Találatok a következő kifejezésre: Ha csak és nem (4143 db)

Mért nem tudok ellen állni a női cipőknek? :O Akár hány lány ismerősömhöz ha felmegyek és nem figyel, beleszagolok a cipőjébe és a cipője talpát nyalogatom. De csak az olyan lányokkal akik tetszenek. Voltatok már ilyen helyzetben? Miért izgat fel ez?

Esetleg lány aki engedné? : )

Legjobb válasz: Jól lehúztak, pedig szerintem nincs igazuk. Az én pasim is ilyen, és jól megvagyunk. Bár õ csak annak szereti szagolgatni a lábát meg a cipõjét akit szeret. Lehet hogy te is így leszel amint lesz egy lány akibe beleszeretsz. Az én barátom imádja ha napokig nem fürdök, mert jó izzadt lesz a lábam. Máshol azért mosdok:-) És ilyenkor úgy száll, hogy közben a talpam szagolja. Van egy bõrcipõm, amibe már évek óta izzadok nyaranta, ez a kedvence. Ha ezt veszem fel, tuti hogy fél perc múlva áll a farka. A lényeg, hogy lassan vezesd elõ ezt a témát annak a lánynak akivel komolyabban akarsz járni. Nálunk is így volt, ha egybõl ezzel kezdte volna, lehet hogy világgá megyek, így meg beépült az életünkbe. Sok sikert! 37/nõ

Jól lehúztak, pedig szerintem nincs igazuk. Az én pasim is ilyen, és jól megvagyunk. Bár õ csak annak szereti szagolgatni a lábát meg a cipõjét akit szeret. Lehet hogy te is így leszel amint lesz egy lány akibe beleszeretsz. Az én barátom imádja ha napokig nem fürdök, mert jó izzadt lesz a lábam. Máshol azért mosdok:-) És ilyenkor úgy száll, hogy közben a talpam szagolja. Van egy bõrcipõm, amibe már évek óta izzadok nyaranta, ez a kedvence. Ha ezt veszem fel, tuti hogy fél perc múlva áll a farka. A lényeg, hogy lassan vezesd elõ ezt a témát annak a lánynak akivel komolyabban akarsz járni. Nálunk is így volt, ha egybõl ezzel kezdte volna, lehet hogy világgá megyek, így meg beépült az életünkbe. Sok sikert! 37/nõ
Te hülye vagy bazzeg!
Te kõkemény cipõ fétisiszta vagy. Én is szeretem a nõi lábakat, és magassarkú cipõket és azok illatát (persze csak azét, akit szeretek), de azért azok talpát nem nyalogatnám. Párommal szoktunk szado-mazo játékokat játszani, de ott a csak az erre a célra használt cipõt és annak talpát "kell" nyalogatnom.
A kérdező hozzászólása: Hát azt azért megnézem szarba nem e lépett : )Amúgy az a helyzet hogy pont a lábszagukra gerjedek legjobban : $ és amúgy a nõi lábakat is szeretem : )
a lényeg az hogy csináld de ne vegyék észre. majd ha beleszeretsz valakibe és úgy érzed megoszthatod akkor mond el. de ha k*rvázol akkor nemcink azok fel vannak ilyenekre készülve és még örülni is fognak hogyha valaki azért fizet hogy a cipõjüket nyalja.
a cipõje talpát??? ember miféle elfajzódás ez??? és ha belelépett vmi lószarba?xd te meg lenyalod... az hogy a nõi lábakra stb gerjedsz haggyán, de a cipõkre.::S és a csajok lábszaga is van olyan, ha nem erõsebb mint a férfiaké...XD szal sztem sürgõsen neveld meg magad...
A kérdező hozzászólása: de ha egyszerûen jólesik o.O?
Ezt lábfétisnek hívják. A fétis minden esetben 1 testrész vagy tárgy, esetleg tevékenységhez való szexuális jellegû vonzódás. Ami azt illeti, sztem a te eseted ebbõl is kifejezetten súlyos. Ismerek olyat aki rajong a nõi lábakért, de h a cípõk...érdekes, de sztem ez már kissé beteges dolog. Próbálj uralkodni inkább az ilyen jellegû igényeiden, nehogy emiatt utáljanak ki. "életmûvész"
A kérdező hozzászólása: nem : )
biztos hogy nem a kutyaszar izgat a cipõ talpán?
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm:)
mivel helyi zsírégetés nincs, így elég ha csak mozogsz és egy kiegyensúlyozott étrendet követsz.
A kérdező hozzászólása: És napi mennyit moogjak?Mennyit egyek?
ez a paramétereidtõl függ. Ha mozgás intenzív és heti 3x csinálod az elég. Reggelire egyél CH-t pl zabpehely. estére pedig csak fehérjét. Túrót, vagy tojást, húst, halat. Kerüld a zsíros és CH-dús kajákat.

Próbálkozunk a babával. Ártok azzal, ha csak onnantól nem cigizek és nem iszom alkoholt, ha már pozitív lett a tesztem?

Rakjam le a káros dolgokat még a próbálkozás idõszakában, vagy "bulizhatok" még a nyáron addig, amíg nem tesztelek pozitívat?

Legjobb válasz: én inkább elõbb letettem a cigit, hogy ne történhessen olyan, hogy esetleg nem sikerül. Illetve azért is javallott elõbb letenni, mert a hirtelen nikotin megnyomás nem jó a szervezetre nézve, és ezt is jobb a baba elõtt megélni, ,lesz elég bajod az elsõ trimeszterben. Az alkohollal más a helyzet, én iszogattam alkoholt, de töményet már nem, mi alatt próbálkoztunk. Pár fröccs, vagy egy-két sör nem árt meg akkor sem, ha netalán már megfogant a baba. A cigit azonban tedd le.

én inkább elõbb letettem a cigit, hogy ne történhessen olyan, hogy esetleg nem sikerül. Illetve azért is javallott elõbb letenni, mert a hirtelen nikotin megnyomás nem jó a szervezetre nézve, és ezt is jobb a baba elõtt megélni, , lesz elég bajod az elsõ trimeszterben. Az alkohollal más a helyzet, én iszogattam alkoholt, de töményet már nem, mi alatt próbálkoztunk. Pár fröccs, vagy egy-két sör nem árt meg akkor sem, ha netalán már megfogant a baba. A cigit azonban tedd le.
*megvonás
Felelõsséged tudatában már akkor egészségesebben kellene, hogy élj, amikor már próbálkoztok. Persze van, aki véletlen lesz terhes, és csak akkor hagyja el ezeket a dolgokat, amikor pozitívat tesztel. Jobb késõbb mint soha végülis. De ha már tudatosan készülsz, akkor szerintem add meg a módját jól és egészségesen! :)
A gyereknek magának egészséges szülõkre is szüksége van. Én úgy gondolom, hogy a felelõsségünk nem csak addig terjed, hogy neki legyen jó, hanem az is beletartozik, hogy magammal megfelelõ módon bánok azért, hogy megfelelõ formában és egészségben élhessek vele, mellette sokáig. Az, hogy iszol és dohányzol káros rád nézve. Egy anya nem engedheti meg magának ezt a luxust, hogy károsítja a szervezetét. Fõleg nem akkor, ha gyermeket akar vállalni. Sokan nagyon lazán veszik ezeket a dolgokat, de az én értékrendem szerint amikor valaki felnõtt, és gyereket vállalt, akkor ezt is vállalta. Ezért nem tudom elfogadni azt sem, ha egy anya nem foglalkozik magával, elhízik, dohányzik, szétcsúszik, mert a gyereknek õ lesz a példa, a minta, a legszebb nõ a világon. Aztán amikor feléri ésszel, akkor döbbenjen rá, hogy akit példaképnek, nõi mintának tekintett az valójában milyen ember??? Hiteles, jó anya nem engedi ezt meg magának.
Én a helyedben inkább a nõgyógyászt kérdezném, õ jobban ért hozzá, de azért leírom, ahogy én tudom: Az alkoholizálást "ráérsz" akkor megszüntetni, de a cigit le kéne tenned, hogy a nikotin kiürüljön a szervezetedbõl és a testednek legyen ideje kicsit regenerálódni még a megtermékenyítés elõtt. Persze azt se felejtsük el, hogy mire pozitívat tesztelsz már pár hetes teres leszel, szóval úgy nagy általánosságban megéri egészségesebben élni, de komoly gondot nem okoz, ha alkoholt iszol vagy hasonlók, mivel ilyenkor még nem tud átmenni a babába (pontosabban zigótába).
Amíg ennyire gyenge vagy, ne gondolkozz gyermekvállaláson. Nem tudnál felelõsségteljesen gondoskodni róla.
A kérdező hozzászólása: #6, gyenge? Mégis miért lennék gyenge? És ki a francnak képzeled te magad, hogy ilyen stílusban nyilatkozzál rólam? Többet nem írok erre az oldalra, a hozzád hasonló rosszindulatú, ostoba emberek miatt.

Ha napi 20 percet mozgok, és utána guggolok még 50-100-at, attól izmos leszek csak és nem lesz vékonyabb a lábam?

Legjobb válasz: Egyik sem lesz feltétlenül, mivel zsírleadáshoz kalória mínusz is kellene és ráadásul nincs helyi zsírégetés. Mindenkinél genetikailag meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben fogy. Izmosodás sem nagyon lesz ,max az elején picit, ugyanis izomnöveléshez nagyobb terhelés kell, amivel egy sorozatban max 12-15 ismétlés megy. 20 feletti guggolások inkább az állóképességet növelik. Tehát ha izmosodni szeretnél, akkor súlyzós terhelés is kell vagy komolyabb egylábas guggolások. Ha pedig zsírt szeretnél leadni, akkor szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés is, pl kocogás, bicaj.

Egyik sem lesz feltétlenül, mivel zsírleadáshoz kalória mínusz is kellene és ráadásul nincs helyi zsírégetés. Mindenkinél genetikailag meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben fogy. Izmosodás sem nagyon lesz , max az elején picit, ugyanis izomnöveléshez nagyobb terhelés kell, amivel egy sorozatban max 12-15 ismétlés megy. 20 feletti guggolások inkább az állóképességet növelik. Tehát ha izmosodni szeretnél, akkor súlyzós terhelés is kell vagy komolyabb egylábas guggolások. Ha pedig zsírt szeretnél leadni, akkor szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés is, pl kocogás, bicaj.
Ennyitõl nem leszel izmos. Véletlenül egy nõ nem lesz izmos, csak ha az akar lenni, és keményen megdolgozik érte.
JAAAAAA!!!!! bocs, lehet csak nem értettem meg a kérdéset
Az elsõ válaszolónak igaza volt, kár volt beleugatnom. sorry
Játékot live-ról nem lehet telesbe fizetés nélkül legálisan letölteni! Singleplayert pedig természetesen ingyen lehet vinni.
Ja-ja.
én is vetem ijen letöltö kodot de fogalmam sincs hogy mit kell vele csinálni valaki eltudná részletesen magyarázni?

Mivel takarítjátok a plazmatévét ha maszatos és nem csak poros?

Legjobb válasz: clean-nel simán, csak nem a képernyõre fújom, hanem a papírtörlõre.

clean-nel simán, csak nem a képernyõre fújom, hanem a papírtörlõre.
Lehet kapni speciális lcd meg plazma tv tisztítót. Például az euronicsban. Cirka 3 e ft de szerintem nem jó mert csak maszatos lesz tõle. Szerintem is clin a papírtörlõre.
Speciális monitortisztítóval.
Igaz, nekünk lcd-nk van de mi is speciális tisztítót használunk. Úgy tudom, hogy a különbözõ vegyszerek (pl Clean) nem tesznek jót az ilyen tvknek. A miénk használatiában benne is volt, h ne tisztítsuk vegyszerekkel, sõt, az sem mindegy, hogy milyen anyaggal töröljük le.. :) Mi még ilyen kis tisztítókendõt is kaptunk hozzá.

5 hetes terhesen együttléttől vérfolt, vérzés? Már ha terhesség, és nem csak megkésett mesi.

Sziasztok! Már 1 hete késik a mesim, és ma reggel együtt voltunk a párommal (de nem durván vagy ilyesmi!), és most vérfolt volt a bugyimon, mióta megláttam görcsölgetek is. Nem biztos, hogy baba lenne, de lehet. Ez normális? Már 2 napja barna folyásszer?m volt, egyáltalán nem sok, inkább maszatolás! Igaz, végig azt éreztem, hogy ma megjön.

Legjobb válasz: "Nem vagyok a tesztelés híve..." -ezt nem kommentálom. SZerintem felelõtlen vagy, és ha szülõ leszel, akkor a te félelmed a legkevesebb. A gyermek ennél többet érdemel. Nem érdekes, hogy félsz, az elsõ mindig az, ami neki a legjobb, és lehet, hogy azért, mert félsz rápisilni egy papírcsíkra, elvetélsz, mert nem kapsz idõben támogató gyógyszert. Azok a babák is egészségesen születnek, okosak és szépek, akiknek az elején gyógyszeres segítségre van szükségük a megtapadáshoz!!! Rázd meg magad, ha komolyan anya akarsz lenni, és cselekedj felelõsséggel! L27

"Nem vagyok a tesztelés híve..." -ezt nem kommentálom. SZerintem felelõtlen vagy, és ha szülõ leszel, akkor a te félelmed a legkevesebb. A gyermek ennél többet érdemel. Nem érdekes, hogy félsz, az elsõ mindig az, ami neki a legjobb, és lehet, hogy azért, mert félsz rápisilni egy papírcsíkra, elvetélsz, mert nem kapsz idõben támogató gyógyszert. Azok a babák is egészségesen születnek, okosak és szépek, akiknek az elején gyógyszeres segítségre van szükségük a megtapadáshoz!!! Rázd meg magad, ha komolyan anya akarsz lenni, és cselekedj felelõsséggel! L27
Mindegy csajok hagyjuk, már jeleztem a moderátorok felé, biztosan unatkozik a kérdezõ, és az az örömforrás, hogy számolgatja hány "válasz" van a kérdésére.
értelmeztem a kiirtakat: késik a mensi lehet hogy baba: Ha igen akkor gáz van mert egészséges terhesség alatt nem vérezget az ember lánya. Ha nincs baba: meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Értelmezni kell a kiírtakat, a kérdést, és nem össze-vissza, az embert leszólva mindent írogatni.
oké figyelj én feladom azt csinálsz amit akarsz. Csak kár volt kiirni a kérdést ha mindre tudod a választ.
Örülök, hogy minden jól alakult.Gratulálok a babához! Vigyázz nagyon magatokra ebben a melegben! egyik válaszoló, most már 25 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, - a teszt. És? Akkor megnyugodhatok, vagy mi? Hiszen jól tudjuk, nem biztos, amit a teszt mutat. Szerintem a helyemben bárki lehurrogná a dokit, de abba ne is menjünk bele, hogy milyen tapasztalataim vannak a dokikkal, fõleg ezzel, de rég voltam nála, gondoltam, baj nem lehet belõle. Ki gondolja, hogy normális módszer felírni babát akarónak 3 havi antibébi tablettát? Mikor köztudottan "ürülési idõt" javasolnak utána, kb 3 hónapot, valamint alkalmatlanná teszi a méhnyálkahártyát, akadályozza a peteérést... Ez miért segítene...? A PCOS-hez igenis minimum 1 hónap kell, ráadásul teljes ciklus, 4 vérvételt igényel, inzulin-vizsgálatot, és uh vizsgálatot. A tünetek alapján elõzõ ciklusom felénél hozta fel az orvos, ebben a ciklusban lesz kivizsgálva, s ezután tudom meg, hogy valóban PCOS-e, vagy nem. Tehát nem egy egynapos doog a kiderítése...
Hát nekünk nem lesz sem jobb, sem rosszabb, ha csinálsz egy tesztet. Szívesen segít az ember, de nekem így ismeretlenül pont mindegy mi lesz a végeredménye. Valójában neked kell, hogy ne legyen mindegy, te tudod.
utolsó 63% szívembõl írtál. Kedves kérdezõ drukkolunk és várjuk a teszt eredményét. A pcos pedig hamar kiderithetõ dolog. Elmehetnél egy jó dokihoz. Tényleg ne haragudj meg rám de meg kéne nyugodnod és csinálni végre egy tesztet. Vagy keresni egy norm. orvost.
Visszavágsz elég szépen nekünk kedves kérdezõ. Sõt öreg doki öreg módszer még a dokikat is lehurrogod. Két különbözõ doki és egyik sem csinált uh-t?Talán tudják miért nem.A PCO kivizsgálásán sem fogok vitába bocsájtkozni, nem tart hónapokig, sõt egy ügyes és eszes orvos simán felderíti hamar és kezeli. Visszavágni lehet, de vajon teszteltél-e? Mert a ha már a dokik nem csináltak uh-t, Te vehettél volna egy tesztet és 5 perc alatt megtudnád a választ ahelyett, hogy a világra haragudnál. 23 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Igen, képzeld el kedves 8:30as, komolyan LEHET, ugyanis a doki ezt mondta nekem, kivizsgálás lesz, a tüneteim és kórelõzményeim alapján mondta ezt. Vagy ha nem tudod, hogy mennyi vizsgálat kell ennek a betegségnek a megállapításához, ne minõsítsd.
A kérdező hozzászólása: Te drága! Mit jeleztél? Mi a helytelen a kiírásomon, és fõként (néhány választ kivéve) mi a sértõ? Nem unatkozom, csak kétségbe vagyok esve, pláne mikor az orvosok sem csinálnak semmit... A másikra látatlanban, név nélkül kígyót-békát kiabálni könnyû, egyszerû, és biztosan jó egyesek lelkének, sajnállak.
Kedves kérdezõ, azt hiszem neked már volt hasonló provokatív kérdésed a témában múlt hónapban is.... Akkor is sok ÉRTELMES választ kaptál de te mégis mindenkit lehurrogtál és okoskodtál. [email protected]ára egyszerû:negatív teszt, TUTI NINCS BABA!!!!!! Egy hetes késés után már bármelyik teszt kimutatja a terhességet.Van, hogy téves a teszt de az iszonyú kevés. Szóval nega?Akkor nem vagy terhes. Másik:egészséges terhességben nincs maszatolás, rózsaszínes valami, vérzés, barnázás. Ha valami hormonprobléma van akkor lehetségesek a tünetek. A PCO-t meg egy normális dokival vizsgáltasd ki. Ezek után van még kérdésed? A barna folyás sárgatest elégtelenségre utal, ha nem jó a sárga test termelés akkor nem jön létre terhesség sem. Ilyen tök egyszerû. 23 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Kedves feltételezés. Mindenesetre a SOTE II Nõi klinikán lehet csak úgy UH-ra menni, fõleg ha esetleg régebbi "vendég" vagy. Elvileg kell idõpont, gyakorlatilag munkaidõ végén megnéznek, ha odamész, max. másnap, ha aznap nagyon sokan várnak még, akik idõpontosok. A dokihoz csak utána mentem, mivel elõzõ nap elhajtott, látszott 12mmes petezsák, benne 6mmes embryoteleppel. De nem szeretném bizonygatni senkinek. :) Aki segített, vagy próbált, és normálisan szólt hozzám, annak köszi. Külön köszi a moderátornak, aki törölte az egyik nagyon idomtalan hozzászólást.
Szerintem megjött neki, és most eltünt mert látja, hogy igazunk lett.
Hát én is ezt furcsállottam tegnap rá is kérdeztem, hogy a kérdezõ hogyan tudott menni UH-ra beutaló nélkül??? Van már három gyermekem most várom a negyediket tehát képben vagyok UH és orvosi vizsgálatok terén. Ha van egy pozi tesztje, akkor a nõgyógyásznak meg kellett, hogy vizsgálja és terhesség gyanúja címszóval elküldi UH-ra.Legalábbis mifelénk így mûködik. Vagy kamu az egész? De elég érthetetlen a kérdezõ azt látom. 23 hetes km.
kedves kérdezõ tegyél rendet a fejedben! Az uh ra csak beutalóval tudsz menni tehát KELL elõtte nõgyógy vizsg. olyan nincs hogy csak ugy odamegyek.
mi a francért hagytad ki a dokit az UH-ból?
A kismama újra:) Ja és mit mondtak UH-n? Mekkora a petezsák?Hány hetes terhesség? Egyáltalán látszódott már valami?(mert ilyen korán nem szokott)
A kismama vagyok Nem kukacoskodni akarok, de hogyan mentél beutaló nélkül UH-ra?A nõgyógyász ad beutalót legalábbis mifelénk. Megcsináltad reggel a tesztet láttad, hogy pozi és elmentél UH-ra, hogy helló nézzenek már meg?
Ha tényleg van egy pozitív teszted akkor én gratulálok vigyázz magatokra! 23 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszi. Nem volt semmilyen kérdésem múlt hónapban, ritkán járok ide. Nnna, és képzeld, mit mondott a doki tegnap: a barnázás NORMÁLIS mesi elõtt! (Mondjuk ezzel én - sem - értek egyet, de látod, ennyire nem egyértelmû, hogy a vagy b...) Csináltam egy tesztet ma reggel és +, ultrahangon is voltam, dokit kihagyva, csak oda jelentkeztem be, és azt mondták, minden rendben, nem kell aggódni, akkor menjek azonnal dokihoz, ha erõs vérzés és nagyon erõs görcs jelentkezik. Mindenkinek köszi, aki próbált segíteni, és normálisan tudott beszélgetni. Sajnos ma már annyira nem egyértelmû semmi, és az orvosok is teljesen mást mondanak, egy ismerõsöm is hónapok óta kínlódik, és képzeljétek el, hogy már vagy 5 doki látta, és mindegyik gyakorlatilag mást mondott, mást javasolt. Szóval tényleg köszi a biztatást, segítséget annak, aki ilyen szándékkal írt, remélem, minden rendben lesz a Picimmel, sziasztok!
A kérdező hozzászólása: Drága 8:28as!!! Honnan tudod, mióta tervezek babát? Nem viccbõl és jókedvbõl teszteltem sokszor, hanem babatervezésbõl, és azért mert amikor késett vagy valami, teszt... Voltam ma 2 orvosnál is, és egyik SEM vizsgált meg a helyzet ellenére sem, sehogy!!! Csak kiírt az egyik vizsgálatokat, amiért nem sikerül egy ideje a baba, a másik 3 havi fogigátlót (!!!) írt fel, hogy majd utána sikerül, mert utána beindulnak a dolgok, ha abbahagyom...Mondom mi a fene??? Öregember, öreg módszer....gondolom. A rossz szándékú minõsítéseket köszi, nagyon jól esik, igazán, kérhetem, hogy szorítkozzon mindenki a kérdés megválaszolására...??? És ne egyéb körülmények és az én minõsítésemre. Tényleg nagyon kedves, hogy így, neten, mindenkinek nagy a szája, jóól megmondja, jóóól beszól, és õ nagyon okos. Csak ha benne vagy a helyzetben, egész másképp néz ki minden - és látjátok, ennyit a felelõtlenségrõl - egyik doki sem nézett meg uh-val se, sehogy sem... Ezért érdemes volt.
Már maga a kérdés is eléggé meggondolatlan:"5 hetes terhesen..." azt hittem egy kismama írta rossz kategóriába a kérdését aztán olvastam, hogy a kérdezõ CSAK azt gondolja, hogy LEHET ESETLEG terhes. Na tényleg, ennyire gyerekesek már ne legyünk. Tessék tesztelni! És utána még megkérdezi, hogy szerintünk ez normális-e. Mi normális-e?A maszatolás terhességben, vagy az, hogy egy hét késés után maszatolsz? Nem tudjuk a választ hiszen nem látunk a pocakodba. Tesztelni kéne de gyorsan és annak függvényében máris kapni fogsz válaszokat hidd el. Ha negatív akkor ahogy írtam már fentebb, ez egy megkésett mensi amit meghozott a szex. Ha pozitív, akkor irány a doki, valszeg hormonpótlás kell a maszatolás miatt, ami segít az embriónak jobban megtapadni. Várom a teszt eredményét, 23 hetes km.
Hát igen, remélem nem baba, de akkor mi a szrnak írtál ide, ha tot
Szia!Teljesen igazat adok az utolsónak!Lehet, hogy baba van és azért fogod elveszteni mert nem teszteltél és ez által nem mentél idõben orvoshoz!Megértem én hogy félsz a csalódástól, de ha tényleg baba van akkor bizony segítségre lehet szüksége.Szedd össze magad!Sokan félünk a teszteléstõl mégis megtesszük, mert sosem tudni mikor kell segítség a babának!Tesztelj és az eredménynek megfelelõen cselekedj, az meg hogy másnak 2 hét után mutatja csak ki nem jelenti azt hogy neked is 2 hét után fogja csak!Remélem összeszeded a bátorságod!Szorítok!Szia!
Én PCO-s vagyok, látták a babát, majd egy héttel késõbb már nem. Bármit , mondom BÁRMIT bevettem volna, hogy megmaradjon, ezért mondom, menj el, vizsgáljanak meg, és kiderül, mi történik benned! Ne kockáztasd meg, hogy ott lenne, de nem tettél érte semmit! Inkább derüljön ki, hogy feleslegesen aggódtál, mint hogy túl késõ legyen. L27
A kérdező hozzászólása: Régebben egyszer már volt ilyenem, hogy 2-3 nap barna, majd mesi....lehet hogy pcos vagyok... ezért nem akarom beleélni magam, hanem kivárni!
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem vagyok sajnos a tesztelés híve
A kérdező hozzászólása: de ha van is baba egyáltalán nem biztos hogy + lenne! sokaktól olvasom hogy 2-3 hét késéssel lett csak + vagy olyat is hogy egyáltalán nem lett +! ha meg elmenne a baba, valami baja van, nem.....??
bocs, de tök hüleséget csinálsz, ha félsz és ezért nem tesztelsz. tesztelned kell!!! mert ha baba, akkor sokat kockáztatsz a vérzéssel és hogy nem mész az ambulanciára azonnal.
A kérdező hozzászólása: nem tesztelek, félek, hogy fölösleges, és csalódás lesz belõle! ha nem jön meg rendesen 1 héten belül, csak akkor, és doki! közben néha vannak rosszulléteim, ilyesmik, de nem tudom!
Ha egy hete késik a mensid, miért nem csinálsz tesztet? Kimutatná egy hét késés után, ha baba lenne! Mert ha tényleg terhes vagy, akkor nagy kockázat a vérzés! Ha nem vagy, akkor persze természetes, és meg fog jönni, de mindenképp tisztázd, mi a helyzet, mert lehet belõle komoly állapot is! L27
totál visszautasítasz mindenkit
Nem jobb tudni a tényeket, mint itt aggódni és találgatni, hogy mi van? Vegyél erõt magadon és csinálj tesztet.
meg ez a lehet hogy pcos vagyok... hát ez komolytalan most az vagy vagy nem? orvos kivizsgált?
kedves kérdezõ látod ezért nem kell éveken át tesztelgetni hónapról hónapra és akkor most nem ugranál nekünk. Ezt te rontottad el ne haragudj. Sose értettem miért kell tesztelni állandóan minden hónapban. Most mikor meg igazán kéne akkor meg nem mersz. Saját hülyeséged. Ha az ember megmondja akkor meg megsértõdsz. Holott igazunk van. Rossz tapasztalat ide vagy oda felelõtlen nem lehetsz.
Szerintem itt nincs baba ez megkésett mensi, amit a szex beindított.
A kérdező hozzászólása: Szia Utolsó! :) De igen, van, hogy pl. emberi hangon szólsz, emberként kezeld, köszi....sajnos itt más a tapasztalat! :)
Szia!Utolsó voltam.Nincs mit és sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló! Köszönöm, holnap mindenképpen elmegyek, terveztem amúgy is.
Szia!Tapasztalat.Így jártam mint te.Sex után vérfolt, késõ mensi.De nem csináltam tesztet a sok csalódás miatt. Elmentem orvoshoz még jó, mert én terhes voltam.Kaptam rá bogyókat és megmaradt!!Most 3 éves a kisfiam.Ha nem akarsz tesztelni orvoshoz mindenképp menj el mert egy baba nem csak akkor tud elmenni ha beteg, hanem akkor is ha nem megfelelõen tapadt meg a méhfalon de ezen gyógyszerekkel tudnak segíteni.Tesztelni azért kell mert a doki úgyis meg fogja kérdezni hogy miért nem teszteltél hiszen mensi késésnél ez "alap" dolog és az esetek 98%-ban biztos eredményt mutat, fõleg egy hetes késésnél.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Különben a kérdésemnek nem tudom, mi köze volt a teszteléshez, én a vérfolttal, stb. kapcsolatos tapasztalatokat kérdeztem, már akinek van.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, kedves sértegetõ, szeretnél-e tán egy feljelentést becsületsértésért...???!!! Ne minõsítsen senki, kérem, aki nem ismer. Én egy adott eseménnyel kapcsolatos tapasztalatokat kértem, és nem azt, hogy bántsanak, stb... Fogalmatok sincs, hány negatív teszten és rossz tapasztalaton vagyok túl, és különben meg mi a garancia, hogy tesztelek, és nem téves negatív, ami által megnyugszom, hogy nem baba, depis leszek vagy 2 hétig, hogy megint nem, mi bajom lehet...stb. El fogok menni orvoshoz. Mégegyszer, tudom, hogy szabad "fórum", mindenki ír, amit akar, de ...azért vannak szerintem szabályok, ...
szia! nem akarlak elkeseríteni de ilyen nekem már számtalanszor volt és még barnázgatás se kellett elõtte éreztem mindenemen, hogy meg fog jönni, de csak nem jött aztán egy jó szeretkezés és puff ott is volt...

Igaz az a mondás, hogy ha az anya hasa nő csak, és nem hízik a feneke, akkor kisfiú lesz?

14.hetes terhes vagyok.Még nem tudjuk a baba nemét,csak tegnap nekem is mondták:ha hi´zik a popo´,nö a has,kislány.Ha csak a has nö akkor fiú.Szerintem ez butaság,de lehet benne valami???

Legjobb válasz: Szerintem nem, ez inkább alkati kérdés. Az viszont már tapasztalat, hogy ha szélesedõ a has, akkor inkább kislányra vall, ha keskeny és elõre csúcsosodó, akkor fiú. Nem tudományos, de szülészeten dolgoztam és megfigyeltük.

Szerintem nem, ez inkább alkati kérdés. Az viszont már tapasztalat, hogy ha szélesedõ a has, akkor inkább kislányra vall, ha keskeny és elõre csúcsosodó, akkor fiú. Nem tudományos, de szülészeten dolgoztam és megfigyeltük.
Azt mondják!De szerintem az a biztos mikor már kinn van a pici!
babona, de anyumnál, és szomszédasszonyomnál bejött.
csak a mérleg mutat kevesebbet
Mérleg kevesebbet mutat, te kb ugyanúgy fogsz kinézni, talán picit kisebb leszel és puhább. Ruhában lehet hogy jobban fogsz kinézni.
A vízvesztést nem kellene fogyásnak nevezni, iszol és már vissza is áll a mérleg mutatója. Látványos-e ? Egy nyári igen forró napon a szokásos futás után (10 km) 3 kilóval mutatott kevesebbet a mérleg. A bõröm kissé ráncosabb lett, a szemem karikás, beesett. Körülbelül egy félhalott látványát produkáltam. Igen látványos volt ! Majd megittam az elvesztett vízmennyiséget, és a látványosság megszûnt. Ha érdemi látványos eredményt akarsz, akkor sport és normális kaja !
A kérdező hozzászólása: de azt mondjak, hogy fogyokura alatt sok folyadekot kell inni(napi 2-3 l). Akkor igy nem lehet vizbol "lefogyni", ha egyszer rengeteget iszik az ember.
Felejtõs ez a vízbõl fogyás ! Ilyen egyszerûen nincs. Igen, sok folyadék kell, lényeg, hogy nagyobb legyen a szervezet vízforgalma, mivel ennek kedvezõ anyagcserehatásai vannak. Másrészt a sport mellett sem mindegy, milyen a folyadékháztartásod. Ezenkívül ne is akarj testsúlyt kozmetikázni vízvesztéssel, mert csak magadat vered át. A tested zsírtartalma ugyan az marad, ez nem érdemi eredmény és az állandó vízhiányt sem fogja jó néven venni a szervezeted.

Repulovel ha utazok es nem viszek kulon poggyaszt csak kezit ami max.10kg akkor abba lehet tenni pl. a borotvalkozasi keszletemet, es stb. mert ugy tudom h eleset nem lehet felvinni azert nemtudom mert aki igy jar akkor az hova teszi?

Legjobb válasz: Tudtommal nem lehet, szúró vágó eszköznek minõsül a pengés borotva. Én elektromosat szoktam vinni, de ha az nincs, akkor ahova mész ott vegyél eldobhatót, az mindenhol olcsó.

Tudtommal nem lehet, szúró vágó eszköznek minõsül a pengés borotva. Én elektromosat szoktam vinni, de ha az nincs, akkor ahova mész ott vegyél eldobhatót, az mindenhol olcsó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!