Találatok a következő kifejezésre: Ha csődbe a (106 db)

Mi lesz ha csődbe megy Görögország akkor a Magyarország is csődbe megy?

Legjobb válasz: Miért lenne összefüggés? Egymástól függetlenül is csõdbe mehet 2 ország.

Miért lenne összefüggés? Egymástól függetlenül is csõdbe mehet 2 ország.
A kérdező hozzászólása: Azért lenne az összefüggés mert ha egy ország csõdbe megy akkor több ország bajba kerülhet.
Mitõl menne?
tegnap 23:04 erre már valami oknál fogva nem jött válasz
Nincs sok köze a kettõnek egymáshoz, mi nem vagyunk benne az euró zónában sem, és nincs olyan nagy érdekeltségünk a Görögöknél, mint a szomszédos országokban. Olaszország, Spanyolország, Törökország megérezné, mi nem.
Ha a banki szféra úgy akarja akkor tönkre fogja tenni Magyarországot, mint ahogy tönkre tette a görögöket is.De ennek a sok eladósodás az oka!
Szerintem sincs osszefugges, de ha csõdbe megyunk, nem görögország lesz az oka.

Te mit tennél, ha csődbe menne a Microsoft?

Én sztem kiugranék az ablakon (földszinten lakom), nem bírnám tovább. :( Ha meg belegondolunk abba, hogy mi lenne ha leállna a Facebook... jajj ne, elképzelni is rossz :(

Legjobb válasz: Soha nem menne csõdbe. De ha mégis, akkor tutira biztos, hogy Linuxot akkor se használnék.

Soha nem menne csõdbe. De ha mégis, akkor tutira biztos, hogy Linuxot akkor se használnék.
Mi köze a facebooknak a microsofthoz?
Semmi köze a microsoftnak a fészbúkhoz. Egyik egy szoftver szolgáltató a másik meg egy weboldal.
A kérdező hozzászólása: Nincsen, csak hangosan levázoltam a rémálmomat... Am. ez a humor kategória ha nem tûnt vna fel...
Örülnék hogy nincs internet explorer.
Dobnák utánunk a windows-t. Nahát...
Akkor se vagy az.
Ezt én is meg tudom csinálni. Illetve sokan hiszik még, hogy meg tudják.
A Biblia azt mondja prófétának, akinek az Isten nevében tett jövendölése beteljesedik. Így bibliai értelemben nem vagy próféta. Egyébként egy zenésszel idén sokat vitatkoztam, aki magát szintén az utolsó prófétának mondta. Õ is gyakran ellene szólt a Bibliának, miközben épp arra hivatkozott. Hónapokkal ezelõtt felszívódott, az új albumának a sokat csúszott megjelenése elmaradt, semmi infó róla azóta. Veled is így lesz, ha meg nem térsz, ezalatt azt értem, hogy ha nem a teljes Bibliát kezeled isteni kinyilatkoztatásként. Emlékezz erre, ha eltûntél, és már nem érdekel ez a prófétikus hisztéria.
Egész más a prófétai szolgálat az ószövetségben és az újszövetségben. Az ószövetségben az emberek vezetésért, Isten kinyilatkoztatásért látogatta meg a prófétákat, az újszövetségben a Szent Szellem kitöltetése óta Õ(!) vezeti az embereket (legalábbis Isten gyermekeit) az újszövetségi próféták pedig megerõsítést adnak. Amirõl te beszélsz, bibliai értelemben tudtommal már nem létezik.
Kedves "utolsó próféta"! Küldenék neked egy Igét Istentõl: "ha valaki azt véli, hogy õ valami, holott semmi, önmagát csalja meg." (Gal 6:3) Üdv.


Mit ittál?
A kérdező hozzászólása: Sorban reflektálnék az általatok felvetettekre. Elõször is Jim Morrison nem volt egy drogos senki, ahogy egyik válaszoló írta. Nagyon sok a tisztelõje még ma is. Emberek, rajongók zarándokolnak el a sírjához a Pére Lachaise temetõbe. Nem csupán rockzenész volt. Õ valaminek az elindítója volt, amit soha senki nem tudott folytatni, mégpedig összekapcsolta a zenét a költészettel. A tõle idézett sor sem egyértelmûen utal apagyilkosságra. Bár lehet egy olyan értelmezési kerete is a szövegnek, miszerint a gyûlölet késztette eme sorok leírására. Azaz soha nem tudott igazán beilleszkedni a családjába és a családja sem értette az õ gondolkodásmódját. Ez keltette egyfajta frusztrációt, ami késõbb agresszióvá változott át. Ez is egyike a lehetséges megközelítéseknek. De egy másik ahogy a Vég nem idézett soraiban különbözõ szobákba benyit benne újabb és újabb kamrák nyílnak meg, azaz felszínre jön az ismert és a nem ismert. Megnyitjuk önmagunkban az ajtókat és ekkor elõjöhet az oly mélyen rejlõ tudatalatti. Azért azt is figyeljük meg, hogy amikor Jim énekli ezeket a sorokat mindig odateszi a szeme elé a kezét, tehát borzad saját magától, hatalmas bûntudata van olyan dolgok miatt, amelyeket el sem követett. Interpretációk sorát lehetne még kötni csak ehhez a kis szövegrészhez, de itt most megállnék egy pillanatra és fókuszálnék József Attila két sorára. Amikor a Bûn címû vers megíródott már nagyon felerõsödött a borderline személyiségzavar nála, tehát néha képtelen asszocióhalmazból álltak a versei. Bár itt egy tudatosan megkomponált verssel állunk szemben, mégis néha mintha a megõrülés belsõ jeleit tükröznék a sorok. "Elmondom, öltem, nem tudom kit, talán az apám." Apával kapcsolatos verseiben sokszor jelenik meg szintén az elfojtott düh és harag, mivel nem ismerhette õt, elhagyta a családot. A meg nem kapott szeretet, elfojtott szeretetmegnyilvánulások könnyen haraggá változhatnak, ha jobban belegondolunk. Egy ember sír, üvölt, kiállt a szeretetért, amit soha nem kapott meg. Ez beindíthatja a frusztrációt, ami megint hová vezet? Az agresszióhoz. Mindkét verssel vagy idézettel kapcsolatban érdemes lenne felállítani az agresszió-frusztáció hipotézis elméletét.
Attól, hogy nem értesz az irodalomhoz(filozófiához, pszichológiához) még nem kéne hülyeségeket irkálnod.
Nyilván ezért van bûnözés. Már látom is magam elõtt, ahogy az irodalom-huligán fiatalok József Attila kötetekkel üzletelnek az utcán, utána meg elmennek bûnözni, jelentsen ez a szó bármit is. :) Nem tudsz átverni, ilyen buta ember nincs, kamu a kérdés.
József Attila költészetéhez még túl fiatal vagy. Jim Morrison meg egy drogos senki volt, nem mérvadó.
A kérdező hozzászólása: József Attila A bûn idézet: "Elmondom öltem, nem tudom kit talán az apám. Elnéztem amint vére folyt egy alvadt éjszakán" Jim Morrison The End (A vég) utolsó két sora: "Apám tessék fiam. Meg akarlak ölni. Anyám. Meg akarlak d...i." Akkor mirõl is beszélgetünk?
Nagyon durva, hogy az emberek egy része még mindig képtelen felfogni, hogy ha valaki valamirõl ír vagy olvas, az még nem azt jelenti hogy egyetért vele és úgy éli az életét. Szerinted hány gyerek lett tényleg varázsló a Harry Potter elolvasása után? :)
Én azzal értek egyet, hogy egy iq nuku majom vagy, aki képtelen a sorok mögé látni, és mindent szó szerint értelmez. Nem gond, 10 évesen én is azt hittem az Ady versre, hogy kioperálta a kedvese szemét, és õrzi az éjjelifiókjában, csak pár évre rá rájöttem, hogy nem egészen úgy van. Azért remélem, Szophoklészt is elítéled, aki olyan 'mocsokságot' írt, mint az Oidipusz király, aki megölte az apját és saját anyjával hált. Ja, hogy mindez 2500 éve volt. Biztos emiatt omlott össze a Görög Birodalom...
Idéznéd JA-tol a kifogásolt részt?
Ismered egyáltalán József Attila verseit, hogy ilyen ostobaságot írsz?
Nos. Marhára nem értek egyet. Vegyük alapul, hogy Stephen Kinget többen olvasnak, mint JA-t vagy Jim Morrissont. Szóval a logika mentén az emberiség cirka 75%-ának pszihopata sorozatgyilkosnak kéne lennie. Amúgy meg nem az tesz gyilkossá ha erõszakosat olvasol hanem hogy elmepata vagy és gyilkolni akarsz. De ez csak az én véleményem...

Ha csődbe megy egy egyetem, mi lesz a hallgatókkal?

Legjobb válasz: nyilván haza mennek de ez így kampányidõszakban nem fog bekövetkezni...

nyilván haza mennek de ez így kampányidõszakban nem fog bekövetkezni...
Tegyél különbséget hogy állami egyetemre jársz vagy magán intézménybe. Állami nem megy csõdbe, ha rosszul gazdálkodik akkor kineveznek új vezetõket és biztost a gazdálkodás irányításához, meg sem érzed mint hallgató. Magán intézmény csõdbe megy akkor átvesznek másik intézménybe amennyiben akarod/kéred, és megszûnik a suli.
Károli?
magánszféra, hisz egyházi fenntartású egyetem
A kérdező hozzászólása: nyme csak pletyka, mindössze érdeklõdés miatt írtam ki a kérdést :)

Ha ráírok a barátomra facen, mindig visszaír hogy most lolozik és mindj ír, de ilyenkor néha 40 percig nem ír vissza! Megkérdeztem tőle mi csoda az és azt mondta hogy valami játék és másik 4 barátjával játszik. Mégis ezzel mit kezdjek?

Amikor eltelik az az idő visszaír és beszélgetünk ameddig el nem köszönünk és tényleg nem megy addig mást csinálni de akkor is nem értem miért kell ilyennel játszania kitűnő tanuló, kisportolt 10 éve karatézik és nagyon jóképű meg az apja pénzes is, vannak rendes barátai is de az interneten is van neki sok és mindig azokkal játszik de miért kell ezt csinálni és miért kell ennyit várnom arra hogy abbahagyja azt a xart??? 16/l-16/f

Legjobb válasz: Amikor egy Férfi LoL-ozik olyan soha ne zavard és soha ne idegeld ki. Üdvözlettel, egy LoL játékos.

De miért jársz el vásárolni vagy tudja a tököm? Miért maszturbálsz ha nem vagy egyátalán prüd p*csa? HOGY MERSZ SZÓRAKOZNI? Ennyire idióta önzõ ember nincs!
Amikor egy Férfi LoL-ozik olyan soha ne zavard és soha ne idegeld ki. Üdvözlettel, egy LoL játékos.
LoL...League of Legends....sajnos tudom mi az...tipikus kockák játéka.
Mert 1 lol party 1 óráig is tarthat.És ha kilép bannolják. Ezt csak egy haveromtól tudom.Szerintem szar jàték.
A kérdező hozzászólása: De néha behív skypeba akkor ott meg csak félig beszélnek magyarul mint pl gank top vagy bot meg egyszer lekezdtek kiabálni a barátomnak hogy valami tvics pentakilt csinált, ez nem normális és féltem. Igaz hogy még mindig sportol de miért kell neki esténként ilyen hülyeséggel játszani???
Mert te ki a f**zom vagy hogy meg mond mivel töltse az idejét? Mert jól szórakozik a barátaival. Azért tart 40 percig néha mert ha ez sajna úgy van megcsinálva hogy nem nagyon "tudsz" kilépni tõle. Nem bírsz ki fél órát hogy utána elpazarold az életét vagy mi?
Azért kiabálnak az emberek a LoL-ban mert idegesek és ilyenkor nem tesz jót ha még jobban felidegesítik. Fölösleges félteni mert nem lesz semmi baja. Üdvözlettel, egy LoL játékos. Az elsõ válaszolónak meg annyit mondanék, hogy nem tudja mit jelent a kocka fogalom és ne ítélj meg valakit egy játék alapján addig ameddig nem tudod, hogy az illetõ mivel foglakozik vagy miegymás egyebek.
hagyd békén, hadd játsszon szerencsétlen.
én valamiért nem bírom ezeket a dota2 szerû játékokat, de 40 percet tényleg kibírsz nélküle
Az en baratom nem lolozik, msssal jatszik es van h nekem is mondja azt h meg befejezi ezt a kuldit es jon. Az is van h eltart 40 percig. De nekem semmi bajom ezzel. O szeret jatszani, igy kapcsolodik ki. Sot, mutatott is jatekokat es egypar nekem is tetszik (dead island, mortal kombat, diablo, final fantasy) azokkal szoktunk egyutt is jatszani. Szerintem nem kene h idegesitsen h o a haverjaival szorakozik. Te is szorakozol a baratnoiddel. Ez hozza tartozik a srac szemelyisegehez, vagy elfogafod vagy nem, de az mar a te bajod lesz 16/L, 19/F
Egy bizonyos összeg felett kérnek, hogy az APEH rád lásson... Már egy ideje így van.
A kérdező hozzászólása: 100euronal?ez fura
Ez komoly?
Az elõbb rákérdeztem. Tõlünk nem kértek. o_O
A kérdező hozzászólása: De miert kernek személyit mire hasznaljak az adatokat?

Mi lesz ha csődbe megy a Magyarország?

Legjobb válasz: Nyár végén kiderül.

Nyár végén kiderül.
Fogyasztási cikkek árának 500%-1000%os növekedése. Azaz amit behozunk az országba, például ementáli sajt ami most 500 forint, az lesz 2500-5000 forint. Benzin, gáz árak legalább duplájára nõnek, de azok is hasonló szinten elszállhatnak a forint gyengülés következtében. Az állami, közalkalmazottakból jelentõsen sok embert elbocsájtanak, de összeomolhat a közegészségügy is, mivel így is nagyon kevés orvos marad itthon, és nem vállalják az alacsony fizetés miatt, egy államcsõd esetén a felére esnének az állami fizetések. Kivéve persze a politikusokét. :) :) Még sorolhatnám, de fölösleges. Gyakorlatilag vagy éhen halunk, vagy megfagyunk, vagy a cigányok vágják el torkunk mert nem lesznek rendõrök sem, még most sincsenek elegen.
Mi lesz ha csõdbe megy Magyarország? Nem kapják meg a segélyt az emberek ezért fosztogatni fognak és rabolni. Nem kapják meg a fizetésüket a rendõrök ezért nem fogják megakadályozni a fosztogatásokat. Nem kapják meg a fizetésüket az orvosok a tanárok az önkormányzati dolgozók, hogy ez mit eredményez kilehet találni. Nem lesz pénz az alapvetõ orvosi ellátásra a mentõk leállnak a tûzoltók nem vonulnak ki a tûzhöz. Leáll a tömegközlekedés nem lehet majd eljutni a munkahelyre, a teljes gazdaság leáll!!!!!! Úgyhogy akik eddig örültek annak, hogy Orbánék milyen jól csinálják azok akár mindenüket, még az életüket is elveszíthetik.A feldühödött nép fog velük végezni. Én kezdenék a helyükben aggódni! Vállalkozók, jobboldali politikusok esetleg fideszes képviselõk. Nem túl egészséges dolog egy szál kötélen a nyakadnál fogva lógni egy lámpaoszlopon. 56-ban volt ilyen.
Majd Orbán megoldja a problémákat, és nem lesz semmiféle csõd, hanem hamarosan olyan gazdasági fellendülés lesz tapasztalható, mint még eddig soha!
Civil, szakértõi kormányra van szükség, ez tény. Kár, hogy a magyarok imádnak rajongani valakiért, fõleg a nyugdíjasok. Egyszer a Viktor, egyszer Feri. Aki eddig jót tett Magyarországnak, az sosem a nép által lett megszavazva, természetesen kivéve a szovjet idõket.
A gond ott van a nyugdíjasokkal, hogy sokuknak alacsony az iskolai végzettsége, és mindent elhiszek ami a tévében van, tájékozatlanok. Nem veszik észre, hogy nekik ha még emelik is a nyugdíjukat, az unokáiknak pl meg szolgasorba kellélnüik...vagy kimenni külföldre, mert itt nem a fiataloknak kedveznek hanem az idõseknek...inkább igazságosabb rendszer kéne!
A kérdező hozzászólása: Magyarország teljesen képtelenné válik ha nem állapodik meg az IMF-fel nemzetközi valutaalappal. Ahhoz hogy legversenyképesebb legyen kell hozzá csökkenteni a munkanélküliséget mert nincsen embereknek hogy dolgozzanak, csökkenteni kell az államadósságot továbbra is hiszen a devizában van. MNB sem lesz jó mivel csak nõnek a forinthitelek kamatai a referencia bevezetése miatt. :((((((
Azért húzta a zsidesz eddig a megállapodást mert érdekében állt. ugyanis addig spekuláltak a ft és az euró és a svájci frank különbletébõl, ennyire egyszerû!
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs sok ezer Audi dolgozó Gyõrben, nincs sok ezer Mercédesz dolgozó Kecskeméten és akkor miért nincsen mert jelentõsen nõ a munkanélküli ezt akarják a FIDESZ és MSZP?
Ezt sem a FIDESZ sem az MSZP nem akarja. A FIDESZ-szel az a baj, hogy elszakadt a valóságtól 8 évig szajkózta a hülyeségeit csak azért hogy kiüsse a hatalomból az MSZP-t és a végére el is hitte, hogy azok úgy is vannak. Nem merték bevallani az embereknek azt, hogy amit az MSZP csinál csak azt lehet abban a helyzetben csinálni. A KDNP pedig a Horthy korszakba van bele bolondulva és nem veszi észre, hogy eltelt több mint 60 év és nincs a hátuk mögött Hitler és Mussolini meg nincs egy háborús helyzet a világban.
A kérdező hozzászólása: 2014 nem a FIDESZ és nem MSZP-re kell szavazni hanem az LMP-re.
Arra hát k*rvára....akinek kell a liberális lóf*sz az szavazzon rá! Én tuti nem!
Miért ezek jobbak akik minden percedet ellenõrizni és irányítani akarják. Megszabni mirõl mit gondolhatsz! Mintha 89-ben annak ürültünk volna hogy ez megszûnt, most meg tapsoljunk nekik felállva ütemesen? Hát kösz nem!! Tûnjenek el a politikából. Sajnos ki kell mondanom az MSZP-sek ennél jobbak voltak. Õk csak loptak és hagytak minket is élni. Ezek diktatúrát akarnak és csinálnak!!
Bocs örültünk nem ürültünk!
Igen.....de lehetõleg ne újból mszp-et.....!!!!
A kérdező hozzászólása: Új Miniszterelnök Urat kell Orbán Viktor helyett mivel hogy megbukott a gazdaságpolitikája. Amit azt jelenti hogy Orbán Viktor óráról órára viszi az államcsõdöt.
Ha bekövetkezne az államcsõd, remélem arra pozitívumként hatna, hogy a civil lakosság végre elkergetné ezt a 386 ingyenélõsködõ, korrupt, dilettáns tehetségtelen antimagyar politikusokat! Ez talán végre elegendõ ok lenne arra, hogy megmutassák az emberek, hogy , , még mindig a víz az Úr!" Kisöpörni õket, menjenek Izraelbe! Majd az befogadja a seggüket! Innen pedig ehet nagyon gyorsan takarodni! Görögök csinálták ezt annak idején jól, vkibõl végleg elegük lett és megbukott mint politikus, egyszerûen elkergették a városállamból, és oda még a lábát se tehette be évekig! Nemhiába, tudtak vmit az ókori görökök!
engem is érdekelne konkrétan mi lesz? elképzelni sem tudom.. talán minden tévéadón a szerencsekerékbõl ismert szignált játszák amikor csõdöt pörget a játékos :D
"Nem túl egészséges dolog egy szál kötélen a nyakadnál fogva lógni egy lámpaoszlopon. 56-ban volt ilyen." Azért ma már nem '56ban vagyunk. Még mielõtt ez megtörténhetne, bejönnének a békefenntartók, az SFOR, és rendet raknának. Meg kineveznének egy EU-s biztost az ország élére, ahogy azt Boszniában tették.
"talán minden tévéadón a szerencsekerékbõl ismert szignált játszák amikor csõdöt pörget a játékos :D" Humoros de nem. Hanem a tévé adások megszûnnek vagy klasszikus zenét vagy katonai indulókat fognak játszani mint a román tévé 89-ben
Igen egy hónap múlva addigra már mindennek vége. Mint a szerbeknél 91-92-ben meg utána.
Szerinted mennyi idõbe telik mozgósítani egy katonai alakulatot? Én ott voltam 91 telén mikor a szerbek átlövöldöztek! Két hétbe telt mire egy elsõ lépcsõs laktanyának sikerült harckészültségbe álnia!
A jugoszláv háború azért egy teljesen más helyzet volt, az az igazság, hogy ott nem is nagyon akartak megmozdulni! Amikor meg megmozdultak, akkor se csináltak sok mindent jó pár hónapig. Féltek beleavatkozni. Itt viszont nem félnének, mivel mögöttünk nem állna semmiféle nagyhatalom.
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam volna hogy a Magyarország ilyen szar helyzetben van. Az árfolyam folyamatosan nõtt az Euróhoz képes 320Ft a Svájci frank árfolyama 262Ft. De régebben jó volt akkor az államadóssága 52% GDP-je volt 2002-ben tavaly elérte 85% GDP-t a másik az hogy folyamatosan és jelentõsen nõnek a munkanélküliség. Akkor hogyan tudják majd az emberek dolgozni. Ha nincs munka nincs élet se. Másrészt pedig nem tudják kifizetni a Rezsit és törlesztõrészletet. Sajnos erre azt kell mondanom csõdbe fogjuk vinni a magyarokat.
nekem vannekem egy tankom nyuszika hozta jöhhet a csicska SFORmeg nemtom szétlöjjük õkt :D:D géppuska is van rajt
Mindenesetre az tény, hogy az EUnak nagyon jók vagyunk arra, hogy példát statuáljanak rajtunk keresztül, ha becsõdölünk. Nem vagyunk az eurózóna részei, szóval azt nem fenyegetjük, de rajtunk példát lehet mutatni... Ez pedig nagyon nem jó...
A kérdező hozzászólása: Más erre nem tudok mondani de szerintem azt kell csinálni hogy meg kell védeni a Magyarországot ha nem akkor valószínûleg semmi esélyünk nincs hogy talpra állítsuk õket.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudják rendbe tenni Magyarországot akkor valószínûleg végünk van. Azért mert az árfolyamok folyamatosan nõnek a forinthitelek folyamatosan kamatokat emelnek a másik rész pedig azt jelenti hogy a Magyarország többé nem fog stabilizálni MNB-vel és IMF-el. Már csõd felé haladunk Görögországgal szemben.

Ha csődbe menne az ország, akkor mi lenne? A köznapi életben milyen változásokat érzékelnénk? Ezenkívül az emberek hiteleivel mi lenne?

Legjobb válasz: remélem az mindenképpen, hogy nem tennének fel naponta tíz ilyen kérdést...

remélem az mindenképpen, hogy nem tennének fel naponta tíz ilyen kérdést...
A hiteleket akkor is behajtanák, viszont a nyugdíjasok nem kapnának nyugdíjat, az állami alkalmazottak meg fizetést. Ezenkívül megszünne az egészségügyi ellátás, a mentõszolgálat, az állami tv/rádiómûsor, tûzoltóság, ha pedig az állam a rendõröket sem tudná fizetni, akkor anarchia és szabad rablás. Aki nem tud fizetni a védelemért, az áldozatul esne. Ennyi.
""A hiteleket akkor is behajtanák És hogy? Fegyverrel? Senki nem kényszerítette a befektetõket hogy adják ide a pénzüket. Ha te nem jóhelyre teszed a pénzed, és becsõdöl ahová raktad, te is csak törhetsz a buktából, és semmi másra nincs lehetõséged. Viheted az ügyet a bíróságelé, ki is mondhatják hogy igazad van, de kb ennyi.
Izland tavaly csõdbe ment. Ott élõ ismerõseim szerint ebbõl az emberek nem éreztek semmit, õk is csak a tévébõl tudták meg, hogy gáz van. Persze ez nyilván azon is múlik, mennyi ideig van csõdben az ország, milyen hamar segíti ki az EU kölcsönnel/támogatással.
A jómunkásemberek tapsikolnának az államcsõd bekövetkezésekor, azt hiszik, majd a gazdagok elbukják a vagyonukat, és akkor majd a képükbe röhöghetnek. A gond, hogy annyira ostobák, hogy nem fogják fel, hogy õk szopnák a legnagyobbat. Mikor majd a fizetésük másfél hétnyi élelemre lesz elegendõ, na majd akkor tapsikolhatnak.
és amikor a fizetés 1 hétre elég csak, akkor jön az erõszakhullám. ezt nem részletezném, mert eddig sem vitte senki ebbe az irányba a témát. pedig ez mennyire egyértelmû.

Mi van ha csődbe megy a légitársaság?

vissza kapom a repjegyem árát? mit kell hozzá intézni?

Legjobb válasz: Nem biztos.... Malév esetében sem midenki kapta vissza a jegy árát!!

Nem biztos.... Malév esetében sem midenki kapta vissza a jegy árát!!
A kérdező hozzászólása: köszi :) :(
Adott jegyeknek kell lenni biztositasa, hogy ilyen esetekben teritsenek... Pl.: fapados jaratoknal ilyen nincs meg olyan sincs ha az o hibajukbol lekesed az ataszallast. Akkor megszivtad! En ezert sem hasznalok hosszu utakon fapados csak akkor ha europan belul csak ingazok...
A kérdező hozzászólása: értem köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!