Találatok a következő kifejezésre: Ha csak kézre (393 db)

Barátom nem tud elmenni ha csak kézzel csinálom neki, mi a teendő?

Legjobb válasz: Csináldd neki kézzel.. Vagy mondjuk aktívan részt kéne venni a szexben, nem csak széttenni a lábad és hátradõlni.. Gumi is okozhatja egyébként..

Csináldd neki kézzel.. Vagy mondjuk aktívan részt kéne venni a szexben, nem csak széttenni a lábad és hátradõlni.. Gumi is okozhatja egyébként..
az enyém csak akkor tud elmenni, ha a számmal csinálom neki. mondjuk nem nagyon bánom...:)
hány éves vagy? nincs fantáziád? ha semmi nem jut eszedbe, kérdezd meg, hogy õ mit akar.
A kérdező hozzászólása: Neeeeeem, félreértettük egymást. Ez csak a petting, amikor csak kézzel, szájjal érhetünk egymáshoz, ott hogyha kézzel akarom neki kiverni, akkor nem reagál rá semmit, nem tudok vele semmit sem elérni. Szexnél minden a legnagyobb rendben, ott mindig elérem :D
csináld a száddal, mint én. örülni fog neki, ne félj!
a legfontosabb, hogy ne valami elérendõ cél legyen az orgazmusa. ne "verd" a farkát, hanem "ápold le". szal csak finoman, érzékien, játssz vele, izgasd, legyél változatos, használd a szádat-melledet-más testrészeidet. varietas delectat.
tartom, amit az elõttem szólóak mondtak: kérdezd meg egyrészt, hogy neki mi a jó, másrészt pedig ne az orgazmus legyen a cél, hanem hogy jó legyen.. Csináld neki úgy, ahogyan a legjobban élvezi: kézzel szájjal, gyorsabban vagy lassabban, változtatva, illetve ne csak a péniszét ingereld, minden pasinak vannak olyan pontjai, amit ha simogatsz vagy csak megérinted, megfeszül, és ezeknek a pontoknak az ingerlése, plusz megfelelõ kéz és szájmunka tuti siker! :)

Császáros anyukák meddig vártatok az elsõ szeretkezéssel? Ha csak kézzel (nem benyúlva) juttat el engem az is baj?

Legjobb válasz: Szia. Hát ha jól emlékszem mi nem vártuk ki a 6 hetet, igaz az elsõ, az nem is volt a szó szoros értelmében vett együttlét, csak úgy ahogy fenn említetted. Nagyon féltem tõle, mármint az orgazmustól, de nem éreztem semmit, mármint semmi rosszat. Ugyanolyan volt az érzés mint császár elõtt, akarom mondani, terhesség elõtt. :)

Szia. Hát ha jól emlékszem mi nem vártuk ki a 6 hetet, igaz az elsõ, az nem is volt a szó szoros értelmében vett együttlét, csak úgy ahogy fenn említetted. Nagyon féltem tõle, mármint az orgazmustól, de nem éreztem semmit, mármint semmi rosszat. Ugyanolyan volt az érzés mint császár elõtt, akarom mondani, terhesség elõtt. :)
A kérdező hozzászólása: Az érzést ismerem, második baba, semmi változás ez biztos. Csak az lett volna a kérdésem, hogy nagyjából 4 hetet vártunk és így csináljuk abból lesz e valami baj.Elsõnél kivártuk annak idején.
Ha nem feszül nagyon a hasad akkor nem baj. Általában ki szokták várni a 6 hetes kontrollt, de mi volt együtt már elõtte is óvszerrel, mikor már nem volt gyermekágyim :)
Mi két és fél hét után voltunk együtt, nem fájt, olyan volt, mint elõtte! :)
A rendes szexel kivártuk a 6 hetet. Nem akartam semmi gondot magamnak. De más módon kényeztettük egymást amibõl nem lett probléma. Csak maga a behatolást hagytuk ki. Szóval amit te is említesz az nem gond. De a többivel inkább jobb megvárni a 6 hetet. Jobb félni mint megijedni. :)
Császárosként arra figyelj, hogy ne terheld meg nagyon a hasizmod, de mi pl a férjemmel kb 3 hetet vártunk, szörnyû kínok között :D Vigyázz magadra, párod is rád, és meglátjátok, hogy alakul a dolog...

Csajok mennyi idö alatt juttok el a csucsig ha csak kézzel maszturbáltok? (kb)

Legjobb válasz: Én fiú vagyok, de elmondhatom, hogy ez sztem egyén függõ Átlagban olyan2-3 perc, ha tudod hogy kell és hol kell csinálni:)

Én fiú vagyok, de elmondhatom, hogy ez sztem egyén függõ Átlagban olyan2-3 perc, ha tudod hogy kell és hol kell csinálni:)
13.57-esnek! Csatlakozom a táborhoz! Imádom tusolóval meg vízzel, 2-3 perc alatt kész vagyok. Igazság szerint kézzel csak egyszer sikerült... De minek a kéz, ha van tusoló? Ja, férjem van, és imádunk együtt lenni, de az intim kis tusolós önkielégítésemrõl nem tudok lemondani :) Férjemmel is 2-3 perc
ez ember függõ... attól függ hogy csinálja.. mien módon... mert nagyon sokféle képpen lehet és sok eszközzel... egyik legjobb módja szerintem ami nekem nagyon tetszik amikor tussolóval engeded a csiklódra a vizet az nagyon zsír érzés... mikor elmész meg még jobb... csajok próbáljátok ki :)
Magamnak 2-3perc, ha barátom csinálja 6-7-8-9-10perc...
Lányok és csávóval?
Hát kézzel vagy 40 perc..
2-3 perc.. ha a párom csinálja, kb 5-10 perc.
1-2 perc magamnak , de jobb szeretem húzni . barátomnak meg olyan 15-20 csikló, hüvely is kb ennyi
én lány vok, a csiklói kb 10-15 perc de ha tovább húzom jobb élményem lesz. hüvelyi nem volt még szûz vok
nekem 10-15p egyedül is, meg a barátommal is
Ha én saját magamnak akkor 2-5 perc(változó...mennyire akarom elhúzni).Ha a párom az kb. 10-12 perc.
1-2-3 perc nagyon rövid idõ.. hogy tudtok ennyi idõ alatt csúcsra jutni??

Mit csináljak 15 hónapos fiammal ha csak kézben akar lenni?

már 2 hete hogy az utcán sem sétál melettem hanem fel kell venni és vinni kell a kezemben,különben üvölt az utca közepén.a lakásban is állandóan cipeltetni akarja magát,sőt már az etetőszékben sem hajlanDÓ ENNI CSAK AZ ÖLEMBEN!MIÉRT CSINÁLHATJA EZT?KB 1,5 HETE KEZDÕDÖTT!

Legjobb válasz: Hisztizik és el is éri vele amit akar.Hagyd cirkuszolni,tedd vissza a babakocsiba és leszokik róla.Tudatosan hazsnálja már a hisztijét...

Hisztizik és el is éri vele amit akar.Hagyd cirkuszolni, tedd vissza a babakocsiba és leszokik róla.Tudatosan hazsnálja már a hisztijét...
Szeparációs szorongás.Gondolom a wc-re is követ. Majd elmúlik azt mondják.Nálunk még tart másfél éves a lányom, bár már nem olyan durva.Ne vedd fel ha nem muszáj hagy sírjon egy picit.
szerintem is ez szorongás, nem azért csinálja hogy idegesítsen hanem fél. szüksége van a közelségedre na de tényleg nem lehet mindig cipelni :/. remélem hamar átestek rajta, az én lányomnak másfél hónapig tartott.
A kérdező hozzászólása: hát igen, jönne utánam a wc-re is de nem engedem és addig üvölt meg veri az ajtót amíg ki nem jövök!persze addig nincs egyedül.az utcán is ezt csinálja az a baj és mindenki minket néz meg kérdezik a szomszédok hogy miért sír a gyerek!gondolom tetézi a dolgot az is hogy 2 hete beteg.de remélem hamar túl leszünk rajta!mert sajnos mozdulni sem tudok tõle!
Meg is adtad a választ: azért, mert beteg. Emlékszem, közel 2 éves volt a fiam, én pedig 8 hónapos terhes, amikor elkapta a 3 napos lázat, és egész nap a karomban kellett sétáltatni. Az se volt jó neki, ha ültem vele, hát képzelheted, milyen "jó" volt. Aztán meggyógyult, és minden visszaállt a régi kerékvágásba.

Fég parapetes konvektornal ha csak kezzel a fokozatkapcsoloval tudom ki illetve bekapcsolni a keszuleket, akkor bitos hogy a termosztatja rossz?

Most csereltem termosztatot,es csak akkor kapcsol a f?eg? sor ha feljebb tekerem a tekeros szamozott kapcsolojat.lehet hogy nemjol raktam bele az uj termosztatot vagy eleve ujonan rossz?

Legjobb válasz: Megkérdezhetném,hogy a mûanyag burkolaton hogyan szedted le,mert nekem is cserélni kellene. 4 konvektorom van 3-nál már volt csere,azt nem én csináltam,de nem volna egy bonyolult dolog kicserélni ezért kérdezem.

Megkérdezhetném, hogy a mûanyag burkolaton hogyan szedted le, mert nekem is cserélni kellene. 4 konvektorom van 3-nál már volt csere, azt nem én csináltam, de nem volna egy bonyolult dolog kicserélni ezért kérdezem.
lehúzod a szabályzó gombot a tngelyérõl, alatta találsz egy csavart, amit ha eltávolítasz, levehetõ a mûa. burkolat.
Köszi!
találkoztam már, vadonat új, de hibás thermoelemmel is, de ez nagyon ritka, (a szaküzletek, számla alapján cserélik) lehetséges ok, szereléskor megtörted a thermoelem spirálját, vagy a szabályzó gombot, nem megfelelõ állásban raktad vissza. meggyõzõdhetsz a 2. lehetõségrõl, ha feljebb tekerve bekapcsol, de kis idõ múlva, (amikor eléri a beállítottnak megfelelõ hõmérsékletet, visszaszabályoz, ill csak az õrláng ég. Ekkor jól mûködik a thermosztát, csak a gombot kell más állásban visszahelyezni. Ha, hosszabb idõ után sem alszik el a fõfûtõkör, (próba: 1 csésze 40Cº vízbe belemeríteni az érzékelõ végét) egyértelmû, hogy thermoelem hiba!
A kérdező hozzászólása: köszönöm valaszat.ha megis reagalna a termosztat a 40 fokos vizre, tehat a föegösor kikapcsolna akkor is a termosztat rossz vagy lehet szabalyozni?
A kérdező hozzászólása: leirom hogyan csereltem ki a termosztatot es ha valaki tud hozzafuznivalot vagy jot vagy rosszat megkoszonnem.lepatintottam a szurke manyag nyil ablakat, kicsavartam a csavart, levettem a szurke burkolatot.ezutan a skalazott tekero tetejet kipatintva a rogzito csavarjat kicsavartam es levettem a tekerot.majd addig csavartam folfelé a csavart meg a termosztat oda illo resze kijott.az uj termosztat oda illo reszet behelyeztem, a csavart addig csavartam meg hozzaert a tetejehez de nem nyomta ossze, a veget a konvektor hatuljan a helyere tettem a termosztat veget, felraktam 7-es allasba a tekerot visszatettem a burkolatot es kesz.ha v-mit nemjol csinaltam kerem jelezzek.
izgatónak találja. :)
Ismerõs helyzet :) Nálunk ugyanez volt a probléma, csak boxernél :) A tenyésztõ elkényeztette õket, a nemi szerve melletti hajlatban simogatta õket, cirógatta stb. Nos nekünk a kutyánk ugyanezt kérte tõlünk, terpeszbe rakta a hátsó lábát, és szinte a szemeivel kérte, hogy simogassuk :-) Nekünk a mai nem sikerült leszoktatni róla..

Hátrány ha csak kézzel írt önéletrajzot tudok vinni holnap?

Ma szóltak, hogy holnap interjú és vigyek önéletrajzot is, és a nyomtató nem nyomtat, holnap reggel kell mennem. Csak kézzel tudom megírni, az hátrány?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj! Írd meg szépen, ne kapkodva!

Egyáltalán nem baj! Írd meg szépen, ne kapkodva!
"Kedves elõttem szóló. Szerintem, ha ilyennel állítanék be egy interjúra kinevetnének (s ez még csak a jobbik eset), mert nem vennének komolyan, sõt, lehet hogy el is küldenek egy áldumával, hogy már betelt az állás. " Nem viccõsz? Akkor miért van a legalja.hu-n? Aszittem, hogy az egy komoly oldal, már csak a nevébõl ítélve is :P
Ja és még annyit, hogy nem kell mindenféle megjegyzést hozzátenni. Pl: Tanulmányok: 2006-2010: Corvinus Egyetem közgazdász-gazdálkodási 2002-2006: XYZ Gimnázium Szakmai tapasztalat: 2009 május-2010 május: CIB Bank, Budapest XV. kerület ügyfélszolgálati asszisztens Szóval hasonlóan. Nem kíváncsiak mostmár a hobbira, a családi állapotból elég annyi, hogy nõs, férjezett, hajadon, nõtlen. Régen a gyerekek nevét is kiírták és a korukat is, de ma már ezt nem kell feltüntetni. Mint ahogyan a vallási nézetet, politikai nézetet stb. sem.
Bocs, nem figyltem a linket, hogy honnét való, csak a tartalmat. Örülök, hogy csak vicc, de ez még viccnek is erõs volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, gondoltam h a link csak poén. :) Amúgy így írtam, ahogy mondtátok: szépen, tagoltan, lényegre törõen. Sikerült! :D

Ha a kezemet leborotválom akkor csak vastagabb lesz. A gyanta az jobb?

És ha jobb akkor 2-3naponta kell használni?

Legjobb válasz: Azért kéz nélkül elég nehéz lesz élni, inkább csak a szõrt borotváld le, a kezedet hagyd meg:))) Amúgy én borotválom a karomról, bár nem erõs, de engem zavar és nem lett erõsebb. Kb. 2 hetente szoktam leszedni, de egy hónap után sem feltûnõ.

Azért kéz nélkül elég nehéz lesz élni, inkább csak a szõrt borotváld le, a kezedet hagyd meg:) )) Amúgy én borotválom a karomról, bár nem erõs, de engem zavar és nem lett erõsebb. Kb. 2 hetente szoktam leszedni, de egy hónap után sem feltûnõ.
Nem úgy értem, hogy te vagy az egyetlen, akinek nem bök, hanem saját magadnak nem olyan nagy cucc az érzés. Ugyan már, ki a fene mondja meg, hogy hé Klári bszod szúr a karodon a szõr!
A kérdező hozzászólása: nemfélek tõle :) már használtam a lábamon csak a kezemen még nem
Figyelj vannak már szõrtelenítõ krémek is ha félsz a gyanta okozta fájdalomtól, de a borotvától csak erõsõdni fog.
A kérdező hozzászólása: :D igen 16 vagyok és nem barnamedve :) amúgy köszi a válaszokat
Oké, akkor kamu és hazudtam. Most boldog vagy? Én meg egy ufó vagyok, hogy nem bök. Oké, az én karomon pihe van, nem egy drófkefe, feltételeztem, hogy nõ (vagy tinilány) kért tanácsot, nem egy barnamedve.
Egyetértek, van olyan szerencsés, akinek nem erõsödik a borotvától, de a többségnek igen. Használj inkább epilátort, vagy gyantáztasd, így fokozatosan ritkulni fog. Mindegy mivel kened, ha olyan a szõröd, akkor is szúrni fog!
Az kamu, hogy nem bök. Max neked nem bök. Nekem is mondta egyik barátnõm, hogy nem is szúr. Hát nem a bajt, hozzányúltam pfuj! volt. Akármilyen finom szõre van az embernek, az szúr, mikor borotválás után nõ kifele. Erõsödni nem fog, de hidegrázós, ha bök. És képzeld el milyen egy pasinak, ha hozzáér. Nyilván nem mondja, de hát na. Számít egy puha nõi karra, erre kap egy alkarnyi borostát. Inkább próbáld ki az epilátort, vagy a gyantát, azután tényleg nem szúr, mert újra kezdõdik a szõr növekedése, nem az elvágott vastagabb és durva rész bukkan ki. Ráadásul tovább tart és csak az elsõ egy-két alkalom fáj.
Szappanozd vagy tusfürõzd be zuhanyzás közben és a szõrnövekedéssel ellentétes irányba húzd le. Nekem 2 hete volt borotválva, de egyáltalán nem bök. Utána tegyél rá testápolót. Hány éves vagy? Azért túl korán ne kezd borotválni.
A kérdező hozzászólása: ja értem csak azért mert mikor én leborotváltam akkor eléggé bökött meg minden...
A kérdező hozzászólása: :) ez igaz de akkoris kellemetlen

4.5 hónapos kislányom olyan durvákat fejel, hogy nekem fáj, ő meg belevigyorog a nagyvilágba. Nem lesz ettől baja? És jelent az valamit, ha CSAK a bal kezét használja arra, hogy az ágya fölött lógó forgó, zenélő bigyót lökdösse?

Vagy a bal/jobb kezes dolog még nem most d?l el?

Legjobb válasz: Még nem most dõl el. A lányom 23 hós,idáig mindkét kezét használta,de most már csak a jobb kezével eszik,meg rajzol.De még ez sem végleges szerintem.A fejével meg azért kérdezz rá védõnõtõl,mert õ neki még a kutcsa is lágy,inkább kérdezz rá.

Még nem most dõl el. A lányom 23 hós, idáig mindkét kezét használta, de most már csak a jobb kezével eszik, meg rajzol.De még ez sem végleges szerintem.A fejével meg azért kérdezz rá védõnõtõl, mert õ neki még a kutcsa is lágy, inkább kérdezz rá.
Mi az, hogy nem most dõl el? Már a fogantatása pillanatában eldõlt! És mivel nem mindkét kezét használja, hanem csak a bal, így esélyes, hogy balkezes. Nem lesz, hanem már most az, max nem látszik annyira, mert még fejlõdik, de a gének benne vannak.
Lehet benne igazság mert én is balkezes vagyok, de amióta rajzol, csak a jobb kezét használja, a bal kicsit bizonytalan neki. Nekem teljesen mindegy milyen kezû.

Lányok mennyire szeretitek, csak kézzel csinálni egy pasinak? Pasik, ti menyire szeretitek ha csak kiveri nektek a lány? Sztorik ezzel kapcsolatban?

Nekem van egy lakótársam akivel csak ez az egy vann, vagyis hogy heti 1-2 alkalommal kézzel kényeztet engem, de meztelem alsznk egymás mellett egy szobába lakunk és nincs szégyell?ség egymás elött! Én 28 éves F-vagyok, ? 23 éves L

Legjobb válasz: Én szeretem,ha csak kézzel csinája nekem az asszony,meg igazából bárhogy. volt egy hosszabb ilyen idõszakunk,akkor meg tetszet.

Én szeretem, ha csak kézzel csinája nekem az asszony, meg igazából bárhogy. volt egy hosszabb ilyen idõszakunk, akkor meg tetszet.
Férfi vagyok, errõl az oldalról tudok válaszolni. A menstruáció alatt én sohasem közösülök, így maradnak az egyéb lehetõségek. Ilyenkor lehet kézimunka, orális szex. Én rendkívül szeretem ezeket az alkalmakat, néha jobbnak is érzem, mint a szeretkezést.
Én annyira nem szeretem. Magamból indulok ki: jobban szeretem, ha orálisan kényeztetnek, mert kézzel én is tudom csinálni. Tehát ebbõl kifolyólag többet van a párom farka a számban, mint a kezemben.
Valóban jobb a cumi, e azért csak másabb, ha más csinálja kézzel, mint amikor én magamnak. :) mindettõl függetlenül néha jó tud lenni.
Nekem is bejönnek ezek a dolgok mert ennek is meg van a varázs!! Ám aki még nem talált benne semmi izgalmasat, annak, azoknak a pároknak ajánlom, hogy teszteljenek le pár dolgot egymással, hogy hogy is lehetne jobb és élvezetesebb!!! Higgyétek el néha egy egész sex-el fölér :)
multkor kezzel csinaltam, neha racuppantam de ahogy elneztem az jobban izgatta most ahogy erosen fogom neki. az egesz teste remegett nagyon durva volt, a keze az agyon :P ha picit lassultam akkor o is abbahagyta a remegest ujra raszoritottam neki ah basszus olyat elvezett en igy pasit elvezni meg nem lattam, ott remegett ah nagyon jo volt nezni is, meg ahogy elmegy megcsokolni a makkjat es lenyalogatni rola mindent :P nagyon szep latvany volt xD ha ragondolok is kezdek benedvesedni! Ez pedig mar 2 menet utan volt, csak gondoltam jatszom meg egy picit a lankadt kukijaval. az is olyan cuki aztan tudod ha a csaj sokat jatszik vele megno azt meg mar nem hagyom veszni ha mar dagad akkor elvezzen is el :P
Ez de szép :) ) huhh komolyan :D Szeretném ilyen nõm lenne :D Büszke lehetsz magadra!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!