Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kapcsolatom van egy fiúval, (12 db)

Ha csak szexuális kapcsolatom van egy fiúval, attól még belémszerethet később, ha jobban megismer?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy ha már lefeküdtél vele! Lehet, hogy szeret veled szexelni, de soha nem fog beléd szeretni. mert már megtörtént volna!!!

Kizártnak tartom, hogy ha már lefeküdtél vele! Lehet, hogy szeret veled szexelni, de soha nem fog beléd szeretni. mert már megtörtént volna!!!
Eltévesztetted a sorrendet. Elõbb megtetszik, utána megszeretem és legvégül a szex. Ha õ szerelem nélkül szexelt veled, akkor õ csak tárgynak, szexpartnerek tart téged. Nem valószínû hogy komolyabb szándékai lennének, vagy idõvel döbben rá hogy szeret is. Inkább azt hiheti, könnyen kapható lány vagy, akin idõvel talán osztoznia is kellene más fiúkkal.
Én mondok egy ellenkezõ példát: A jelenlegi párommal jópár hónapig csak laza kapcsolatban voltunk, egyikünk sem akarta komolyabban venni a másikat, mindketten voltunk mással is, amit még ráadásul meg is beszéltünk egymással. De a szexen kívül azért sokat beszélgettünk és tudni kell, hogy már elõtte is, régóta jó barátok voltunk. Nem volt szerelem elsõ látásra, nagyon lassan szerettük meg egymást, de annál mélyebben! És ez mostmár évek óta tart! Ettõl függetlenül azt tanácsolom, hogy ne éld bele magad! A mi esetünk pont az a kivétel, ami csak erõsíti a szabályt! Nem valószínû, hogy valaha is többet akarna tõled!
Velem is megtötrént! Most nagyon szerelmesek vagyunk!:)

Van egy fiú aki nagyon tetszik. Kiskorom óta ismerem de egy időben nem tartottuk a kapcsolatot. De most mindig szemezünk. Beégni nem szeretnék előtte. Ha meg chatalünk akkor meg csak addig jutunk hogy szia mizu 14/L Nem tudom mit csináljak?

Mostanában mindig látom és dumálni is szoktunk. Régen lepattintott vagyis azt mondta nincs ideje csajozni a tanulással kell foglalkoznia.

Legjobb válasz: ilyen nincs ,hogy nincs ideje csajozni csak olyan van ,hogy nem jössz be neki.

ilyen nincs , hogy nincs ideje csajozni csak olyan van , hogy nem jössz be neki.
A kérdező hozzászólása: De mondjuk akkor 8. félév elõtt volt. nha mind egy aki tud valami normálisat javasolni légyszíves írjon.
Vetkõzz! Mindegy hogy MSN-en kamera elõtt, vagy a valóságban. Nekem volt már MSN-en ilyen, de akkor mindketten maszturbáltunk a kamera elõtt. Isteni volt szerintem akár ki is próbálhatnátok :D
A kérdező hozzászólása: ez undorító:| nem ilyen lány vagyok azért kössz.:|
Elõzõ vagyok. Azért még kapok kicsi zöld kezecskét? :D
B*szódj meg te p*csa, azt mondtam hogy zöld kezecskét, nem pedig pirosat. Hülye [email protected]áló k*rva -.-
A kérdező hozzászólása: még az elõtt raktam oda a piros kezecskét mielõtt megírtad volna hogy rakjak zöldet nem értem miért kell így beszélni amikor nem is ismersz és nem értem mit huzod fel magad -.-

Mi van Velem? Eddig még nem volt komoly kapcsolatom, csak ilyen 1 vagy másfél hónapos futó dolgok, de ha kezd komolyabbra fordulni a dolog egy fiúval akkor bepánikolok és odébb állok.

Nem feküdtem le még egy fiúval sem de a próbálkozás már megvolt, de mégsem jött össze. és azóta mindig ez van. Mit tehetnék, hogy ne meneküljek állandóan? Ez annyira rossz 21/L

Legjobb válasz: Miért kellene mindenáron lefeküdnöd valakivel ? Ha találsz egy olyan fiút,akivel megszeretitek egymást,akkor nem fogsz pánikolni.Ha pedig pánikolsz,akkor a kapcsolattal van baj.

Miért kellene mindenáron lefeküdnöd valakivel ? Ha találsz egy olyan fiút, akivel megszeretitek egymást, akkor nem fogsz pánikolni.Ha pedig pánikolsz, akkor a kapcsolattal van baj.
Próbáld megbeszélni a sráccal, hogy te ilyen vagy, és próbáljon visszatartani, illetve erõlködj... Próbáld rávenni magad, hogy amíg nincs probléma kettõtök között addig nincs mitõl menekülni :)
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem, hogy mindenáron, hanem ha elkezdek randizni egy nekem szimpatikus fiúval, akinek én is bejövök és több találkozás után a fiú már járni szeretne velem, akkor pánikolok és tovább lépek, holott tökre tetszik a srác.....ez miért van????
Én is pont ilyen vagyok. És ha a srác próbál visszatartani, mikor odébb állnék, akkor még inkább menekülni akarok. Tudat alatt lehet, hogy érzem, hogy a srác nem illik hozzám, és ezért szakítok mindig, amikor kezdene komolyra fordulni a dolog. Elõbb-utóbb biztos találok majd valakit, de egylõre nem is hiányzik, a legutóbbi kapcsolatom eléggé kikészített, kell egy kis idõ, hogy helyrejöjjek. 19/l
A kérdező hozzászólása: Akkor Te tudod, hogy mirõl beszélek. Pedig ez a mostani srác tetszik (meg még jó pár ilyen volt)és mégis menekülök.Ezért nincs egy normális kapcsolatom sem, az aki pedig igazán kéne az vagy foglalt vagy én nem jövök be neki...Félek a fiúktól?néha ezt érzem.
szia.ha ujra és ujra találkozni szeretne veled az a fiú akkor ne menekûlj hanem bíztasson az hogy érdekled azt a srácot és szeretne veled további alkalmakat megismerni.próbáld magadat lenyugtatni és nem kell pánikolni beszélgessetek sokat erre való az ismerkedés minél többet beszélgettek mindenfélérõl annál inkább fogod érezni hogy nem fogsz elmenekûlni.te félsz az érzésektõl de leginkább a csalódástól.bízz a másikban és engedd, hogy megismerjenek.
A kérdező hozzászólása: Igen félek:( Köszönöm a biztatást, remélem segít.


Ha egy fiú csak testi kapcsolatot akar egy lánytól, akkor lehetséges hogy féltékeny legyen egy olyan fiúra, akivel a lány elment beszélgetni? Vagy ott már érzelem is van?

Van egy fiú aki tetszik nekem nagyon, én is tetszek neki de nem tudom pontosan hogy mit akar t?lem (lehet hogy csak testi kapcsolatot).

Legjobb válasz: Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.

Ha féltékeny, akkor vannak érzései is. Beszéljétek meg a dolgot, nehogy félreértésekre adjatok okot.
egyet értek az elõttem szólóval. mindenképpen érdemes megbeszélni. én úgy jártam, hogy nem beszéltük meg, belezúgtam, de nem tudtam kiigazodni rajta.egyszer azt éreztem többet akar, aztán meg hogy csak barátként szeret.5 évvel késõbb egy szilveszteri bulin vallotta be, hogy azóta is szeret, de akkor már késõ volt, mert volt barátom, akivel õ is jóban volt.Igaz döglõdött a kapcsolat, de úgy éreztük nem tehetjük ezt meg vele.
szerintem van fiú-lány barátság, bár ha a srácnak bejön, akkor aggódnék a helyedben
A kérdező hozzászólása: heti 1-2
Ja csak heti 2 alkalom? Az más, akkor minden rendben van. Ultrapancser.
Fiú-lány barátságban általában az egyik fél mindig többet érez (és hanyagoljátok a kioktatásokat, tudom, hogy nem 100-ból 100x, de a legtöbb esetben igen). Szóval barátom, a te kapcsolatodnak már régen lõttek.
Ha elkezd veled furán viselkedni, nem olyan mint eddig majd akkor kezdj aggodni, mert ugyis èszreveszed ha valami nem jó.
Dehat a csavonak bejon a baratnod...lasd mar a tenyeket
És akkor? Egyoldalú a dolog. Lásd már a tényeket, elõzõ... :D
...a kerdezonek meg azt tanacsolom h a baratnoje mellett talalkozgasson hetente 1-2x egy csajjal akinek bejon... Igy = az allas
Lehetne ez barátság ha -a srácnak nem jönne be a barátnõd -és legalább néha te is el lennél hívva a találkozókra Így viszont gyanúsnak tûnik a dolog.
miért lenne õ elhívva a találkozókra?
Barátság csak akkor lehet ha mindkét félnek van párja, akit szeret is, és/vagy egyik félnek sem tetszik a másik. Különben egyék fél mindig többet érez. Ha ez tényleg barátság és nem csak haverság. Haverokkal, barátokkal meg többnyire neten tudom tartani a kapcsolatot, de ha egy városban vagyok összeülni dumálni belefér. Viszont csak azért találkozgatni, hogy sétálgassak velük... az gyanúúúús. Szeretem a barátaim, de minden program nélkül sétálgatni csak úgy egy fiú és egy lány között, úgy hogy az egyiknek tetszik is a másik... az a srác tuti próbálkozik, barátnõdnek meg tetszik a dolog. Lehet nem akar megcsalni, de alakul a dolog mert fogékony rá, engedi hogy a srác közeledjen. Ha valakinek tetszek de nekem õ nem, nem fájdítanám azzal a szívét, hogy még találkozgatok is vele jelezve, hogy van remény a számára is... Max akkor cset, ha tényleg vannak közös témák.
Nekem a fiú barátaim simán kérdezik, hogy nem jön-e a pasim is, aztán vagy jön, vagy nem jön, de a lényeg, hogy ezek tényleg csak barátságok, senki nem akar a másiktól semmi többet, így nyugodtan jöhet az én pasim is, vagy a barátom csaja is velünk. 33/L
"Barátnõm újabban, kettesben talizgat egy sráccal, meg sétálgatnak. " Milyen gyakran?
A kérdező hozzászólása: értem :) köszi nektek is
szerintem van. nekem pl kb csak fiú barátaim vannak, de ez még nem jelenti azt, hogy lenne ott más is, mint barátság. akirõl tudtam, hogy tetszem neki, megpróbáltam tosztázni, ha nem fogta fel, hogy már van párom és ez színtisztán baráti kapcsolat, megszakítottam a kontaktot.
Hát ha ezt így tudnám, akkor én sem örülnék neki.
Te palimadár! Csodálkoznék, ha csak sétálgatnának.. :D
A kérdezõ egy pancser.
Persze h van en feltudnek sorolni tobb mint 30-at es legtobbjuket 10 eve ismerem 16/L
Palira vagy véve barátom, nem is kicsit
A kérdező hozzászólása: miért volnék pancser? én szeretem a barátnõm, és igyekszem ezt éreztetni is
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) :(
De õ nem igyekszik ezt éreztetni veled. Illetve nem csak veled igyekszik. Ezért vagy pancser.
miért ne lehetne, hogy a barátnõjének legyenek fiú barátai? nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni és igen, létezik fiú-lány barátság
Dehogy létezik, aki ezt állítja az egy pancser.
Nem tudom, nekem a pasim sose szólt emiatt! neki is vannak nõhaverjai, nekem is fiúbarátaim. Az utolsó mondatodat meg gyorsan-frissen felejtsd el, mert egy nagy baromság, h amikor kapcsolatod van, nem találkozgatsz mással... lol
Barátság akkor lehet, ha mindkettõnek van párja?:O Na, ti is el vagytok tévedve... :D Szóval ha valakinek van vkije, akkor nem is eshet szerelembe? OMG Ez nem így mûködik... Amikor szingli voltam, és akkor is amikor nem, voltak barátaim. És nem volt köztünk semmi, nem is akartunk. Pont.

Járok egy fiuval 3 hete és másrol nem is tud beszelni csak a szexről és ha más temárol van szo akkor meg se tud mukanni . Szerintetek csak szexelni akar? Inkább hadjuk ezt a kapcsolatot!?

Legjobb válasz: Igen,csak szexelni akar,mint a fiúk nagy része,nincs ebben semmi furcsa,de rajtad is múlik hogy lesz e más is belõle. Amúgy mennyi idõsek vagytok ?

Igen, csak szexelni akar, mint a fiúk nagy része, nincs ebben semmi furcsa, de rajtad is múlik hogy lesz e más is belõle. Amúgy mennyi idõsek vagytok ?
A kérdező hozzászólása: Ugymond nem kell aggdom!? :)
Éreztem, hogy a nagy tapasztalatlanság és a tudatlanság süt a kérdésbõl. Kis idõ, és minden megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Amugy köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: 15-15 evesek vagyunk
Lehet, hogy csak unalmas ember :) 22/F
Valószínû, hogy csak a hormonok tombolnak benne, és összekeveri a randit, az udvarlást a sima szexel. Nála még nem állt be a normális egyensúly. De ha csak ez a téma, akkor nem is biztos, hogy mozdulna másfelé az agyacskája, ami késõbb esetleg elvezethetné a szexhez.
Inkabb hadjatok. :)
Lehet, hogy csak simán retardált.
Szerintem inkább nála a szex jelenti a kapcsolatot. Igen valószínû, hogy a ti kapcsolatotokban csak ennyi lesz vagy lenne. Mert számára ezt jelenti a kapcsolat. Ha másról nem tud beszélni, de errõl igen, akkor nem arról van szó, hogy bizonyos dolgokat nem mer megkérdezni vagy ilyesmi. Egyszerûen csak erre van igénye, nem feltétlenül csak egyszer. Ez egy nagyon jó kérdés ugyanis rengeteg lány attól szokott félni, hogy csak arra kell és lapát. Valójában van az a verzió is, hogy arra kell, de ez viszont tartós. Minek küzdene ha meg van a biztos szex ? Ez neked azért rossz verzió, mert a nõknek ennél jóval többre van igényük, meg ugye az ilyen nem nevezhetõ kapcsolatnak. Ellenben még bele is szerethetsz, mert a szerelemben nincs logika, ez esetben pedig vissza tart egy normális kapcsolattól.
Nem kell aggódnod, csak mégy nõni, és korosodni egy kicsit.

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.
nem
Nem.
Más az imádat, a rajongás, a barátság, a szeretet és a szerelem.
ha te azt mondod valakinek hogy imádod, az egyenlõ azzal, hogy szereted?
Nem
Csupaszra.
Én borotválom, de kb hetente, másfél hetente, szóval nem viszem túlzásba.
Borotvalom...alap!
Borotválom csupaszra. Asszonynak így tetszik, mint ahogy nekem is csupaszon tetszik az övé.
nem borotválom..minek?szúr és idegesít...ha valakinek nem tetszik hogy olyan az borotválja le nekem! :DDDD
Én rövidre nyírom. Az eddigi barátnõim mind így szerették
Hát a farkunkat nem de körülötte viszont igen de akkor tarkopaszra!!!! ;-)
Én le szoktam kenni a párom szõrtelenítõ krémmével, 10-15perc és már meleg vízzel lemosható a szõrzet, és puha selymes nem marad egyáltalán szõrös. 19/F
Én csak a szõrt szoktam leborotválni róla. 22/F
Magát a zacsit, meg a farkam borotválom borotválom, fölötte rövidre nyírom. És ez mindig így van, nem kell hozzá kapcsolat. Nekem így kényelmes! :) 20f
Én nem borotválom, csak kicsit vágok vissza belõle, ha már nagyon hosszú, de azt sem viszem túlzásba. A lábszáram és a hasam alja is elég szõrös, ezért marha idétlenül nézne ki, ha a farkam körül meg leszedném csupaszra. Eddig nem volt probléma belõle, a lányok mind elégedettek voltak vele így. ;) 27/F
Borotválom, de csak azért, mert szeretem a hangeffekteket. Amikor csattog ahogy össze-össze csapjuk amink van...
Zacsim és farkam rendszeresen borotválom, a fannszõrzetemet pedig rövidre nyírom. 33f

Miert van az, hogy ha egy fiuval kell osszejojjek csak a rossz dolgok jutnak eszembe a 'jovovel' kapcsolatban?

Ha pl. megvan a lehetosegem, hogy osszejojjek valakivel, folyton az jar a fejemben, hogy lehet holnap mar nem jovok be neki, vagy o nem jon be nekem, vagy nem lesz kedvem hozza, esetleg neki hozzam. Mindig csak a rosz dolgokat hozom elonybe. Miert van ez ? Mit csinaljak, hogy ne igy legyen ?

Legjobb válasz: Igen, igazad lehet. Viszonylag eleg vekony vagyok. Ez az a hibam, amit ugy tagadok, meg ugyteszek mintha nem erdekelne, de valojaban nagyon zavar. Lehet ez is a baj. Oke, megprobalom ugy csinalni a dolgokat ahogy mondtad. Nagyon remelem sikerulni fog. Koszi!!

A kérdező hozzászólása: Igen, igazad lehet. Viszonylag eleg vekony vagyok. Ez az a hibam, amit ugy tagadok, meg ugyteszek mintha nem erdekelne, de valojaban nagyon zavar. Lehet ez is a baj. Oke, megprobalom ugy csinalni a dolgokat ahogy mondtad. Nagyon remelem sikerulni fog. Koszi!!
Vannak, akiknek nagyon tetszenek a vékony lányok! Még csak az sem kell hozzá, hogy õ maga is vékony legyen... lehet azt látni rajta, ha tetszel, ne félj. Gondolom, akkor kis melled is van... hasonló a helyzet. Olvasgass csak vissza, van itt ilyen cikk elég. Ha nem lenne ilyen fiú bõven - akkor a te típusod már rég kihalt volna, és minden lány olyan lenne, mint Ursula.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!