Találatok a következő kifejezésre: Ha csak esküvőre vagyok hivatalos, akkor (2 db)

Ha csak az esküvőre vagyok hivatalos, akkor illik-e ajándékot vinni?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen a kapcsolatod a párral: ha közelebbi, akkor valami apróságot nem árt, vagy az esküvõ elõtti napokban is átadhatod, ha pl. a kolléganõdrõl van szó.

Attól függ, milyen a kapcsolatod a párral: ha közelebbi, akkor valami apróságot nem árt, vagy az esküvõ elõtti napokban is átadhatod, ha pl. a kolléganõdrõl van szó.
csak akkor adj ajándékot/pénzt, ha a lakodalomba is hivatalos vagy! ha csak az esküvõre, nem kell semmit adni, csak gratulálni. legalábbis felénk így van.
Szerintem nem. Én legalábbis még nem láttam, hogy az esküvõ után a gratulációkor bárki ajándékot vagy borítékot adott volna át.
Pedig szoktak! Igaz, csak kisebb ajándékokat (olyat, ami belefér egy díszes ajándékzacskóba). Általában olyankor szokott ez így lenni, amikor az esküvõre meghívottak tudják: az ifjú pár anyagi helyzete, vagy a nagy távolságban tartott esemény az oka a kislétszámú lakodalomnak.
nekem az esküvömre voltak sokan meg hivva, mert utánna csak ebéd volt családi körben.mindenkitöl kaptunk ajándékot, volt aki elözö nap át hozta, hogy ne cipelje oda, de volt aki ott adta oda.én azt mondom a mai világba pénzt adni a leg ideálisabb, és egy boritékot oda adni nem nyüg.
Mi kaptunk azoktól is ajándékot, akik csak az esküvõnkre voltak hivatalosak...
Ha amúgy sem tartottátok a kapcsolatot és a továbbiakban sem szeretnéd tartani, szerintem jó lesz így.
Na látod, hogy tudod akkor a választ. Dísztávíratott küldj azért mert legközelebb még köszöni sem fognak.
Gyereked unokatestvérének az esküvõjére? Nem tudom, ha egyáltalán nem beszéltek akkor igen ha csak néha napján akkor nem. Õ is elveszítette a testvérét lehet fájt neki veled találkozni, mert rá emlékeztetted.
A kérdező hozzászólása: Nem tartottuk a kapcsolatot, ha össze futottunk az utcán köszöntünk hogy vagy, hogy vagy, ennyi . csak a halál estek hoztak minket össze.
A kérdező hozzászólása: Annak idején még a gyerekem is kiakarták majdnem semmizni.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem elis döntöttem. Csak nem volt kivel megbeszélnem. Köszönöm a válaszokat
Ebbe az esetbe elég egy dísztávirat.
Dísztávirat a megoldást, aztán ha esetleg békülési szándékkal hívtak meg, akkor meg majd úgyis keresnek még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!