Találatok a következő kifejezésre: Ha ciklusom napos akkor 14-töl (2 db)

Ha ciklusom 27-28 napos akkor 14-töl van peteérésem? Ez meddig tart? És a beágyazodás ez után mettöl meddig tart?

A hasam szurkál, meg feszül és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni kb: a peteérésem óta és nem tudom mitöl?

Legjobb válasz: Nagyon köszi!Még nem késik,csak valahogy olyan furán érzem magam ma vagyok a 21.napon lehet azért van az,hogy a hasam is fel van puffadva köldök alatt,meg fehér folyásom van?

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!Még nem késik, csak valahogy olyan furán érzem magam ma vagyok a 21.napon lehet azért van az, hogy a hasam is fel van puffadva köldök alatt, meg fehér folyásom van?
A kérdező hozzászólása: Már nagyon szeretnénk babát a Férjemmel.Egyik este mértem a hömet és 36, 9 volt, nyelv alatt digitálissal!
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Szia! Erre a linkre kattintva megkapod a kérdésedre a választ.:) Sok sikert!
szia. Nem tudom, hogy egyáltalán haszánold még ezt az oldalt, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy alakult a terhességed, ha egyáltalán az voltál. KB. késik nekem is már 4 napot elég furcsán érzem magam, szeretném, ha terhes lennék, de nem tudom, majd csinálok egy tesztet. Válaszolj ha van idõd Köszi és minden jót

Mensinek a pé-től számitva 14 napra kell megjönni. Igaz? Ez akkor is igy van ha nem rendszeres a ciklus, mondjuk 36 napos?

Legjobb válasz: nem pontosan 14, hanem 12-18 nap a peteérés után... általában.

nem pontosan 14, hanem 12-18 nap a peteérés után... általában.
Én úgy tudom, hogy így van. 36 napos ciklus esetén a peteérés a 22. napon van (+, - 2 nap)
Szia , nekem általában 30 naposak a ciklusaim , és szerintem nekem is 16 nap van az ovutól , ebben a hóban 13.14. napon lehetett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!