Találatok a következő kifejezésre: Ha csak hasznalunk (476 db)

Ha csak a nyelvemet használom esetleg kicsi ujjazás azzal is ki lehet elégiteni egy nőt? Van rá valami spéci módszer?

Legjobb válasz: De ne esetleg használd az ujjad,hanem használd!! =) Legalábbis én igy imádom! Vagyis nem egyböl,hanem mondjuk elöször csak a nyelveddel finoman,aztán lassacskán mehet az ujjad is...nekem innentöl kb. fél perc és elmegyek! =)

De ne esetleg használd az ujjad, hanem használd!! =) Legalábbis én igy imádom! Vagyis nem egyböl, hanem mondjuk elöször csak a nyelveddel finoman, aztán lassacskán mehet az ujjad is...nekem innentöl kb. fél perc és elmegyek! =)
Hogy ne lehetne?!:D Nincs is annál jobb csiklóorgazmus, mint mikor a barátom a szájával elégít ki:)
Hogyne lehetne! Spéci módszer nincs rá, minden nõ más és más. Egyénileg váltzik, kinek mi esik jól. Ezt csak úgy tudod meg, ha elmondja a kedvesed mit, hol és hogyan csinálj. Nagyjából ugyanolyan érzékeny a csikló, mint a férfiak esetében a makk. Nyilván nem esik jól a durva, erõs hirtelen mozdulat egyik nemnek sem.
Nekem is az egyik kedvencem ez a módszer. :) Nagyon hamar el tudok menni én is így. Spéci módszer nincs, mert mindenkinek egyedi hogy mi a jó. Majd kitapasztaljátok.
de például csak nyalással nem tudok elmenni, volt hogy a párom 45-50 percig nyalt hiába, szegénynek a nyelve napokig, hetekig fájt:) szerintem ujjazással nagyobb esély van rá hogy kielégüljön, izgasd a g-pontját közbe a nyelveddel a csiklóját dörzsöld "erõsen". de tényleg embere válogatja:)
Érdekes! A kérdezõ ujjazás helyett azt írta hogy úlyazás. Én voltam az elsõ válaszoló, döbbenetemben ezt írtam: úlyazás?? Édes mózes... Most látom hogy az oldal moderátorai kitörölték a válaszomat (így nem én vagyok az elsõ válaszoló) a kérdésben pedig az úlyazást átírták ujjazásra. Vajon miért? Pedig így sokkal viccesebb volt.
A multkor is volt egy vicces kérdés, abban sokszor volt a tetszik szó, teccik ként. Én meg válaszoltam is hogy teccik, nem teccik...de a modik kijavitották a kérdést, ugyhogy biztos én lettem hülyének nézve hogy nemtudok irni... =)
Hát én például megõrülök ha a barátom a csiklómat nemcsak nyalja hanem puszilja és egy kicsit szívja. Naggyon jó:)

Ha nem használom a kontaktlencsémet, akkor is kell cserélni a folyadékot minden nap, vagy csak elég használat után?

Legjobb válasz: Elég hetente egyszer cserélni a folyadékot ha nem használod a lencsét.

Elég hetente egyszer cserélni a folyadékot ha nem használod a lencsét.

Ha este használom a Fleshlightomat, de nem mosom ki rögtön, ha csak másnap, akkor az árt neki?

Nem ragad be nagyon vagy ilyesmi ?

Legjobb válasz: Amint lehet kimosni, és szárítani. Csak langyos víz, semmi tisztítószer. Egyéb esetben tönkremegy. Mivel ennek külön procedúrája van részletezek pár dolgot: Használatot követõen azonnal kimosni, púderezni szükség esetén. Betét száradjon kívül teljesen, ezt követõen visszateheted a tokba. A puncis vég legyen szabadon, a másik végére 1menetig csavard a zárót, és így puncival felfelé állítva száradjon 12-24órát. Ezt követõen átfordítod puncis véggel lefelé, nagy zárófedéllel együtt, de a kis zárót vedd le és kiszárad a csatorna 24-72óra alatt. Ezt követõen teljesen lezárható és eltehetõ. Ha huzamosabb ideig nem használod (kétlem :D) szellõztetés javasolt 1havonta 1×. Amit még tudni kell hogy ez finom anyag és mindent összeszed, tehát amíg megszárad a külseje, érdemes kézben tartani 5-10percig, aztán tokba helyezni.

Amint lehet kimosni, és szárítani. Csak langyos víz, semmi tisztítószer. Egyéb esetben tönkremegy. Mivel ennek külön procedúrája van részletezek pár dolgot: Használatot követõen azonnal kimosni, púderezni szükség esetén. Betét száradjon kívül teljesen, ezt követõen visszateheted a tokba. A puncis vég legyen szabadon, a másik végére 1menetig csavard a zárót, és így puncival felfelé állítva száradjon 12-24órát. Ezt követõen átfordítod puncis véggel lefelé, nagy zárófedéllel együtt, de a kis zárót vedd le és kiszárad a csatorna 24-72óra alatt. Ezt követõen teljesen lezárható és eltehetõ. Ha huzamosabb ideig nem használod (kétlem :D) szellõztetés javasolt 1havonta 1×. Amit még tudni kell hogy ez finom anyag és mindent összeszed, tehát amíg megszárad a külseje, érdemes kézben tartani 5-10percig, aztán tokba helyezni.
mivan??
mi az a Fleshlight?
terhes lesz.
A kérdező hozzászólása: igen, jó élményt nyujt!!
és milyen amúgy? úgyértem jó élményt nyújt?
es miert nem mosod ki egybol?
A kérdező hozzászólása: kosz, inkabb ki is mosom
szerintem használat után azonnal mosd ki ezek finom anyagból vannak
A kérdező hozzászólása: ez a fleshlight : http://www.szeresdmagad.hu/fleshlight-lady-original-punci-eg.. és aki nem ért hozzá az ne írjon ! köszönöm
nem gyorsabb a hajszárítóval megszárítani?

Bevált a Viburcol kúp fogzásra? Csak éjjel van gondunk, nagyon sűrűn kel a babám, másfél óránként. Nagyon folyik a nyála, mindent megrág. Hatásos a kúp, ha csak este használjuk egymást követő napokon?

Legjobb válasz: Néha úgy éreztem használt, néha meg nem, mert hol kelt tõle továbbra is, hol meg nem. Gondolom a nagyobb fájdalmakra már gyenge. Tehát nálunk összességében nem vált be.

Néha úgy éreztem használt, néha meg nem, mert hol kelt tõle továbbra is, hol meg nem. Gondolom a nagyobb fájdalmakra már gyenge. Tehát nálunk összességében nem vált be.
Nekünk egyáltalán nem vált be, ha csak esténként egy kúpot kapott.Próbálhatod úgy is, hogy napközben rendszeresen (napi 3x5) homeos golyócskát is adsz neki;Chamomilla Vulgaris (azt hiszem jól írtam a nevét), hátha a kettõ együtt hatásosabb. Nálunk egyébként a Nurofen szirup vált be, ami igaz hogy láz és fájdalomcsillapító, de fogzási fájdalomra is ajánlják.Szerencsére kisfiam nem egy beteges típus, 19 hósan 3x kapott gyógyszert, így minden gyorsan hat nála.így fogzáskor a fájdalomcsillapítóból sem adtam az "elõírt" mennyiséget, mégis hatásos volt.Az egész éjszakánk nyugodt volt utána, és szinte 2-3 nap alatt lezajlott a "nyûgös" része.
Nekem már 3 napja balhézott alváskor. Igaz a délutáni alvásnál is felriadt sírva, éjszakánként két-három órát is tudott egy huzamban panaszkodni. El kezdtem adni neki, de én délutánra is adtam és északára is. A harmadik naptól hatott, adtam még két napig, azóta ismét átalussza az éjszakát.
Ameddig "csak" a nyûgösség volt a fogzás miatt és az éjszakai "kis" ébredések, ami után könnyen vissza aludt, addig úgy tûnt használ, de mikor már tényleges fájdalma volt, akkor kellett egy kis nurofen is, mert a kúp magában már kevés volt.
Nekünk nem ért semmit, sõt kezdem úgy érezni csak rosszabb a helyzet ha kap homeós dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az én fiam is "csak" felébred, felsír éjszakánként, aztán 10 perc múlva alszik a cicin. Nem sír megvigasztalhatatlanul, azonnal megnyugszik, ha cicit kap. Ezért gondoltam, hogy csak este adom neki a kúpot.
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy már hónapok óta kel újra éjszakánként. Egyre gyakrabban, mostanában 5-6-szor! Én már annak is nagyon örülnék, ha 3-4 órákat aludna ébredés nélkül.

Karikás a szemem, ezért szeretném valahogy eltüntetni. Ha korrektort használok, akkor afölé már nem kell semmit tenni, vagyis elég csak azt használnom, nem kell az egész arcomat bekenni még alapozóval, stb?

Valamint tudnátok ajánlani jó korrektorokat, amik tényleg hatásosak?

Legjobb válasz: elég csak szem alá..és szerintem érdemes költeni rá. és la roche posay alapozót használok

elég csak szem alá..és szerintem érdemes költeni rá. és la roche posay alapozót használok
Szia. Úgy csináld hogy lekened az egész arcodat alapozóval.. majd egy kicsit világosabb korrektorral a szemed alatt... 16/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat.. utolsónak..pont ezért kérdeztem, mert nem szívesen használnék alapozót, mert gyorsan fénylik tõle a bõröm és most, hogy lebarnultam eléggé el is üt...:S
szerintem ha nem problémás az arcbõröd, akkor semmiképpen ne kend be alapozóval. elég ha a szem alatt karikákra kensz a bõrödnél egy kicsivel világosabb korrektort és az ujjaddal elsatírozod. én miss sporty korrektort használok, nekem bevált
egyszerûbb lenne ha minden reggel jegelnéd egy 2-3 percig. hamar eltünteti a karikákat. és akkor egy pici korrektor is elég :)
az alma is segít.:D almát tegyél a szemed alá.:)

Nekem muszáj fogamzásgátlót szednem, akkor ha a fiú óvszerrel védekezik? Biztos lesz a védelem, ha csak óvszert használunk, kell mellé a fogamzásgátló is?

Legjobb válasz: hát,úgy tudom,hogy egyik fogamzásgátló sem nyújt 100% védelmet. Elvileg elég önmagában az óvszer is,de a legbiztosabb az óvszer+fogi gátló, amit elég kevesen használnak így együtt szerintem. Ha hosszú távú kapcsolatban vagy,mindenképp térjetek át a gyógyszerre,megbízhatóbb és tuti lesz olyan,mikor épp nem lesz nálatok. Alkalmi kapcsolatokban viszont ha gyógyszert szedsz is használj még mellé óvszert,mert véd a betegségektõl is (akár gombától is).

hát, úgy tudom, hogy egyik fogamzásgátló sem nyújt 100% védelmet. Elvileg elég önmagában az óvszer is, de a legbiztosabb az óvszer+fogi gátló, amit elég kevesen használnak így együtt szerintem. Ha hosszú távú kapcsolatban vagy, mindenképp térjetek át a gyógyszerre, megbízhatóbb és tuti lesz olyan, mikor épp nem lesz nálatok. Alkalmi kapcsolatokban viszont ha gyógyszert szedsz is használj még mellé óvszert, mert véd a betegségektõl is (akár gombától is).
Azért hívják mindkettõt fogamzásgátlásnak, mert meggátolják a fogamzást. Azt pedig nem lehet csak kicsit gátolni, vagy terhes leszel, vagy nem. Szóval, ami fogamzásgátló, attól biztos h nem esel teherbe. De hosszú távon gyógyszer kényelmesebb.
Ácsi, ácsi! Egyik fogamzásgátló sem száz százalékos. Az óvszer is elszakadhat, lecsúszhat, a tablettából is hopp, épp hiányozhat a megfelelõ mennyiségû hatóanyag, vagy valamilyen szer gátolhatja a hatását, vagy elfelejtheted bevenni, akármi megtörténhet. Hosszú távon messze a legkényelmesebb a fogamzásgátló gyógyszer, nem kell vele (szó szerint) pöcsölni. Persze ez csak akkor jó ha a partneredben száz százalékig megbízol és hosszú ideje ismered (nemi betegségek).
Az óvszer is elegendõ. Fõleg, hogy a nemi betegségektõl is véd.
én sajnos nem bízom az óvszerben, sajnos már 3x kiszakadt, pedig szakszerûen alkalmaztuk. Mellette szedek tabit, és örülök, hogy elkezdtem, mert ebben legalább meg tudok bízni. Jobb a kettõ, mint a bizonytalan 1.
Hosszút távon csak a tabi a megoldás!

Ha csak esõben/latyakban használok flexit az amúgy szépen sétáló kutyával, az összezavarja?

1.5 méteres pórázon van, nyakörvvel, de ha esik az esõ szívesebben használom a flexit (8 méteres, szalagos) mert nem szívesen mászok bele a sárba. Füves részek mellett mindig megáll, csak az engedélyemmel megy be, amúgy meg jön mellettem. Szépen sétál, nincsenek gondok, nem húz, nem megy oda idegenekhez, kutyákhoz. Ez nem zavarja össze? Illetve ha azt bevezetném, hogy a reggeli-esti séta amik 40 percesek flexin lennének, és délután a futtatóig mennénk a rövidebb pórázon illetve mikor tömeg közlekedünk? Nem akarom elrontani, mert amúgy szépen sétál!

Legjobb válasz: Ha amúgy szépen sétál, akkor valószínûleg nem fog elromlani a flexitõl, használd nyugodtan.

Ha amúgy szépen sétál, akkor valószínûleg nem fog elromlani a flexitõl, használd nyugodtan.
Szerintem is használd nyugodtan a flexit. Annyit tennék hozzá, hogy ha nem nyakörvre, hanem hámra rakod, akkor talán még annyira sem veszi észre a különbséget. A nyakán hamarabb érzékeli a húzást.
nene, mindenhova rici+étolaj+mézet tegyél
Óvva intelek tõle...inkább csak a hajvégekre használd.Használata után felesleges bebalzsamozni mert alapból eléggé táplálja ez.Az étolaj-méz jó hozzákeverve.Ha annyira a hajtõre is akarod kenni, inkább csak ek ricit tegyél hozzá
A kérdező hozzászólása: Tehát, ha jól értem, a hajtõre csak ricinus olajat kenjek, egyébként a hajhosszra pedig mehet a ricinus és étolaj, plussz méz? Egyébként köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. :)

Laptopnál az akkumulátort hogyan kímélem jobban ha töltőről használom amikor csak tehetem vagy használjam az akkumulátort is?

Legjobb válasz: az akkut ajánlott hetente egy alkalommal lemeríteni mert li-ion azzal is tönkremegy, ha nem használod, és akkor is, ha meg túlzottan.

az akkut ajánlott hetente egy alkalommal lemeríteni mert li-ion azzal is tönkremegy, ha nem használod, és akkor is, ha meg túlzottan.
de ha teheted akksi nélkül használd kábelrõl.
de ha semmit nem fogadsz meg az elsõ két válaszoló tanácsából, akkor sem lesz semmi baja az aksidnak
Ha nem fogadsz meg semmit az elsõ kettõbõl, hamarabb tönkremegy az akksid. Azt nem szeretik az akksik ha töltés közben használják õket, erre utalt a második hozzászóló. Az is igaz, ha leteszed az akkut és nem használod, képes tök nullára írni magát (ismerõsöm pont így járt). Az akkunak az ideális használat ez LENNE: a laptop kikapcsolt állapotában feltöltöd fullra, lehúzod a töltõrõl, használod amíg ki nem írja, hogy lemerült, majd kikapcsolt állapotban megint feltöltöd fullra, stb. Néhány havonta megformázod (töltöd 16 óráig). Persze nem mi vagyunk a készülékért hanem a készülék értünk, tehát nem tudja az ember így használni a laptopját, de minél kevésbé térsz el ettõl, annál hosszabb életû lesz az akksid.

Mennyi esélyem van a Durextől kártérítést kérni, ha HELYES használat és felhelyezés mellett kiszakadt a gumi? -. - Persze csak akkor, ha a 72 órás tabletta sem használt.

Legjobb válasz: Semmi esélyed sincs. Egy cég sem garantál 100%-os biztonságot. Azonkívül nem értem, hogyan tudnád bizonyítani a helyes használatot.

Semmi esélyed sincs. Egy cég sem garantál 100%-os biztonságot. Azonkívül nem értem, hogyan tudnád bizonyítani a helyes használatot.
Ártatlanság vélelme... Nem neki kell bizonyítani, hogy jó volt a gumi, hanem neked, hogy helyes használat mellett szakadt ki. Esélytelen, de drukkolok, hogy ne legyen belõle baj!
Ahogy a jóbarátokban is mondja Joey, csak 99%-ra véd???
0. Egyrészt úgy tudom rá van írva, hogy helyes használat mellett sem 100%-os. Másrészt nem tudod bebizonyítani, hogy helyesen használtad.
"Ez nem büntetõügy... " Ha beperelné, akkor az biza bûntetõügy lenne :D
"Ártatlanság vélelme" Ez nem büntetõügy... Egy kefélés után meg már egyébként sem lehet ártatlanságról beszélni :) )
Semmi esélyed, de nem is tudom, hogy jutott eszedbe ez. Rá van írva arra a rohadt dobozra, hogy NEM GARANTÁL 100%-OS BIZTONSÁGOT! Úgyhogy felejtsd el. Másrészt meg az ilyen jogi hercehurca rengeteg pénzbe, idõbe, fáradságba kerül.
0. Mivel rá van írva, hogy nem 100%-os a védelem és a biztonság. Nekem még 10 év alatt nem sikerült elszakítanom egy gumit sem... Fel sem tudom fogni, hogy tudják itt napjában tépni a gumikat.
A kérdező hozzászólása: 1.v - pl nem erõszakosan csináltuk, nem az volt hogy totálkihuzom és vissza, stb.. amugy persze a kártérítést én sem gondoltam komolyan, de gyakran megesik az ilyen? durex love-ot használtunk. mert TOTÁL kiszakadt és perszehogy a barátnõm legtermékenyebb idõszakában. -.- 2.v - hát, én is nagyon remélem, hogy nem lesz semmi.:(
A tabletta gyártójától is szeretnél kártérítést kérni?
Egyrészt nincs mód rá, hogy bebizonyítsd, hogy helyesen használtad, tároltad. (ki van zárva, hogy mindent betartottal, amit kellett). A használat. Nekem 16 év alatt 1 defektem volt, az is azért mert rosszul tettem fel, és maradt (elég sok) levegõ az elejénél. És mellékesen semmi sem 100%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!