Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kapcsolatom (327 db)

Honnan lehet látni, hogy valaki csak barátkozik vagy többet akar, ha van kapcsolata?

Van egy lány, aki párkapcsolatban él, de úgy érzem tetszem neki és kedvel eléggé. Milyen jelekb?l lehet ezt lesz?rni, hogy vajon csak barátkozik, vagy elgondolkozik rajta, hogy esetleg engem választ? Tudom, nincs rá sok esély, de nagyon beleszerettem.

Legjobb válasz: alapszabály, ha egy nõnek van pasija, azonnal dobni kell, ugynais: 1. csak magadat szopatod, ha belesel méginkább 2. csak annyi kell tõled amennyit a mostani pasija nem ad meg neki (tipikusan a lelkizés, azaz lelki szemetesládának használ) 3. csak arra kellesz hogy tedd neki a szépet, és ezt õ élvezi. 4. kifizesd a vacsiját, moziját, ha a pasija sajnálja rá a pénzt. 5. este hazavidd autóval, mert a pasija nem akar elmenni érte 4. testi kapcsolatra nem vágyik veled, arra ott a jelenlegi kanja. Összefoglalva: elszórakoztatod, fizeted a vacsiját a moziját, majd hazaviszed a pasijához, aki aztán helyetted jól megdugja. Egyébként persze haggyad csak hogy kihasználjon, neki az a jó ha minél tovább fennmarad a jelenlegi állapot :-) Neked nem jó, de erre majd úgyis egy év múlva jössz rá.

alapszabály, ha egy nõnek van pasija, azonnal dobni kell, ugynais: 1. csak magadat szopatod, ha belesel méginkább 2. csak annyi kell tõled amennyit a mostani pasija nem ad meg neki (tipikusan a lelkizés, azaz lelki szemetesládának használ) 3. csak arra kellesz hogy tedd neki a szépet, és ezt õ élvezi. 4. kifizesd a vacsiját, moziját, ha a pasija sajnálja rá a pénzt. 5. este hazavidd autóval, mert a pasija nem akar elmenni érte 4. testi kapcsolatra nem vágyik veled, arra ott a jelenlegi kanja. Összefoglalva: elszórakoztatod, fizeted a vacsiját a moziját, majd hazaviszed a pasijához, aki aztán helyetted jól megdugja. Egyébként persze haggyad csak hogy kihasználjon, neki az a jó ha minél tovább fennmarad a jelenlegi állapot :-) Neked nem jó, de erre majd úgyis egy év múlva jössz rá.
Felejtsd el, aki foglalt, keress inkább olyat, aki egyedüli. Ha kifelé kacsingat, valószínûleg, ha összejönnétek, ugyanezt fogja mással is csinálni. Legyen tartásod, ne szaladgálj a csaj után. Ha lesz a csajnak annyi méltósága, hogy szakít a pasijával és nem másokat szédít, akkor majd megnézheted, hogy tetszel-e neki. Addig felesleges. Szerintem.
Az a nem mindegy, hogy szimplán tetszel-e Neki, és csak flörtöl, vagy komolyan akarna Téged.Ezt onnan tudod meg, hogy próbára teszed.Vesd fel a találkozás lehetõségét, és meglátod, hogy reagálna egy randi felkérésre.
Az is lehet, hogy a csajnak tényleg bejössz, csak megvárja a megfelelõ pillanatot, amikor biztos lesz abban, hogy neked is tetszik és akkor dobja az elõzõ pasiját. Kicsit gerinctelen dolognak tartom az ilyenfajta cselekvést, de van ilyen, elõfordul. Mi nem tudhatjuk, hogy tetszel-e a csajnak, ezt magadnak kell kiderítened. De számolnod kell azzal is, amit az elõzõ válaszolók már leírtak. Hajrá! Sok szerencsét!

Hogyan hóditjam vissza a volt párom, ha csak barátok vagyunk, és még nem készült fel újra 1komoly kapcsolatra?

az a helyzet, hogy 2hónapig voltunk együtt, és szakitott azzal az okkal, hogy még nem készült fel újra 1komoly kapcsolatra, mivel fél éve vált el. mondtam neki, hogy legyünk barátok akkor, mert nem szeretném teljessen elvesziteni, aztmondta hogy rendben. persze részéröl most barátok vagyunk, vagyis ö ezt gondolja, de én nem akarom feladni, elengedni öt. nagyon szeretem. hogy hódithatom vissza egy idö után, hogy ne igazán vegye észre, és magától jöjjön vissza hozzám?

Legjobb válasz: Szerintem ez hülyeség h. nem készült fel egy újabb komoly kapcsolatra, bár lehet azért mert én lány vagyok.De szerintem erre nem lehet felkészülni, vagy jön vagy nem.Nekem is volt hosszú kapcsolatom és azt hittem sose fogok tudni beleszeretni másba,de amint elhatároztam h. nem kell senki egy ideig pont akkor ismertem meg a mostani páromat és már lassan 2 éve vagyunk együtt.Ha érzelmileg nem érez irántad olyat ami megdobogtatja a szivét,akkor valszeg nem tudott belédszeretni,de lehet ha jobban megismer akkor belédszeret,de mondom ez a kifogás nem jó!

Szerintem ez hülyeség h. nem készült fel egy újabb komoly kapcsolatra, bár lehet azért mert én lány vagyok.De szerintem erre nem lehet felkészülni, vagy jön vagy nem.Nekem is volt hosszú kapcsolatom és azt hittem sose fogok tudni beleszeretni másba, de amint elhatároztam h. nem kell senki egy ideig pont akkor ismertem meg a mostani páromat és már lassan 2 éve vagyunk együtt.Ha érzelmileg nem érez irántad olyat ami megdobogtatja a szivét, akkor valszeg nem tudott belédszeretni, de lehet ha jobban megismer akkor belédszeret, de mondom ez a kifogás nem jó!
Legyél vele sokat, tapasztald ki h. milyen az ideálja és legyél olyan, persze azért legyél önmagad.Ha pl van vmilyen ruha stílus amit szeret a lányokon, akkor néha vegyél fel olyat te is.Menjetek el ide-oda néha, dumáljatok és ha jön a szikra akkor jönni fog, ha nem akkor felejtsd el ilyen szempontból
A kérdező hozzászólása: elsö válaszolónak: igazad van, én is ezt gondoltam, hogy csak kifogás, szerintem túl sokszor találkoztunk, és már elege lett belölem. abból állt a napunk, hogy reggel felkeltünk, elmentünk dolgozni, este haza jöttünk, 1h múlva már mentem is hozzá, ö jött értem. persze 5percre lakik tölem. mondtam neki, hogy igy betellik velem. de mondta, hogy szeret együtt lenni velem, jól érzi magát. mondtam hogy jó, mert én is igy voltam az egésszel. amúgy tökéletes kapcsolatunk volt. 2hónapig voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak: kiharcoltam hogy barátok maradjunk, ennek nagyon örülök. nem tudom hogy mikor találkozunk, még nem akar. maga akar lenni és kell neki a szabadideje. megértem, elfogadom és tisztelem. azt akarom hogy ö, saját magától jöjjön rá hogy mit érez irántam, hogy hibázott. ö maga mondta, hogy sokszor akkor jön rá, hogy mit tett amikor már késö jóvá tenni. ebben bizok most is. hogy azt érezze, elveszitett, örökre. nem akarok utánna szaladni, nem is akarok a nyakán lógni. nehogy véglegessen eltaszitjon magától. szereti a csajokon a rövid cuccokat, mint minden pasi. de ilyenkor picit hideg van az ilyenre. habár, érte megtenném.

Szerintetek melyik a jobb, ha valakinek sok komoly kapcsolata volt, vagy ha csak mondjuk 1 komoly és ő lesz a férje, felesége?

Legjobb válasz: 31 éves vagyok, 29 évesen mentem férjhez. Elõtte több kapcsolatom volt, ebbõl 2 komoly volt (egy 3 és egy 2,5 éves) összeköltözéssel meg mindennel ami ezzel együtt jár. A többi csak pár hónapos és volt még egy 1 éves, de azokkal "csak jártunk". Nem bántam meg, hogy így alakult, mert így tudom azt, hogy a férjem mellett van a legjobb helyem:)

31 éves vagyok, 29 évesen mentem férjhez. Elõtte több kapcsolatom volt, ebbõl 2 komoly volt (egy 3 és egy 2, 5 éves) összeköltözéssel meg mindennel ami ezzel együtt jár. A többi csak pár hónapos és volt még egy 1 éves, de azokkal "csak jártunk". Nem bántam meg, hogy így alakult, mert így tudom azt, hogy a férjem mellett van a legjobb helyem:)
16:34 ez egyáltalán nem olyan. Minden kapcsolat az életed része, nem csak az számít, nem csak az a "nyerõ", aki az "utolsó".
"A maradék 99 nem számít." Szerintem ez hülyeség... minden kapcsolatban van valami jó, mindegyikbõl lehetnek szép élményeid, gyüjthetsz hasznos tapasztalatokat vagy épp viszik ez életet olyan irányba h jobb legyen. Az élet nem lottó és nem fekete-fehér, nincs egy helyes út... az is lehet hogyha nincs az elõzõ 99 sosem töltöd ki a 100. szelvényt...
"sok komoly kapcsolat" oximoron :)
Egy-két komoly kapcsolat nem árt, mielõtt megállapodik az ember. Egyrészt letisztulnak számára, mik az igényei, mi az ami fontos számára, meg aztán ez ahhoz is kell, hogy megtanuljon élni egy kapcsolatban, alkalmazkodni egy másik emberhez, harmadrészt ne érezze késõbb, hogy valami kimaradt az életébõl. Lehetnek viszont olyan ritka szerencsés egymásra találások, amik soha nem kérdõjelezõdnek meg, örökre szólóak.
jobb? Az a jobb, ha valaki megtalálja a férjét, és nem vágyódik vissza egyik exéhez sem és nem vágyódik olyan dolgokra, amikhez feltétel lenne a szingliség. Valamint az a jobb, ha az ember az életének minél több részét éli úgy, ahogyan szeretné. Tök mindegy, kinek hány kapcsolata volt.
Elsõ, az oximoron kizáró ellentét jelzõ és jelzett szó között.
Minden kapcsolat azért fut zátonyra, hogy az ember tanuljon belõle és megfelelõbbet válasszon legközelebb. Ha valakinek ehhez 10 partner kell, akkor annyi, bár az õ esetben azt mondanám, lassan tanul:) És relatív, hogy mit nevezünk komoly kapcsolatban, mert számomra több éves (min.3) harmonikus kapcsolatra lehet azt mondani, hogy komoly, ebbõl pedig túl sok nem fér bele az ember életébe. Ha valaki az elsõ kapcsolatában megtalálja az igazit, annak is lehet buktatója, hiszen élete során még számtalanszor elbizonytalanodhat, hogy biztosan õ volt-e a legjobb választás, és nem csak egy jó a sok közül. Szóval szerintem a kapcsolatok száma alapján nem lehet megítélni, hogy kinek alakul szerencsésebben az élete.
"ha olyan fontos lett volna, nem szakítottunk volna" Errõl lenne szó.
Hát dehogynem az nyerõ aki az utolsó. Az utolsó jobb esetben a férjem. A férjem pedig ezerszer fontosabb mint egy akármilyen fiú akivel x ideig voltam együtt. Nem hiába szakítottunk...ha olyan fontos lett volna, nem szakítottunk volna...ennyi.
Szerintem jobb ha több kapcsolatod volt, mert több tapasztalatot szerzel. De utóbbinak is megvan az elõnye, pl. nincs kire féltékenynek lenni:)
Arany középút!:D Legalábbis szerintem ha egybõl egy olyanhoz megy férjhez akinek, vagy neki ez az elsõ komoly kapcsolat, ott azért késõbb lehetnek gondok!Pláne nõnél ha fiatal és majd úgy gondolja hogy nem élte ki elégé szexuális fantáziájit, az késõbb gondot okozhat szerintem. A napokban volt is egy kérdés ezzel kapcsolatban amit elõ is fogok keresni mindjárt! A másik szituban meg az a baj hogy akik együtt voltál sokáig, ott még bizony maradhatnak sebek és elvarratlan szálak amik a következõ komoly kapcsolatra vagy házasságra akár rá is nyomhatja a bélyeget elég rendesen.
Ez kb olyan, minthogy kitöltesz 100 lottószelvényt, de csak a 100. lesz nyerõ. A maradék 99 nem számít.
Egyik sem jobb a másiknál, szerintem.
Hülyeség a kérdés, mert hiába döntöm el, hogy ez vagy az a "jobb", ha az élet mást hoz. Hiába sírnék, hogy miért nem a párom volt az elsõ szerelmem - de ha õ lett volna, akkor meg hülyeség lenne csak azért ott hagyni, mert nem volt más.

Ha valaki csak flörtöl más pasikkal az gond ha van kapcsolata?

Az a baj hogy imádom hogy kellek a pasiknak.Ez a páromat zavarja.Szóval van olyan hogy egész éjjel emilezek meg chat stb,olyan szép mikor oldalas leveleket kapok.Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Te hogyan gondolkodnál, ha õ írna olyan leveleket más nõknek, mint amilyeneket te kapsz más férfiaktól? Az igazi szerelembe a verbális megcsalás sem fér bele. És az sem, ha bizonyos dolgokat (chatet, emaileket) titkolni kell egymás elõtt. Volt, hogy én is ilyen voltam, de vége is lett annak a kapcsolatnak, nagy részben ilyen dolgok miatt. Ma már nem tenném.

Te hogyan gondolkodnál, ha õ írna olyan leveleket más nõknek, mint amilyeneket te kapsz más férfiaktól? Az igazi szerelembe a verbális megcsalás sem fér bele. És az sem, ha bizonyos dolgokat (chatet, emaileket) titkolni kell egymás elõtt. Volt, hogy én is ilyen voltam, de vége is lett annak a kapcsolatnak, nagy részben ilyen dolgok miatt. Ma már nem tenném.
Akkor meg minek kelletek egymásnak? Szakítsatok, ha nem bírjátok ki, hogy ne flörtöljetek. Persze, elõször csak flört, aztán jön a másik pofára ejtése... :( Hogy a kérdésedre válaszoljak: gond.
Sszia! Én is imádok flörtölni :) Ha csak flört, szerintem az tök egészséges... minden nõ tudja mirõl beszélek, és ettõl függetlenül nagyon szeretjük a párunkat mindannyian! Személy szerinti véleményem, hogy ilyen esetben, akkor amit nem tud, az nem fáj.. Ne zavarja! Fogadok, hogy õ is megnézni a csajokat az utcán, ha nem vagy vele! Szerintem ez tök egészséges. Értesd meg vele, hogy NEKED EZ A VILÁGON SEMMIT NEM JELENT, egyszerûen csak kell, minden nõnek kellenek a bókok néha!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.De én a párom szerint tulzásba viszem(a multkor elolvasta véletlen mert nem kapcsoltam ki a gépet csak kiugrotam wcre).Szóval én szerinte durva dolgokrol beszélgetek pasikkal szexröl.
A kérdező hozzászólása: ö is ezt csinálja, engem idegesit.Ö kezdte!
Szerintem mélyen belül tudod te is hogy gond. Pont azért idegesít téged is, ha õ csinálja ezt.
ha én levelezgetnék pasikkal, a férjem agyon ütne... és én is agyon ütném öt ha valami cica babával chatelene. ha nagyon szeretitek egy mást, akkor ez a kis játék nem éri meg. igy nem fog sokáig tartani a kapcsolat ha mind a ketten igy álltok hozzá...
A kérdező hozzászólása: Nemtom.Aszt mondja féltékeny vagyok!
sztem nem ártana minél elöbb abbahagynod ezt mert a végén még beleszeretsz vmelik kis bokolodba és akor majd szakítás lesz a vége.. hiába szeretd a mostani pasidat elöbb utobb az lesz h aza másik jobb mint ö.. tudom h milen.. én is ebbe a hibába estem és naon megbántam h szakítottam annakidején a pasimmal (bár szerencsére rendbejött minden) :) ha viszont téleg nem szereted már akor jobb lenne szakítani.. :S sok szerencsét Pusss
Elmondod neki h komoly kapcsolatot szeretnél, és 1 hónap nálad alap várás a szexre. Ha nemet mond akkor nem akart komolyat :)
mi az, hogy nem áll készen? hány évesek vagytok? de mindig készen áll, max fiatal korban barátság van... csináljatok sok-sok közös programot, lehetõleg kettesben:)

Mondhatom, hogy sosem volt kapcsolatom férfival, ha csak szex volt, de járás nem?

Legjobb válasz: Nem vagy ribanc de kapcsolatod sem volt még....

Nem vagy ribanc de kapcsolatod sem volt még....
EZt mond: "MÉg soha nem volt barátom, de már nem vagyok szüz". Ez nem hazugság. Egyébként ribi vagy.
Mondhatod.
Mondhatod, hogy egy buliban megb...tak.
én szomorú lennék a helyedben. elég szomorú.
Ez gáz. Nem kicsit.
Mondhatod, hogy egy nagy [email protected] vagy. Ne vedd sértésnek!
Hány egyéjszakásod volt, és hány évesen vesztetted el? Zolee

Pasik! Leírnátok hogy milyen jeleket adtok akkor, ha csak dugni akartok, és akkor ha komoly kapcsolatot?

kíváncsi lennék ezt hogyan lehet eldönteni.

Legjobb válasz: Most csak magamról tudok beszélni, ha én csak dugni akarok, annak általában gyorsan érvényt is szerzek, vagyis ha nem jön össze továbbállok. Csak az kitartó, aki nem csak dugni akar. Ha könnyen adod magad könnyen dobnak.

Most csak magamról tudok beszélni, ha én csak dugni akarok, annak általában gyorsan érvényt is szerzek, vagyis ha nem jön össze továbbállok. Csak az kitartó, aki nem csak dugni akar. Ha könnyen adod magad könnyen dobnak.
én pont ilyen helyzetbe vagyok h nem tudom h csak dugni akar v sem :D már kb 3 hónapja megy a huzavona :D pasik légyszi írjátok már meg, mert nem így akarom elveszteni:S kérdezõ! bocsi h bepofátlankodtam:$
Az uccsó válaszolónok irnám hogy ha 3 hónapot veled van akkor nem csak szex kell neki!:) ha csak fektetni akar akkor valószinû hogy az elsõ két hétben már nagyon tapiz, nagyon nyomul..aztán ha egy hónapig kb nem adod magad akkor keres mást. feleslegesen nem fog energiát fektetni abba ami nem éri meg neki. ha meg nem csak szexre kellesz neki akkor próbálja mindig azt nézni neked mi a jó, mindig kedves, igyekszik megfelelni neked, nem tépi rólad a nadrágot az elsõ este...stb:D reméle tudtam hasznos válaszokat irni.:D 20f
Hûha, ha ezt most elmondanánk oda lenne minden varázs...
ez hadititok. de annyit elárulhatok, hogy kezdetben mindenki csak dugni akar. a szerelem késõbb jön, ha véletlen kiderül, hogy akkor is jó a csajjal, ha épp nincs szex. de a fontossági sorrendet be kell tartani.
A kérdező hozzászólása: ja, és az egyértelmû hogy dugni (is) akar. csak hogy akar e mást is :D
A kérdező hozzászólása: semmi :) de pasiik választ!
A kérdező hozzászólása: naa kérlek :) úgyse fogja minden csaj elolvasni ezt. és lehet hogy így is lefeküdnék vele, csak hogy ne éljem bele magam.
köszi az utolsónak:) remélem a kérdezõnek is segített:) am nem tépte le még a nadrágom :P szóval nem sietett, csk azért kérdeztem, mert nem járunk:)
Sziasztok szerintem itt a fõ baj a nõk hozzáállásában keresendõ a nõk azt várják el hogy a férfi kezdeményezzen és nem csak a szexben .. mindenben.. a nõk egoisták egy kicsit ebbõl a szempontból. én ezért vagyok meleg
az elso randira virag helyett gumival sikositoval meg korbaccsal keszulok

Ti mit tennétek ha alkalmi kapcsolatot folytatnátok 1 éve, és a párotok bevallaná hogy kezd többet érezni, bár te nem mert elhatároltad magad hogy ebből csak szex lesz? !

Én a n?i tagja vagyok a kis történetnek , igazából nagyon jó vele , de nem tudom hogy tudnám e szeretni

Legjobb válasz: Csak szex? 1 év alatt 1x sem mentetek el együtt sétálni, vagy moziba, vagy beülni valahova meginni valamit, vagy otthon filmezni vagy ilyesmi?? Beszélgettél már vele huzamosabb ideig? Nyíltatok már meg egymás elõtt? Amikor beszélgettek, akor van közös témátok és nem unjátok a másik szövegelését? Ha úgy érzed, hogy elrontanád ezt a jó "Viszonyt" akkor semmiképp se menj bele a járásba. De ha azt érzed, hogy jó vele, imádod a fejét és még az ágyban is jó, akkor próbáld meg. Csak nehogy úgy járj mint Carrie, a Szex és New York-ban. Nézd meg azt a Dugi-dugós részt! :D Tanulsz belõle! ;))))

Csak szex? 1 év alatt 1x sem mentetek el együtt sétálni, vagy moziba, vagy beülni valahova meginni valamit, vagy otthon filmezni vagy ilyesmi?? Beszélgettél már vele huzamosabb ideig? Nyíltatok már meg egymás elõtt? Amikor beszélgettek, akor van közös témátok és nem unjátok a másik szövegelését? Ha úgy érzed, hogy elrontanád ezt a jó "Viszonyt" akkor semmiképp se menj bele a járásba. De ha azt érzed, hogy jó vele, imádod a fejét és még az ágyban is jó, akkor próbáld meg. Csak nehogy úgy járj mint Carrie, a Szex és New York-ban. Nézd meg azt a Dugi-dugós részt! :D Tanulsz belõle! ;))))
De miért hívod a párodnak, ha csak dugtok? Amúgy meg ha elküldene, keress meg;)
Át kell gondolnod, hogy mûködhetne-e a kapcsolatok komolyabban is, hogy lenne-e kedved egy más szintre emelni.
Értem, de miért kell titkolni? Annyira fiatal vagy, hogy a te szüleid nem engednék? Ha jól érzed magad vele, miért félsz attól, hogy komolyabbá válhat a kapcsolat? Úgy gondolod akkor nem mûködne a korkülönbség miatt? ha nem akarod váltogatni a partnereket, és jó vele, akkor mi a gond? Nem vele képzeled el a jövõdet? Ha így van, akkor ne bonyolódj bele jobban, és ezt mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: fiatal vagyok hozzá , másrészt tényleg annyi problémánk volt kapcsolat terén hogy nem volt kedvünk belemenni ilyenbe , viszont ugye a szexet kívántuk mindannyian , de azért mégsem szeretném a partnerem váltogatni minden héten és õ sem , ezért beszéltük ezt meg , nem gondoltam hogy ennyire mûködni fog , semmi komolyabb dolog nélkül
Én azt nem értem, hogy miért kell titokban tartani a kapcsolatotok. Talán túl fiatalok vagytok, vagy nagy a korkülönbség, vagy nõs a pasid?
Nem valószínû, hogy tudnád szeretni. Ha eddig nem szeretted meg, akkor ezután sem. Még folyhat ez a dugi-dugós (az elsõ hozzászólót ismételve) dolog, de világosítsd fel a pasit, hogy ez csak ennyi és nem akarsz komolyabbat. Ha nem tetzsik a kijelentés neki, akkor továbblép, ennyii :)
A kérdező hozzászólása: igazából , beszélgetés nem nagyon volt köztünk ami komoly is egy telefon és én megyek vagy fordítva.. lerendezzük a dolgokat és megyünk is haza mozi ilyen?.. áá titokban folyik az egész
Ha jó vele, akkor miért gond, ha szeretnek? Nem voltam még ilyen kapcsolatban, hogy csak szex érzelmek nélkül, nem tudom, hogy mûködik ez. Tényleg csak szex, vagy ezen kívül vannak közös programjaitok is, netalán együtt éltek? A szerelem ha van, az is elmúlik, a lényeg, hogy jól érezzétek együtt magatokat, minden téren. Van egy ismerõsöm, aki túl van egy váláson, õ nagyon szerelmes volt anno a férjébe (aztán nagyot csalódott benne) lett egy gyerek is, és összejött egy pasival, akibe nem szerelmes, a pasi sem belé, és már egy éve együtt élnek, minden szuper, a gyerekkel is többet foglalkozik mint az apa. Szerintem te félsz a komolyabb kapcsolattól, ne tedd, engedd, hogy szeressenek, és majd kialakul, hogy hogyan lesz részedrõl. Azért egy éve együtt vagytok, nekem fura, hogy alkalmi kapcsolatnak hívod.
Egy év után ez programozva elõjön valamelyik fél részérõl. Mert ha nem akkor nem tart egy évig. Valószínûleg te vársz valami fehér lovas hercegre, akit lehet, hogy már ki is néztél magadnak, de a srác akivel dugsz, meg jó az ágyban. Ilyet találsz egy tucatot. (Pl: itt vagyok én :) Cseréld le, ne húzd az idejét tovább. Nem ciki amit csinálsz, de ne tedd tönkre. Tedd ki minél hamarabb, ne reménykedjen.
A kérdező hozzászólása: oké akkor szexpartnerem

Lányok mennyire szeretitek, csak kézzel csinálni egy pasinak? Pasik, ti menyire szeretitek ha csak kiveri nektek a lány? Sztorik ezzel kapcsolatban?

Nekem van egy lakótársam akivel csak ez az egy vann, vagyis hogy heti 1-2 alkalommal kézzel kényeztet engem, de meztelem alsznk egymás mellett egy szobába lakunk és nincs szégyell?ség egymás elött! Én 28 éves F-vagyok, ? 23 éves L

Legjobb válasz: Én szeretem,ha csak kézzel csinája nekem az asszony,meg igazából bárhogy. volt egy hosszabb ilyen idõszakunk,akkor meg tetszet.

Én szeretem, ha csak kézzel csinája nekem az asszony, meg igazából bárhogy. volt egy hosszabb ilyen idõszakunk, akkor meg tetszet.
Férfi vagyok, errõl az oldalról tudok válaszolni. A menstruáció alatt én sohasem közösülök, így maradnak az egyéb lehetõségek. Ilyenkor lehet kézimunka, orális szex. Én rendkívül szeretem ezeket az alkalmakat, néha jobbnak is érzem, mint a szeretkezést.
Én annyira nem szeretem. Magamból indulok ki: jobban szeretem, ha orálisan kényeztetnek, mert kézzel én is tudom csinálni. Tehát ebbõl kifolyólag többet van a párom farka a számban, mint a kezemben.
Valóban jobb a cumi, e azért csak másabb, ha más csinálja kézzel, mint amikor én magamnak. :) mindettõl függetlenül néha jó tud lenni.
Nekem is bejönnek ezek a dolgok mert ennek is meg van a varázs!! Ám aki még nem talált benne semmi izgalmasat, annak, azoknak a pároknak ajánlom, hogy teszteljenek le pár dolgot egymással, hogy hogy is lehetne jobb és élvezetesebb!!! Higgyétek el néha egy egész sex-el fölér :)
multkor kezzel csinaltam, neha racuppantam de ahogy elneztem az jobban izgatta most ahogy erosen fogom neki. az egesz teste remegett nagyon durva volt, a keze az agyon :P ha picit lassultam akkor o is abbahagyta a remegest ujra raszoritottam neki ah basszus olyat elvezett en igy pasit elvezni meg nem lattam, ott remegett ah nagyon jo volt nezni is, meg ahogy elmegy megcsokolni a makkjat es lenyalogatni rola mindent :P nagyon szep latvany volt xD ha ragondolok is kezdek benedvesedni! Ez pedig mar 2 menet utan volt, csak gondoltam jatszom meg egy picit a lankadt kukijaval. az is olyan cuki aztan tudod ha a csaj sokat jatszik vele megno azt meg mar nem hagyom veszni ha mar dagad akkor elvezzen is el :P
Ez de szép :) ) huhh komolyan :D Szeretném ilyen nõm lenne :D Büszke lehetsz magadra!!!

Miért kell már az első kapcsolatban szexelni, akkor is, ha csak két gyerekről van szó?

Nem értem.

Legjobb válasz: nem értek egyet ezzel. nem minden 14 éves ilyen. én is az vagyok és 1 éve van barátom(17/f) és nem feküdtünk még le, és nem is tervezzük még pár éven belül. azért mert vannak olyan hülye p*csák, én is ismerek sokat akik 13-14 évesek és pár hónap után szétrakják a lábukat, nem kell elítélni az egész korosztályt.. és szerintem azzal sincs baj ha az elsõ randi partnerrel fekszik le valaki, csak nem mindegy hgy 2-3 év után vagy 2-3 hónap után 14/l

nem értek egyet ezzel. nem minden 14 éves ilyen. én is az vagyok és 1 éve van barátom(17/f) és nem feküdtünk még le, és nem is tervezzük még pár éven belül. azért mert vannak olyan hülye p*csák, én is ismerek sokat akik 13-14 évesek és pár hónap után szétrakják a lábukat, nem kell elítélni az egész korosztályt.. és szerintem azzal sincs baj ha az elsõ randi partnerrel fekszik le valaki, csak nem mindegy hgy 2-3 év után vagy 2-3 hónap után 14/l
de 14 évesen azért a 18 éveseknek szóló "szexualitással" foglalkozó topikot olvasgatod.
Gyökerek az emberek:S Szar az oktatás és ott a drága média meg az uninteligens hírességek stb...
Nem érettebbek semmivel. De amíg anyu apuval nevet a TV-ben szereplõ söpredéken, a gyerek példát vesz róla! Azért mert nem veheti meg a pornóújságot/DVD-t, a borítóját még láthatja! Mi van a bulvárújság cím és hátlapján? Minimum csöcsök, vagy több is. Sok kis apróságot sorolhatnék, ami önmagában nem olyan kártékony, de rájuk ömlesztik ebben a fene nagy szabadságban.
Mert testileg tényleg hamarabb érnek, mint régen.
De lelkileg nem! Sõt úgy még késõbb YD 14/F
Tottinnyó:D képzeld nem azokat olvasgatom. az "Egy véletlen kérdés"-re kattintottam.. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!