ugyanakkor a fideszbõl nõ soha nem került miniszteri posztra. Még abból a kevésbõl se ami volt. "Természetesen nem állítjuk, hogy Orbán Viktornak problémája van a nõkkel, de azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy már a harmadik kormányfõi ciklusát kezdi meg, de még sohasem talált miniszteri posztra alkalmas nõt. Az ország legszervezettebb pártjában, amely kétszer is kétharmados többséget szerzett a parlamentben. Egyetlen. Nõt. Sem."
*mindkét nemben
Eddignis tudtam hogy 444 ez vacak oldal de ez röhejes..:D De figyeljetek jobbat mondok hisz se néger, se roma, se kínai nincs a partban. A mocsok rasszista.
"hogy remélem majd akkor is ezt mondod, ha netán 20 év múlva a mûtõasztalon fekszel majd a szikém alatt" :D Ez jó volt. Ugyan pszichopata vagy, aki a betegeit akarja megölni, de nagyon megéri képezni téged. XD Errõl beszélek, ha nõk irányítanák a világot, tízszer annyi hullát termelnének. A nõk kicsinyesek és bosszúállók. Egy pikírt megjegyzésem miatt már ki akarsz nyírni. :D Ha orvosként így visszaélnél a hatalmaddal, mi lenne, ha politikus lennél.
10x annyi hulla? Nyugi, neked is mindjárt sikerül egyet, mert én mindjárt kidõlök a dumáidtól! Ugye azért nõd az van?
Jaj nem mindegy, hogy hány nõ van miniszteri székben?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne félj, majd egyszer még kitalálják nálunk is a nõi kvótát. Jó nagy marhaság, de ha nyugaton is van - már ahol - akkor csakis jó lehet. De a kérdéshez: tökmindegy hány nõ van a parlamentben, kotmányban. Kerüljön az oda, aki arra alkalmas, mit számít a neme? Máskor nem szabad megkülönböztetni õket, most lehet? Pl. Svédországban már nem illik a nõt elõreengedni az ajtóban, de nõi kvótát felállítani pl. Norvégiában, az rendben van? Ne legyen igazam, de ha ez a kvótázás beindul, fogunk még csoda dolgokat látni, lesz itt még meleg - kvóta is. Jómagam házas vagyok és van egy féléves kislányom, több nõi fõnököm is volt és kedveltem õket, jó volt együtt dolgozni velük. Na de ha egy nõ haragszik meg valamiért, vagy irigy valamire...A férfiak sehol nincsenek agresszivitásban hozzájuk képest.
Engem speciel jobban zavart mindig az, hogy a magyar értelmiséget nem hûen tükrözi vissza a parlament. Az hinné az ember az elmúlt negyedévszázad alapján, hogy a magyar értelmiség csak megbukott bölcsészekbõl, jogtipró jogászokból és diszkalkuláns közgazdászokból áll, meg a Kókából. Még a Zagyva féle közveszélyes idióták is felülprezentáltabbak voltak mint a mutatóban létezõ orvosok, (atom)fizikusok (legalább egy miniszter hacsak egy is volt bent), informatikusok, vegyészek, gyógyszerészek, meteorológusok, csillagászok, balneológusok, bármiféle mérnökök, vagy akik a közgázon nem a marketing/nemzetközi kapcsolatokon végeztek. A magyar értelmiség legalább felének az elenyészõ arányú képviselete, a lehetõ legnagyobb diszharmóniát teremtette az országban, aminek most is isszuk a levét. De a világ fejlettebb részein is a nõkvótával szarakodnak, amikor nemfüggetlenül az értelmiség képviseletének és egységének égetõbb kérdése a nyakunkba liheg. Arról nem is beszélve hogy az értelmiség ezen része termeli jelentõs részben az újra elosztandó lét, átlagos intelligenciahányadosuk és péniszméretük is vagy egy ötössel több mint a humán tagozaté. Nemzetközi tanulmányok bizonyították, hogy ahol a reálértelmiség is beleszólást kap a vállalat életének alakításába, 50%-al nagyobb a jólét, 10%-al nagyobb a profitráta fluktuálása, több a fizetett szabadság és a nõk is egy kosárral nagyobb melltartót hordanak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát kedves barátom, betömöm a szádat, leragasztom, és egy hét múlva fel leszek háborodva, hogy nem szólalsz meg. Sõt, annyira ostoba vagy, hogy még kaját se kértél, italt se kértél, és most itt fekszel holtan. Hát így megy ez. Amúgy teljesen értelmetlen azt felvetni, ki okosabb, a férfi, vagy a nõ. Egyik se okosabb, mások. Még szerencsére. Mondjuk Marie Sklodowska elég okos volt és érvényesülhetett is, mert a férje történetesen nem volt stupid. Lehetne más példákat is mondani, de minek, nem bizonyítanak semmit, csak azt, minden a körülményektõl függ. Ezt meg eddig is tudtuk. Orbán sleppjében pedig, hogy miért nincs nõi miniszter? Azt nem mondanám, hogy ne lenne jelentkezõ. De aki ismeri Orbán hangosan kimondott véleményét a saját lányáról, meg hogy hová való, az nem kérdez ilyent. Ennyit Orbánról, minden további szó fölöslegesen elvesztegetett idõtöltés.
Kedves 10-es, Én 21 éves vagyok és a Semmelweisre járok, éés-kapaszkodj meg!-nõ vagyok! Orvostanhallgatóként tehát azt tudom mondani arra az igencsak cizellált és intelligenciától jobban sugárzó mondatra, mint egy izotóp, miszerint a nõk taníttatására költeni az ablakon kidobott pénz, hogy remélem majd akkor is ezt mondod, ha netán 20 év múlva a mûtõasztalon fekszel majd a szikém alatt! Egyébként szerintem mindkét mennénk vannak egyformán hülyék és semmirekellõ népmûvészeti agyagedények is, szép szóval fogalmazva... Láttam én már nõt is az utcán leköpni egy boltot, ugyanúgy pasiból is sok bunkót látok...Ennyi!
:D Eddig 3 nõi fõnököm volt, mindegyiktõl megkérdeztük, h lenne egy nõismerõs, felvenné e dolgozni? Válasz: -Hülyék vagytok????!!! :D Arról meg ne is beszéljünk, h a szabadságot mindig akkor kértük mikor piros napok voltak, nem bírtál vele:D
De tudom, 9-es. :D De az elmúlt 50 évben már igazán produkálhattak volna valamit. Sõt manapság mivel a nõk szakmunkát és fizikai munkát sokkal kevésbé találhatnak, sokkal nagyobb a társadalmi nyomás rajtuk, hogy diplomázzanak, ennek eredményeként sokkal több nõ jár egyetemre, mint férfi. A vége mégis az, hogy a nagy természettudományos áttörések manapság is férfi tudósokhoz kapcsolódnak. A nõk képzése ablakon kidobott pénz. :D Meg bírom a dumát, hogy a nõk milyen empatikus vezetõk, meg nem hatalomvágyók meg minden. Ehhez képest a valóságban az angol királynõk által irányított brit birodalom a legagresszívabb gyarmatosító ország volt a világtörténelemben.
Nem értem ez miért lenne baj? Hazánkban igen kevés nõi politikus van. Hidd el ha lenne alkalmas nõi miniszter akkor lenne.
Ezek szerint alkalmatlanok a nõk. Ennyi.Ennyi.Ennyi.
Mert a nõk intelligensebbek a férfiaknál, ráadásul kevésbe agresszívek és hatalommániások. A nõk hamar átlátnak a szitán és látják Orbán valóját ott belül. Amelyik meg nem, az olyan buta, hogy az már Orbánnak sem kell maga mellé.
Mert a nõkben van még egy kis gerinc és nem mennek politikusnak.
Orbán olyan fajta ember, aki gyûlöli a nõket, az okos nõket különösen (ezért van baja Angela Merkellel. Nem elég, hogy nõ, de nagyon-nagyon okos, és seperc alatt lerendezi a mi Viktorunkat, ha az nem tudja, hogy mennyi az elég). Mint minden buta embernél, nála is a férfisovinizmus befigyel. Hülye sztereotípiák szerint él, és akarja, hogy mások is úgy éljenek. Ezért nincs okos nõ a vezetésben. Ugyanis akkor tudomásul kéne venni, hogy nem csak Szûz Mária Archetípusú nõk léteznek a világon és Magyarországon is - vannak olyan nõk is, akik nemcsak hogy okosnak születtek, de kifejezetten vezetõ típusok. Nem az teszi ki az életüket, hogy a férfiak rabszolgái legyenek és csinibabikák az ágyban, valamint katolikus szülõgépek. Csak itt Magyarország még nem tart. Majd úgy kb. 200 év múlva.
"a nõk intelligensebbek a férfiaknál" Ja, gondolom azért van a sakkvilágranglistán az elsõ 100-ban egyetlen nõ, vagy azért van természettudományos területen tízszer annyi férfi Nobel-díjas, mint nõ. XD
Ezek szerint alkalmatlanok a nõk. Ennyi.Ennyi.Ennyi.
"sakkvilágranglistán az elsõ 100-ban egyetlen nõ, vagy azért van természettudományos területen tízszer annyi férfi Nobel-díjas, mint nõ." Hát nem tudtad, h a nõk 10 millió éve el vannak nyomva és a férfiak nem hagyják õket sakkozni meg tanulni? Ejnye-ejnye
Mit szólok ehhez? A Fidesz talán kevésre tartja a nõket. Vagy egyszerûen könnyebb irányítani a férfiakat és ezért van ott olyan sok férfi, hogy bólogassanak az alfa hím minden szavára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!