Találatok a következő kifejezésre: Ha csak és (9818 db)

Ha csak esõben/latyakban használok flexit az amúgy szépen sétáló kutyával, az összezavarja?

1.5 méteres pórázon van, nyakörvvel, de ha esik az esõ szívesebben használom a flexit (8 méteres, szalagos) mert nem szívesen mászok bele a sárba. Füves részek mellett mindig megáll, csak az engedélyemmel megy be, amúgy meg jön mellettem. Szépen sétál, nincsenek gondok, nem húz, nem megy oda idegenekhez, kutyákhoz. Ez nem zavarja össze? Illetve ha azt bevezetném, hogy a reggeli-esti séta amik 40 percesek flexin lennének, és délután a futtatóig mennénk a rövidebb pórázon illetve mikor tömeg közlekedünk? Nem akarom elrontani, mert amúgy szépen sétál!

Legjobb válasz: Ha amúgy szépen sétál, akkor valószínûleg nem fog elromlani a flexitõl, használd nyugodtan.

Ha amúgy szépen sétál, akkor valószínûleg nem fog elromlani a flexitõl, használd nyugodtan.
Szerintem is használd nyugodtan a flexit. Annyit tennék hozzá, hogy ha nem nyakörvre, hanem hámra rakod, akkor talán még annyira sem veszi észre a különbséget. A nyakán hamarabb érzékeli a húzást.

Lányok! Melyiket választanátok, ha csak és kizárólag ez a 2 opció létezne?

1 pasi: Hihetetlenül jóképű, de kifejletlen izmokkal. 2 pasi: Ronda arcú, de nagyon szép testtel, pont annyira kigyúrt, amennyire kell. Tfh a belső tulajdonságok megegyeznek. A válaszadásnál vegyétek figyelembe, hogy csak a jelen számít. Vagyis ne válasszátok az 1.-t olyan indokkal, hogy ő kigyúrja magát és jobb lesz, mert az már a jövő feltevése.

Legjobb válasz: az elsõ. nekem nem fontos h izmos legyen..

az elsõ. nekem nem fontos h izmos legyen..
Egyik se
Akkor az elsõ nem szeretnék ronda arcú emberrel összejönni egyértelmû nem tudnék hozzá vonzódni
Gondolom ez úgy van a csajoknál is mint a férfiaknál. Párkapcsolathoz az arc, a szexhez meg a test. Ha mind a kettõben jeles akkor nyerõ minden.
már ne haragudj, de h jön az h a szexhez a test? mert szted mire izgulok? látványra, vagy érintésre? megsúgom:érintésre.....
Tök mindegy, ki hogy válaszol, mindenkit lepontoznak... idióták..
Azért azt nem hiszem el, hogy teljesen megegyeznek belül! :D Amúgy inkább az 1.-t választanám ebbõl a 2 variációból...
Kedves 5-ös úgy, hogy ha ránézek egy szép formás fenékre akkor nem igazán arra gondolok, hogy milyen okos vagy intelligens az illetõ. Nyílván mikor egy nõ bukik a kockás hasra az se arra gondol, hogy milyen udvarias vagy eszes pasi. Örülök, hogy tudsz súgni, de az érintés két ember közötti kapcsolatnál alap. Ha a párod megfogja a kezed és te már fel is izgultál tõle hát gratulálok:D 5 perc séta és el is élvezel:) De nem is arról van szó, hogy mitõl élvez el hanem kit választunk partnernak. Valószínûleg annyira beleélted magad a kérdésbe, hogy felgyorsítottad a menetet és már ágy jelenetekre gondolsz:D Szóval ugyanott vagyunk!
Egyiket sem, lennék egyedül.
Bírom, mikor ilyen kérdéseknél mindeni moralizálni kezd, meg hogy õ nem csak ennyi alapján választ...Nyilván aki a POÉN kedvéért válaszol egy egyszerû kérdésre, az csak egy dolog alapján választ párt, igaz?! :D
Egyiket se, mert nem test és arc szerint tekintek a férfiakra.
Nem mindegy, hogy kis csutka 30kilós 190centis az elsõ, vagy pedig szimplán átlag vékony alkat...Ha átlag, akkor én az 1-est választom!
A kérdező hozzászólása: 6: Mi? :D
2. fontosabb, de nem kizárólag a kinézet miatt. Az arcán nem igazán tud változtatni az ember, de a testén igen. Az becsülendõ, ha valaki foglalkozik magával. A szép arc meg csak egy adottság.
Elsõ, nekem az arc a legfontosabb.
Te már eldöntötted, hogy a kettes kell, akkor miért kérdezel minket?
2.at És hogy nem számít a szexben a test?! Ég és föld a különbség egy normálisan kidolgozott testû és egy lötyi testû férfival való szeretkezés között, tapasztalatból beszélek. Egy izmos testhez öröm hozzáérni, izgató, hogy minden testrésze kemény, ahogy kidagadnak az izmai, az erei...hmm. Viszont egy elhanyagolt test számomra nem tud izgató lenni.. De ha vékonyka az még a jobbik eset, csak elhízott ne legyen. SZERINTEM.

Megtanulhat a kislányom angolul, ha csak és kizárólag angol nyelven nézünk vele meséket, filmeket?

Én ugyan tudok angolul elég szépen, viszont Olaszországban élünk, így itt inkább én magyarra tanítanám, az olaszt megtanulja a férjemt?l, meg persze a környezett?l. Viszont fontosnak tartom, hogy az angolt is minél hamarabb el tudja sajátítani, ezért gondoltam rá, hogy majd ha eljön az ideje, akkor a meséket angolul néznénk vele. Mit gondoltok, járható ez az út?

Legjobb válasz: Én is gyerekként angol nyelvû mesecsatornán nõttem fel. De nem tanultam meg angolul. Szóval ez kevés lesz.

Én is gyerekként angol nyelvû mesecsatornán nõttem fel. De nem tanultam meg angolul. Szóval ez kevés lesz.
Elvileg igen. Két-három éve volt egy újságcikk arról, hogy egy kislányra azt hitte anyukája, hogy halandzsázik, és mikor egy nagybácsi meghallotta, mondta, hogy nem bizony, folyékonyan beszél angolul. A környezõ iskolákban sem tudtak vele kezdeni, mert minden szinten túl volt. A kislány az angolul beszélõ mesés csatornákon nõtt fel és az angol MTV-n, szülei nem tudtak angolul, senki nem tanította. Az iskola pedig azért volt gond, mert falun laktak.
Szia! A gyerek agya olyan "képlékeny" kiskorban (2-3 évesen is) hogy egyszerre akár 5 nyelvet is képes megtanulni és különválasztani. Persze lehetnek benne keveredések, de tudni fog beszélni németül-angolul-olaszul-magyarul is. (ez csak példa) Kérdezõ! Nézesd vele nyugodtan majd az angol nyelvû meséket, én is néztem ezeket 4-5 évesen (pl. szezám utca) és amikor suliba kerültem, nagyon szerettem az angolt, csak 2 év után németre átettek, és bár 12 évig tanultam, de egyrészt utáltam, másrészt mindig az angolhoz húzott a szívem. És ami még fontosabb beszélj is angolul vele, az is nagyon sokat ér!!!!!!
Gyerekkoromban csak ORF-et tudtunk a magyaron kívül nézni. Nagyon jól megtanultam általa németül, banki értékesítést is végzek németül, soha egy plusz szót nem tanultam hozzá és tanárral sose találkoztam.
9-es vagyok a benn helyett nem-et akartam írni!
Csak mesékbõl nem biztos hogy megtanul angolul, viszont nektek benn szabad keverni a nyelveket! Tehát te csak magyarul beszélj hozzá a férjed ha olasz õ pedig csak olaszul. Nálunk azt a helyzet hogy a férjem finn én magyar vagyok és finnországban élünk viszont egymással angolul beszélünk.én csak magyarul fogok beszélni agyerekkel férjem meg csak finnül, az angol meg majd ráragad mint családi nyelv.de direktbe kiskorában nem fogjuk angolul tanítani.ezt egy szakember mondta nekünk.
kedves kérdezõ! az exem így tanult meg angolul és németül még gyerek korában. de szerintem ez egy különleges dolog és bizonyos kiemelkedõ képességek kellenek hozzá, biztos vagyok benne, hogy nem minden gyermek képes erre! felnõtt korában már magától tanult meg ugyan ezzel a módszerrel svédül. svéd filmeket nézett, angol felirattal... szerintem ez egyféle tehetség! de biztos nem ártasz neki, ha angolul nézi a meséket! próbáld ki, hátha a te gyerkõcöd is egy kis zseni! :)
sztem ez már sok, és a mesékbõl sem tanulná meg. sztem várd meg, h magyarul és olaszul szépen kommunikáljon, és iskolában olyanba menjen ahol tanulnak angolt.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy itt nem olyan jó a nyelvoktatás, illetõleg Mo-n én sem iskolában tanultam meg angolul, hanem filmekbõl, sorozatokból, no meg 1 évet éltem kinn Írországban. Jó volna, ha már úgy kezdené a sulit, hogy megy vmennyire neki a nyelv. Van ugyan egy angol nyelvû óvoda, de az elég messze van tõlünk. Bár, ha nem marad más, akkor kénytelenek leszünk odavinni, mert ez nekem tényleg fontos. Mondjuk ez még elég messze van :D
Szerintem ennyibõl nem lehet angolul megtanulni. Én gyerekkoromban a Cartoon Networkon nõttem fel, persze akkor még nem volt magyar nyelvû adás, minden mesét angolul néztem. Néhány szót megértettem egy idõ után, de a párbeszédeket egyáltalán nem értettem, és ugyanúgy az iskolában tanultam meg angolul, mint a többiek.
Így tanultam németûl.

13 leszek idén, és a haverom mondta hogy próbáljam ki a cigit, de csak 1. szívnák el. Nem szeretnék rá szokni mert nekem nagyon fontos az egészség, és a cigit is hülyeségnek tartom, de ha csak 1. elszívok nem lesz semmi bajom?

Azt mondták hogy le kell tüdõzni...mi van ha nem tüdõzöm le?

Legjobb válasz:
Na aranybogaram, a felhasználónevedbõl az szûröm le, hogy lány vagy. Szóval foglaljuk össze: 13 éves lány aki nem tudja eldönteni, hogy kipróbálja-e a cigit vagy sem, csak mert a haver megkérte rá. Drága csillagom, egy száltól még nem leszel függõ, s nem kapsz szájrákot. Ha nem tûdözõd le, az nem baj, csak csökkented az esélyét annak, hogy rosszul legyél. Vagy undorodni fogsz tõle, vagy azt mondod, hogy: hé ez elég jó, de semmiképpen sem leszel tõle elájulva. Ahhoz folytatni is kéne, többet kéne szívnod, hogy megszeresd... És most jön a prédikálós rész: NE CIGIZZ ENNYI IDÕSEN! Gondolj már bele: fontos az egészséged, hülyeségnek is tartod, akkor meg minek kipróbálni? Ha a haverod azt mondaná, ugorj kútba, akkor te megtennéd? Persze, hogy nem. Mivel csak 13 vagyok, nagyobb az esélye, hogy rosszul leszel a cigitõl, émelyegni, kavarogni fogsz, s mivel állítólag csak ezt az egyet akarod elszívni, akkor semmi értelme annak, hogy csillagokat lássál bagózás közben. Plusz ha ilyen hamar kezded el, akkor nagy az esélye, hogy függõ leszel. Tudom, fent azt írtam, hogy egy száltól még nem lehet az ember függõ, de most rólad, egy 13 éves lányról beszélünk. Én azt mondom, hogy ne cigizz még ilyenkor, ha meg a kíváncsiság hajt, várjál vele 3 évet. Ha addigra elmúlik a kíváncsiság, rájössz, hogy még annyit se ér a cigi, s ezt úgy mondom, hogy 17 éves lány vagyok, méghozzá láncdohányos ( bár már 12 napja nem cigiztem és egész jól bírom, s nem leszokásból teszem, hanem csak szüneteltetem ), s noha szeretek cigizni, hidd el elég para, hogy tesiórákon kifulladva futom végig a köröket, mert nem bírja a tüdõm, plusz állandóan parfümöznöm kell magam, hogy anyám ne jöjjön rá. Egy szó mint száz: NE CIGIZZ, LEGALÁBBIS 13 ÉVESEN SEMMIKÉPPEN SE!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na aranybogaram, a felhasználónevedbõl az szûröm le, hogy lány vagy. Szóval foglaljuk össze: 13 éves lány aki nem tudja eldönteni, hogy kipróbálja-e a cigit vagy sem, csak mert a haver megkérte rá. Drága csillagom, egy száltól még nem leszel függõ, s nem kapsz szájrákot. Ha nem tûdözõd le, az nem baj, csak csökkented az esélyét annak, hogy rosszul legyél. Vagy undorodni fogsz tõle, vagy azt mondod, hogy: hé ez elég jó, de semmiképpen sem leszel tõle elájulva. Ahhoz folytatni is kéne, többet kéne szívnod, hogy megszeresd... És most jön a prédikálós rész: NE CIGIZZ ENNYI IDÕSEN! Gondolj már bele: fontos az egészséged, hülyeségnek is tartod, akkor meg minek kipróbálni? Ha a haverod azt mondaná, ugorj kútba, akkor te megtennéd? Persze, hogy nem. Mivel csak 13 vagyok, nagyobb az esélye, hogy rosszul leszel a cigitõl, émelyegni, kavarogni fogsz, s mivel állítólag csak ezt az egyet akarod elszívni, akkor semmi értelme annak, hogy csillagokat lássál bagózás közben. Plusz ha ilyen hamar kezded el, akkor nagy az esélye, hogy függõ leszel. Tudom, fent azt írtam, hogy egy száltól még nem lehet az ember függõ, de most rólad, egy 13 éves lányról beszélünk. Én azt mondom, hogy ne cigizz még ilyenkor, ha meg a kíváncsiság hajt, várjál vele 3 évet. Ha addigra elmúlik a kíváncsiság, rájössz, hogy még annyit se ér a cigi, s ezt úgy mondom, hogy 17 éves lány vagyok, méghozzá láncdohányos ( bár már 12 napja nem cigiztem és egész jól bírom, s nem leszokásból teszem, hanem csak szüneteltetem ), s noha szeretek cigizni, hidd el elég para, hogy tesiórákon kifulladva futom végig a köröket, mert nem bírja a tüdõm, plusz állandóan parfümöznöm kell magam, hogy anyám ne jöjjön rá. Egy szó mint száz: NE CIGIZZ, LEGALÁBBIS 13 ÉVESEN SEMMIKÉPPEN SE!
Teljes mértékben egyet értek az elõttem hozzászólóval. Én még nem voltam 16 mikor rászoktam és azóta is cigizek (21). Nem jó az semmire, pedig én szeretek is cigizni. Nagyapám mindig mondta "A dohányzás két dolognak árt és egynek használ: árt az egészségednek és pénztárcádnak, és hasznos az államnak." Summa summarum NE PRÓBÁLD KI!
elsõ válaszoló vagyok, nem azt akartam írni, hogy 13 vagyok, hanem, hogy 13 vagy :D
A kérdező hozzászólása: Rendben, nem fogom kipróbálni.:D
Az elsõ válaszadótól kérdezném, 17 évesen hogy lehetsz láncdohányos? Az napi 3 doboznál kezdõdik, de inkább 4. Nem hinném, hogy te ennyit elfüstösz/elfüstöltél. Vagy mégis?
Plusz azt is írtad, hogy anyád nem tudja, gondolom még suliba jársz, akkor úgy saccolom, hogy napi 15 szálat szívhatsz max, ami még elég messze van a láncdohányzástól.
Napi egy dobozt elszivok, 19 szallal. Masnak ez mar azert a lancdohanyos kategoria, neked az a 3 vagy 4 doboznal kezdodik. De oszinten grat ha most ezert belemkotsz itt gyakorin :ddd
16 évesen már cigiztem, 19 évesen meg már rendszeresen ittam, most meg már kiverem, hogy jól keresek, mellette meg szerintem nyugdíjas koromat se fogom elérni. reggelente köhögöm fel a fekete slejmes szart. Te is ezt szeretnéd ?
Ezt most kinek is szantad?

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyit fogyhatok úgy ha csak akkor eszem amikor éhes vagyok és keveset . Vagyis reggelizni mindig szoktam. Mellette még heti 3-szor futok és edzek. Mennyi idő alatt tudok így lefogyni 58-ról 50-re?

Legjobb válasz: Nem tudom.....én is ezen próbálok lenni, a baj csak az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy elhanyagolható-e az étel minõsége. Vagyis nem a minõsége, mert végülis minden étel jó, ha nincs lejárva, de tudod van aki azt a tábort erõsiti, hogy " ha éhes vagy egyél akár pörköltet is ameddig jóllaksz és akkor nem hizhatsz el ", de van aki azt mondja, hogy mindig odakell figyelni , kivétel nélkül Namostmár , az élet egy kaland, nemigaz ? Sokszor magunknak kell kipróbálnunk bizonyos dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más az égése, függ a nemtõl is, nameg a kortól is, hiába fogja itt neked valaki leirni, hogy csak gyümölcs és zöldség meg fehérje a megfelelõ, mert lehet, hogy te bezzeg tudnál fogyni másképp is, mert más alkat vagy. Ez az én véleményem, persze, hogy itt mindenki szeretne 100%os választ kapni , miközben a diéta az egyik legeltérõbb és legegyénibb dolog, ami létezik.Ami másnál mûködik az lehet nálad nem és forditva. Azért egy jó tipp : ha nem vagy nagyon rafinált ami az evést illeti, akkor valóban ráfektethetnéd a hangsúlyt inkább a zöldségekre és gyümölcsökre meg a sovány húsokra, de csak úgy undorodva ne késztesd magad rá , mert csak bele fogsz betegedni. Van aki teljesen legyengül agyilag is, ha nem ehet mondjuk 1x egy héten palacsintát vagy Somlóit, szóval egy személyfüggõ. Neked kell érezned, hogy mire van szükséged és mennyire vagy képes megszoritani az övet, de mindent csak addig csinálj és annyit meg addig adj fel bizonyos dolgokat, ameddig még jól érzed magad. Abban a percben amikor fáradtan és leverten ébredsz, illetve egész nap nem érzed jól magad , akkor már rossz úton jársz. Sosem szabad olyasmit erõltetni, ami nem megy, nem esik jól, illetve amit legbelül úgyis tudod, hogy nem teszel meg szivesen

Nem tudom.....én is ezen próbálok lenni, a baj csak az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy elhanyagolható-e az étel minõsége. Vagyis nem a minõsége, mert végülis minden étel jó, ha nincs lejárva, de tudod van aki azt a tábort erõsiti, hogy " ha éhes vagy egyél akár pörköltet is ameddig jóllaksz és akkor nem hizhatsz el ", de van aki azt mondja, hogy mindig odakell figyelni , kivétel nélkül Namostmár , az élet egy kaland, nemigaz ? Sokszor magunknak kell kipróbálnunk bizonyos dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más az égése, függ a nemtõl is, nameg a kortól is, hiába fogja itt neked valaki leirni, hogy csak gyümölcs és zöldség meg fehérje a megfelelõ, mert lehet, hogy te bezzeg tudnál fogyni másképp is, mert más alkat vagy. Ez az én véleményem, persze, hogy itt mindenki szeretne 100%os választ kapni , miközben a diéta az egyik legeltérõbb és legegyénibb dolog, ami létezik.Ami másnál mûködik az lehet nálad nem és forditva. Azért egy jó tipp : ha nem vagy nagyon rafinált ami az evést illeti, akkor valóban ráfektethetnéd a hangsúlyt inkább a zöldségekre és gyümölcsökre meg a sovány húsokra, de csak úgy undorodva ne késztesd magad rá , mert csak bele fogsz betegedni. Van aki teljesen legyengül agyilag is, ha nem ehet mondjuk 1x egy héten palacsintát vagy Somlóit, szóval egy személyfüggõ. Neked kell érezned, hogy mire van szükséged és mennyire vagy képes megszoritani az övet, de mindent csak addig csinálj és annyit meg addig adj fel bizonyos dolgokat, ameddig még jól érzed magad. Abban a percben amikor fáradtan és leverten ébredsz, illetve egész nap nem érzed jól magad , akkor már rossz úton jársz. Sosem szabad olyasmit erõltetni, ami nem megy, nem esik jól, illetve amit legbelül úgyis tudod, hogy nem teszel meg szivesen
milyen magas vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és 170 cm . Hát én szeretem a salátákat és gyakran is eszem , szóval elég egészségesen étkezem és sok vizet is iszok , de valahogy nem tudok lefogyni..:(
A kérdező hozzászólása: ja, és köszönöm a választ:)
170 centivel nem kell, sõt, nem szabad 8 kilót fogynod. Szerintem egyébként pár kiló biztosan lemegy, mert ha nagyon rossz minõségû kaját ennél, akkor nem 58 kiló lennél, hanem 88. De inkább sportolnod kellene szerintem, alakformálás céllal, nem éhezni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Nem szoktam éhezni , mert ha érzem , hogy éhes vagyok akkor eszem egy keveset . És naponta 5 X étkezem .Eljárok futni is.. .Amúgy nekem elég lenne olyan minusz 4 kg is . Talán ha nem ennék kenyeret az jobb lenne ?
semmi szükséged fogyásra...egyél normálisan és sportolj

A tejtermelődést az is serkenti, ha csak cumizik a mellemen, és nem szopik?

Több helyen olvastam, hogy ha több tejet szeretnék, többször tegyem mellre a babámat (3 hetes). Sokat van mellen, de sokszor csak cumizza, ez is számít, hogy több termel?djön, vagy csak a konkrét szívás?

Legjobb válasz: A szoptatás alatt (fõleg pici babával) több szakaszt is megfigyelhetsz: idõnként aktívan szopik a baba (szív, nyel, hallod és látod is), máskor pedig csak cumikázik a mellen. Ez a viselkedés a tejleadás ciklikusságával van összefüggésben, egymással párhuzamosan: a tej sem folyamatosan, azonos intenzitással jön, hanem hasonlóan szakaszosan. (Tulképp "íve" van: elõször csak pár csepp, utána a leadó-reflexszel a java, majd csak csordogál, míg végül megint csak csepeg.) Namost. Egyrészt a szakaszos tejleadás, másrészt a pici baba gyors kifáradása miatt javasoljuk azt, hogy a baba cumizhasson is a mellen. (Tehát van olyan idõszak, amikor alig jön csak tej, ilyenkor nincs más, mint a cumizás; ill. a kifáradt baba új erõt gyûjthet így szopi közben.) Ezeket a komfortszopi-szakaszokat fogják újra és újra megszakítani a "rendes" evések, ahogy a tej is megindul ill. a baba is újra nekilát szopni - de ez csak akkor mûködik, ha a baba addig van mellen, amíg õ szeretné. A kezdõ anyuka még nem tudhatja elõre a szopi elején, hogy a baba mennyire lesz éhes/anyás, azaz, hogy hány ilyen szakaszból fog állni a szoptatás. Ha idõ elõtt leveszi a mellérõl (lásd régi rossz tanácsok, mint a max. 20 perc után abbahagyni), akkor növeli az esélyét annak, hogy a baba nem lakik teljesen jól, sem fizikai, sem lelki értelemben. Illetve a mell sem fog elegendõ ingert kapni, ami pedig a tejmennyiségre lehet rossz hatással. Szóval maga a cumizás nem direkt módon hat a tejmennyiségre, hanem ilyen indirekt módon, azzal, hogy tulképp "kitölti" a valódi szopás között idõket. Ami ténylegesen fokozza a termelést, az maga a (gyakrabb) tejleadó-reflex ill. a mell teljes kiürülése. De a fentiekbõl láthatod, hogy a cumizás nagyban összefügg ezzel, mert az idõ nyújtásával és a baba érdeklõdésének fenntartásával támogatja a gyakoriságot. Remélem, így már érthetõ. Bocsánat, ha hosszú lett. :)

A szoptatás alatt (fõleg pici babával) több szakaszt is megfigyelhetsz: idõnként aktívan szopik a baba (szív, nyel, hallod és látod is), máskor pedig csak cumikázik a mellen. Ez a viselkedés a tejleadás ciklikusságával van összefüggésben, egymással párhuzamosan: a tej sem folyamatosan, azonos intenzitással jön, hanem hasonlóan szakaszosan. (Tulképp "íve" van: elõször csak pár csepp, utána a leadó-reflexszel a java, majd csak csordogál, míg végül megint csak csepeg.) Namost. Egyrészt a szakaszos tejleadás, másrészt a pici baba gyors kifáradása miatt javasoljuk azt, hogy a baba cumizhasson is a mellen. (Tehát van olyan idõszak, amikor alig jön csak tej, ilyenkor nincs más, mint a cumizás; ill. a kifáradt baba új erõt gyûjthet így szopi közben.) Ezeket a komfortszopi-szakaszokat fogják újra és újra megszakítani a "rendes" evések, ahogy a tej is megindul ill. a baba is újra nekilát szopni - de ez csak akkor mûködik, ha a baba addig van mellen, amíg õ szeretné. A kezdõ anyuka még nem tudhatja elõre a szopi elején, hogy a baba mennyire lesz éhes/anyás, azaz, hogy hány ilyen szakaszból fog állni a szoptatás. Ha idõ elõtt leveszi a mellérõl (lásd régi rossz tanácsok, mint a max. 20 perc után abbahagyni), akkor növeli az esélyét annak, hogy a baba nem lakik teljesen jól, sem fizikai, sem lelki értelemben. Illetve a mell sem fog elegendõ ingert kapni, ami pedig a tejmennyiségre lehet rossz hatással. Szóval maga a cumizás nem direkt módon hat a tejmennyiségre, hanem ilyen indirekt módon, azzal, hogy tulképp "kitölti" a valódi szopás között idõket. Ami ténylegesen fokozza a termelést, az maga a (gyakrabb) tejleadó-reflex ill. a mell teljes kiürülése. De a fentiekbõl láthatod, hogy a cumizás nagyban összefügg ezzel, mert az idõ nyújtásával és a baba érdeklõdésének fenntartásával támogatja a gyakoriságot. Remélem, így már érthetõ. Bocsánat, ha hosszú lett. :)
Szia! Én is úgy tudom, hogy a cumizás is segíti a tejtermelést. Nekem is nagyon sokat van mellen, szinte egész nap rajtam lóg, szerencsére nincs is tej gondunk:)
igen, a komfort cicizés is segít!
Sajnos nekem nem segitett. :-(
Elvileg igen, ki kell próbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõleg az utsó hozzászólást! :)
14.29-es. Miért nem tudtam én ezeket? :-(
Mert sajnos nem jutottál hozzá idõben a megfelelõ információkhoz. De most már nem így van! ;)

Volt egy kérdésem amiért lehom. ároztak. Melegnek számítanék már akkor is ha csak egyetlen fiúra gerjedek és a többi teljesen közömbös?

Legjobb válasz: Heh? Te sem vagy ép. Akkor vagy meleg, ha csak a férfiak vonzzanak szexuálisan. Akkor vagy biszex, ha mindkét nem vonzz így, és akkor vagy hetero, ha csak a nõk. Na most akkor tudd már eldönteni! Nyilván téged nem csak a nõk vonzzanak, és nem csak a férfik. Na, hude nehéz volt.

Heh? Te sem vagy ép. Akkor vagy meleg, ha csak a férfiak vonzzanak szexuálisan. Akkor vagy biszex, ha mindkét nem vonzz így, és akkor vagy hetero, ha csak a nõk. Na most akkor tudd már eldönteni! Nyilván téged nem csak a nõk vonzzanak, és nem csak a férfik. Na, hude nehéz volt.
bi és annyi
látom nagyon sokat jelent neked, hogy névtelenül idegen emberek leírják h nem, nem vagy meleg. kinek akarod bizonygatni? ha nem érdekelnek más pasik akkor ne érdekeljenek. tök mindegy, amit csinálsz az akkor is a homoszexuális viselkedés kategóriájába tartozik mert a srác veled egy nemû. és most akkor mi van, ha neked jól esik csináld.
Kezdesz unalmas lenni! Nehogy már a mi felfogásunkkal legyen baj! Te b..i vagy és kész!
nem hiszem el, hogy ilyen létezik...
inkább biszex.:) de nem baj, nekem is volt régebben egy ilyen barátom, és elõfordult, hogy háttérbe szorultam a barátnõje miatt, vagy õ az én barátnõm miatt, de túléltük, hosszú évekig mûködött a dolog.
Van egy pszichológus ismerõsöm ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Magyarország.2013.
Te rohadt mocskos beteg agyú állat.
#3 Ha tényleg jó barátod, akkor beszélgess el vele arról, mégis mit lehetne tenni a melegség ellen. Kíváncsi lennék a válaszára :) Elképzelhetõ, hogy te koppannál inkább

Ha csak villa van az étkezéshez, akkor melyik oldalra tesszük? és a szalvétát?

Legjobb válasz: Jobb kezes emberek esetében a szalvéta mindig bal oldalon van. Ha csak villa van, akkor azt jobb oldalra illik tenni. Általában arra az oldalra kerülnek az evöeszközök, amelyik kézzel használják. A kés értelemszerüen jobb kézhez, a kanál általában szintén, kivéve, ha valaki a spagettit villáva és kanállal eszi, ilyenkor a villa van jobb felé, és a kanál bal oldalt, mert a villával eszik, a kanál csak segit a feltekerésben. Ha a spagettit valaki normálisan, olasz módon eszi, akkor nincs kanál, csak villa a jobb kéznél. Ugyanígy ha csak tészta van, akkor is a villa jobb oldalt kell, hogy legyen.

Jobb kezes emberek esetében a szalvéta mindig bal oldalon van. Ha csak villa van, akkor azt jobb oldalra illik tenni. Általában arra az oldalra kerülnek az evöeszközök, amelyik kézzel használják. A kés értelemszerüen jobb kézhez, a kanál általában szintén, kivéve, ha valaki a spagettit villáva és kanállal eszi, ilyenkor a villa van jobb felé, és a kanál bal oldalt, mert a villával eszik, a kanál csak segit a feltekerésben. Ha a spagettit valaki normálisan, olasz módon eszi, akkor nincs kanál, csak villa a jobb kéznél. Ugyanígy ha csak tészta van, akkor is a villa jobb oldalt kell, hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos, és összefoglaló választ! :)
Szivesen.

Jól teszem, ha csak prostizni fogok járni, ha majd lesz végre állásom és pénzem? Ki lehet bírni szeretet, szerelem nélkül, pusztán prostizással egy életen át?

Hiszen a mai lányoknak úgyis csak jókép?, magas pasi kell, ez az alap, de nem árt, ha izmos is, de én meg nem vagyok az sem, genetika és betegségem is van, amir?l nem szeretnék beszélni, de eléggé megnehezíti az életemet. Arra is pénz kéne, nem is kevés, hogy rendbe legyek téve egészségileg.

Legjobb válasz: Nagyon tévedsz, van srác aki sovány és alacsonyként is kell a csajoknak az önbizalom hiány ami baromira lelohaszt.. Ezt csak te beszéled be magadnak hogy a csajoknak CSAK ilyen pasi kell persze jó lenne szép lenne de szerintem nagyon kevesen találnak rá egy ilyenre még kevesebben jönnek vele össze.. Amugy nekem per pill egy alacsony és sovány srác tetszik és szerintem az egyetlen gond az ilyen srácokkal az önbizalom hiány és a zárkozottság amugy nem nem tennéd jól ha csak prostiznál idõvel te is akarsz majd szeretetet családot..

Nagyon tévedsz, van srác aki sovány és alacsonyként is kell a csajoknak az önbizalom hiány ami baromira lelohaszt.. Ezt csak te beszéled be magadnak hogy a csajoknak CSAK ilyen pasi kell persze jó lenne szép lenne de szerintem nagyon kevesen találnak rá egy ilyenre még kevesebben jönnek vele össze.. Amugy nekem per pill egy alacsony és sovány srác tetszik és szerintem az egyetlen gond az ilyen srácokkal az önbizalom hiány és a zárkozottság amugy nem nem tennéd jól ha csak prostiznál idõvel te is akarsz majd szeretetet családot..
én prostiztam, egy idõben. nem azért mert nem tetszem a lányoknak, hanem mert kényelmes volt. néha kiválasztottam egy egy jó nõt, de tényleg csak a legjobban kinézõket. lepippantott, meg megb..tam, gumival, jó volt, de mindig hiányérzetem volt utána. nem is izgat fel akármilyen jól néz ki, tényleg vannak olyanok, akik szebbek mint egy modell, persze sokba is kerülnek, de csajozni sem olcsó. szóval a hiányérzet. lehet az sokkal csúnyább mint a legszebb prostik, akkor is ezerszer jobb, valaki olyannal, akirõl tudod hogy élvezi veled, aki szeret, és kíván, és utána is ott van veled, és hozzád bújik. ezen a szinten nem azt nézed hogy milyen barna, meg milyen kerek a fenek, hanem azt, hogy te fontos vagy neki. hidd el ég és föld. próbálj fel néhány ribit, olyat aki lakásban fogad, tényleg válaszd ki a legszebbeket, ha már fizetsz érte, de ne mondj le az igazi párkapcsolatról. azt semennyi prosti nem pótolja
Rövid távon mûködhet, de hosszabb idõn keresztül már nem.
Ez borzasztó...
Már mióta azt hangoztatom, hogy selejt vagyok? Tudok róla, elfogadtam, nekem már annyi. A gyári hibás dolgokat házilag javítani nem nagyon lehet, engem meg max. Istennek lehetne visszavinni, de õ szerintem direkt teremtett ilyennek, hogy tudjon kin röhögni. :)
Ha így fogod fel elveszett ember vagy! Már megint jössz a hülyességgel a bebeszélt eszetlenséggel. Jó mondják a te életedet te irányítod! Olyanak látnak mások amilyennek mutatod magad! Csak az a baj hogy te sajnáltatod magad! Nem megköszöni kell a jó tanácsot, hanem meghallgatni, felfogni, és használni! Ha erre képtelen vagy akkor benned van a hiba és nem az anyukád egyszer-vagy többször kimondott negatív véleményében, nem az általad hazug nõkben akik titkolják hogy nekik a külsõ nem számít, és nem a sorsban aki nem szépnek teremtett. Esze legyen egy embernek magához való esze!
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Kiskegyed egy bulvárlap, ami bõven idealizált valóságot tár az olvasók elé. Attól, mert ott azt írják, az a lány boldog, még korántsem biztos, hogy valóban az is. Azt, hogy mi játszódik le a lelkében, csak õ tudja.
De van jövõ! A napokban a Kiskegyedben olvastam egy cikket egy autista lányról aki egy ideig nyaldosta sebeit, és bezárkozott aztán kilépett ebbõl a helyzetbõl. Mára túltett a sors adta "fogyatékosságán" és vállalkozó, és boldog párkapcsolatban él. Senki nem mondja hogy könnyû elindulni, valakinek könnyen megy valakinek döcögve. De el kell indulni! ki a mélybõl és ki a sötét alagútból! menj ki a természetbe és nézd meg milyen szép az ég a fû illata a madarak hangja és minden. Örülj hogy élsz és használd ki. Én egyedül vagyok de soha nem adom fel az életem és ha nagyon elkeseredek (mert a magánnyal nem könnyû megbírkózni) akkor kimegyek és rácsodálkozok a tök egyszerû dolgokra ( a felhõ különbözõségén, a napkeltén a napnyugtán, a gyerekek mosolyán)Nem szabad hátra nézni a múltba merengni mert elesel és nem biztos hogy fel tudol állni fõleg ha egyedül vagy. Úgyhogy hajrá! Kelj fel és járj! A kisbabáknak is sikerül, sõt te is megtanultál már egyszer járni úgyhogy gyerünk!!!
Sokszor kaptam már effajta tanácsot, és meg is köszöntem mindet, ahogy köszönöm most is. De egy jóképû, vagy akár csak átlagos ember sosem fogja megérteni, milyen az, ha undorodik minden tükörtõl, mert tudja, hogy rosszul lesz, ha belenéz. Tehát, konklúzió: pofátlan hazugság azt állítani, hogy a nõk számára nem olyan lényeges a külsõ, hiába próbálják titkolni egyesek. Egyébként nem is értem, miért, szerintem tökéletesen érthetõ, ha valaki a jót választja a hulladék helyett, ha megtehetném, én sem lennék különb. Mert ez ugyanúgy igaz a férfiakra is.
"mivel még a saját anyám is a szemembe mondta, hogy bár meg se születtem volna" Szomoru, ha egy anya ilyet mond a sajat gyerekenek, de ismetlem: minden dontes kerdese. Mert erre reagalhatsz ugy, hogy "igen, igaza van, nem erek en semmit es feladom", de reagalhatsz ugy is, hogy "na, akkor csakazert is megmutatom, hogy en is erek valamit" es mesz elore, kuzdesz, kezedbe veszed a sorsodat, nem hagyod lenyomni magad sem masok altal, sem a sajat negativ gondolataid altal. Ez a dontes csak rajtad mulik.
Valóban. xD Most viszont én megyek aludni, köszönöm a beszélgetést, örvendtem a szerencsének, jó éjt mindenkinek!
Igen ez borzasztó, szánalmas hogy valaki ennyire leragad egyhelyen és mennyien próbáltuk pozítiv dolgokat írni de õ még mindig fúja a maga zagyvaságát.Hálát kéne adni inkább hogy élsz és az a legnagyobb problémád hogy kicsi vagy vagy bármi. Más meg egész életében nyomorék. Tudod mit csinálj menj el egy beteg gyermekek intézetébe, vagy nézd meg a paraolimpiát most adják! Csonkolt végtaggal gyõznek, mosolyognak küzdenek! és tudod mit olvasd végig minden üzenetet lefekvés elõtt és gondold át. Akkor hálát kellene adni hogy mennyien próbáltak neked jót írni. De ha te Istenre hivatkozol akkor én megengedem magamnak hogy a Biblia szavaival éljek zárszóként: " Akinek füle van hallja meg akinek szeme van lássa meg!"
32es le a kalappal!!!!!!
Szerintem különben nõk nélkül is lehet élni. Nem muszáj, hogy az egész élet értelme a párkapcsolat vagy a szex legyen.
A 32-es egy agresszív baro*marcú, telegyûlölködte ezt a kérdést, most meg a Bibliát idézi - nem kéne dicsérgetni. Sok más hasonló kérdéssel ellentétben itt egy nõgyûlölõ megjegyzés sem hangzott el. A 84%-os is saját magában keresi a hibát, és nyilván igaza is van, mert biztosan õbenne van a hiba, nem a világban. Egy rossz szót nem szólt senkire, csak épp leírta, hogy alacsony az önértékelése. Erre rárontani és elmondani minden szemétnek, no, az már tényleg alja dolog.
végülis ha a western filmekbõl indulunk ki, a szereplõk ott is ha nõhöz jutnak, az prosti. vagy a trónok harcából a törpe, ha teheti egész nap prostikat dug, van hogy többet egyszerre. vagy rocco siffredi, õ is évtizedek óta kúrja a pornószínésznõket, akik prostik, és teljesen jó elvan. mondjuk van felesége is, de ez neki nem akadály. szóval simán el lehet lenni prostikkal ha telik rá, és nem vagy egy érzelgõsebb típus. mert ha te nem élvezkedni mész el hozzájuk, hanem igazából mást keresel legbelül, akkor persze csalódni fogsz.
Már írták elõttem hozzászólók, egy fantasztikusan szép arcú, bombajó alakú prostival sincs olyan jó az ágyban, mint mondjuk egy átlagos barátnõvel.Megtapasztaltam.Bár ha csak prostival fogsz dugni, és barátnõd még nem volt, hogy érezzd a különbséget, akkor ez is megoldás lehet.
Doktorrossz! Nem vagyok ..arcú és nem az volt a célom hogy leírjam a kérdezõt. Elsõnek is a 37 válaszból 7 az enyém- mert segíteni akartam (5, 6, 13, 20, 26, 28, 32) Elég sokáig fent voltam és figyeltem az "eseményeket" Titkon reméltem hogy a sok pozítiv segítõ hatására megváltozik az önbizalomhiányos ember véleménye. Másrészt lehet durván hangzott amit mondtam elismerem és bocsánatot kérek a kérdezõtõl, de úgy gondolom hogy õ is sértõ volt amikor a dagadt lányokról beszélt. Én most is úgy gondolom hogy nem a külsõ számít és ha õ elítél valakit külsõleg nevezetesen hogy dagadt akkor hogy várja el hogy õt különbözõ általa negatívnak vélt, vagy mondott tulajdonságait valaki elfogadja. Az is fárasztó már hogy sok férfi állítja hogy a nõk ilyenek meg olyanok és csak az izmos meg a jóképû pénzes fiúk tetszenek a mai nõknek Én semmi másra nem vágyok csakis megértésre, és szeretetre. Ez lehet sok! Nekem a minimum és a maximum. Aztán az hogy valaki feladná az életet az hab volt a tortán mert ez a halálom ( bátyám öngyilkos lett) De folytatom annyira nem vagyok olyan arcú, és agresszív, hogy egy évig próbáltam segíteni egy hasonló önbizalomhiányos férfinak akit nem néztem le, akinek munkahelyet próbáltam szerezni, akit bátorítottam estérõl - estére - miközben õ folyamatosan csak fújta a saját álláspontját mintahogy a kérdezõ is tette. Tettem ezt úgy hogy reggel várt a munka és én volt hogy 3-4 órát is beszéltem vele. A kérdezõnek itt bármi jót írtunk hogy ne foglalkozon vele mert van akinek nem ez a fontos neki mi volt a reagálása hogy ez nem így van. Makacs ember és hasonlít arra aki nem fogadta el a segítõkezet amelyet nyújtottam felé. Annyira nem vagyok negatív személyiség mert legyen az gyerek, öreg, magyar vagy nem magyar én mindenkit embernek nézek és ha tudok segítek. Mint ahogy tegnap este is több órát ültem és válaszoltam. Nem várok köszönetet nehogy most ezzel jöjjön valaki. Tudod én is önbizalomhiányos voltam tele gátlással. Tudom milyen érzés még ma se igazán fogadom el magam sokszor. Épp ezért értem meg a hasonló gondokkal küzdöket és ezért akarok segíteni. De egyet tudok hogy el kell fogadnia úgy magát az embernek ahogy van. Meggyõzõdésem hogy ez a helyes út. Nekem se sikerül mindig pozítiv energiát magamba sugározni de meg kell próbálni elõre nézni és tényleg meglátni az életben a szép dolgokat. A harag, a makacsság, a zárkozottság rossz tanácsadó! Az egy év amíg cseteltem és lelket próbáltam önteni a srácba kicsit lelkileg megviselt. Nem azért mert tett rám megjegyzést hanem azért mert bántott hogy minden pozítiv, minden elõremutató, támogató kezdeményezést elutasít és mindig meg volt a saját maga által kitalált válasz. Ezt a tulajdonságot véltem felfedezni a kérdezõbe. De nem a kérdezõn akartam bosszút állni vagy ilyesmi a srác végett nehogy ezt is félre értse bárki is. Nyilván nem vagyunk egyformák de ha nekem valaki (k) anno tinédzser koromban segíteni próbálnak akkor örültem volna neki. De sokszor magamba zártam és nem voltak ilyen oldalak ahol tanácsot kaptam volna.
Én és a kérdezõ nem ugyanazon személy vagyunk, én nem írtam semmit a kövér lányokról. :) Egyébként meg szerintem ilyen helyzetben segíteni senki nem tud, mert senkiben sincs annyi empátia, hogy megértse valaki olyannak a helyzetét, akivel kib*szott az élet. Minden szó felesleges, mert ha valakibe száz oldalról sulykolják, hogy értéktelen, az az egy kedves és bátorító mondat a legkevésbé sem számít, illetve lehet, hogy bárki, aki most helyteleníti a hozzáállásomat, lehet, hogy hasonló helyzetben már feladta volna. Van, akinek már minden mindegy. Ettõl függetlenül ismét csak köszönetet kell mondjak már a próbálkozásért is, emellett az, hogy idehánytam a bajaimat (még ha belegondolva borzasztó szánalmas is, bármennyire is névtelenül vagyok itt), valamivel nyugodtabbá tette az estémet. További jó éjszakát mindenkinek! :)
Férjem kb 7 centivel alacsonyabb nálam. (pedig nem vagyok extra magas, 175 vagyok) Na és? Szeretem, és õ viszont szeret. Magabiztos, talpraesett férfi. Kell-e ennél több? Nem. Úgyhogy nem sajnáltatni kell magatokat Kedves Alacsony Férfiak, hanem egy kicsit élni, és élvezni az életet, tapasztalni... Valóban, egy kitartóan szerelmes férfi elõbb-utóbb le tudja venni a lábáról a szeretett nõt. Nem magasság-függõ. Ha meg nem tud eljutni 20 év alatt addig, akkor valami gond van... jobb, ha nem szaporodik.
Káosz bizony, tekintve, hogy a fél életem megalázásból állt, mivel még a saját anyám is a szemembe mondta, hogy bár meg se születtem volna. Persze, nem mondom, hogy egy lány nem választhat egy valamilyen szinten testi hibás fiút, ahogy azt sem, hogy minden lány egyforma, hisz ismerek én rendkívül intelligens, sõt mi több, erkölcsös hölgyeket is, ami manapság azért ritka, és én meg is becsülöm. De tudod ha egy emberben, vagy legalábbis olyan emberszerûségben, mint én, több rossz is összegyûlik, és hiába próbálok kedves, barátságos és vicces lenni, élõben egyszerûen senki nem kér belõle, még ha arctalanul megy is. Ilyen helyzetben pedig szerintem nem csoda, hogy mondhatni megtörtem, és úgy vagyok vele, hogy nekem már minden mindegy, mert nincs jövõm.
"Akit viszont nem így neveltek, és olyan élmények érték egész gyerekkorában, amelyek ahelyett, hogy felemelték volna, inkább lenyomták, az még akkor is nehéz helyzetben lesz felnõttként, ha a külseje egyébként vonzó." Ez abszolut igy van, teny, hogy az emberek nem egyenlo eselyekkel indulnak. Csakhogy mindenki szamara adottak a lehetosegek, hogy az esetleges hatranyaikat ledolgozzak, felulemelkedjenek a serelmeken, a jelenre es a pozitiv jovokepre koncentralva elkezdjenek dolgozni magukon es valtoztassanak a siker erdekeben. A hozzaallas, a szemelyiseg, a gondolkodasmod csiszolhato, az onkepunk fejlesztheto es elmozdithato pozitiv iranyba. Mindenkinek megvan a lehetosege, hogy jobba tegye az eletet es megvan a lehetosege, hogy pokolla tegye azt. Dontes kerdese. Itt dol el az, hogy az adott ember benne ragad-e kicsit a gyerekkoraban, a sebeit nyalogatja es a regi serelmeken kesereg, vagy inkabb atlep a felnottkorba es a kezebe veszi a sajat sorsat, megprobalja a leheto legtobb eszkozt es lehetoseget igenybe venni, hogy jobba tegye az eletet.
Ugyanmár fiúk, én elég sok fiúval taliztam higyjétek el volt köztük nem egy aki külsõre szép volt, aztán végül mégis csak egyszeri alkalom maradt mert egyszerüen nem tudtam velük eldumálni ami nekem fontos. Már én is kezdem feladni és akkor taliztam valakivel akivel elsõ nap olyan jól elbeszélgettem mintha mindig is ismertem volna...azóta is egyutt vagyunk és soha ilyen boldog nem voltam mint vele. Elötte senki nem tudott igy levenni a lábamrol kolyan kezdtem azt hinni, hogy egyedül maradok. Ne adja fel senki. Nem szabad. Csak tartsd magad valakinek.
ne így állj hozzá!! nálam például a külsõ nem számít azon kívül, hogy ápolt, tiszta legyen. velem együtt sokan gondolkoznak így! egyébként az ember társas lény, tehát szeretet, szerelem nélkül nem igazán...
ha te ezt így gondolod akkor szánalmas vagy! Nem az a lényeg hogy a férfi izmos, magas meg helyes legyen. Sok nõ van aki nem így gondolkodik ez férfi beszéd. Nézz szét a világba mennyi kicsi, nem casanova, esetleg végtaghiányos ember van és mégis párban, boldogan. Amúgy azt hogy egy dagadt csajt nem bírsz elképzelni az a te bajod. De ha te így állsz hozzá a nõkhöz akkor mit vársz a másik nemtõl. Egy molett vagy dagadt lány sok esetben értékesebb mint egy pláza cica. Az hogy lehet megölöd magad .... hát ha ennyi eszed van....Az élet túl szép ahhoz hogy csak úgy eldobja az ember ilyen hülyességért. Sok rákos gyermek, vagy felnõtt küzd az életéért te meg eldobnád! Veled is baj van nemcsak a nõkben.
5 vagyok. 4 te nagyon jól leírtad azt ami a dolog lényege! És ha még valaki prostinál is volt az megbocsájtható ha utána úgy fogja fel mint te. Értékeled az igazi érzést, a hozzád ragaszkodóban értelmet és jövõt látsz mégha nem is tökéletes. Ez nagyon pozítiv, és értékelendõ!Tényleg csak az igazi boldogság és ha ez valaki felfogja, megérti és vágyik rá az nagyon jó.
#4 vagyok a magasságon nem értem mit kell mérgelõdni, vannak alacsony lányok. a soványságon meg lehet segíteni, sportolj. és járj nyitott szemmel. az ilyen kérdéseken mindig elgondolkodom, amikor jön egy magát csúnyának tartó fiú, és arról panaszkodik, hogy nincs senkije. gondolom otthon ülnek, elmennek dolgozni, és haza mennek, és otthon ülnek. azt gondolják, hogy akinek van párja, ahhoz egyszer csak bekopogott az igazi? jó, tudom, hogy nem könnyû manapság ismerkedni, de pl munkahelyen, áruházban simán lehet. csak nyitott szemmel kell járni, és ha valakinek szimpi vagy, menj hozzá oda, és valamirõl beszélj vele.
jah engem multkor a munkatársam mondta mit akarsz te kis seggdugasz most ere mit válaszoljak?
Az ilyen kerdeseknel en mindig azon gondolkozom, hogy ha a kerdezo meggyozodese, hogy a lanyoknak csak izmos, magas, helyes fiuk kellenek, akkor mivel magyarazza, hogy rengeteg nem eppen klasszikus ferfiszepsegnek nevezheto sracnak is van baratnoje, sot, adott esetben akar igazi csajozogep is lehet. Mert azt kar lenne tagadni, hogy vannak ilyenek... csak korul kell nezni az utcan. Szoval vagy az lehet, hogy a kerdezo sosem talalkozik emberekkel, esetleg kizarolag csukott szemmel jar az utcan, vagy nem erzekeli a kulvilagot, vagy megis inkabb az o fejeben lehet a hiba es hamis elmeleteket gyart maganak sulyosan megnehezitve igy a sajat eletet.
ne egy fejjel magasabb munkatársaddal kezdj ki. mit érdekel mit gondol. ez legyen az õ baja. majd a következõ nem ezt mondja, vagy a tizedik. ha több százan vagytok, akkor könnyebb ez, de ha csak négy fõs cég, akkor inkább máshol próbáld, szupermarketben pl. a jegygyûrûkre azért figyelj oda
ne az olyan emberek véleményére adjatok már akik lenézik a másikat. Nem kell reagálni mindig minden esetben egyszerûen mosolyog rá. Nem könnyû de ha látja hogy te ezen nem bosszantod fel magad akkor már te vagy a nyerõ. Mennyi kicsi ember van és híres ( na nem celebre gondolok)értelmes, és értékes ember. Pl Antal Imre õ se volt egy nõ ideál mégis sok embernek örömet okozott. A rosszindulatú emberekkel soha nem szabad foglalkozni. A szépség elmúlik, a lélek állandó az az igazán lényeges.
Hoppa, kozben erkezette meg valasz, ugyhogy igy szinte ugyanazt ismeteltem meg, amit korabban is leirtak mar. Elnezest erte. Viszont ha mar tobben is hasonloan latjuk a helyzetet, akkor tenyleg erdekes lenne olvasni a kerdezo magyarazatat arra, hogy mas nem magas es esetleg nem is annyira izmos fiuk hogyan talalnak megis baratnot. Habar gyanitom, hogy biztosan erre is van valami szuperlogikusnak tuno magyarazata, amit mar jo melyen bebeszelt maganak, csak eppen az a magyarazat nagy valoszinuseg szerint teves.
A magassággal és az izommal abszolút semmi gond nincs, láttam én már 150 centis vézna srácot modellalkatú lánnyal. Viszont nálam is van hasonló gond pedig én errefelé átlagos magasságúnak számítok, és a kondi miatt izomra is tettem szer. Mert bár hiába állítják sokan, hogy itt a lányoknak nem a külsõ a legfontosabb, mert bizony de, felszínesek egytõl egyig, és éppen lesz*rják, milyen a jellemed, ha ronda vagy. Már pedig én hihetetlenül ronda és szerencsétlen vagyok, ezzel átkozott meg az isten, gyûlölöm is az életemet rendesen. Csak szerezzek pénz valahonnan, szétdrogozom magam, mint állat. Nekem már olyan mindegy. Az lett volna a legjobb, ha születésemkor ledobnak a Taigetoszról. Ha legalább gazdag lennék minden más lenne, de még az se.
13-as te elmebeteg vagy! Mi az hogy egytõl egyig mind. Igenis nagyon sok nõ nevében beszélhetek hogy a külsõ az csak egy másodlagos vagy sokadlagos. Én egy évig cseteltem egy olyan sráccal aki átlagos és sajnos nagyon forever típus. De mivel a szemébe és a beszélgetések során láttam pozítivumokat is ezért mindig küzdöttem hátha meg tudom változtatni. Akinek a külsõ számít az már az elsõ kép után dobta volna nemhogy ha megismeri az önbizalomhiányos, zárkozott természetét. Nekem eddig se a menõ pasik jöttek be és a jövõben sem! ( persze én magamat se a menõ csajokhoz sorolom és nem is vagyok az , de nem ez számít)A saját kudarcotokat az elmétekbe bemagyarázott idiótaságot ne hárítsátok a nõkre, meg ne említsetek minden nõt egy lapon. Fõképp ne ribbancnak.
"Viszont ha mar tobben is hasonloan latjuk a helyzetet, akkor tenyleg erdekes lenne olvasni a kerdezo magyarazatat arra, hogy mas nem magas es esetleg nem is annyira izmos fiuk hogyan talalnak megis baratnot." Valószínûleg olyan nevelést kaptak a szüleiktõl, és úgy telt el az egész életük a gyerekkortól fogva, hogy felnõtt korukra az a meggyõzõdés alakult ki bennük, hogy õk értékes, szeretnivaló emberek. Emiatt természetesen társaságkedvelõ, jó fej ember lett belõlük. Ez a pozitív szemlélet és vonzó személyiség, ha a külsejük nem kifejezetten taszító, már elég lehet a nagyüzemi csajozáshoz. Akit viszont nem így neveltek, és olyan élmények érték egész gyerekkorában, amelyek ahelyett, hogy felemelték volna, inkább lenyomták, az még akkor is nehéz helyzetben lesz felnõttként, ha a külseje egyébként vonzó. Nem vonzó külsõvel és megnyomorított belsõvel pedig éppenséggel rohadtul nem úgy mûködnek a dolgok, hogy simán odamész egy csajhoz, és ledumálod a lábáról.
14 -es vagyok. még valami 13-as: értékeld azt hogy van két kezed lábad hogy van szemed, füled. kicsi banális dolognak tûnnek ezek de a legértékesebbek. belegondoltál már abba hogy mi lenne ha nem látthatnád az eget, a virágokat, a márkás autókat, vagy egy foci meccset, de bármit, vagy nem hallanál meg egy jó zenét? Vagy veleszületett beteg lennél? Jobb lenne ha síránkozás helyet értékelnéd az életed!
Mondani bárki tud bármit, de ha esetlegesen leszólítana egy olyan srác, akinek olyan feje van, mint egy rojtosra rugdosott focilabda, elállnak a fülei, mint valami cickánynak, a fogai kuszák, és szõrös, mint az állat (ezek közül leginkább az undorító arc lényeges), te is elküldenéd az anyjába, még részegen is. az internet pedig egy más világ, volt rá példa, hogy nekem interneten szerelmet vallottak, de persze, ez internet.
Nem lehet semmihez hasonlitani azt az érzést amikor a szerelmed mellett alszol el és ébredsz fel... Soha nem értettem hogy lehet prostikhoz menni nem is szeretném megérteni. Szerintem akármilyen fiú eltud csábitani szép lányt csak odafigyeléssel. Minden lany egy olyan fiúra vagyik aki oda figyel rá, meghallgatja, vigyáz rá, megnevetteti...meglepi valami aprosággal eleg egy kicsi csoki, egy szél virag... Fontos, hogy saját magad megbecsüld különben mások se tudnak megbecsülni. Tartsd magad annyira hogy nem prostikkal foglalkozol hanem egy olyan lánnyal aki azt megérdemli.... Az öngyilkosságrol pedig csak annyit, hogy az is gyilkosság.
Mármint 13-as és 17-es ugyanaz, na meg ez is, bár ez gondolom lejött.
Ha hiszed ha nem 17-es akkor is a belsõ számít. Ott van a tv sportriportere nem írok nevet ( szétálló fül ) de olyan édes a személyisége. Mosolyog és értelmes. Nekem van olyan ismerõsöm akinek az arca rücskös. De amikor megismertem és beszéltem vele hát az egy más világ volt, nagyon kedves, figyelmes, csupa szív ember. És nemcsak én hanem nagyon sok nõ kolleganõm mondta hogy egyszerûen lehengerlõ egy egyéniség. Csak a kedvesség és figyelmesség számít, pláne ebben a hülye világban ahol a modell alkat a menõ, meg a pornó, prosti stb... Ha nekem választani kell hogy egy modell, mindenki által áhítatott fiú vagy egy átlagos vagy átlag alatti de csupa szív akkor én az utóbbit választanám. A fejedbe rakj rendet mert nagy káosz uralkodik.
Érthetõ figyelembe véve a mai pics*kat. A neten egész jó szexpartnereket lehet találni amúgy meg.

Mostanában elég sokszor vagyok étvágytalan, ha csak bárminemű ételre rágondolok, már hányingerem van. Csak azért eszek, hogy ne legyek rosszul. Nincs esetleg olyan étel vagy bármi, amitől megönne az étvágyam és nem kerül egy vagyonba?

Legjobb válasz: 17 éves vagyok, természetesen nem várok babát!:) Velem is sok rossz dolog történt, a sok idegeskedés miatt 10 kilót fogytam. Ha azt nézzük, hogy mindezt majdnem egy év alatt, akkor nem számít nagy dolognak, csakhogy 48 kilóból lettem 40, jelenleg 39. Kivannak a bordáim elöl-hátul, sokan megkérdezték a suliban, hogy anorexiás vagyok-e, de nem, pszichikailag semmi bajom, viszonylag jó a közérzetem, csak aggaszt, hogy hónapok óta nem bírok hízni egy dekát sem...:// már a barátom és anyum is szóvá tette, és engem is zavar... Sosem akartam ilyen deszka lenni mint amilyen most vagyok. Szinte már csak izom van rajtam (hisz kb.mindent lefogytam a bõrömön kívül), és a karom-combom fele olyan vastag, mint volt.. Nem akarok megint 48 kg lenni, csak nor

A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, természetesen nem várok babát!:) Velem is sok rossz dolog történt, a sok idegeskedés miatt 10 kilót fogytam. Ha azt nézzük, hogy mindezt majdnem egy év alatt, akkor nem számít nagy dolognak, csakhogy 48 kilóból lettem 40, jelenleg 39. Kivannak a bordáim elöl-hátul, sokan megkérdezték a suliban, hogy anorexiás vagyok-e, de nem, pszichikailag semmi bajom, viszonylag jó a közérzetem, csak aggaszt, hogy hónapok óta nem bírok hízni egy dekát sem...:// már a barátom és anyum is szóvá tette, és engem is zavar... Sosem akartam ilyen deszka lenni mint amilyen most vagyok. Szinte már csak izom van rajtam (hisz kb.mindent lefogytam a bõrömön kívül), és a karom-combom fele olyan vastag, mint volt.. Nem akarok megint 48 kg lenni, csak nor
én is hasonló cipõben járok, csak ez nálam pszichés eredetû. nem a kajával van a bajom mint a bulimiásoknak és az anorexiásoknak, hanem sok rossz dolog történt velem, ami miatt beszûkült a gyomrom nem kívánom az ételt. szerintem ne erõltesd a kaja dolgot, mert attól csak rosszabb lesz. esetleg B vitaminokat kipróbálhatod.
Én megmondom Neked õszintén, hogy én amikor terhes voltam, akkor voltam így, hogy még a kaja gondolatától is hányingerem volt. Ez az eshetõség teljesen kizárható?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, természetesen nem várok babát!:) Velem is sok rossz dolog történt, a sok idegeskedés miatt 10 kilót fogytam. Ha azt nézzük, hogy mindezt majdnem egy év alatt, akkor nem számít nagy dolognak, csakhogy 48 kilóból lettem 40, jelenleg 39. Kivannak a bordáim elöl-hátul, sokan megkérdezték a suliban, hogy anorexiás vagyok-e, de nem, pszichikailag semmi bajom, viszonylag jó a közérzetem, csak aggaszt, hogy hónapok óta nem bírok hízni egy dekát sem...:// már a barátom és anyum is szóvá tette, és engem is zavar... Sosem akartam ilyen deszka lenni mint amilyen most vagyok. Szinte már csak izom van rajtam (hisz kb.mindent lefogytam a bõrömön kívül), és a karom-combom fele olyan vastag, mint volt.. Nem akarok megint 48 kg lenni, csak normális életet szeretnék végre élni...!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!