Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kellet (2630 db)

Debreceni kimamák, az Sztk ban az ultrahangra be kell jelentkezni? Csak annyi van a papiromon, hogy 10 nap múlva kontroll, holnap mennék a 12 hetes genetikai, uhra, elég ha csak ott beadom a papirt?

Legjobb válasz: Szia! Gondolom az OTI-ra gondolsz (én csak így ismerem :) ) Én egyszer voltam uh-on, a 32 hetest csináltattam ott, de mikor a doki küldött kérdezte, hogy oda megyek-e vagy a Klinikára és úgy adta a beutalót, úgyhogy ebbõl gondolom, hogy külön beutaló kell. Bejelentkezni nem kell, csak oda mész és amikor valaki kijön akkor beadod a papírt és szólítani fognak!!! A "10 nap múlva kontroll" nem tudom mit jelenthet!!! De ha bizonytalan vagy inkább hívd fel a védõnõt vagy a dokidat, ha van!

Szia! Gondolom az OTI-ra gondolsz (én csak így ismerem :) ) Én egyszer voltam uh-on, a 32 hetest csináltattam ott, de mikor a doki küldött kérdezte, hogy oda megyek-e vagy a Klinikára és úgy adta a beutalót, úgyhogy ebbõl gondolom, hogy külön beutaló kell. Bejelentkezni nem kell, csak oda mész és amikor valaki kijön akkor beadod a papírt és szólítani fognak!!! A "10 nap múlva kontroll" nem tudom mit jelenthet!!! De ha bizonytalan vagy inkább hívd fel a védõnõt vagy a dokidat, ha van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az orvosom a múlt héten küldött a 12 hetes uhra, de elszámolta 1 héttel, és emiatt irták rá, hogy 10 nap múlva menjek vissza, addig is fejlõdik még a Picikém:-)Na mindegy, majd holnap odamegyek reggel, aztán majd meglátom mi lesz, csak nem küldenek el:-)
Szia, ha még jársz erre: Leírnád pontosan, hogy volt? Kell-e idõpontot kérni, mikor van rendelés, jöhet-e a párom - ezek érdekelnének. Nagyon szépen köszönöm elõre is a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem tudom , lehet késõn irok, de közben megszületett a kislányom:-))Az sztkban csak a beutaló kell, odamész és fogadnak egybõl majd.Mehet egy kisérõ is, nagyon kedvesek ott:-)

5 hónapos csak anyatejjel táplálkozó babának kell hogy minden nap széklete legyen, ha csak 4-5 naponta van szerintetek káros?

Legjobb válasz: nem,nem gond ha csak 4-5 naponta van. Ilyen nálunk is volt,és az orvos is azt mondta,hogy ilyesmi sûrûen elõfordul,nem kell aggódni. De egy hétnél tovább ne várjunk,utána segíteni kell mindenképp

nem, nem gond ha csak 4-5 naponta van. Ilyen nálunk is volt, és az orvos is azt mondta, hogy ilyesmi sûrûen elõfordul, nem kell aggódni. De egy hétnél tovább ne várjunk, utána segíteni kell mindenképp
Nem gond, az én kislányom is 5 hónapos, és kb. 1 hónapja csak több naponta kakil, elõtte meg minden nap! Ha nem fáj a poci, akkor örülj neki, kevesebb gond a pelusozás!:)
Nem.Egy anyatejes babánál az is normális ha minden pelus kakis, és az is ha csak hetente van 1 pelusos kaki.Majd ha elkezded a hozzátáplálást akkor változni fog.Én fiam 6 hónapos.Konkrétan születése óta hihetetlen mennyiségeket produkált a pelusba.Éjszaka volt hogy 2szer át kellett öltöztetnem, mert nyakig kakis lett.Most kb 1 hete almázunk, azóta éjszaka nincs is kakija, és a napközbeni 10 pelus is a felére csökkent.Komolyan eddig én etettem az összes DM-ben dolgozót, mert annyi pelenkát elhasznált a fiam..
Ez azt jelenti, hogy egyre jobban tudja hasznosítani az anyatejet. Az elején kb. átmegy rajtuk, azért is kell gyakrabban enniük, így szinte minden etetés elõtt kakis a pelus, aztán minél jobban hasznosítja, ez úgy csökken. Nekünk is így volt, most már hozzátáplálunk és egy hónapja beállt napi egy kakira, de az szinte óramû pontossággal jön reggel 9 és 10 óra között :) 5, 5 hónapos babás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Ha vámot kell fizetnem egy külfőldről rendelt csomagért, akkor a postás kihozza a csomagot vagy csak személyesen tudom átvenni?

Mert ezt irja ki, ha nyomon követem: 14:27 BCSKÜ 1. sz. bázis Küldemény információ: Postán átvehető

Legjobb válasz: Elvileg a vámkötlees csomagokat elöre be kell jelenteni, és talán elöre is kell a vámot megfizetni. ha egy vámáru nincsen megfizetve vagy bejelentve akkor a határon nem csak a vámot hanem bírságot is kell fizetni érte. Esetedben eltudom képzelni, hogy nem vették figyelembe, hogy vámárú, így nem kell vámot fizetned érte. menj el a postára és nézd meg.

Elvileg a vámkötlees csomagokat elöre be kell jelenteni, és talán elöre is kell a vámot megfizetni. ha egy vámáru nincsen megfizetve vagy bejelentve akkor a határon nem csak a vámot hanem bírságot is kell fizetni érte. Esetedben eltudom képzelni, hogy nem vették figyelembe, hogy vámárú, így nem kell vámot fizetned érte. menj el a postára és nézd meg.
Nekem új, hogy be kell bejelenteni. Talán a rendszerváltás elõtt így volt. Az információm nem tól up-to-date, de régebben a csomagért személyesen kellett elmenni az Orczy térhez.
Elvileg egy CN23 Vámárunyilatkozatot kapsz a postástól vagy egy tájékoztató levelet, hogy mi a teendõd. A CN23-al a területileg illetékes Vám- és Pénzügyõri Igazgatóságra kell bemenned.

Szerdán megyünk vissza az ortopédiára, hogy kell -e fűző. Az elég ha csak itthon hordom?

Vagyis kivéve iskolában. Jártam gyógytornára betanultam a feladatokat. Iskolába is járok gyógytornára. Heti 1 úszásom van( nem mindig megyek, mert sokszor beteg vagyok stb.) Az elején mert most 3.-szor megyünk azt mondta fűző nem szükséges. 2.n-ál is ezt. De most fog kiderülni. A jobb vállam az eljén sokkal feljebb volt mint a bal most már kb. egyáltalán nem (picit)! Meg az elsőnél röntgen is volt. Az most is lesz. Én nagyon félek, hogy majd kell füző.

Legjobb válasz: Ha eddig azt mondták, hogy nem kell fûzõ, és azóta csak javult az állapotod, akkor biztosan most sem fog kelleni. De a fûzõt nem elég csak otthon hordani, mindenhol kell, egyik barátomnak volt és napi 2-3 órát vehette le asszem, abban kellett aludnia is.

Ha eddig azt mondták, hogy nem kell fûzõ, és azóta csak javult az állapotod, akkor biztosan most sem fog kelleni. De a fûzõt nem elég csak otthon hordani, mindenhol kell, egyik barátomnak volt és napi 2-3 órát vehette le asszem, abban kellett aludnia is.
Ha kell is minél kevesebbet hord. Nekem volt, én tudom. Én sajna mindig hordtam, majd amikor azt mondták az orvosok, kész elég volt, olyan fájdalmaim voltak, hogy üvöltöttem. A gerinc és az izmos felveszik a fûzõ formáját, és semmit dolgok nincs, mert a fûzõ tart. majd leveszed fél év után, és 5kilót nem tudsz megemelni, mert olyan fájdalmaid lesznek, letapadnak az izmaid, és újra kell kezdened a tornát, úszást, mindent, hogy tudj mozogni fájdalom nélkül.
Ha rendszeresen jártál volna gyógytornára míg hordtad a fûzõt akkor nem tapadtak volna le az izmok.
A kérdező hozzászólása: köszi! Ezek tényleg hasznos válaszok! Utolsó ezt kinek írtad???? Háát nagyon reméllem, hogy nem fog kelleni! És tényleg ha eddig nem kellett, akkor most miért kéne?
Kedves utolsó válaszoló, minden nap mentem fûzõvel is gyógytornára. De megkérdezhetsz bármilyen orvost, nem ajánlják.

Kaptam egy tavirózsát egy nagy barna gumószerű valamit és azt nem tudom, hogy most ezt kell leültetni valamilyen dézsába vagy elég ha csak úszik a víz tetején? Sajna itt kell feltennem a kérdést, mivel nincs külön növényes rovat.

Legjobb válasz: Ha jòl èrtem, akkor egy taviròzsa-gumòròl van szò. Azt el kell ultesd, csak jò lenne tudni, majd a szàra milyen hosszùra no. Esetleg nem tudod, milyen fajta? Mert nem mindegy, milyen mèlyen van. Ha tùl mèlyen van, kikel, de nem fog viràgzani. àltalàban a vìz magassàga 30 centi ès fèl mèter kozott kell, hogy legyen.

Ha jòl èrtem, akkor egy taviròzsa-gumòròl van szò. Azt el kell ultesd, csak jò lenne tudni, majd a szàra milyen hosszùra no. Esetleg nem tudod, milyen fajta? Mert nem mindegy, milyen mèlyen van. Ha tùl mèlyen van, kikel, de nem fog viràgzani. àltalàban a vìz magassàga 30 centi ès fèl mèter kozott kell, hogy legyen.

A lányoknál ezt a dolgot komolyan kell venni, hogy nekik olyan pasi kell, ha elég, hogy ha csak neki tetszik? Vagy árnyaltabb a dolog és azért hajlamosan olyat választani, akiért sok másik lány is odavan?

Azért kérdem, mert lépten-nyomon ebbe botlok bele, hogy mindig azt mondják, elég ha csak neki tetszik és a többi sok millió lánynak meg abszolút nem. Csak ugye ez rafinált dolog, mert sok-sok ilyen gyks kérdés van itt fent, hogy ,,szakítani akarok a párommal, akivel tökéletesen megvagyok, ő a mindenem, lelki társam barátom, szerelmem, másik felem stb egyben, mégis szakítani akar vele, mert a barátnői kikezdik (nem bírom az ilyet, aki ennyire ad mások szavára, ha ő jól érzi magát vele). Meg aztán az igazság, hogy többségében a 10-en és 20-on évesek körében főleg olyan pasit látok a lányok mellett leginkább, aki valamivel vonzza a többi lány tekintetét is. Pl valamiben kiugró, vagy 190+ magas legény vagy jól fejlett izomzata van, vagy rendkívül jó képű, vagy jó autója van, vagy kibírhatatlanul vicces humora van, vagy rendkívül jól öltözött, nagyon stílusos vagy kirívó (tetkó, piercing, mindenhol bőrszerkó, rocker stb). Tehát valahogy az átlag nem annyira nyerő. Ezek valamelyikében jónak kell lenni, akkor nő az esély. Jogos a felvetés? Persze van sok kivétel is, hogy tényleg olyan pasival vannak, akire a kutyus sem kíváncsi, de egyre kevésbé jellemző.

Legjobb válasz: Általában a legtöbb embernek az tetszik aki / ami a többségnek is megfelel. Csak õk ezt nem így látják, szóval végül is nem szándékosan hazudnak amikor azt mondják, nekik olyan barát kell aki nekik tetszik, de aki nekik tetszik az általában másoknak is. Alkalmazkodik az ízlésük a többiekéhez. ",,szakítani akarok a párommal, akivel tökéletesen megvagyok, õ a mindenem, lelki társam barátom, szerelmem, másik felem stb egyben, mégis szakítani akar vele, mert a barátnõi kikezdik" Ezek gyökerek, de ilyen is biztos van (én életben nem találkoztam még ilyen esettel), hogy valaki jobban hallgat a barátnõire, mint magára, ez szintén ilyen "azt akarom, hogy mindenki elfogadjon" dolog lehet. Nem meri valaki felvállalni magát szóval inkább alkalmazkodik a többihez. Akikre meg senki nem kíváncsi - lásd amit az elején írtam, arra más sem lesz, mert hát ha valaki nem jó senkinek akkor nekik miért lenne jó.

Általában a legtöbb embernek az tetszik aki / ami a többségnek is megfelel. Csak õk ezt nem így látják, szóval végül is nem szándékosan hazudnak amikor azt mondják, nekik olyan barát kell aki nekik tetszik, de aki nekik tetszik az általában másoknak is. Alkalmazkodik az ízlésük a többiekéhez. ", , szakítani akarok a párommal, akivel tökéletesen megvagyok, õ a mindenem, lelki társam barátom, szerelmem, másik felem stb egyben, mégis szakítani akar vele, mert a barátnõi kikezdik" Ezek gyökerek, de ilyen is biztos van (én életben nem találkoztam még ilyen esettel), hogy valaki jobban hallgat a barátnõire, mint magára, ez szintén ilyen "azt akarom, hogy mindenki elfogadjon" dolog lehet. Nem meri valaki felvállalni magát szóval inkább alkalmazkodik a többihez. Akikre meg senki nem kíváncsi - lásd amit az elején írtam, arra más sem lesz, mert hát ha valaki nem jó senkinek akkor nekik miért lenne jó.
Ha a fiatal nõket egy masszív bégetõ birkanyájnak tekinted, melyben itt ott, azért találni egy két individualista fekete bárányt, akkor jársz igazán közel az igazsághoz. Egyéni stílust és véleményt nem nagyon szabad a többségüktõl elvárni.
Vagy pontosítok. Ahelyett, hogy nem merik vállalni magukat, inkább elbizonytalanodnak. Ott van õ egyedül + ott a 3-4 barátnõ akik hülyének tartják a barátja miatt, és nem tudja kinek higgyen, magának, vagy a szeretett barátnõinek, akiknek a tanácsára ugyebár mindig lehet hallgatni, mert hát õk csak jót akarnak neki.

Akik éjjel csak teáztatják vagy itatják babájukat. Ha többszór kell akkor is csak inni kap? Szóval mondjuk ha felkell 1kor meg 5kor is akkor is teát kap?

Vagy csak akkor ha egyszer kell fel?mert egyik barátnóm ugy csinálja hogy el?ször teát kap utána meg már enni. De akkor hogyan szokik le az éjszakai evésr?l?? nem tudja hogy amikor már enni kap az már reggel van mert ugyan olyan sötét van mint amikor a teát kapja.Szóval hogy kell ezt?

Legjobb válasz: Ha éjjel kel, akkor szerintem "mindegy" hogy iszik vagy eszik. Ha éhes, egyen. Ha nem éhes, csak szomjas, igyon. Nem önmagában az éjjeli evésrõl kell leszoknia, hanem az éjjeli kelésekrõl. De ez egyes babáknál hamar eljön, míg másoknál 1-2 évig is eltart (netán tovább...). Lányom ha éjjel kelt, éhes volt, tápszert kapott (kb. 4 hóig, utána végigaludta az éjszakát). Unokaöcsém meg vagy 1,5 évig kelt éjjel, és tápszert kért. Sem én, sem a sógornõm nem teáztattuk éjjel a gyerekeket. Tehát önmagában a felkelésrõl szoktak le, nem pedig az evés-ivásról.

Ha éjjel kel, akkor szerintem "mindegy" hogy iszik vagy eszik. Ha éhes, egyen. Ha nem éhes, csak szomjas, igyon. Nem önmagában az éjjeli evésrõl kell leszoknia, hanem az éjjeli kelésekrõl. De ez egyes babáknál hamar eljön, míg másoknál 1-2 évig is eltart (netán tovább...). Lányom ha éjjel kelt, éhes volt, tápszert kapott (kb. 4 hóig, utána végigaludta az éjszakát). Unokaöcsém meg vagy 1, 5 évig kelt éjjel, és tápszert kért. Sem én, sem a sógornõm nem teáztattuk éjjel a gyerekeket. Tehát önmagában a felkelésrõl szoktak le, nem pedig az evés-ivásról.
A kérdező hozzászólása: Neki aludt 3 hónapig de elkezdett kellni 1 hónapja.
Az lemaradt, hogy nem csak éhség és szomjúság miatt kelhet. Hanem a mozgás fejlõdés, érzelmi fejlõdés miatt is! Ilyenkor szerintem nem kellene sem etetni, sem itatni, hanem megnyugtatni és visszaaltatni. Persze minden baba más, és más módszerek válnak be náluk.

A tüdőgyulladáshoz hány tünetegyüttesnek kell fennállnia? Értem ezt úgy, hogy ha csak szorít a tüdő, akkor az már önmagában lehet az? Vagy, , kell" hogy köhögjön az ember és láza legyen?

Én influenzás vagyok most 3. napja, nem szedek antibiotikumot, hiszen az a vírusra nem hat. Most már kezdek jól lenni, már nem fájnak a végtagjaim és a lázam is lement, csak ez a fránya nehéz légzés van egy napja. Azonban pánikbeteg is vagyok, szóval most nem tudom, hogy melyik betegségem számlájára írjam ezt az érzést! :S (Jah, az orvosunk még torokpirosságra is antibiotikumot ír és sosem érdekli semmi, ezért nem megyek vissza hozzá. )

Legjobb válasz: Pedig jobban tennéd, ha visszamennél és beszednéd az antibiotikumot, ha felírja. A vírusra ugyan tényleg nem hat, de a bakteriális felülfertõzõdésre igen (ill. meg is lehet elõzni). A tüdõgyulladás általában magas lázzal jár, de ha nehézlégzésed van, nem találgatni kell, hanem megnézetni (meghallgattatni) a házidokival. A tûdõgyulladásra kell az antibiotikum, akkor is, ha esetleg vírusos eredetû, mert kell valami, ami csökkenti a gyulladást. Ha idejében elkapják, könnyen gyógyítható. Ha nem, bele lehet halni.

Pedig jobban tennéd, ha visszamennél és beszednéd az antibiotikumot, ha felírja. A vírusra ugyan tényleg nem hat, de a bakteriális felülfertõzõdésre igen (ill. meg is lehet elõzni). A tüdõgyulladás általában magas lázzal jár, de ha nehézlégzésed van, nem találgatni kell, hanem megnézetni (meghallgattatni) a házidokival. A tûdõgyulladásra kell az antibiotikum, akkor is, ha esetleg vírusos eredetû, mert kell valami, ami csökkenti a gyulladást. Ha idejében elkapják, könnyen gyógyítható. Ha nem, bele lehet halni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Alap esetben én is ezen a véleményen vagyok, de sajnos a pánikbetegségem sokszor belerondít a dologba. Se nem köhögtem - egyáltalán nem, lázam sincs már, a mai napra pedig elmúlt a nehézlégzésem, szóval nagyobb a valószínûsége, hogy csak újabb, pár napos pánikom volt. Sajnos ez nálam elég hétköznapi probléma, meg kellett tanulnom együtt élni vele, a hipochonderségem pedig nem segít. Csak az orvosra visszatérve néhány szóval: haltak meg már páran az õ semmirekellõsége miatt, szóval kb. jobban bízom egy itteni kommentelõben, mint benne. Az antibiotikumtól azért ódzkodom, mert sokat szedek a fogaim miatt, most is éppen egy kismûtét elõtt állok és ahhoz is szükség lesz rá, szóval ha nem muszáj, nem szedem a semmire. Köszönöm még egyszer a választ, természetesen egyetértek, csak az én helyzetem némileg komplikáltabb, mint más embereké :)

Akkor is kell energetikai tanusítvány ha csak hirdetem a házam, vagy csak akkor ha megtaláltam az aktuális vevőt?

Legjobb válasz: Akkor sem feltétlenül kell, ha megtaláltad a vevõt, csak akkor, ha a vevõ ragaszkodik hozzá.

Akkor sem feltétlenül kell, ha megtaláltad a vevõt, csak akkor, ha a vevõ ragaszkodik hozzá.
Tömören, de hibásan. Nyilván, mert egy tanúsító írta.
miért hibás?

Ez normális ha van egy barátnőm, és nekem csak Õ kell életem végéig? Mondok egy hülyeséget, ha megcsalna vagy bármi, de nem fogja megtenni, csak példát mondtam. és azok után is csak Õ kell nekem, normális dolog?

Csak mert már annyira szeretem őt, és olyan jó h létezik, meg minden, tetszik rajta minden. egyszerűen szerelmes vagyok belé, és ezért kérdem

Legjobb válasz: Szerintem sincs köze a papucssághoz. Kedves elsõ tudod te az mit jelent? Ez szerelem. És igen normális,csak a mi világban találod furcsának! :)

Szerintem sincs köze a papucssághoz. Kedves elsõ tudod te az mit jelent? Ez szerelem. És igen normális, csak a mi világban találod furcsának! :)
Papucs effektus. :D
Most sírva fakadtam. Nekem mért nem jut ilyen? Pedig nem vagyok bányarém, se formátlan. Mindig próbáltam a párom kedvében járni és mit kaptam érte? Kihasználtak, megcsaltak, megaláztak.
Mindig legyél figyelmes, kedves, udvarolj, bókolj, szervezz közös programokat, ne uralkodj rajta, de ne hagyd, hogy téged elnyomjon, ne legyél féltékeny, hagyj neki elég teret, és neked is legyen magánéleted. Sose hazudj neki, ha megtetszik mellette valaki más (vagy fordítva), mondd el neki, és ha tényleg annyira szeretitek egymást, akkor még ez sem fog problémát okozni.
A kérdező hozzászólása: Szegény :( sajnállak de tényleg :( igaz h fiú vagyok én is, de nagyon sok fiút nem értek meg, h lehet egy lányt kihasznáni???? összetörni a szívét? de azért lányoknál is van ilyen, de a legtöbb a fiúknál sajnos :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azt utolsó kommentnek, hálás vagyok :) jól esett :)
Sok sikert, drukkolok nektek! Ebben a rohadt világban az egyetlen, aminek még lehet örülni, az a tiszta szerelem.
A kérdező hozzászólása: Köszönööm :) )))))
Te hülye vagy? Mi az, ha õ megcsal akkor te is megcsalod? Akkor még sem olyan nagy a szerelem ahogy beállítod... Ha mindennél jobban szeretnéd eszedbe se jutna olyan hülyeség, hogy te is megcsalod...
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van, csak pár pillanatra belegondoltam de még az is nagyon rossz, nem tudnám megcsalni, csak hülyeséget mondtam.
ehh.. nagyon aranyosak vagytok hogy itt adjátok az ötleteket neki de úgyse fog ez örökké tartani :') fõleg hogy elsõ szerelem semmi más tapasztalatotok nincs... mindegy, a te dolgod csak tényleg hülyeség ez a 'megcsal akkor én is jól megcsalom' meg milyne megalázó lenne már azzal maradni akkor egyszer megcsalt már? ez szánalmas...
aki papucsnak nevezte az egy érzéketlen [email protected] mert ha igazán szereti és nem azért jött vele ösze h lefektesse akkor azt ajánlom h ne élj visza evel és bocsás meg neki
Ha már csak futó gondolatként is megmozdul Benned az, amit leírtál, akkor már 1 %-kal csökkent a bizalom a párod felé... Ffi/37
A kérdező hozzászólása: Most így gondoljuk persze, de sose akarom elveszíteni :( mi olyat kellene tennem mindig h boldogabb legyen mellettem?
A kérdező hozzászólása: Õ is annyi olyan dolgokat mondott nekem mint amit én ide kiírtam, és tényl teljes szívébõl mondta, még sírt is :) h nem akar elveszíteni..:/ egymással veszítettük el a szüzességünket, és ez az elsõ szerelem, tök boldogok vagyunk mindig, õrültek is meg minden. de azt nem tudjuk elképzelni h külön legyünk....lehetetlen, felfoghatatlan, mindig õ rá gondolnék egésznap ha elveszíteném :(
ÉN nem tudom hogy normális -e , Nekem sohasem mondta még ezt senki... :o Különben igen, ez szerelem, de ha elmúlik, akkor is ezt gondolod majd?( most úgy érzed ez sohasem múlhat el.)
De jó lenne, ha az enyém is így gondolkodna. :( Ez nem papucsság, kedves elsõ, ez szeretet.
De ez papucsság, már ne is haragudj de ha megcsal utána mit tervezgessek vele pl?! Hagyjuk már a szent szöveget, tündérmesék meg nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Igenis vannak tündér mesék :) és sztem se papucsság :) nem csalna meg, csak mondtam egy példát.
Jó, én megcsalásnál úgy otthagynám a barátomat a faszba, ahogy kell... De a többit jó lenne, ha sokan így gondolnák.
De igen papucs dolog vki után menni mint egy birka miután megcsalt az illetõ, igen tudom mi az a fogalom különben nem vetném fel. Nekem nem a szerelem részével van a bajom, hanem a hülyeség részével.
A kérdező hozzászólása: Akik szerelmesek, és úgy fogják fel, azok sztem... sõt biztos h nem hagyja el a barátját/bnõjét. Ha megcsalt, te is megcsalod vkivel, és akkor minden rendben van. és utána ha tényleg még szeretik egymást akk lehet folytatni..:) szerelemnél lehet..:)
A kérdező hozzászólása: De mondjuk a szerelemnél nincs megcsalás. ezt kihagytam :)
"Ha megcsalt, te is megcsalod vkivel, és akkor minden rendben van. és utána ha tényleg még szeretik egymást akk lehet folytatni..:) " Úgy érzem nincs több kérdésem.....
Óvodás gondolkodás gondolkodás mód, ja és van egy rossz hírem a mikulás se létezik....
- egy gondolkodás szó
A kérdező hozzászólása: F*sz érdekel a mikulás :D engem csak Õ érdekel :)
szerintem ez inkább fordítva szplptt lenni a normáln õknél meg nekem a jck dneilesnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!