Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kapcsolatom van (93 db)

Tapasztalatok a fogamzásgátlóval? Milyen mellékhatások jelentkeztek? Esetleg semmilyen? Megéri elkezdenem szedni, ha komoly kapcsolatom van? Csak egy a "gond", hogy félek a mellékhatásoktól. Meséljetek, saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Én is nagyon félek a mellékhatásoktól, de ennek dacára elkezdtem szedni. Mindenkinél változó, hogy hogyan reagál a szervezete, úgyhogy más tapasztalataira igyekszem nem alapozni. Egyébként benne vannak a betegtájékoztatókban a lehetséges mellékhatások. Neten rá lehet keresni a legtöbb gyógyszer betegtájékoztatójára.

Én is nagyon félek a mellékhatásoktól, de ennek dacára elkezdtem szedni. Mindenkinél változó, hogy hogyan reagál a szervezete, úgyhogy más tapasztalataira igyekszem nem alapozni. Egyébként benne vannak a betegtájékoztatókban a lehetséges mellékhatások. Neten rá lehet keresni a legtöbb gyógyszer betegtájékoztatójára.
Nekem az elsõ két hónap borzasztó volt.A libidóm a béka segge alatt, sõt még terhességi tüneteket is produkált.Reggeli rosszullét stb.Utána szépen folyamatosan hozzászokott, de néha jött 1-2 hányinger roham, ha a bevétel után nem feküdtem le aludni. Aztán váltottam nuvaringre.Azzal minden a legnagyobb rendben volt libidócsökkenés és hányinger nélkül. De ez eléggé kivételes eset a legtöbb barátnõmnek semmi baja tõle.PErsze olyat is ismerek, aki lépten nyomon gombás fertõzéseket gyûjt be a tabi miatt.(dokija mondta, és semelyik fajta sem jó neki)
Nekem semmi... Olyan, mintha nem is lenne :) Nem híztam meg tõle, nincs rosszullét, se semmi.. Jó odlalai viszont jelentkeztek nálam: kevésbé voltam pattanásos, mára már teljesen elmúltak, az amúgy rendszertelen menstruációm percre pontosan mindig ugyanakkor jön meg. 17 éves korom óta szedem, mos 23 vagyok.
nekem semmi mellékhatása nemvolt, és mostsincs. 8 éve szedem, minden rendben. ha komoly kapcsolatod van sztem mindenképp érdemes megpróbálni, ha pedig jelentkeznek a mellékhatások, nemmuszáj tovább szedni, visszamész a nõgyógyászhoz, és kérsz egy másikat. elõbbutóbb megtalálják a hozzád illõt
Ha komoly kapcsolatod van ez az egyik legjobb módszer! Én 5 évig szedtem, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, az elsõ hónapban sem volt gond (nem pecsételtem). A mensim napra, órára pontosan jött meg mindig. 2 hete hagytam abba, mert babát szeretnénk.
Én fél éve szedem, meliánét. Elsõ hónapban jelentkezett pecsételõ vérzés, attól nagyon megijedtem, de szerencsére azóta nem volt vele baj. Mellékhatások, hát... Nõtt a mellem, ami jó, persze, de ezzel együtt híztam is 3-4 kilót, és akit ismerek mindenki így járt. Nekem ez annyira nem probléma m kifejezetten vékony voltam elõtte, de van akit nagyon zavar.
A kérdező hozzászólása: A 3-4 kg még elmegy...De van olyan, aki pl. 15-30 kg is felszed a tabitól?
Nem hiszem, hogy ennyit fel lehet szedni a tablettától. Ha valaki ilyen sokat hízik, az azért van, mert összeeszik mindent. Vagy hormonproblémája van, de akkor meg a gyógyszert sem szedheti.
Elmondod neki h komoly kapcsolatot szeretnél, és 1 hónap nálad alap várás a szexre. Ha nemet mond akkor nem akart komolyat :)
mi az, hogy nem áll készen? hány évesek vagytok? de mindig készen áll, max fiatal korban barátság van... csináljatok sok-sok közös programot, lehetõleg kettesben:)

Miért kell már az első kapcsolatban szexelni, akkor is, ha csak két gyerekről van szó?

Nem értem.

Legjobb válasz: nem értek egyet ezzel. nem minden 14 éves ilyen. én is az vagyok és 1 éve van barátom(17/f) és nem feküdtünk még le, és nem is tervezzük még pár éven belül. azért mert vannak olyan hülye p*csák, én is ismerek sokat akik 13-14 évesek és pár hónap után szétrakják a lábukat, nem kell elítélni az egész korosztályt.. és szerintem azzal sincs baj ha az elsõ randi partnerrel fekszik le valaki, csak nem mindegy hgy 2-3 év után vagy 2-3 hónap után 14/l

nem értek egyet ezzel. nem minden 14 éves ilyen. én is az vagyok és 1 éve van barátom(17/f) és nem feküdtünk még le, és nem is tervezzük még pár éven belül. azért mert vannak olyan hülye p*csák, én is ismerek sokat akik 13-14 évesek és pár hónap után szétrakják a lábukat, nem kell elítélni az egész korosztályt.. és szerintem azzal sincs baj ha az elsõ randi partnerrel fekszik le valaki, csak nem mindegy hgy 2-3 év után vagy 2-3 hónap után 14/l
de 14 évesen azért a 18 éveseknek szóló "szexualitással" foglalkozó topikot olvasgatod.
Gyökerek az emberek:S Szar az oktatás és ott a drága média meg az uninteligens hírességek stb...
Nem érettebbek semmivel. De amíg anyu apuval nevet a TV-ben szereplõ söpredéken, a gyerek példát vesz róla! Azért mert nem veheti meg a pornóújságot/DVD-t, a borítóját még láthatja! Mi van a bulvárújság cím és hátlapján? Minimum csöcsök, vagy több is. Sok kis apróságot sorolhatnék, ami önmagában nem olyan kártékony, de rájuk ömlesztik ebben a fene nagy szabadságban.
Mert testileg tényleg hamarabb érnek, mint régen.
De lelkileg nem! Sõt úgy még késõbb YD 14/F
Tottinnyó:D képzeld nem azokat olvasgatom. az "Egy véletlen kérdés"-re kattintottam.. :/

Csak úgy működhet egy kapcsolat ha sok szex, van benne? Csak úgy lehet kapcsolatot kezdeni ha erre készen állok? 17 L

Csak kiváncsi vagyok köszi.:-)

Legjobb válasz: nem nagyon komoly kapcsolatnál kell csak ez. de akkor is csak, ha már jól ismeritek egymást barátilag is, és nagyon meg tudtok nyílni egymás elõtt. különben hülyeség.

nem nagyon komoly kapcsolatnál kell csak ez. de akkor is csak, ha már jól ismeritek egymást barátilag is, és nagyon meg tudtok nyílni egymás elõtt. különben hülyeség.
mai napig sok olyan pár van akik házasságig nem szeretkeztek (ismerõseim közt konkrétan 4 pár), és mégis együtt maradtak és most boldog házasok. ez attól függ neked mik az igényeid és a párodnak. Én ugy hiszem hogyha tartalmasak az együttlétek sex nélkül is nem kötelezõ a dolog, de mindenképpen nyilvánits ki a párod iránt hogy szereted , és kívánod is csak még nem állsz készen rá , vagy csak ritkán szeretnéd, nehogy azt higgye hogy nem szereted vagy kívánod eléggé
igen.
Nem.
Nem ! De nem árt ha van szex ;))
Nem. Akkor tud mûködni, ha van értelme együtt lennetek, és élvezitek az együtt töltött idõt is. Nem feltétlenül csak a szexrõl szól egy jó kapcsolat. :)
Nem, legalábbis nálam nem így mûködik a dolog.
Várasd meg a srácot egy kicsit, mondjuk 2-3 hónap ha szûz vagy még, ha komolyan gondolja megvárja míg felkészülsz! :)
a korodbeli pasiknak a szex a legfontosabb egy kapcsolatban.és igen akkor menj bele ha erre felkészültél. mert kellemetlen mikor mindenáron szexelni akar a pasi de te azt már kényszerbõl csinálnád.hidd el tapasztalat. 21/L

Felelotlenseg megszakitassal vedekezni, ha nem tervezek a baratommal komolyabb kapcsolatot? Es az gond, hogy a szex csak 2-3 percig tart, es ha ugyerzi kozel van akkor gyorsan kiveszi?

Legjobb válasz: Felelõtlenség igen. Most talán jó ötletnek tûnik, de ha esetleg becsúszna a baba mit csinálnál? Tudok olyan esetrõl hogy a pasi, nem csak a mostani hanem az elõzõ bnõjével is több éven keresztül így "védekezett" (mert ugye ez nem védekezés) de nem lett belõle gond, sõt volt hogy a pillanat hevében mi is így estünk egymásnak a "párommal", de utána a para, mikor kitisztultunk és várni az idõpontot mint a messiást...nem kívánom senkinek sem. Ez a módszer csak akkor élvezhetõ és akkor helyes ha minden mindegy alapon vagytok. Ha lesz baba ámen, ha nem az sem baj. Nem éri meg kockáztatni. Az az aprócska kis óvszer nem lehet annyira zavaró, mint egy nem kívánt gyermek.

Felelõtlenség igen. Most talán jó ötletnek tûnik, de ha esetleg becsúszna a baba mit csinálnál? Tudok olyan esetrõl hogy a pasi, nem csak a mostani hanem az elõzõ bnõjével is több éven keresztül így "védekezett" (mert ugye ez nem védekezés) de nem lett belõle gond, sõt volt hogy a pillanat hevében mi is így estünk egymásnak a "párommal", de utána a para, mikor kitisztultunk és várni az idõpontot mint a messiást...nem kívánom senkinek sem. Ez a módszer csak akkor élvezhetõ és akkor helyes ha minden mindegy alapon vagytok. Ha lesz baba ámen, ha nem az sem baj. Nem éri meg kockáztatni. Az az aprócska kis óvszer nem lehet annyira zavaró, mint egy nem kívánt gyermek.
És ennek így mi értelme? Nem élvezetes, cserébe kockázatos. Biztos ez a legjobb módszer?
Mi már kb olyan 6 éve így csináljuk, kinek mi jön be.
Hát azért nekem ne akard bemesélni, hogy 10 perccel elégedjek meg kedves utolsó, nem tudom melyik csaj hitette el veled, hogy 10 perc az egy nagyon jó idõ... Egy gyors menetbe belefér, sõt, ha olyan helyen csináljuk, az kb 5 perc... de hogy mindig.. pff, naaagyon nem. Igenis legyen annyi benne, hogy szabályozza magát. 20-30 percet együttlét szerintem a normális.. de van hogy 1-1, 5 óráig csináljuk, bár az rendesen lezúz.
Azzal, hogy 2-3 percig tart, semmi para nincs. Gondolom ritkán találkoztok : ) De az is lehet, hogy fiatalok vagytok még, és a párod még tapasztalatlan, edzetlen. Majd belejöttök. Nem hinném, hogy az elõttem szóló "férfiak" az elsõ pár alkalommal rögtön egy fél órás menettel kezdtek, senki sem születik lepedõakrobatának. Már elnézést, de kib*szott nagy tévhit hogy egy férfinak másfél/2 óráig kell tömni egy csajt. Mire jó az? Semmire. Csak attól mert a sok aberrált nézi a pornót, és naponta 6-7x maszturbál rá és utána bírja a szexet 30 percig az nem normális. Ez inkább szánalmas, hogy ahelyett hogy a csajotokkal huncutkodnátok, inkább a neten nézitek a pornót és más nõkre matyizgattok. Szerintetek ez nekik hogy esik kotonszökevények? 10 perc, azaz TÍZ perc már teljesen normális egy szexuális együttlét során. Ennyi nyomott pasit egy helyen még nem láttam... A "védekezés" viszont egyáltalán nem biztonságos, de ezt sokan elõttem közölték már... Tényleg beszélj vele, hogy használjatok Gumit, az sem nyújt mindig 100%-os védettséget, de a megszakítástól jóval biztonságosabb! : )
Jezus isten szegeny te 2-3 perc xD meg a le vetkozesre sem eleg xD ugy ahogyaz elozo irta keress 1 normalis ferfit aki kepes vedekezni es tisztaba van a kovetkezmenyekkel ha netalan be csuszna valami 24 F
akkor jól teszed ha "nem tervezel vele komolyabb kapcsolatot". szerintem lenne sok más férfi, aki rendesen kielégít, és még annyira értelmes is, hogy védekezni is hajlandó.
A kérdező hozzászólása: Igen ... A leghosszabb is max 10 perc :(
2-3 percig tart a szex...? az teljesítmény xDDD
Na látod, annyit meg nem ér maga ez egész aktus hogy utána hetekig rettegj és várd az idõpontot. Gumival rosszabb tudom, de azért észnél kell lenni. Inkább gumi mindig mint egy nem várt gyerek egy egész életen át.
A kérdező hozzászólása: Igen, most mar utolag aggodok
Az elõváladék nagyon ritkán tartalmaz spermiumot mert teljesen máshol termelõdik mint az ondó. Ez nem biztatás akar lenni, ne kockáztass! Akkor is megvan az esély arra hogy teherbe esel. Amúgy is ha nagyon aggódsz akkor miért akarsz megszakítással "védekezni"? (2. voltam)
Ahj. Ne légy már ennyire butus.
igen kerülhet. tanultatok bioszból olyat hogy elõnedvek?
A kérdező hozzászólása: Es ha erzi, hogy most, es kiveszi, akkor egy kicsi azert kerulhet belem? Kicsit aggodok...
Hát azt majd a csaj eldönti, hogy elég e neki a 10 perc! Majd ne csodálkozz ha mindenki kidob azzal, hogy béna vagy az ágyban! Nem tom honnan szedted ezt hogy "egy szeretkezésre bõven elég 10 perc" de ha egy csávó ennyi ideig tömne, arcon röhögném, és hazaküldeném!

Ha jelentkeztem egy felsőoktatási intézménybe, de közben lett egy kapcsolatom, és a párom ugyanarra a szakra jelentkezett csak máshová, van esélyem hogy kb. egy félév után átjelentkezhessek a párom egyetemére?

Szeretnénk egy egyetemre járni :)

Legjobb válasz: Van rá esély, de hogy ezt milyen feltételekkel tudod megtenni, csak a két egyetemtõl függ. A hallgatók egyetemek közti átvételének nincs központi szabályozása, ezért ott csak az egyetemek szava a döntõ. Lehet, hogy át sem vesznek, lehet, hogy átvesznek, de csak két félév után, kérdéses, mely tárgyaidat fogadják el... A fogadó intézménynél, karnál kell érdeklõdnöd.

Van rá esély, de hogy ezt milyen feltételekkel tudod megtenni, csak a két egyetemtõl függ. A hallgatók egyetemek közti átvételének nincs központi szabályozása, ezért ott csak az egyetemek szava a döntõ. Lehet, hogy át sem vesznek, lehet, hogy átvesznek, de csak két félév után, kérdéses, mely tárgyaidat fogadják el... A fogadó intézménynél, karnál kell érdeklõdnöd.
Egy félév után nem szoktak átvenni senkit. Max egy évnek kell meglennie, hogy bárhová is esélyed legyen átmenni, de még így sem száz, hogy átvesznek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Miért van az, hogy tőlem mindenki csak kapcsolatot akar? Ha közlöm velük, hogy csak barátkozni szeretnék már nem vagyok érdekes senkinek, nem keresnek többet. Miért nem kell az én barátságom annak se akinek egyébként sok lány barátja van?

Nagyon kezd elegem lenni abból, hogy minden pasi csak azért van körülöttem mert akar valamit. Senki sem azért, mert szereti a társaságomat és szivesen lenne a barátom.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy amúgy baromira unalmasak a témáid egy férfinek (Dzsásztin bíber, gagyi bulvárhírek, ikszfaktor, barátokközt, mentalista, dr.csont elemzések) és emiatt a többség "szex vagy semmi" elvet alkalmazza veled szemben.

Lehetséges, hogy amúgy baromira unalmasak a témáid egy férfinek (Dzsásztin bíber, gagyi bulvárhírek, ikszfaktor, barátokközt, mentalista, dr.csont elemzések) és emiatt a többség "szex vagy semmi" elvet alkalmazza veled szemben.
Én pont lánybarátot keresek, de elég csúnya vagyok, ami elég sok lánynak akadály. Minden szép csaj helyes fiúval akar barátkozni én úgy tapasztalom.
1, túl szép vagy és ezért fiú barátod nem sok lesz, de lányok közül is csak a bombázók akiknek nem lesz komplexusa melletted xd 2, vagy pedig túl idegesítõ vagy esetleg rettentõ unalmas nem ismerlek f19
A kérdező hozzászólása: Adok magamra, igyekszem jól kinézni, de vannak nálam sokkal szebb és csinosabb lányok. Na meg fiatalabbak is. Átlagosnak mondanám magam. Arra tippelek inkább, hogy mivel mostanában nem gubózom be mint régen hanem igyekszem mindenkivel kedves barátságos, közvetlen lenni szerintem ezt értik félre többen. Amúgy úgy érzem ennek ellenére nem kedvelnek igazán az emberek.
A kérdező hozzászólása: "tehát miért akarna veled lenni bárki is, ha az egyik leginkább lehetséges kapcsolódási pontot "kizárod"? " Ez az.. nagyon jól leírtad!! Pontosan ezt érzem. :( Nem tudom mit tehetnék ellene. Nem dolgozom sajnos olyan helyen ahol a közös munkahely összehozna barátilag pasikkal. Az exem autószerelõ volt, neki rengeteg barátja volt. Volt közös kapcsolódási pont. Nálam meg ilyen nincs sajna :( Hiába érdekelnek és beszélgetnék szívesen fiús dolgokról az kevés. :( Talán ha tunningtalikra járnék ott összefutnék sok hasonló gondolkozású emberrel de barátság azokból sem lesz max ismeretség. Lehet, hogy az egészet rosszul képzelem el. Kérdéses, ki a barát és ki csak ismerõs? Az akivel évente egyszer beszélek ilyen témákról vagy akivel heti többször találkozunk, akit fel tudok hivni bármivel, segit.. Elõbbibõl sok van, utóbbiból szinte egy sem :(
Nekem is van bõven elég sok lány barátom és köszönöm de nem kell több. Vagy kapcsolat, vagy szex vagy jobb ha bele se kezdünk.
A kérdező hozzászólása: De én a "sok lány barát" egyike szeretnék lenni. Úgy látom ez a poszt mindenkinél "betelt". Az exemnek is sok lány barátja volt, féltékeny is voltam rájuk mert gyakran lesz barátságból szerelem. Persze õ váltig állította, hogy márpedig õk csak barátok. Nem tudom létezik-e igazi õszinte barátság a két nem között vagy az egyik idõvel mindig többet akar? :( Nekem is van olyan gyermekkori barátom akinek tudom, hogy hajt rám és ha éppen egyedülálló vagyok mindig be is próbálkozik. Mindig elutasitom. Mégis ugyanugy barátok vagyunk. Õ valamiért nem lép le, a többiek meg egyszerre...
És mért akarsz csávó barátot? Ez az egy még nem világos számomra... Vagy adj esélyt, és "ne utasítsd el azonnal a lehetõséget, hogy több lesz belõle", vagy barátkozz csajokkal, aztán probléma megoldva...
attól tartok, te csak a pasik "figyelmét" akarod, de többet már nem... tehát te nem adsz nekik semmit, de azért elvárod, hogy õk vegyenek körül, és "befogadjanak"... ez valamiféle apakomplexus lehet, vagy simán "szûzkva" vagy... (elnézést a kifejezésért, de ez a hétköznapi megnevezése az ilyen értelmetlen csávóvadászatnak...)
A kérdező hozzászólása: Nem. Én adni is szeretnék. De mit adjak nekik ha egyszer a barátságom nem kell? Kapcsolatot pedig tényleg nem akarok. Most szakitottam (amúgy a haverjukkal.tabu kéne legyek számára) és még nem vagyok túl rajta és amúgy is sok mindenre jó egy fiú barát, a csajok nekem túl problémásak jobban kijövök a fiúkkal meg legalább megismerném behatóbbak a másik nem gondolkodásmódját, tudnánk egymásnak ismerkedési tippeket is adni, stb.. Nagyon sok jó dolog lenne. Úgy viselkedem velük, hogy legyen okuk megbízni bennem és megkedveljenek remélve, hogy máskor is megkeresnek mert jó velem dumálni.
Akkor hagyd a fenébe. Keress tovább. Egy egyedülálló pasi k*rvára nem akar csak barátként egy lányt. Az akad bõven a piacon is, .
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj ez nagyon kevés amit nyújtani tudok. Bár nem értem a többi csaj mennyivel nyújt többet, hogy nekik sikerül. Talán van néha szex is?! De az meg már milyen barátság? Áááá
Nem kell kimondani, hogy nem akarsz többet... játszd az elérhetetlent, és akkor "ideig óráig" barátok lesztek, aztán ha minõségi lesz a kapcsolatotok, sok sok érdekes témával, akkor vagy megmarad barátnak, vagy összejössz vele, és dulaláv... Problémázol itt feleslegesen... :DD (sry :P)
bocsánat, de még ezt a mondatot véleményeznem kell: "Úgy viselkedem velük, hogy legyen okuk megbízni bennem és megkedveljenek remélve, hogy máskor is megkeresnek mert jó velem dumálni." Nem akarnak a pasik dumálgatni csak úgy valamirõl, mert épp szófosásuk van... Nekünk nem kell elmondani senkinek, ha történik valami jó az életünkben, csak azoknak, akik igazán értékesek. (barátnõ, szülõk, feleség... korosztályhoz mérten) Jó veled dumálni? És mirõl beszélgetnél egy pasival? Jah az annya nem vagy, a nõje nem akarsz lenni, a feleség kizárva... nem a szexrõl szól a dolog, mert tökre nem ez a párkapcsolat közepe, de azért valami nem stimmel nálad. :\(tényleg ne haragudj a negatív véleményem miatt... 22f)
Igazából a probléma ott van, hogy a nõknek a társadalmi elismerésben van az egyik fõ boldogságforrásuk, míg a pasik "magányosan" is kigyensúlyzottak tudnak lenni... Ha nem megosztjátok egymás közt a baráti témát, hanem csak az egyik szipolyozza a másik embert, akkor nem barátok vagytok... Van olyan téma, ami téged is foglalkoztat aktívan, meg a "barátkozni vágyó pasit" is? A párkapcsolatban van a legtöbb ilyen (szex, érzelgõsködés, szerelmeskedés, érintések, megbízhatóság az élet kellemetlen területein, stb...) tehát miért akarna veled lenni bárki is, ha az egyik leginkább lehetséges kapcsolódási pontot "kizárod"? Az autószerelésrõl tudsz érdemlegesen beszélni? Vagy az idióta nõi viselkedésrõl? :) Esetleg hifi téren otthon vagy? (jó ezek béna témák, mert ezek nem igazán mozgatnak meg engem sem, de az biztos, hogy nem ugyanazon jár az agyunk, nekem pasinak, mint neked nõnek....) (remélem érthetõen írtam, de nincs kedvem átolvasni :D)
talán mert jól nézel ki és a férfiak-fiúk többségének vannak barátai ellenben nõjük nincs! én azt nem értem, hogy te mit nem értesz :)
Gondolom feltûnõen jól nézel ki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem barátságnál egyáltalán nem is számít a külsõ legalábbis nekem mindegy lenne, de sajnos velem senki nem akar barátkozni, mindenki csak fel akar szedni. Ha nem sikerül akkor meg lelép. :(
Minek barátkozzanak egy lánnyal?
Gyere, mesélj!
Kérdezõ, te megvennél úgy egy üdítõt, hogy tudod, soha nem ihatod meg?!
A kérdező hozzászólása: Ez hülyeség. Utálom a rózsaszint és a plázamacákat. Imádok a kocsikról beszélni, érdekel tunning, a barkácsolás, PC és müszaki cuccok, lelki szemetesládának is jó vagyok mert meghallgatok mindenkit mégsem akarnak. Az üdítõs példát meg nem tudom értelmezni. A barátjuk akarok lenni nem a kitartott "megvett" nõjük. Barátsághoz nem kell pénz.
Nem a hulladékkal (kérdésedben említettek) kellene barátkozni, hanem a rendesebb emberekkel... Vagy méginkább kellett volna. Már késõ. Az ilyen ellenkezõ nemû barátságok általában legkésõbb középsuliban kell, hogy kialakuljanak.Esetleg egyetem(?) de késõbb már nincs ilyen.
A hapsik nem a nõkben látják legtöbbször a barátot. A nõket más "célra" szeretnék, pláne, ha jól is néz ki.
Egyetértek a kérdezõvel és én is ezt tapasztalom. És miért ne lehetne egy lánynak fiú barátja?
Ezek szerint csinos lány lehetsz, hogy mindenki többet szeretne tõled. Akkor meg nyilván "elfordulnak" tõled, ha egyértelmûvé teszed, neked nem jön be a másik, mint férfi. Nem szívatja magát senki, hogy bár találkozik veled, tudja, hogy sosem leszel a barátnõjük, pedig õk nagyon szeretnék ezt. Fiú-lány barátság csak akkor mûködik, ha külsõleg nem tetszenek egymásnak a felek. Barátkozni csak azzal barátkozz, akinek nem tetszel, de szívesen beszélget Veled:)
nem létezik férfi nõ barátság
Én elõsször mindíg barátként közeledtem egy nõhöz. Még azokhoz is akik tetszettek külsõre. A barátság az alap, és ez fejlõdhet tovább szerelemmé (olykor persze nagyon hamar). Így volt alkalmunk jobban megismerni a másikat mielõtt belebonyolódtunk volna bármibe is. Emberileg elég magasan volt a mércém, ezt el kell ismernem. De azthiszem ez sok csalódástól mentett meg. Minden kapcsolatom nagyon tartalmas volt. Azok amik nem látják benned az embert, csak a fizikai nõt, azok nem is igazán téged keresnek, hanem a testedet....nem sokra mennél abarátságukkal, tehát szívességet tesznek, hogy nem keresnek... gondolj erre. :)
A farkas nem barátkozik a báránnyal. Az hogy manapság ki a farkas, és ki a bárány az egy másik topic lehetne...
Velem is ez a helyzet kérdezõ. Elvileg van pár fiú barátom, de néha úgy érzem, hogy csak elvileg. Õk az elején többet akartak, mikor megismerkedtünk, de én nem akartam, így megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Viszont azóta kb. csak facebook-on tartjuk a kapcsolatot, egyikkel ott is elég ritkán, nem hívnak el sehova, személyes találkozásról nem esik szó. Ha egy fiú elkezd velem beszélgetni face-en, mindig mást akar, mint barátságot, és ezt annyira utálom. Lennének fiúk, akikkel szívesen barátkoznék, de õk nem ezt akarják, pedig elõfordulhat, hogy a barátságból egy idõ után szerelem lesz, de õk persze erre nem gondolnak, vagy ha gondolnak, nem jó nekik, inkább keresnek olyat, akivel össze lehet jönni.:S Néha utálom a pasikat.:(

Mi a fontosabb egy kapcsolatban? Mennyire fontos nektek férfiaknak az, hogy gyorsan megkapjatok egy nőt? Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?

Legjobb válasz: "Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.

"Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.
Elsõ nagyon jó. Ha már megvan. Na de mi ez a kérdés istenem. Nekem mindig a lány mondta hogy mostmár vigyek gumit legközelebb. Sose én kezdeményeztem a szexet.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy egyszerû kérdés volt.. sosem viselkedtem még így, mint most. Biztos megszállt valami. :)
Mi a fontosabb??... a szex, a jó szeretkezés alapja a kapcsolatnak...na de nem kell azonnal ágyba bújni! Hagyd, hogy meghódítson! Magamból kiindulva, amelyik lányt hamar megkaptam, nem is kellett másra! Kell egy kis rózsaszín köd, ha komoly kapcsolatot akarsz! Személy szerint értélkelem, ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:)
18:10 Én sem írhattam volna jobban :D
"ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:) " mintha én írtam volna:)
nekem minden csajomra várni kellett egy hónapot az effektív dugásig. na persze, addig cumiztak rendesen, mint a kisangyalok, úgyhogy nem bántam. :D
A kérdező hozzászólása: Ha semmi nem lett volna, akkor el is hagyod?? Ennyire nem vagytok képesek várni? :)
Nem hiszem hogy ennek köze lenne bármilyen babonához, szerintem csak véletlen.
napszakokat figyelted?:D napközben nincs róka csak alkonyatkor-éjjel...
róka foga az alvásra — mármint az élõ róka foga elalvás ellen, a döglött rókáé pedig elalvásra. ennyi az összbabona:)
Hát ha ugyanaz a róka, kérdezzétek meg tõle mit akar:) :)
Ne igyatok annyit :-) s nem lesz rókázás
Honnan tudod hogy másnak nem jelenik meg??
A kisróka leánykori neve: Hányinger. Tehát jobb ha ketten vagytok.
húú, ez tuti jelent valamit! goggliba ird be hogy népi hiedelmek, vagy ilyesmi, és jobb oldalakon van oldalon belüli keresés is, ahova meg a rókát írd be! sok sikert
Van: Attól függ, hogy hol látjátok. Ha ott, ahol láttátok, terhes vagy. Ha nem, akkor leszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!