Találatok a következő kifejezésre: Ha csak hasam fáj néha, mintha (2 db)

Ha nem védekeztetek, persze hogy lehetsz! Vegyél egy tesztet és okosabb leszel!
Nekem is így kezdõdött!
nem csak olyan hülye vagy hogy bebeszéled magadnak a baromságot
csinálj még 1 tesztet, nem veszthetsz vele
A kérdező hozzászólása: nem ez az elsõ hónap h kimaradt folyton csináltam tesztet csak utána megjött és nem aggódtam de utána megint kimaradt és most olyan furán jött meg.. 20/L
azért érdeklõdés szintjén, hány éves vagy? akinek ennyi sütnivalója van, hogy ülök és várok, talán orvos, mint teszt amúgy ezek a jelek hogy lennének a terhesség jelei? ha az lennél még alig lenne pár mm, mozog? hol a francba van az még, derékfájás? ha majd egyszer terhes leszel rájössz, N
Szerintem csinálj még egy-két tesztet, ha többször látod, hogy negatív, akkor nem fogsz ezen parázni, és normális lesz a menstruációd is.
Amondó vagyok, hogy az orvos meg már nem hazudik, ami még mindig olcsóbb mint egy gyerek eltartása...
1-2 hónapos terhességnél nem fog neked mocorogni az embrió, ebben biztos lehetsz. A hátfájásra nem tudok mit mondani, a terhesség velejárója lehet derékfájás, de ez általában a magzat súlya miatt van, szóval elég korai lenne ráfogni. Amúgy miért nem csinálsz tesztet? Az elsõ kimaradt menstruáció után kimutatja, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet negatív volt.. csak nekem is bebeszélik. hogy a teszt is hazudik stb.
Sztem is bebeszeled magadnak:)
Szerintem ez egy olyan kis izé a nyolcadik utas a halálból
Ha múlt hónapban nem jött meg akkor miért nem csináltál egy tesztet??...Ha terhes lennél nem hiszem hogy akkor most megjött volna..Vegyél tesztet..
Nem hiszem, nyugi. Nekem is gyakran van, hogy kimarad, bár ez fõleg a 20 év elõtti koromból, de néha még most is ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!