Találatok a következő kifejezésre: Ha csak akarom (1759 db)

Ha csak szexelni akart velem, később lehet köztünk valami még?

Van egy fiú akiről kiderült hogy azért barátkozik velem mert bejövök neki, de csak szexre kellenék. Egyébként jókat beszélgettünk, mondjuk nem sokat érdeklődött nálam. Azt tudom hogy testileg bejöttem neki mert gondolom ha szexre akart akkor csak tetszem neki. Én belezúgtam, nekem ő nagyon tetszik. De Később megváltozhat a véleménye hogy komolyabbat akarjon majd? Nem feküdtem le vele mert nem akarok egy éjszakás viszonyt.

Legjobb válasz: "Azt tudom hogy testileg bejöttem neki mert gondolom ha szexre akart akkor csak tetszem neki." Sok pasinak mind1, csak luk legyen. Ha te meg vagy olyan hülye, hogy odaadd magad neki, akkor hajrá. Értem, hogy belezúgtál, de elhiheted, hogy soha a büdös életben nem akar majd többet szexnél. Az ilyennel még csak foglalkozni sem érdekes. Engem az egyik osztálytársam hajszol már másfél éve, hogy õ milyenen szívesen meghúzna stb. Amikor legutóbb együtt buliztunk berángatott a WC-be.. az volt a szerencsém, hogy voltak ott mások is. Szóval vigyázz vele. Am. hány éves vagy? 17/L

"Azt tudom hogy testileg bejöttem neki mert gondolom ha szexre akart akkor csak tetszem neki." Sok pasinak mind1, csak luk legyen. Ha te meg vagy olyan hülye, hogy odaadd magad neki, akkor hajrá. Értem, hogy belezúgtál, de elhiheted, hogy soha a büdös életben nem akar majd többet szexnél. Az ilyennel még csak foglalkozni sem érdekes. Engem az egyik osztálytársam hajszol már másfél éve, hogy õ milyenen szívesen meghúzna stb. Amikor legutóbb együtt buliztunk berángatott a WC-be.. az volt a szerencsém, hogy voltak ott mások is. Szóval vigyázz vele. Am. hány éves vagy? 17/L

Hogyan "közelítsek" a lányok felé, ha azt akarom, hogy ne csak barátság legyen a vége?

Hol is kezdjem, 22 éves vagyok , és még mindig nem volt barátn?m :S Mostanában megint összejöttek a dolgok így vizsgaid?szak közepette, sok vizsga stb... de így se tudok nem erre gondolni. Mindig az a vége, hogy jó jó, szívesen eljönnek velem mint baráttal csinálni valamit -.- Kezdem unni. Mindig csak arra vagyok jó, ha segítség kell, de egyébként meg ... . Pedig nem arról vagyok híres, hogy olyan keveset beszélek, hogy úgy kell kihúzni bel?lem a szót. De akkor biztos dagadt disznó vagyok... hát ez se állja meg a helyét, mert én az vagyok, aki ehet, de nem hízik t?le, szoval nem tudom. Az alapok megvannak, de valami mégse jó:S

Legjobb válasz: Nem a külsõdön múlik. Tény, hogy fontos a külsõ, de az csak az elején számít. Tény, hogy a jóképû pasikkal könnyebben szóba állnak a nõk, de ha a pasi utána nem tudja fenntartani a nõben az érdeklõdést, akkor ugyan az lesz a vége, mintha egy lúzer próbálkozna (tulajdonképpen a jóképû pasi ilyenkor egy lúzer). Ha már megy az ismerkedés, meg mered szólítani a nõket, tudsz velük beszélgetni, akkor viselkedj úgy, mint egy alfa hím. Légy domináns, pl. te irányítsd a beszélgetést. De ne azzal, hogy te beszélsz, hanem a kérdéseiddel beszéltesd a csajt. Ha jól csinálod, akkor mindjárt az elején (nyilván nem a legeslegelején) tisztázhatod, hogy neked vannak barátaid, nem barátkozni akarsz. Ami nagyon fontos: te nem akarod sem fölszedni, sem megdugni, stb., esetleg flörtölni akarsz. Te meg akarod ismerni, meg akarod róla tudni, hogy van-e olyan jó, hogy érdemben foglalkozz vele. Érted a különbséget? Egy kicsit magadat a nõ fölé helyezed, hogy a nõ akarjon téged. Ezt csinálják az alfa hímek és a nõk ezt imádják, akkor is ha tagadják. Ez persze nem azt jelenti, hogy le kell nézni õket, vagy nagyképûnek, beképzeltnek, bunkónak kell lenned, a tiszteletet meg kell adnod, de a méltóságodat is meg kell tartanod.

Nem a külsõdön múlik. Tény, hogy fontos a külsõ, de az csak az elején számít. Tény, hogy a jóképû pasikkal könnyebben szóba állnak a nõk, de ha a pasi utána nem tudja fenntartani a nõben az érdeklõdést, akkor ugyan az lesz a vége, mintha egy lúzer próbálkozna (tulajdonképpen a jóképû pasi ilyenkor egy lúzer). Ha már megy az ismerkedés, meg mered szólítani a nõket, tudsz velük beszélgetni, akkor viselkedj úgy, mint egy alfa hím. Légy domináns, pl. te irányítsd a beszélgetést. De ne azzal, hogy te beszélsz, hanem a kérdéseiddel beszéltesd a csajt. Ha jól csinálod, akkor mindjárt az elején (nyilván nem a legeslegelején) tisztázhatod, hogy neked vannak barátaid, nem barátkozni akarsz. Ami nagyon fontos: te nem akarod sem fölszedni, sem megdugni, stb., esetleg flörtölni akarsz. Te meg akarod ismerni, meg akarod róla tudni, hogy van-e olyan jó, hogy érdemben foglalkozz vele. Érted a különbséget? Egy kicsit magadat a nõ fölé helyezed, hogy a nõ akarjon téged. Ezt csinálják az alfa hímek és a nõk ezt imádják, akkor is ha tagadják. Ez persze nem azt jelenti, hogy le kell nézni õket, vagy nagyképûnek, beképzeltnek, bunkónak kell lenned, a tiszteletet meg kell adnod, de a méltóságodat is meg kell tartanod.
a LÁBADDAL
Hát a 32 az már rég nem lány... xD
Én is így vagyok, csak én lányban és már 32. Úgyhogy nem annyira gáz, mert van még idõd. Engem is mindig nagy ívben letojnak. Hiába vagyok normális, azt gondolom nem is ronda, csak valahogy mindig a nyomulós, rafkós kis macák kellenek mindnek.
Lehet az arcod nem szimpatikus nekik
# 5/5 Ez valami pua csel? Amugy elmeletben szep es jo, de a gyakorlatban sokkal nehezebb a vonzalmat felkelteni, tobb kell oda mint jo duma...

Hogyan tudhatom meg hogy csak azt akarja? Vagyis milyen jele van annak ha csak a szeexet akarja és miylen az ellenkező esetbe? 16/L

Legjobb válasz: Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.

Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.
Egyes vallási alapú helyzetekben nem lehet másképp megoldani a suli, család hatása miatt. Bizony, van olyan suli ahol tiltják a csókot is, ameddig ott tanul az illetõ. Sõt sulin kívül is ha kiderül, következményeivel felelnie kell az illetõnek. Nem vagy esetleg hites suliban? 22F
"nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg?" - Nem, ez azt jelenti, hogy nem is jártok. Nem szeretem ennyire leegyszerûsíteni a dolgoakt, de ez egy barátság, nem kapcsolat, ha csók sincs.
A kérdező hozzászólása: Mondom h nem akarok vele lefeküdni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vélaszokat.
A kérdező hozzászólása: De miért csinálják ezt a pasik? NEm értem õket! Hogy tehetnek ilyet? Velem is nagyon kedves figyelmes a barátom és sokszor mondja h szeret még nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg? ÉS még sokáig nem is akarom! mOndjuk nem is fogok olyan helyzetbe kerülni hogy lefeküdjek vele vagy h erõszakbol csinálná! vgayis remélem.
9.46-os vagyok!csak elfelejtettem beleirni hogy 1 éves ismerem de a 3.ik randinkon feküdtem le vele!!
Te nem akarsz vele lefeküdni? Akkor miért téma, hogy akarja-e a szexet, ha nem lehet róla szó egyébként sem?
Õszintén??én 26L vagyok és sok pasival volt dolgom már és mindig elõre tudtam mit fog tenni, mikor fog hívni, mit akar!1 éve megismertem egy álom pasit, játszottunk egymással még egyre többet keresett, többször is találkoztunk égett a vágy köztünk, csókig elmentem mert nem bírtam ellenállni, õ azt mondta h érzelem nélkül nem bír lefeküdni egy lánnyal!Gondoltam na akkor ez tuti befutó lesz!Egyik vasárnap este felhívott h találkozzunk, naon jó volt beszélgettünk és egyszer csak elkapott a vágy és lefeküdtem vele(õ is akart), szex után még 1 órát beszéltünk elmentem haza mert fáradt voltam!másnap vártam h írja h jó volt és mikor találkozzunk újra de NEM!Azóta eltelt 1hónap és nem hallok róla semmit!!nem keresett!!Szóval ebbõl azt akarom kihozni hogy /én keményfejû/ 26 évesen bedõltem neki!És most nem tudok megbízni senkiben!Kedves volt , ölelt, figyelt rám csókolt , éreztem hogy kedvel!ÉS mégis csak szexre kellettem!lehet nem érted mit akarok belõle kihozni!De könnyen átverhet az is akit a legkedvesebb aranynak hittél(hiszel) az nem más csak egy romlott hús!
A kérdező hozzászólása: ja és 1 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Én nem azt akarom! Már elég rég óta ismerem!
Ha mondjuk már hosszabb ideje veled van, de nem szexeltek, akkor az eléggé egyértelmû jel. Meg aki nem hülye, az látja is a másikon, hogy õszintén szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyo kés szerintem õ sem!

Kisfiam 10 és fél hónapos. Fogzás korszakában van, és nem akar enni! 9 kiló, és havonta csak 10-15 dkg-ot hízik! Ez normális? Mit tegyek ha nem akarja enni sem a tápszert, sem a tejpépet, csak krémtúró, és túró rudi kell neki?

Nagyon aggódom, bár az orvos szerint ez átmeneti állapot, de engem mégis idegesít!csak nyammog az ennivalón, és a bébiétel sem kell neki mostanában, csak a leveseket hajlandó enni!

Legjobb válasz: Szia! Ha korábban jóérvágyú jóevõ volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az elsõ fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban. Az én kisfiam az elsõ fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a fõétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen. A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, fõleg a kenyér haját. Nassolni ne engedd!! Egy négy éves kisfiú anyukája

Szia! Ha korábban jóérvágyú jóevõ volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az elsõ fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban. Az én kisfiam az elsõ fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a fõétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen. A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, fõleg a kenyér haját. Nassolni ne engedd!! Egy négy éves kisfiú anyukája
Szia! Én csak szeretnélek óvainteni a gerezdre vágott almától, mert az én gyerekem fulladozott tõle ilyen korban!Minden masban egyetértek az elõttem szólóhoz!Egyébként a krémtúróban guargumi van, de hidd el, hogy egy kis idõ múlva ez megváltozik, és az a lényeg, hogy hízik és nem fogy! Kitartás
Mindenben egyetértek az elõttem válaszolókkal. Szerintem 15dkg az nem rossz fél éves kor után. Ilyenkor már nem annyira fontos mennyit hízik sztem. Bár az én kisfiamhoz nem biztos, hogy viszonyítani ekllene, mert 10kg volt annyi idõsen, mint a te ksifiad

Ha találkozni akar velem néha, akkor csak érdeklem őt igaz?

Nyilván ha utazik miattam, meg velem tölt valamennyi időt akkor csak érdeklem őt. De az egyik barátnőm azt mondta hogy csak akkor is csinálnak ilyet a pasik ha unatkoznak, mert hogy jó nekik egy lány társasága. Amúgy még csók nem is volt, mégis 4szer hívott el randizni.

Legjobb válasz: Ha csak néha akar találkozni,ha éppen kedve szottyan,akkor Te csak idõtöltés vagy számára,Kedves.

Ha csak néha akar találkozni, ha éppen kedve szottyan, akkor Te csak idõtöltés vagy számára, Kedves.

Mit csináljak a kisfiammal, ha csak ülve akar pisilni és állva nem?

Azért állva nagyfiúsabb lenne, nem?

Legjobb válasz: Szerintem meg tedd össze a két kezedet érte. gondolj bele 5 évesen minden pisi után törölgethetnél. ha van más dolgod is akkor ez egy álom számodra, hogy nincs napi szinten hugyszag a wc-ben. Nekem férjem ülve pisil csak(nyilvános hyelen csak állva), mert anyja 2 fiu gyermeknél kijelntette, hogy aki állva akar psilni az takarítja a wc-t. na ez nekem szuper dolog. habár lányaink vannak, de férjem sem spriccel tele a wc-t. mikor apukám vagy tesómék itt töltenek 1-2 hetet mindig meglepödök hogy pár nap alatt milyen koszos a wc, pedig ök is igen oda figyelnek.

Teljesen jó és egészséges az ülve pisilés fiúknak. Rajtad áll, hogy rászoktatod vagy egy életen keresztül súrolhatod utána a követ a pisitõl.
Szerintem meg tedd össze a két kezedet érte. gondolj bele 5 évesen minden pisi után törölgethetnél. ha van más dolgod is akkor ez egy álom számodra, hogy nincs napi szinten hugyszag a wc-ben. Nekem férjem ülve pisil csak(nyilvános hyelen csak állva), mert anyja 2 fiu gyermeknél kijelntette, hogy aki állva akar psilni az takarítja a wc-t. na ez nekem szuper dolog. habár lányaink vannak, de férjem sem spriccel tele a wc-t. mikor apukám vagy tesómék itt töltenek 1-2 hetet mindig meglepödök hogy pár nap alatt milyen koszos a wc, pedig ök is igen oda figyelnek.
"Azért állva nagyfiúsabb lenne, nem?" Egy öt éves gyerek miért legyen nagyfiús? :DD Szerintem teljesen rendben van így. Majd ha véletlenül utcán kell pisilnie, megmutathatod, hogy ott hogy kell, de amúgy bízd rá nyugodtan. :)
Hét éves a fiam és õ mindig ülve pisil. Ez mondjuk nekem is jobb, mivel nem kell utána takarítanom.
A kérdező hozzászólása: öt éves
Szerintem örülj neki, hogy ülve pisil és nem kell minden pisilés után takarítanod. A férjem is ülve pisil ( kivéve nyilvános helyen), miután pár éve közöltem vele, h ellenkezõ esetben õ fogja naponta takarítani a vécét. Aztán jó idõ múlva halkan megjegyezte, hogy igy sokkal kényelmesebb :D
Nálunk az oviban a fiúknak ugyanúgy ülve kell pisilniük, mint a lányoknak. (egy aktív óvónõ)
Általában oviban is inkább azt szeretik, ha ülve pisilnek a fiúk, gondolj bele abba a wc-be, ahol állva csinálják ilyen kisfiúk, hogy nézne már ki utána? Egyébként szerintem kulturáltabb is, gondolom kakilni sem állva szokott.
Bocsi, rosszul tettem fel a kérdést. Mi a baj vele, hogy ülve pisil?
Akkor de hát nincs gond, hogy csak ülve pisil?
Szerintem meg nem baj, ha leül és nem locsol össze-vissza.
Bár az én fiam még csak másfél éves, de én nagyon bízok benne, hogy inkább az ülve pisilést választja. Majd én nevelem szobatisztaságra, nem az apja, aki persze állva szeret, így lehet utána takarítani... :) )

Ha egy nem impotens személy vesz be viagrát akkor mi történik? Csak akkor fog állni, ha úgy akarja, vagy amúgy is?

Legjobb válasz: Anélkül, hogy komolyabban belemennék a hatásmechanizmusba, leírok pár alapdolgot róla: A sildenafil cGMP foszfodiészterázt gátolja az erekben. A cGMP felelõs az erek falának ellazításáért, és így az erekcióért. De cGMP nem termelõdik folyamatosan, csak "stimulus" hatására. Magyarul: Ha valakinek kialakul az erekciója (akárcsak 10 másodpercre), akkor a Viagra megakadályozza, hogy elmúljon. Ebbõl 2 dolog következik: ha "egészséges" ember vesz be Viagrát, de nem éri semmilyen szexuális stimulus, akkor semmi sem történik. Ha pedig éri, akkor állva marad a szerszám bizonyos ideig, ha akarja, ha nem... A másik dolog pedig az, hogy ha valaki képtelen a normális erekcióra, azon a Viagra sem fog segíteni.

Anélkül, hogy komolyabban belemennék a hatásmechanizmusba, leírok pár alapdolgot róla: A sildenafil cGMP foszfodiészterázt gátolja az erekben. A cGMP felelõs az erek falának ellazításáért, és így az erekcióért. De cGMP nem termelõdik folyamatosan, csak "stimulus" hatására. Magyarul: Ha valakinek kialakul az erekciója (akárcsak 10 másodpercre), akkor a Viagra megakadályozza, hogy elmúljon. Ebbõl 2 dolog következik: ha "egészséges" ember vesz be Viagrát, de nem éri semmilyen szexuális stimulus, akkor semmi sem történik. Ha pedig éri, akkor állva marad a szerszám bizonyos ideig, ha akarja, ha nem... A másik dolog pedig az, hogy ha valaki képtelen a normális erekcióra, azon a Viagra sem fog segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, eszembe nem jutna bevenni, csak kíváncsi voltam, hogy mi történne.

Ha csak barátként tekintetek valakire akkor szoktátok dicsérni/bókot mondani neki? akár lánynak akár fiunak.

Legjobb válasz: Nézd, azok a nõk, akik körülöttem vannak, kapják rendesen. Érezzék hogy nõk, és meg vannak becsül- ve. Pedig csak barátok, és nem akarok tõlük semmit. Havernak max annyit, hogy "jéé, megtaláltad a fésûd?" 31F

Nézd, azok a nõk, akik körülöttem vannak, kapják rendesen. Érezzék hogy nõk, és meg vannak becsül- ve. Pedig csak barátok, és nem akarok tõlük semmit. Havernak max annyit, hogy "jéé, megtaláltad a fésûd?" 31F
Persze, ha megérdemli. :) 29/F
igen! és amikor apukád, rokonaid bókolnak? ugyan az.
Igen, de azért igyekszem nem félreérthetõen.
Igen, szoktam.

Hogy lehet a Sims2-ben a simet koltozesre birni ha nem akar csak en akarom?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy nem akar? xDD Menj a szomszédságba. Kattints a családok ikonra, (családtároló) és van bal oldalon lent egy buldózer. (?) Kattints rá, majd arra a telekre, ahonnan a családot el akarod költöztetni. Majd megkérdezi, hogy: Költöztessük a "valami" családot a családtárolóba? Erre te: Igen. Aztán ott lesz a tárolóban és bárhová berakhatod. Sok sikert! :)

Hogy érted, hogy nem akar? xDD Menj a szomszédságba. Kattints a családok ikonra, (családtároló) és van bal oldalon lent egy buldózer. (?) Kattints rá, majd arra a telekre, ahonnan a családot el akarod költöztetni. Majd megkérdezi, hogy: Költöztessük a "valami" családot a családtárolóba? Erre te: Igen. Aztán ott lesz a tárolóban és bárhová berakhatod. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi!

Egy iTunes-os pls help! Szóval muszáj regisztrálni itunes-ra akkoris, ha csak ingyenes játékokat akarok tölteni?

Legjobb válasz: Halihó! Minden tartalom letöltéséhez - akár ingyenes, akár nem - regisztrálnod kell. Ekkor meg kell adni egy olyan bankszámaszámot, vagy bármit, amin fizetni tudsz, ha veszel valamit. Ha ezt nem adod meg, akkor nem tudsz egyáltalán regisztrálni. Valami bonyolult módszerrel ,,ki lehet cselezni". Keresd meg facebook-on Nagy Konstantin Olivért, õ el tudja neked magyarázni, nagyon benne van az iparban. Sok szerencsét!

Halihó! Minden tartalom letöltéséhez - akár ingyenes, akár nem - regisztrálnod kell. Ekkor meg kell adni egy olyan bankszámaszámot, vagy bármit, amin fizetni tudsz, ha veszel valamit. Ha ezt nem adod meg, akkor nem tudsz egyáltalán regisztrálni. Valami bonyolult módszerrel , , ki lehet cselezni". Keresd meg facebook-on Nagy Konstantin Olivért, õ el tudja neked magyarázni, nagyon benne van az iparban. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: úú köszi :) és ha regizek bankkártyával, az csak akkor von le pénzt róla ha fizetõs gamet szedek le ?
Igen csak akkor szed le pénzt ha olyat töltesz le ami pénzbe kerül, A Bonyolult módsuert pedig jailbreak-nek hivjak és evvel feltöröd az iPod-odat, ha ez meg van akkor le tudsz szedni torrentrõl játékokat meg mindent és pénzbe se kerül, csak benne van a pakliba hogy a jailbreak elrontja az iPodot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!