Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kellet volna (22 db)

Jártatok már úgy tesztel, hogy csak akkor láttátok a második csíkot, ha forgattátok? Tegnap, de legkésőbb ma kellet volna megjönni, és ma csináltam tesztet.

Igaz nem a reggeli vizeletből,hanem elvittem a kicsit a bölcsibe,és úgy vettem tesztet hazafele. És csak akkor látom a második csíkot,ha forgatom. Holnap után reggeliből csinálok mégegyet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :)) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?

Szia! Nekem volt, méghozzá a peteérésem utáni 8. napon. Nem is értem minek teszteltem ilyen korán, de nagyon kiváncsi voltam. 10-es one steppel csináltam, és valami volt rajta, de nem igazán láttam, csak ha forgattam, és néha valami sötétebb árnyékot véltem felfedezni rajta. Utána a 12. napon teszteltem peteérés után, délutáni pisibõl, akkor is 10es másféle teszttel, de akkor már jól látható halvány pozi volt. Ma meg már több mint egy hét eltelt a nemvárt óta, és már a 25ös teszten is erõsebb a tesztcsík, mint a kontroll :) ) Nem tudom, hogy az a 8. napos teszt azért volt ilyen, mert már akkor elindult valami, vagy csak beképzeltem :) Nem tudom tényleg... Hányadik napon vagy? Már meg kellett volna jönnie? Hány napja volt ovud?
Nekem is nehezen volt látható, csak bizonyos fényszögben, forgatva, hunyorítva... most persze ott nyög a kiságyban és játszik, látni rendesen :D
Lehet, hogy korai. Nekem a nem várt utáni 2. nap reggel, elsõ pisibõl lett nagyon halvány. Menzi elõtti napon még full negatív volt, ha forgattam, csak a tesztcsík helyét láttam. Szóval nyugi, 2 nap múlva kiderül! :) Drukkolok!!! +++
szinte mindig az elsok olyanok:(
Én is hittem már ezt. Napfény felé forgatva láttam valamit. Szétszedtem a kazettát és a csík hátoldalán volt egy csík, ami a pozitív helye és ott van bevonva azzal az anyaggal , ami reakcióba lép a hcgvel és elszinezõdik. Másnap vettem egy ugyanolyan tesztet és használat elõtt megnéztem és lehet látni a csík helyét. A kontrollcsík helyét is. Tesztelj késõbb is!

Closti előtt nem kellet volna a dokinak egy vérvételt csinálnia? Csak hüvelyi UHra küldött, kérdezzek rá ha ismét megyek vagy tudja mit csinál? Mi van ha a hormon szintem nem jó és azért nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.

Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mikor tüszõ és mikortól pete?
A doki az UH-n csak tüszõt lát, ebbõl szabadul ki a petesejt. Ha van tüszõ, és a mérete is megfelelõ, akkor azért többnyire van benne sejt. De ezt nem lehet látni, csak akkor, ha pl. lombikprogramnál leszívják a tüszõ(ke)t, és akkor látják, hogy van-e a tüszõfolyadékban sejt.
Igen, fontos lett volna a vérvétel. A ciklus 3. ill 21. napján szokták csinálni, hohy megfelelõ-e a hormonszinted.Én úgy jártam, hogy hiába volt peteérésem, nem tudott megrepedni a tüszõm, mert rosszak voltak a hormoneredményeim.Kérd meg a dokidat, hogy feltétlen csináljon hormonvizsgálatot!
Nekem azt mondta a doki, hogy a vérvétellel csak a nagy eltéréseket lehet kimutatni, illetve abból arra lehet következtetni, hogy nincs pé. Viszont pl. az én eredményeim jók lettek, de erre azt mondta, hogy nem biztos hogy van pé-em. Nekem is írt fel Clostit, azt mondta nem árthat ...
pedig a closti bõven árthat, ciszta, hányás, ájulás, és egyéb nyalánkság!szerintem mindenképp nagyobb oda figyelést érdemel, mint amennyit a dokid tulajdonít neki.

Ha csak tegnap kellet volna megjönnie, ma kimutathatja már egy teszt a terhességet, ha van?

Ez most nekem azért fontos, mert már kétszer elment a pici és most éppen ?rült rohamban élek (3-4 órákat alszom, sok káve, meg energiital), de változtatnék, ha tudnám, hogy valaki odabenn készül?dik.

Legjobb válasz: Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami

Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami
Szia na csináltál tesztet mi lett az eredmény?Drukolok, hogy pozítiv legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a bátorítást. Hétfõig várok. :) Reménykedem. És mindenképp megírom.
Szia szerintem várj még párnapot és utána csinálj még 1tesztet mert annak már kikell mutatnia nekem is 6-ik napon muttata, hogy babás vagyok.Azért majd írd meg milett jó.
A kérdező hozzászólása: Ma is egyértelmüen negativ a teszt. :( Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok! Sajnos a teszt negativ lett. Holnap ismét megpróbálom. És megírom, ha....Reménykedem. Sok örömet!
Biztos hogy kimutatja! Írj, hogy mi lett!
Ha véletlenül mégsem lenne pozitív még ne keseredj el, csinálj újat pár nap múlva. A barátnõmnek csak akkor lett pozitív. Reggel érdemes az elsõ vizeletbõl, mert akkor koncentrálódik benne legjobban a HCG, amit a teszt kimutat.
Én is az elmaradt mensit követõ napon csináltam meg a lehetõ legérzékenyebb tesztet, ami a patikában kapható volt. És más pozitív lett. Soha nem fogom elfelejteni a párom nézte meg elõször és csak annyit kérdezett: a halvány vonal is vonal? És bizony az volt, bár mi minél tovább néztük, annál inkább erõsödött. :-) Rá három nappal csináltam meg a következõt, akkor már nem volt kérdéses a dolog. Sok sikert!
Szia !Én 3napra rá csináltam és teljesen megjelent a vonalka, két teszten is:) Sztem nyugodtan csináld meg , úgy gondolom már jeleznie kell a tesztnek.Drukkolok, de az energiaitalt meg a kávét azért próbáld majd mellõzni.:) 34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Máris megcsinálom. Neked gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést. Pénteken megjött. Nagyon fájdalmas volt máig. :(( Neked nagyon sok örömet!


Változó, az adott eladótól kell ezt megkérdezni.
A csomag súlya alapján szabják meg a postaköltséget, ezt az Eladótól kell megkérdezned, hogy 1 db- után x-díjat, 5 db után mennyit kell majd fizetned?...
Ezt úgy hívják, hogy combined shipping. Erre kérdezz rá. (már ha nem vagy funkcionális analfabéta)
Nem kell. Persze be lehet írni, de igazából teljesen felesleges.

Mit gondoltok, ha nem jelentette volna ki, hogy csak szexre kellek neki, akkor lenne eselyem ugy, hogy szellemi teren bizonyitok?

Volt egy kerdesem, amelyben leirtam, hogy tetszik egy pasi, de kiderult, hogy nocsabasz, es azt mondta az egyik ismerosunknek, hogy bevallalna engem, de csak szexre kellenek neki. Ha bizonyitanak neki szellemi teren, es nem jelentette volna ki, hogy csak arra kellek neki, tobb eselyem lenne ot hosszabbtavra megfoni?

Legjobb válasz: Te amilyen szépen fogalmazol, olyan agyatlan nõ vagy.

Te amilyen szépen fogalmazol, olyan agyatlan nõ vagy.
A kérdező hozzászólása: Mar meg se haragudj, de ez itt nem magyar nyelv- es irodalom tantargyverseny!
Ha csak szexre kellesz neki akkor nem hiszem hogy meg tudod majd fogni, mert komolyabban nem gondolja veled csak egy éjszaka erejéig. Így szerintem nem nagyon izgatja hogy te milyen ember is vagy valójában. Az ilyen csávók csak a kalandokat keresik nem a társukat.
Hogy bizonyítasz "szellemi téren", amikor még annyit se látsz át, hogy ILYEN fickónak NINCS mit bizonyítani?!
Éppen azért jelentette ki, h megspórolj magadnak felesleges köröket, ha neked komolyabb terveid lennének vele. Jó fej volt legalább nem hitegetett....
Nem tudsz neki bizonyítani, mert nem érdekli egy kicsit sem. Én egy ideig próbáltam bizonyítani egy ilyen pasinak , de nem kellett sok idõ, hogy rájöjjek, hogy "és mi van velem? Nekem ki bizonyít?" Nem tudtam vele beszélgetni, nem is próbálkozott, leszarta a fejem, ugyhogy egy kis idõ után már én is így álltam hozzá.... 21L
http://www.babasmamas.hu/kalk.php Itt kiszámolhatod!
kb 6 hetre saccolnek!! tervezett baba volt?
6-6, 5 hetes. Jövõ hét végefelé ha elmégy dokihoz, jó eséllyel lesz szívdobogás is:)
Kb.olyan 7 hetes körüli lehetsz és valóban, ha 1hét múlva elmész orvoshoz már lehet a szívverését is fogod hallani:)
Nekem már 6+2-nél is volt szívhang.:) Gratulálok!:)
A kérdező hozzászólása: És ha még nem voltam dokinál, vagyis még nem csináltak hüvelyi ultrahnagot, de amikor elõször megyek, már van szívhang, akor nem kell a hüvelyi ultrahang, hanem rögtön hasi uh-t csinál? lehetséges ez?
Nem az elsõ mindenképp hüvelyi lesz!
A kérdező hozzászólása: Akor is ha csak 10. hétre kaptam idõpontot? és akor fog elõször megvizsgálni?
Nem akkor már csak sima UH, de sztem a méhszájadat megvizsgálja.

10-12 mondatos fogalmazást kell írnom. Csak az van megadva, hogy a történet csattanója ez a mondat legyen: 'Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. ' (többi lent)?

A sztori akármiről szólhat, a baj csak az, hogy nincs semmi ötletem...Tudtok valami érdekes (akár kitalált), ugyanakkor nem bonyolult ötletet/témát adni?

Legjobb válasz: Írj egy krimi történetet, amiben a bûnös elszólja magát..:) Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...

Írj egy krimi történetet, amiben a bûnös elszólja magát..:) Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...

Honnan van ez az idézet? Elmentél tőlem, s én hagytam, hogy menj csak el. Hiába lett volna minden, ha valaki menni akar, azt hagyni kell.

Nekem valamiért az Anyegin rémlik. De nem vagyok biztos a dolgomban.

Legjobb válasz: Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Van egy Fiát Tipom 93-as három ajtos, hogy kell bealittani a gyujtását, hogy jo legyen, mert nagy az előgyujtása. Igy is nagyon jol indul hidegen is, melegen is csak ugy hallotam, hogy ha jo volna a gyujtás beálitva akkor kevesebbet fogyasztana (? ).

Legjobb válasz: minek beállítani ja jól indul inkább örülj neki de ha már annyira be akarod állítani akkor az elosztó talpán van 2 db csavar azt kell fellazítani és az elosztót forgatni DE ÉN NEM BÁNTANÁM A HELYEDBEN mert precízen csak mûszerrel szakember tudja beállítani

minek beállítani ja jól indul inkább örülj neki de ha már annyira be akarod állítani akkor az elosztó talpán van 2 db csavar azt kell fellazítani és az elosztót forgatni DE ÉN NEM BÁNTANÁM A HELYEDBEN mert precízen csak mûszerrel szakember tudja beállítani
A kérdező hozzászólása: Van egy haverom neki van hozzávalo mûszere csak nem tudja beálittani, mert az elosztot hiába mozgatja nem csinál semmit.(az elosztonal nem lehet álittani.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!