Találatok a következő kifejezésre: Ha csak hasam fáj néha, (8 db)

Ha nem védekeztetek, persze hogy lehetsz! Vegyél egy tesztet és okosabb leszel!
Nekem is így kezdõdött!

Használ valaki Tommee Tippee Cumisüveget? Tapasztalatok? Nuk-os van, de annyit büfög és félrenyel tőle kell másikat vennem, csak szopik, de néha kap teát ha fáj a hasa, vagy fejek tejet és visszajön mind a nagy büfikkel.

Gondoltam, hogy ha ez mellbimbó forma jó lehet.

Legjobb válasz: Nekünk van, nagyon jól kiképzett puha szilikon cumija van. Csak jót tudok mondani róla.

Nekünk van, nagyon jól kiképzett puha szilikon cumija van. Csak jót tudok mondani róla.
szia. nekünk is van, én is azt használom, meg az aventet is. mindkettõ jó, a Tommee is nagyon. szerintem nyugodtan vegyél. és épp jó áron van a brendonban, 2 üveg 1890 Ft.

12 hetes terhességnél mekkora probléma az ha fáj a hasam közepe? Nem vérzek nincs barnázás csak néha fáj hátrahajló méhem van, ez gondot okoz majd a továbbiakban?

Legjobb válasz: Fáj a hasad közepe?Görcsöl vagy húzódik? Nekem is hátrahajló méhem van,de semmi gondot nem okozott egyik terhességemnél sem. 2 év 3 hónapos kiscsaj anyukája,és 27 hetes kismami

Fáj a hasad közepe?Görcsöl vagy húzódik? Nekem is hátrahajló méhem van, de semmi gondot nem okozott egyik terhességemnél sem. 2 év 3 hónapos kiscsaj anyukája, és 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: olyan érzés mintha huzodna.elsö baba ezért nem tudom eldönteni hogy baj e vagy nem?doki azt mondta nincs baj a babával de nekem ez akkor is furi hogy ilyent érzek
Ne legyen fura, nekem is van ilyen, és már 24 hetes vagyok.Az elején pedig kifejezetetten görcsöltem, és sem a babának sem nekem nem volt semmi különösebb bajom.Egyszerûen ilyen típusok vagyunk, illetve a hátrahajló méh is közrejátszik.Nyugi :)
Nyugi, nekem az elsõ 3 és fél hónapban szinte folyamatos görcseim voltak (minden nap görcsöltem), de a doki azt mondta, hogy semmi gond nincs, de hogy megnyugodjak elküldött UH-ra is. Valószínû neked is el fognak múlni a görcsök.
Szia! Nekem enyhén hátrahajló a méhem, de ez semmi gondot nem okoz, inkább régebben jelentettek neki nagyobb jelentõséget ( akkor is inkább a teherbeesés nehézségével kötötték össze) - nekem a 14 héten volt 2-3 nap, amikor rettenetesen húzódott a méhem, ilyenkor emelkedik ki a kis medencébõl, nyúlnak a szalagok, ne aggódj!
szerintem nem a hátrahajlás miatt van, hanem egyszerûen nõ a méhed, húzódnak az izmok, szalagok. Én a második babámat várom, elsõnél is most is fáj a hasam alja, vagy oldalt, doki mondta, hogy ez teljesen normális, szóval ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a hozzászolásokat,

Ha hason fekszem akkor néha fáj a mellem, olyankor úgy érzem csak útban van, más is van így vele? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy. Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni... Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :)) Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettõ kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye. Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :( A másik rendben. Mégis mindkettõt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor... szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.

Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy. Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni... Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :) ) Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettõ kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye. Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :( A másik rendben. Mégis mindkettõt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor... szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.
Engem is nagyon zavar, nekem is fáj egy kicsit, útban van, ezért nem is fekszem hason. Pedig nem nagyok. Szerintem attól van, hogy a mellek nagyon érzékenyek.
nem csak olyan hülye vagy hogy bebeszéled magadnak a baromságot
csinálj még 1 tesztet, nem veszthetsz vele
A kérdező hozzászólása: nem ez az elsõ hónap h kimaradt folyton csináltam tesztet csak utána megjött és nem aggódtam de utána megint kimaradt és most olyan furán jött meg.. 20/L
azért érdeklõdés szintjén, hány éves vagy? akinek ennyi sütnivalója van, hogy ülök és várok, talán orvos, mint teszt amúgy ezek a jelek hogy lennének a terhesség jelei? ha az lennél még alig lenne pár mm, mozog? hol a francba van az még, derékfájás? ha majd egyszer terhes leszel rájössz, N
Szerintem csinálj még egy-két tesztet, ha többször látod, hogy negatív, akkor nem fogsz ezen parázni, és normális lesz a menstruációd is.
Amondó vagyok, hogy az orvos meg már nem hazudik, ami még mindig olcsóbb mint egy gyerek eltartása...
1-2 hónapos terhességnél nem fog neked mocorogni az embrió, ebben biztos lehetsz. A hátfájásra nem tudok mit mondani, a terhesség velejárója lehet derékfájás, de ez általában a magzat súlya miatt van, szóval elég korai lenne ráfogni. Amúgy miért nem csinálsz tesztet? Az elsõ kimaradt menstruáció után kimutatja, ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: vettem tesztet negatív volt.. csak nekem is bebeszélik. hogy a teszt is hazudik stb.
Sztem is bebeszeled magadnak:)
Szerintem ez egy olyan kis izé a nyolcadik utas a halálból
Ha múlt hónapban nem jött meg akkor miért nem csináltál egy tesztet??...Ha terhes lennél nem hiszem hogy akkor most megjött volna..Vegyél tesztet..
Nem hiszem, nyugi. Nekem is gyakran van, hogy kimarad, bár ez fõleg a 20 év elõtti koromból, de néha még most is ez van.
megvizsgál kenetet vesz
A kérdező hozzászólása: Azt észreveszi, ha nagyobb a méhem a rendesnél
A kérdező hozzászólása: Ez kérdés akart lenni.
észre, igen, kitapogatja.

Az hogy akkor boldog egy baba, ha nevet és nem sír az érvényes az egy hónapos babákra is? Akkor én valamit nagyon nem jól csinálok, mert az én babám néha még a karomban sem akar megnyugodni, csak cumival. Éhes nem lehet, szerintem a hasa sem fáj.

Lehetséges, hogy a kiságyát nem szereti? És borzasztó nehezen alszik el. Minden kis pisszenetre felébred és kezdhetem el?r?l az altatást.

Legjobb válasz: Szerintem ez még nagyobb babákra sem érvényes kijelentés. Vannak sírósabb babák, egy hónaposan meg aztán pláne. Sok baba nyûgösebb ebben a korban, még két három hónap és teljesen más lesz. Addig megbarátkozik a világgal.:)

Szerintem ez még nagyobb babákra sem érvényes kijelentés. Vannak sírósabb babák, egy hónaposan meg aztán pláne. Sok baba nyûgösebb ebben a korban, még két három hónap és teljesen más lesz. Addig megbarátkozik a világgal.:)
Az én fiam, 1 hónapos kora után kezdett el mosolyogni, azóta egyfolytába gyakorolja. :) Szerintem ez a mondat nem ilyen pici babákra lett kijelentve. Ne aggódj, a Te babád is egyre sûrûbben fog, csak még meg kell tanulnia. Különben is ebben a korban még csak szociális mosoly van.
Nem lesz mindig így, nyugi, nemsokára anniyt fog mosolyogni, hogy alig gyõzöl visszavigyorogni rá:-)))) A lelkiállapota lehet hogy csak kólikás, magyarán szomorú. Az alvás is javulni fog, mi is így voltunk, frászt kaptam mert nem tudtam semmit csinálni, mikor aludt...most meg már felmosok, takarítok stb. Kitartás, türelem, sok sikert!
Az én babám két hónapos koráig egyáltalán nem mosolygott, sõt akkor is csak nagy ritkán, utána mind sûrûbbé vált ez a dolog. Most hat hónapos és ha már ránézek, mosolyog, hangosan kacag, szóval kitartás. Egy egy hónapos pici baba még próbálja megszokni a világot, nem is lát nagyon messzire, mitõl mosolyogna? Próbáld néha a hasadon altatni, csak hogy biztonságban érezze magát, aztán ha kicsit nagyobb lesz, fokozatosan szoktasd a kiságyhoz. Én legalábbis így csináltam, ma már szinte végigalussza az éjszakát a kiságyában, tévézni is lehet mellette, nem zavarja.

Mirt budi a kéthonapos kisfiam szellentése? Csak anya tejet kap és néha ha fáj a hasija gyermek teát.

vigyem orvoshoz vagy ez normális?

Legjobb válasz: Normális, ne aggódj!

Normális, ne aggódj!
nekunk is ez volt, nyugi
Ne sértõdj meg, de a tied rózsa illatú?? Hiszen õ is emészt, van széklete, a puki ennek a szele.
Az egy hülyeség, hogy az anyatejes babának nem büdi a széklete és a pukija! Lesz az még büdösebb is!!! 6, 5 hós anyatejes baba anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!