Találatok a következő kifejezésre: Ha csak hagyom, hogy a számba (2 db)

Ha csak félig hagyom, hogy a számba élvezzem a barátom, az úgy oké, nem?

Szóval, nem az egészet, de mondjuk a nagyrészét. Szerintem azért... a felét még ki lehet "bírni", ha esetleg már tényleg sok lenne... Ez így nem kínos, ugye?

Legjobb válasz: ha már a fele belement, szerintem annyira mindegy, hogy a másik fele hova megy.....ha tetszik a dolog, akkor a másik fele sem fog zavarni, ha pedig nem tetszik, akkor az elsõ felét se engedd a szádba, ilyen egyszerû.

ha már a fele belement, szerintem annyira mindegy, hogy a másik fele hova megy.....ha tetszik a dolog, akkor a másik fele sem fog zavarni, ha pedig nem tetszik, akkor az elsõ felét se engedd a szádba, ilyen egyszerû.
Az a baj hogy nem kibirnod kell:(Ha látja hogy csak kibirod elmegy a kedve inkább tarts kéznél zsepit, te tudod semmit sem muszály beszéld meg vele!
A kérdező hozzászólása: élvezzen*
A kérdező hozzászólása: Nos, nemrég volt egy kérdés, hogy hány %-a nyeli le a nõknek.. erre a kérdésre fel írtam ki ezt, mert sztem ez lehet a megoldás. Én örömmel csinálom a barátomnak, sõt, így az igazi, valóban! Viszont azoknak, akiknek ez egy picit nehezebb, de megteszik a párjukért, akár így is lehet. Pl. a dekoltázsra megy.
én szeretem:) nem undorodom a párom egy részétõl sem:)
A kérdező hozzászólása: ÉN SEM :) Nem magamra értem a kérdést.
Egyfajta kényszeresség. Hagyd abba, mert rosszabb lesz.
Keress rá: obszesszív-kompulzív zavar, kényszerbetegség, kényszerneurózis, rögeszme. Döntsd el, hogy neked is ez van-e. Sõt, a legjobb lenne, ha orvoshoz fordulnál, minthogy önmagadat diagnosztizáld.
Súlyosabb esetekben ezt hívják kényszerbetegségnek. Van, aki kiborul, ha nem a szokásos parkolójába áll, van aki a párnáján a gombokat tekergeti, van aki csak a zebra fehér csíkjára lép, különben rossz fog történni vele. Nyugi, a te esetedben még egyáltalán nem vészes!
A kérdező hozzászólása: Átolvastam, néma szóismétlés egyre gyakrabban fordul elõ.
Én mindig a zebra fehér csíkjára lépek!! És nem csak jó történt velem... :)
én elismétlek mozdulatokat...még elnem múlik a "rossz gondolat"....elismétlem többször...mert ha nem továbbra is érzem a nyomást...kézmosás rengetegszer... 25 l
Nyugi, a népesség 2%-ának van kényszeressége, kényszerbetegsége, csak a legtöbben szégyellik bevallani és az otthon homályában végzik. :-) Leszokni errõl nem lehet de ha pozitívan gondolkodsz ezügyben, akkor enyhülhetnek a tünetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!