Találatok a következő kifejezésre: Ha csak és nem eszem (221 db)

16-17 hós babátok mennyit hízik havonta? Miket eszik? Ha pl. kenyeret eszik akkor abból mennyit, és mit tesztek rá? 5 foga van még csak és nem mindent tud elrágni!

Legjobb válasz: Egy évesen 10 kg, 18 hónaposan 10,8 kg lányom. Állandó a mozgás, szaladás, tele a térde prezúrral. (Szerintem õ az egyetlen, aki 30 fokban is emiatt térnadrágban közlekedik)Szinte mindent eszik, de mennyiséget semmibõl. Szerencsére szereti a gyümölcsöket, most a barack a menõ és a görög dinnye. A szõlõ is az lenne, de az egyszer már meghajtotta, szóval azzal óvatosak vagyunk. 14 foga van, most jön még 2. A kenyérre margarin kerül, májkrém, kenõs sajt, felvágott. De ezekbõl alig eszik.

Egy évesen 10 kg, 18 hónaposan 10, 8 kg lányom. Állandó a mozgás, szaladás, tele a térde prezúrral. (Szerintem õ az egyetlen, aki 30 fokban is emiatt térnadrágban közlekedik)Szinte mindent eszik, de mennyiséget semmibõl. Szerencsére szereti a gyümölcsöket, most a barack a menõ és a görög dinnye. A szõlõ is az lenne, de az egyszer már meghajtotta, szóval azzal óvatosak vagyunk. 14 foga van, most jön még 2. A kenyérre margarin kerül, májkrém, kenõs sajt, felvágott. De ezekbõl alig eszik.
17 hónapos a lányom. Egy évesen 8150g volt. 15 hónaposan kb. 9kg. Most 9, 5kg. Már vérvételen is voltunk, mert a dokinõ szerint túl vékony, de nem vashiányos. Sokszor eszik keveset. Ha kenyeret eszik, akkor kb. egy szeletet, de a margarinon és zsíron kívül nem fogad el mást rá. Ezeket is nagyritkán kéri, inkább simán eszi. Minden mást- zöldség, gyümölcs, hús- megeszik. 12 foga van.

Lehet gyomrot szűkíteni azzal, ha keveset eszünk? Pl. ha csak ebédelünk, és nem eszünk mást?

Legjobb válasz: A gyomrod lehet szûkebb idõvel, ha kevesebbet eszel, de ez nem azt jelenti, hogy kevesebb alkalommal egyél! Többször kell enni, mindig csak egy picit. Idõvel megszokja a gyomrod a mennyiséget és csökkentheted az érkezések szmát is. De a napi 3-4 étkezés akkor is kell, ha fogyóznál! Ha kevesebbszer eszel egy nap, lelassul az anyagcseréd és jobban ragaszkodik a szervezeted a raktáraihoz!

A gyomrod lehet szûkebb idõvel, ha kevesebbet eszel, de ez nem azt jelenti, hogy kevesebb alkalommal egyél! Többször kell enni, mindig csak egy picit. Idõvel megszokja a gyomrod a mennyiséget és csökkentheted az érkezések szmát is. De a napi 3-4 étkezés akkor is kell, ha fogyóznál! Ha kevesebbszer eszel egy nap, lelassul az anyagcseréd és jobban ragaszkodik a szervezeted a raktáraihoz!
nagyon buta dolgot szeretnél csinálni, diéta alatt a napi napi 7-10 étekzés az ideális és nem keveset kell enni, hanem a megfelelõ mennyiségû tápanyagot /szénhidrát, fehérje, zsír/ megfelelõ arányban kell bevinni és ezt kell elosztani 7-10 részre és kétóránként elfogyasztani, mert a tápanyagmegvonás következtében a szervezet védekezik azzal hogy lelassítja az anyagcseréjét, és ezzel fenntartható az anyagcsere, de persze testmozgás nélkül /súlyzós edzés + aerob edzés/ mindennek a hatása nagyon csekély lesz. több infó itt, olvasd végig http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
Egyszerre ne tegyel tobb etel a tanyerodra mint a ket oklod, ez ugyanis egy egszseges gyomor merete. Ha ennel tobbet eszel attol mar tagulni kezd. Pontosan megfigyelheted mikor kezd el taguni a gyomor ugyanis ha nem a neki megfelo mennyiseget eszed akkor eves kozben sohajtani kezdel. Az elso sohaj etkezes kozben jelzi a gyomort tagulasat. Sokan erre nem is figyelnek es esznek akkor is ha mar nem esik jol mondvan:"ha mar a tanyeron van megeszem!"
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Sajna rutinos fogyózó vagyok. De sosem érdemes kihagyni étkezést, mert leesik a vércukrod és jön a falási roham, mert a szervezeted egyensúlyba szeretne kerülni. Napi 4-5 étkezés az ideális. Fokozatosan csökkentsd az egyszeri adagodat. A megszokottról lemehetsz alkalmankénti pár falatra is. Gondolok itt 1-2 fõtt tojásnyi mennyiségre. Olyan 2 hét alatt meg is szokja a gyomrod a kevesebb kaját. Összeszûkül és kevesebb savat termel, így minden szenvedés nélkül elleszel a kisebb adaggal.
Egyél ötször naponta, és mindig keveset, így legnormálisabb az inzulintermelés. A kevés persze relatív, nézz utána egy dietikus szakkönyvben!
Lehet hogy alapból nem eszel eleget és ezért jön rád ilyen éhség. Önuralmat gyakorold, és egyél többször egy nap. Ne hagyd ki a reggelit.
A kérdező hozzászólása: Oké, megpróbálom :S
A kérdező hozzászólása: hát nem nagyon jött be, reggel ettem sokat :D de legalább egész napra elég volt :S


Mióta nem eszik, iszik?
Felhárborodok a tudatlan embereken.
A kérdező hozzászólása: mért volt felháborító a kérdésem?????
Egy újabb felháborító kérdés!!!
Aha, köszönöm a felvilágositást!:)
22:43: a "szerelmes" az a kulturalt megfogalamzasa a kandurmacskak "dugni minden aron, mindegy kivel, mikor, hol" erzesenek, ami bagzasi idoben elkapja oket, es teljesen meghulyiti. Meh.
Lehet Te mikor szerelmes vagy nem eszel s iszol.., de egy macska nem lesz szerelmes, bár ki tudja:s Én inkább orvost javaslok mert nem normális ez a helyzet!
lehet h valamelyik közeli házba jár enni inni bár attól függ h lefogyott-e. Vagy szerelmes :D
Ehez én is gratulálni tudok csak..., fõleg ilyen melegben, hogy nem iszik!Holnap reggel orvos, különben a cicádnak napjai vannak már csak hátra:(
Két hete és még nem vitted orvosoz? A macskádnak nem lehet sok hátra ivás nélkül teljesen ki fog száradni. Gratulálok..
A kérdező hozzászólása: Két hete nem eszik, iszik
Van abban valami igazsag, hogy itt, a netten keresztul senki sem fog tavdiagnosztizalni.. "Ivartalanitas, allatorvos." Ebben az esetben, allatorvos.
A kérdező hozzászólása: jaj te kis bu...z
igen!
A legegészségesebben így lehet fogyni.
Csak így, hogy mozogsz is mellette, ha nem mozogsz, akkor teljesen mindegy, hogy mikor mennyit és mit nem eszel.

Meg fog halni a guppym, ha az akvárium alján van és csak nagyon ritkán úszkál és nem eszik? Mit tehetnék érte?

Több guppym is van, de csak az egyik csinálja ezt. A többit ugye nem "fert?zheti" meg?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy meg van-e puffadva, nem lehet hogy nõstény és szülni fog? De ha nem, akkor sajnos lehet hogy már nagyon beteg. Részleges vízcsere, hátha felszaporodott valami anyag a vízben, de ha nem is ürít rendesen, csak egy átlátszó fonal-szerûség lóg ki belõle, valószínû fertõzés. Nem írtál részleteket, de lehet hogy nem is olyan komoly a gond, és csak elcsapta a hasát. Viszont ha beteg, hát, elvileg megfertõzheti a többieket, de általában egy akváriumban sok fajta élõsködõ, és betegségért felelõs baci jelen van, ha legyengül valamelyik halacska, azt megtámadja, a többieket nem.

Nem írtad, hogy meg van-e puffadva, nem lehet hogy nõstény és szülni fog? De ha nem, akkor sajnos lehet hogy már nagyon beteg. Részleges vízcsere, hátha felszaporodott valami anyag a vízben, de ha nem is ürít rendesen, csak egy átlátszó fonal-szerûség lóg ki belõle, valószínû fertõzés. Nem írtál részleteket, de lehet hogy nem is olyan komoly a gond, és csak elcsapta a hasát. Viszont ha beteg, hát, elvileg megfertõzheti a többieket, de általában egy akváriumban sok fajta élõsködõ, és betegségért felelõs baci jelen van, ha legyengül valamelyik halacska, azt megtámadja, a többieket nem.
Mindenesetre érdemes különválasztani a többitõl. Olyan vízbe tedd, amit az akváriumból veszel ki, esetleg egy részét lecseréled.
Az én fiú guppim a napokban halt meg és õ is csak az akvárium alján volt és nézett maga elé.amikor meghalt bekékült...

Ha heti 10 edzésem van és elég sok húst eszek ez miatt, de szeretnék olyan vega lenni aki csak húst nem eszik, azt mivel pótoljam?

teljesen állatvédő vagyok és nagyon rosszul esik, hogy ennyi állatot ölnek le csak, hogy nekünk ízletesebb legyen az étel. fokozatosan szeretném kivonni az étrendemből, de mivel helyettesítsem?

Legjobb válasz: Leginkább ezekbõl: protein tápkieg, tojás, túró. Persze van a hüvelyes zöldségekben is, de azokban sok a ch is és a biológiai értékük is rosszabb.

Leginkább ezekbõl: protein tápkieg, tojás, túró. Persze van a hüvelyes zöldségekben is, de azokban sok a ch is és a biológiai értékük is rosszabb.
ha már levágták, akkor edd meg, nehogy felesleges legyen szegény állat áldozata, ahogy eldobta magától az életét, hidd el ez megtiszteltetés neki
Gondolj mélyebbre. Hol vannak a pipik, bocik? a farmon/tenyésztõben(?) Mennyi van ott? amennyit fogyasztanak az emberek Meddig élnek? (...) tehát: ha kevesebb a fogyasztás, kevesebb állatot termesztenek, kevesebben élhetik le az x életüket. = azzal, hogy nem eszel húst, elveszed az állatoktól azt az x mennyiségû életet tehát: vega = gyilkos!
szóval minél többet eszel, annál többet tenyésztenek, szóval ha sokat eszel, életet adsz!:)
pontosan!

Ha 1 hétig csak vizet és méregtelenítő teákat iszok és nem eszek akkor mennyit fogyok szerintetek? (ja és látszani fog, vagy bővebbek lesznek a gatyám valamennyivel? )

14/L 161-2 cm és 53 kg körül

Legjobb válasz: méregtelenítõ kúra csak és kizárólag orvosi felügyelet mellett, 18 év felett és jó okkal javasolt. azért jó szórakozást hozzá, reméljük olyan helyen ájulsz el a 3.-4. nap körül, ahol tudnak segíteni és nem szenvedsz komolyabb bajt.

méregtelenítõ kúra csak és kizárólag orvosi felügyelet mellett, 18 év felett és jó okkal javasolt. azért jó szórakozást hozzá, reméljük olyan helyen ájulsz el a 3.-4. nap körül, ahol tudnak segíteni és nem szenvedsz komolyabb bajt.
Akkor sem fog sikerülni, kivéve, ha nem az a szándékod, hogy a mostani testalkatoddal halj éhen...
Ez nem fogyókúra, hanem éhségsztrájk. Esetleg méregtelenítõ kúra, ha csinálsz májpakolást, sétát, szaunát, meditációt. Ha csak így magában ennyit próbálsz, az nem léböjtkútra. Csak megmérgezed magad, mert felszabadulnak a mérgek, s vagy kimosod, vagy nem. A léböjtöt összetetttebben szokták csinálni, az eg yhetes program, csak azzal foglalkozol, nincs suli, meg semmi, egész nap az erdõt járod, meditálsz, légzõgyakorlat, pakolás, masszázs, stb. Elsõre nem egyedül, hanem vezetõvel csinálják, de az nem fogyaszt, hanem méregtelenít. Nem hinném, hogy egy kilónál többet fogynál. Vészüzemmódba lépne a tested. Viszont utána biztos híznál vagy négy kilót, rögtön.
Te minek akarsz fogyni, úgy õszintén? fIÚNAK AKARSZ LÁTSZANI, VAGY MI? Az arcodból meg a melledbõl fogyhatsz annyit, hogy nyúzottnak látsz, és esetleg két fekete árnyék a szemed alatt. Más értelmét ennek nem látom. Esetleg bátorságpróbának jó.
Nem lenne egyszerûbb új nadrágot venni?
1)nem bírnád 2)hova akarsz fogyni?ígyis sovány alkatod lehet (161/53) 3)tornázz ha bajod van az alkatoddal 4)ha azt akarod hogy a nadrágod lógjon rajtad akkor menj egy ruhaüzletbe és vegyél pár számmal nagyobbat Jó fogyókúrázást! 14/l
3-6 kilót.
Lehet , hogy lefogysz egy keveset(3kg)(már ha kibírod)Viszont a jo-jo effektusról már hallotál?Biztos felhíznál többet, mint amennyit lefogynál!!!
1. Nem is vagy kövér... Biztos, hogy az alkatoddal van a baj? Nem hiszem... 2. Fogyni fogsz!!! De izomból!!!!!! És ez NEM jó!!! Ezt így nem szabad!!!!!! 3. A szervezetednek minden tápanyagra szüksége van, fõleg 14 évesen!!!! Még fejlõdésben vagy, miért akarod tönkre tenni magad, csak hogy pár kilóval könnyebb légy? Mit számít a mérleg?????? 4. Ha ezt meg is csinálod, az agyad azt hiszi, hogy éhezik és minden kis apró zsírpárnához ragaszkodni fog, mindhez és ha ez még nem elég, akkor az egy hét után, amit eszel, azt mind elraktározza a szervezeted, mert azt hiszi, hogy pár nap és újra éhezni fog, valamibõl pedig mûködnie kell a szervezetednek és ez számára a zsír lesz. Ez nagyon nem jó ötlet, miért nem sportolsz inkább valamit? Igen tudom, lassabb a változás, de hidd el, sokkal jobban megérné, mint, hogy sanyargatod magad!

Szerintetek gond, ha társasággal megyek étterembe és nem eszek csak iszok?

Rajtam kívül mindenki fog enni és, de én nem szeretnék. Nem gáz ha én csak iszok valamit?

Legjobb válasz: Milyen okbol nem akarsz enni? Valami konnyut rendelj, amennyiben fogyozol. Nem ezen fog mulni a siker, de az eleg vicces, hogy csak te nem eszel az etteremben, persze kerdes mennyire jo baratokrol van szo. Ha kozeliek, akkor talan mindegy is.

Milyen okbol nem akarsz enni? Valami konnyut rendelj, amennyiben fogyozol. Nem ezen fog mulni a siker, de az eleg vicces, hogy csak te nem eszel az etteremben, persze kerdes mennyire jo baratokrol van szo. Ha kozeliek, akkor talan mindegy is.
De, gáz, legalább egy salátát egyél.
Több részlet kéne. Miért nem akarsz enni, mit akarsz inni, milyen helyre mentek, legalább ennyit el kéne árulnod.
Szerintem nem. Milyen jogon lenne ez gond?

Ha egy hétig nem eszek normálisan hanem mindig csak vmi nagyon aprót de egészségeset + sok víz és torna minden nap. Látszik majd az eredmény és nagy bajom lehet?

Legjobb válasz: A gyors fogyás során a vesztett súly 40-60%-a színtiszta izom, 20-30%-a hasznos tápanyag (víz, glükén stb) és csak 10-30%-a a leadni kívánt fölösleges zsír. A tested a leadott kilók miatt valóban változott, vékonyodtál, elégedett lehetsz, DE mint írtam valójában nagyrészt az izmaidból veszítettél és a zsír ugyanúgy megmaradt a testeden, ráadálsul a rosszabbik fajta. Ugyan a bõröd alatt lévõ zsír eltûnt, a szervek körül található zsigeri zsír megmaradt és ez komoly egészségügyi gondokat okozhat.

A gyors fogyás során a vesztett súly 40-60%-a színtiszta izom, 20-30%-a hasznos tápanyag (víz, glükén stb) és csak 10-30%-a a leadni kívánt fölösleges zsír. A tested a leadott kilók miatt valóban változott, vékonyodtál, elégedett lehetsz, DE mint írtam valójában nagyrészt az izmaidból veszítettél és a zsír ugyanúgy megmaradt a testeden, ráadálsul a rosszabbik fajta. Ugyan a bõröd alatt lévõ zsír eltûnt, a szervek körül található zsigeri zsír megmaradt és ez komoly egészségügyi gondokat okozhat.
nem tudom, hogy képes leszel-e alacsony kcal bevitel mellett minden nap tornázni....
Pont az a lényeg, hogy NORMÁLISAN étkezz, tehát hogy az étrendedet normalizáld. Ez azt jelenti, hogy sokszor enni, viszonylag keveset (ez nem azt jelenti, hogy minél kevesebbet), jó összetételût, egészségeset, ez a normális étkezés. Emellett az edzés, odafigyelés, és lesz eredmény. Amit leírtál, nem rossz, csak a túlzott leegyszerûsítés csapdájába ne ess, mert akkor épp az ellenkezõjét érheted el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!