Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kapcsolatom van egy (47 db)

Tapasztalatok a fogamzásgátlóval? Milyen mellékhatások jelentkeztek? Esetleg semmilyen? Megéri elkezdenem szedni, ha komoly kapcsolatom van? Csak egy a "gond", hogy félek a mellékhatásoktól. Meséljetek, saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Én is nagyon félek a mellékhatásoktól, de ennek dacára elkezdtem szedni. Mindenkinél változó, hogy hogyan reagál a szervezete, úgyhogy más tapasztalataira igyekszem nem alapozni. Egyébként benne vannak a betegtájékoztatókban a lehetséges mellékhatások. Neten rá lehet keresni a legtöbb gyógyszer betegtájékoztatójára.

Én is nagyon félek a mellékhatásoktól, de ennek dacára elkezdtem szedni. Mindenkinél változó, hogy hogyan reagál a szervezete, úgyhogy más tapasztalataira igyekszem nem alapozni. Egyébként benne vannak a betegtájékoztatókban a lehetséges mellékhatások. Neten rá lehet keresni a legtöbb gyógyszer betegtájékoztatójára.
Nekem az elsõ két hónap borzasztó volt.A libidóm a béka segge alatt, sõt még terhességi tüneteket is produkált.Reggeli rosszullét stb.Utána szépen folyamatosan hozzászokott, de néha jött 1-2 hányinger roham, ha a bevétel után nem feküdtem le aludni. Aztán váltottam nuvaringre.Azzal minden a legnagyobb rendben volt libidócsökkenés és hányinger nélkül. De ez eléggé kivételes eset a legtöbb barátnõmnek semmi baja tõle.PErsze olyat is ismerek, aki lépten nyomon gombás fertõzéseket gyûjt be a tabi miatt.(dokija mondta, és semelyik fajta sem jó neki)
Nekem semmi... Olyan, mintha nem is lenne :) Nem híztam meg tõle, nincs rosszullét, se semmi.. Jó odlalai viszont jelentkeztek nálam: kevésbé voltam pattanásos, mára már teljesen elmúltak, az amúgy rendszertelen menstruációm percre pontosan mindig ugyanakkor jön meg. 17 éves korom óta szedem, mos 23 vagyok.
nekem semmi mellékhatása nemvolt, és mostsincs. 8 éve szedem, minden rendben. ha komoly kapcsolatod van sztem mindenképp érdemes megpróbálni, ha pedig jelentkeznek a mellékhatások, nemmuszáj tovább szedni, visszamész a nõgyógyászhoz, és kérsz egy másikat. elõbbutóbb megtalálják a hozzád illõt
Ha komoly kapcsolatod van ez az egyik legjobb módszer! Én 5 évig szedtem, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, az elsõ hónapban sem volt gond (nem pecsételtem). A mensim napra, órára pontosan jött meg mindig. 2 hete hagytam abba, mert babát szeretnénk.
Én fél éve szedem, meliánét. Elsõ hónapban jelentkezett pecsételõ vérzés, attól nagyon megijedtem, de szerencsére azóta nem volt vele baj. Mellékhatások, hát... Nõtt a mellem, ami jó, persze, de ezzel együtt híztam is 3-4 kilót, és akit ismerek mindenki így járt. Nekem ez annyira nem probléma m kifejezetten vékony voltam elõtte, de van akit nagyon zavar.
A kérdező hozzászólása: A 3-4 kg még elmegy...De van olyan, aki pl. 15-30 kg is felszed a tabitól?
Nem hiszem, hogy ennyit fel lehet szedni a tablettától. Ha valaki ilyen sokat hízik, az azért van, mert összeeszik mindent. Vagy hormonproblémája van, de akkor meg a gyógyszert sem szedheti.

Ha csak szexuális kapcsolatom van egy fiúval, attól még belémszerethet később, ha jobban megismer?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy ha már lefeküdtél vele! Lehet, hogy szeret veled szexelni, de soha nem fog beléd szeretni. mert már megtörtént volna!!!

Kizártnak tartom, hogy ha már lefeküdtél vele! Lehet, hogy szeret veled szexelni, de soha nem fog beléd szeretni. mert már megtörtént volna!!!
Eltévesztetted a sorrendet. Elõbb megtetszik, utána megszeretem és legvégül a szex. Ha õ szerelem nélkül szexelt veled, akkor õ csak tárgynak, szexpartnerek tart téged. Nem valószínû hogy komolyabb szándékai lennének, vagy idõvel döbben rá hogy szeret is. Inkább azt hiheti, könnyen kapható lány vagy, akin idõvel talán osztoznia is kellene más fiúkkal.
Én mondok egy ellenkezõ példát: A jelenlegi párommal jópár hónapig csak laza kapcsolatban voltunk, egyikünk sem akarta komolyabban venni a másikat, mindketten voltunk mással is, amit még ráadásul meg is beszéltünk egymással. De a szexen kívül azért sokat beszélgettünk és tudni kell, hogy már elõtte is, régóta jó barátok voltunk. Nem volt szerelem elsõ látásra, nagyon lassan szerettük meg egymást, de annál mélyebben! És ez mostmár évek óta tart! Ettõl függetlenül azt tanácsolom, hogy ne éld bele magad! A mi esetünk pont az a kivétel, ami csak erõsíti a szabályt! Nem valószínû, hogy valaha is többet akarna tõled!
Velem is megtötrént! Most nagyon szerelmesek vagyunk!:)
Elmondod neki h komoly kapcsolatot szeretnél, és 1 hónap nálad alap várás a szexre. Ha nemet mond akkor nem akart komolyat :)
mi az, hogy nem áll készen? hány évesek vagytok? de mindig készen áll, max fiatal korban barátság van... csináljatok sok-sok közös programot, lehetõleg kettesben:)

Ha jelentkeztem egy felsőoktatási intézménybe, de közben lett egy kapcsolatom, és a párom ugyanarra a szakra jelentkezett csak máshová, van esélyem hogy kb. egy félév után átjelentkezhessek a párom egyetemére?

Szeretnénk egy egyetemre járni :)

Legjobb válasz: Van rá esély, de hogy ezt milyen feltételekkel tudod megtenni, csak a két egyetemtõl függ. A hallgatók egyetemek közti átvételének nincs központi szabályozása, ezért ott csak az egyetemek szava a döntõ. Lehet, hogy át sem vesznek, lehet, hogy átvesznek, de csak két félév után, kérdéses, mely tárgyaidat fogadják el... A fogadó intézménynél, karnál kell érdeklõdnöd.

Van rá esély, de hogy ezt milyen feltételekkel tudod megtenni, csak a két egyetemtõl függ. A hallgatók egyetemek közti átvételének nincs központi szabályozása, ezért ott csak az egyetemek szava a döntõ. Lehet, hogy át sem vesznek, lehet, hogy átvesznek, de csak két félév után, kérdéses, mely tárgyaidat fogadják el... A fogadó intézménynél, karnál kell érdeklõdnöd.
Egy félév után nem szoktak átvenni senkit. Max egy évnek kell meglennie, hogy bárhová is esélyed legyen átmenni, de még így sem száz, hogy átvesznek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mi a fontosabb egy kapcsolatban? Mennyire fontos nektek férfiaknak az, hogy gyorsan megkapjatok egy nőt? Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?

Legjobb válasz: "Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.

"Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.
Elsõ nagyon jó. Ha már megvan. Na de mi ez a kérdés istenem. Nekem mindig a lány mondta hogy mostmár vigyek gumit legközelebb. Sose én kezdeményeztem a szexet.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy egyszerû kérdés volt.. sosem viselkedtem még így, mint most. Biztos megszállt valami. :)
Mi a fontosabb??... a szex, a jó szeretkezés alapja a kapcsolatnak...na de nem kell azonnal ágyba bújni! Hagyd, hogy meghódítson! Magamból kiindulva, amelyik lányt hamar megkaptam, nem is kellett másra! Kell egy kis rózsaszín köd, ha komoly kapcsolatot akarsz! Személy szerint értélkelem, ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:)
18:10 Én sem írhattam volna jobban :D
"ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:) " mintha én írtam volna:)
nekem minden csajomra várni kellett egy hónapot az effektív dugásig. na persze, addig cumiztak rendesen, mint a kisangyalok, úgyhogy nem bántam. :D
A kérdező hozzászólása: Ha semmi nem lett volna, akkor el is hagyod?? Ennyire nem vagytok képesek várni? :)
kipróbálnám ezt a routert egy-két másik géppel is (laptop/telefon)azt ha azoknál is ezt csinálja, -akkor : kuka.
A kérdező hozzászólása: Igen ki lett próbálva, volt, hogy 3 hónapig rendesen mûködött meg tv-n is lehetett vele netezni. Nem értem miért csinálja ezt. Ha nem kapcsolom be egy 3-4 napig és utána újratelepítem megint mûködik egy 2 órát.
Rakd rá a legújabb firmware -t, ha nem oldja meg vidd vissza gariba, mert valószínûleg hardver hibás.

Csak úgy működhet egy kapcsolat ha sok szex, van benne? Csak úgy lehet kapcsolatot kezdeni ha erre készen állok? 17 L

Csak kiváncsi vagyok köszi.:-)

Legjobb válasz: nem nagyon komoly kapcsolatnál kell csak ez. de akkor is csak, ha már jól ismeritek egymást barátilag is, és nagyon meg tudtok nyílni egymás elõtt. különben hülyeség.

nem nagyon komoly kapcsolatnál kell csak ez. de akkor is csak, ha már jól ismeritek egymást barátilag is, és nagyon meg tudtok nyílni egymás elõtt. különben hülyeség.
mai napig sok olyan pár van akik házasságig nem szeretkeztek (ismerõseim közt konkrétan 4 pár), és mégis együtt maradtak és most boldog házasok. ez attól függ neked mik az igényeid és a párodnak. Én ugy hiszem hogyha tartalmasak az együttlétek sex nélkül is nem kötelezõ a dolog, de mindenképpen nyilvánits ki a párod iránt hogy szereted , és kívánod is csak még nem állsz készen rá , vagy csak ritkán szeretnéd, nehogy azt higgye hogy nem szereted vagy kívánod eléggé
igen.
Nem.
Nem ! De nem árt ha van szex ;))
Nem. Akkor tud mûködni, ha van értelme együtt lennetek, és élvezitek az együtt töltött idõt is. Nem feltétlenül csak a szexrõl szól egy jó kapcsolat. :)
Nem, legalábbis nálam nem így mûködik a dolog.
Várasd meg a srácot egy kicsit, mondjuk 2-3 hónap ha szûz vagy még, ha komolyan gondolja megvárja míg felkészülsz! :)
a korodbeli pasiknak a szex a legfontosabb egy kapcsolatban.és igen akkor menj bele ha erre felkészültél. mert kellemetlen mikor mindenáron szexelni akar a pasi de te azt már kényszerbõl csinálnád.hidd el tapasztalat. 21/L

Van egy fiú aki nagyon tetszik. Kiskorom óta ismerem de egy időben nem tartottuk a kapcsolatot. De most mindig szemezünk. Beégni nem szeretnék előtte. Ha meg chatalünk akkor meg csak addig jutunk hogy szia mizu 14/L Nem tudom mit csináljak?

Mostanában mindig látom és dumálni is szoktunk. Régen lepattintott vagyis azt mondta nincs ideje csajozni a tanulással kell foglalkoznia.

Legjobb válasz: ilyen nincs ,hogy nincs ideje csajozni csak olyan van ,hogy nem jössz be neki.

ilyen nincs , hogy nincs ideje csajozni csak olyan van , hogy nem jössz be neki.
A kérdező hozzászólása: De mondjuk akkor 8. félév elõtt volt. nha mind egy aki tud valami normálisat javasolni légyszíves írjon.
Vetkõzz! Mindegy hogy MSN-en kamera elõtt, vagy a valóságban. Nekem volt már MSN-en ilyen, de akkor mindketten maszturbáltunk a kamera elõtt. Isteni volt szerintem akár ki is próbálhatnátok :D
A kérdező hozzászólása: ez undorító:| nem ilyen lány vagyok azért kössz.:|
Elõzõ vagyok. Azért még kapok kicsi zöld kezecskét? :D
B*szódj meg te p*csa, azt mondtam hogy zöld kezecskét, nem pedig pirosat. Hülye [email protected]áló k*rva -.-
A kérdező hozzászólása: még az elõtt raktam oda a piros kezecskét mielõtt megírtad volna hogy rakjak zöldet nem értem miért kell így beszélni amikor nem is ismersz és nem értem mit huzod fel magad -.-

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.
Nem hiszem hogy ennek köze lenne bármilyen babonához, szerintem csak véletlen.
napszakokat figyelted?:D napközben nincs róka csak alkonyatkor-éjjel...
róka foga az alvásra — mármint az élõ róka foga elalvás ellen, a döglött rókáé pedig elalvásra. ennyi az összbabona:)
Hát ha ugyanaz a róka, kérdezzétek meg tõle mit akar:) :)
Ne igyatok annyit :-) s nem lesz rókázás
Honnan tudod hogy másnak nem jelenik meg??
A kisróka leánykori neve: Hányinger. Tehát jobb ha ketten vagytok.
húú, ez tuti jelent valamit! goggliba ird be hogy népi hiedelmek, vagy ilyesmi, és jobb oldalakon van oldalon belüli keresés is, ahova meg a rókát írd be! sok sikert
Van: Attól függ, hogy hol látjátok. Ha ott, ahol láttátok, terhes vagy. Ha nem, akkor leszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!