Találatok a következő kifejezésre: Ha closti a (71 db)

Ha nincs peteérésem closti nélkül, de ha clostit szedek megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor mivan?

Mostmár kezdek kétségbe esni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!

Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!
az is lehet hogy a bromotól rendbe jöttél, akkor már a closti sem fogja elvékonyítani a nyálkahártyád.mert a prolaktinoddal lehetett baj, gondolom, és mostmár az rendben van.
nos nekem már sikerült. 28 . hétben vagyunk. Ezért írom, a tapasztalatom. Valóban ha a bromo rendbetette a prolaktinszinted, akkor a closty csak legfeljebb rásegít..nem hinném, hogy elvékonyítja a nyálkahártyádat. Amúgy én a sejtújjáépítés miatt napi egy e -vitamint szedtem, ami a nyálkahártyát is regenerálja-antioxid hatású..nem kellet hülye ízû teákkal tömni a fejem..Két évig 38-92 napos közti ciklusokkal kínlódtam. A closty tényleg megoldhatja a pé problémádat, és könnyebb is pé-t számolni, nekem a 2. adagnál(hónapban) már tudtam, hogy 29 napos ciklusok vannak és kb a 12-16 nap közt van pé. Így is volt. Viszont mivel a clostyt csak ideig lehet szedni, javaslom vegyél vizeletes ovutesztet úgy sokkal könnyebb dolgod van. Üdv: Móni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek. sokat segitettetek. a kérdésekre válaszolva. én napi 2 szemet szedke. 1 et reggel és 1 et este. nekem a doki aztmondta hogy van tüszöm elég sok csak nemérik be:( és most hogy rendbejött a prolaktin szintem 32 napra jött meg a menzim, csak éppen peteérés nemvolt. elõtte mikor magas volt a prolaktinom akkor 40 naposak voltak a ciklusaim.ti mennyi clostit szedtetek?

A barátcserje kapszulát hogy kezdjem el szedni ha nincs magától peteérésem csak ha clostit szedem /ovos írta fel/?

Legjobb válasz: a mensi elsõ napjától, én napi2*1-et szedek. De mintha valahol azt olvastam volna, hogy clostival nem lehet együtt szedni! A closti is peteérés serkentõ! Szerintem ne szedd egyszerre a kettõt

a mensi elsõ napjától, én napi2*1-et szedek. De mintha valahol azt olvastam volna, hogy clostival nem lehet együtt szedni! A closti is peteérés serkentõ! Szerintem ne szedd egyszerre a kettõt
Én azt olvastam hogy a closti valoban peteérésre van de vékonyitja a méhnyálkahártyát.Ha nem megfelelö a nyálkahártya vastagsága nem tud megtapadni a megtermékenyitett petesejt.Ennek ellensulyozására adják a barátcserjét, mert ennek van olyan hatása hogy segiti a méhnyálkahártya megfelelö fejlödését.A cserjét a ciklus bármelyik napján el lehet kezdeni.Mielöbbi babásodást kivánok
Második vagyok ujra.Ird be a keresöbe hogy berátcserje rengeteg infot találsz.
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnék.

Ha jok a hormonjaim akkor segiteni fog a Closti?

Máfél éve nem esem teherbe:(A dokim ezt irta föl,mátol a mensesem 5ödik napjátol szedem 5napon át.Használni fog ha jok a hormoneredményeim??Köszi

Legjobb válasz: Ja és az nem baj ha holnap a Closti mellett még egy gyogyszert beszedek??Fluconer a neve,voltak baktériumok meg gombák a hüvelyembe és heti 1szemet kell szednem és holnap kell bevennem az utolsot.Nem baj ha a closti melett beveszem??Létszi segitsetek!Köszi

A kérdező hozzászólása: Ja és az nem baj ha holnap a Closti mellett még egy gyogyszert beszedek??Fluconer a neve, voltak baktériumok meg gombák a hüvelyembe és heti 1szemet kell szednem és holnap kell bevennem az utolsot.Nem baj ha a closti melett beveszem??Létszi segitsetek!Köszi
Gondolom, mind a kettõt orvos írta fel, így biztos nem árt. Hogy használ-e a Closti? Remélem. Van, akinek használ, van akinek nem.
Reménykedj, hogy használni fog. Nekünk az elsõ gyerek 1, 5 év sikertelen próbálkozás után az elsõ Clostis hónapban megfogant. Jók voltak a hormoneredményeim. Most a kistesóval próbálkozunk, ez az 5. hónapunk és a 2. Clostis hónapom. Pedig most is tökéletesek a hormoneredményeim, de most valami miatt az elsõ gyógyszeres hónapunk sikertelen volt. Talán a túlzott, görcsös akarás.
Utolsó vagyok megint. Az pedig szerintem nem baj, hogy a másik gyógyszert is szeded. Én Micosyst Gyno kapszulát szedtem a Clostival egy idõben, mert nálam is volt gomba. Az én dokim azt mondta, hogy szedhetem együtt nincsenek egymásra hatással.
Második válaszoló! Mire kaptad a gyógyszert, ha minden rendben volt? Vagy kísérletképpen írták fel, mert másfél évig próbálkoztatok? Nem tudom, hogy mûködik a dolog. Elõre is köszi.
13:17-es vagyok. A gyógyszer nélkül nem volt 10mm-esnél nagyobb tüszõm és így nem repedt meg. De a Clostival volt egy 19, egy 21 és egy 23mm-es. Én emiatt kaptam. Azt mondta a doki, hogy egy kicsit stimulálni kell a peteérésemet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Egyszer hüvelyi ultrahangon azt mondta hogy egy kicsit rá kellene segiteni.Ha valakinek van még tapasztalata akkor irja meg!Köszi
A gomba elleni gyógyszer biztosan nincs összefüggésben a stimulálással, úgyhogy szedd csak mind a kettõt! Nekem sem volt peteérés Closti nélkül, csak hébe-hóba. Aztán a 3. clostis hónapban sikerült a baba, akkor használtunk elõször ovutesztet! Ajánlom neked is! 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és gratulálok!

Mi történik? Olyankor ha Clostit szedek és 1 napig voltam beteg . Tesztet nem csináltam de tüneteim nincsenek. És már a gyógyszert sem szedem.

Legjobb válasz: Attól még, hogy nincsenek tüneteid, simán lehet baba! Mindenképp tesztelj! Mert ha baba, akkor meg kell magadat mutatnod az orvosnak, mivel a vérzés nem normális!! Tesztelj, szerintem, 500 ft-ot megér...! Ha negatív, akkor valószínûleg a closti mellékhatása miatt elvékonyodott a méhnyálkahártya, ezért volt kevés a vér!

Attól még, hogy nincsenek tüneteid, simán lehet baba! Mindenképp tesztelj! Mert ha baba, akkor meg kell magadat mutatnod az orvosnak, mivel a vérzés nem normális!! Tesztelj, szerintem, 500 ft-ot megér...! Ha negatív, akkor valószínûleg a closti mellékhatása miatt elvékonyodott a méhnyálkahártya, ezért volt kevés a vér!

Ha closti előtt a menzim 40 -45 napra jött meg akkor most hogy clostit szedtem és volt pém. Ha nemjön ösze mennyire fog megjönni?

Legjobb válasz: hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.

hát elvileg 28-30 napra, nekem is ilyen a mensim, de nekem a clostyn kivül irt az orvos norcolutot, amit a mensi 16-ik napjátol kell szednem hogy rendesen megjöjjön ha esetleg nem sikerül a baba.
nekem is 40-50napos ciklusaim vannak!clostival mintha órához állították volna a 28.napon megjött!sosem volt ilyen pontos!

Ma voltam orvosnál, Norcolutot kaptam Clostival. Norcolutból 3x1 szemet kell szednem egy hétig, aztán ha megjött, a 2. naptól 1 Clostit 5 napon keresztül. Ez így normális? Nem sok a Norcolut?

Legjobb válasz: szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat

szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Bízom benne, igen, csak elolvastam a tájékoztatót, és ott nem ekkor amennyiség szerepel, na de hát õ biztos tudja. Nekem 3 hét múlva kell viszamennem a laborért, remélem addigra már esetleg egy beágyazódást fel is tudok mutatni. :-) Persze tudom, hogy elsõre nem túl sok az esélye, nem is élem bele magam, de azért ábrándozni jó! Sok sikert Neked is!

A cickafark-teát a ciklus első felében kell inni? Szabad-e akkor inni, ha clostit szedtem?

Legjobb válasz: Csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni: igen, a ciklus elsõ felében kell inni. Hogy Closti mellett lehet-e, azt a dokidtól kérdezd meg.

Csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni: igen, a ciklus elsõ felében kell inni. Hogy Closti mellett lehet-e, azt a dokidtól kérdezd meg.
Én PCO szindrómára szedtem a clostyt és a ciklus elsõ felében ittam a cickafarkteát, igaz nem minden nap (de csak azért mert lusta voltam mindig fõzni :) . Aztán peteérés körül semmit nem ittam, így volt 7-8 nap szünet, aztán palástfûteát (állítólag segít a beágyazódásban és a terhesség megtartásában) Ezt ittam, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok :) . Remélem nektek is összejön. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Most elõször én is így próbáltam, closti+ cickafark, mától palástfû, holnap kezdem a duphastont, ami a beágyazódást segíti. Én is remélem, hogy sikerül, köszönöm a válaszokat.

Ha ezt a closti-hoz hasonlo gyogyszert a ciklus 15-24 napja kozott kell szednem, es ra par napra meg kell jonnie, akkor ez mikorra fogja beallitani a peteeresemet?

Es az ovu tesztet nem kavarja meg ez a hormon? Hasznaltatok closti alatt ovu tesztet? (Kulfoldon elunk, ezert mar a gyogyszer neve.. de a lenyege ugyanaz!!) Koszi!!

Legjobb válasz: Én clostit szedtem, de azt nekem 3naptól kellettszednem.Jó nagy tüszõt csinált,és a menszim is rendszeres lett 2 adag után

Én clostit szedtem, de azt nekem 3naptól kellettszednem.Jó nagy tüszõt csinált, és a menszim is rendszeres lett 2 adag után

Ha normális a ciklusom (ált.28 napos) akkor is jó lesz a Closti? Nem tudom, hogy szokott-e lenni peteérésem, nem nézte a doki.

Babát szeretnénk. A ciklusaim eddig rendben voltak,azt leszámítva,hogy nagyon er?sen görcsöltem.Meg az utolsó két menses el?tt 1-2 napig barnáztam. De ennyi, amúgy rendben vagyok.

Legjobb válasz: Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban

Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban
A kérdező hozzászólása: A nõdokim írta fel.Most váltottam orvost, mert az elõzõnek hiába mondtam, hogy már 2 éve nem jön össze a baba, õ nem tett semmit. Ez az új doki, meg egy általános vérvételt csinált+megvizsgált és rögtön a Clostit írta. Nem mondta, hogy menjek vissza UH-ra megnézni a tüszõket.
Érdekes az új dokid is. Azért 2 év után alaposabban ki kéne vizsgálni, nem csak egy általános vérképet nézni, és nem egybõl clostival tömni az embert. Hormonokat nem ártana ellenõrizni, van-e peteérésed stb. Párod sem lett még kivizsgálva? Mert ha pl. az õ fickóival van gond, akkor te hiába szeded a clostit.
keress másik dokit. a clostinak így nincs értelme, lehet anélkülis van péd és más a gond, sõt a closti alatt is többször kéne uh-ra menni.
Én is szedtem, mert nem akart össze jönni a baba. A 2. kúrában nem jött meg, csak pecsételtem fél napig. Alig lehetett vissza állítani a hormonjaimat. Pedig a ciklusaimmal nem volt az elején gond. Lehet hogy be vállik, de lehet, hogy rosszabb lesz. De siker nincs tét nélkül.
Closti elõtt normális nõgyógyász csináltat teljes hormonképet, ettõl függetlenül simán lehet, hogy enélkül is jó lesz nálad. Csak így egy kicsit lutri, mert az is lehet, hogy nem lesz hatása. Ha nincs eredménye, menj másik orvoshoz, aki csináltat rendes meddõségi kivizsgálást.

Két vetélésem volt és az orvos most Clostit írt fel nekem. Ha normális a ciklusom akkor miért írja fel? Peteérés serkentésen kívül másra is jó?

Szerintetek nem fog bekavarni?El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Sziasztok,köszönöm szépen!Még nem váltottam ki, ezért voltam ilyen tájékozatlan.:)Nagyon megnyugtattatok,így most már értek mindent!:) Mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!

A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm szépen!Még nem váltottam ki, ezért voltam ilyen tájékozatlan.:) Nagyon megnyugtattatok, így most már értek mindent!:) Mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!
Szia! Szintén két vetélésem volt(missed ab). A ciklusom is teljesen normális, van pém is de clostyt írt fel nekem is a doki! Ez a 2. kúrám, idáig nem kavart be nálam a gyógyszer! Volt is pé, együtt is voltunk, de az elsõ hónap nem sikerült. Talán majd most....
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ.Kicsit megnyugodtam.Neked megindokolta hogy miért írta fel?
Csak rásegítésként írta fel nekem.
Szia!Mint olvashatod is a betegtájékoztatón, rajta van hogy meggátolja a vetélést.Szóval mivel neked 2 vetélésed volt azért írta fel mert valamilyen hormon probléma miatt lehetett a vetélésed és ezt azért írta fel hogy a hormonjaidat helyre hozza és próbálja a vetélést meggátolni.Szurkolok neked hogy mihamarabb sikerüljön, és ne érjen több ilyen csalódás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!