Találatok a következő kifejezésre: Ha ciklusom napos akkor (99 db)

Ha 26 napos a ciklusom akkor mikor legyünk többet együtt a párommal hogy babánk lehessen?

Szeptember 21-én múlt el a vérzésem.

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy mikor múlt el a vérzésed, hanem hogy mikor kezdõdött. Mikor megjön, az a ciklusod elsõ napja. 26 napos ciklussal 2 12. nap körül lehet peteérésed.

Nem az a lényeg, hogy mikor múlt el a vérzésed, hanem hogy mikor kezdõdött. Mikor megjön, az a ciklusod elsõ napja. 26 napos ciklussal 2 12. nap körül lehet peteérésed.
Oktober 3.a-4.e Ha 26 napos a ciklusod akkor a 12.-13.napon van peteérés.
A kérdező hozzászólása: Én idáig egyszer sem éreztem h peteérésem lenne, biztos volt, de semmi jelét nem tapasztaltam.
Az a 2-es véletlen került a 12-es elé. :)
1.vagyok Ja igen, bocsi én rosszul számoltam.21.-tõl.De az nem jó.Tehát nem október 3-4.-e. Az a lényeg mikor jött meg, ahhoz a naphoz adjál hozzá 12 napot és akkor legyetek együtt.Pl.ha 16.-án jött meg akkor szept 28.-a.Akkor 26, 27, 28.-án kell össze bújni.
De én a helyedben -hogy biztos legyek a dolgomban- vennék LH tesztet és a mensi után kb 9.-10. naptól elkezdeném ellõni õket.Sokat segítene.Nekem is segített sokat, mert ahogy elkezdtem használni szinte rögtön teherbe estem. :) ) 8 hkm

Ha a ciklusaim 30-32 naposak, akkor szerintetek mikor van peteérésem? 14 nappal az utolsó menstruáció első napjától számolva? Vagy nem jól számolom?

Legjobb válasz: Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net

Nem. Az ösztrogén fázis (a pé elõtti szakasz) változó hosszúságú lehet, a lényeg, h a pé után 14-16 nappal jelentkezik normál esetben a vérzés. Szóval ha 32 napos a ciklusod, akkor kb. a 17-18. napon van a pé. Akinek rövid a pé utáni rész, annak progeszteronhiánya van. Hõmérõzéssel pontosabban is meg tudod határozni. Amikor leesik az ébredési hõ, akkor van a peteérés (az ösztrogénszint megemelkedése miatt esik le) majd a tüszõrepedés, amitõl (a sárgatesthormon hatására) felmegy hõmérséklet a korábbinál magasabbra. Nézz szét itt: babatervezok.otthona.net
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Ha normális a ciklusom (ált.28 napos) akkor is jó lesz a Closti? Nem tudom, hogy szokott-e lenni peteérésem, nem nézte a doki.

Babát szeretnénk. A ciklusaim eddig rendben voltak,azt leszámítva,hogy nagyon er?sen görcsöltem.Meg az utolsó két menses el?tt 1-2 napig barnáztam. De ennyi, amúgy rendben vagyok.

Legjobb válasz: Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban

Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban
A kérdező hozzászólása: A nõdokim írta fel.Most váltottam orvost, mert az elõzõnek hiába mondtam, hogy már 2 éve nem jön össze a baba, õ nem tett semmit. Ez az új doki, meg egy általános vérvételt csinált+megvizsgált és rögtön a Clostit írta. Nem mondta, hogy menjek vissza UH-ra megnézni a tüszõket.
Érdekes az új dokid is. Azért 2 év után alaposabban ki kéne vizsgálni, nem csak egy általános vérképet nézni, és nem egybõl clostival tömni az embert. Hormonokat nem ártana ellenõrizni, van-e peteérésed stb. Párod sem lett még kivizsgálva? Mert ha pl. az õ fickóival van gond, akkor te hiába szeded a clostit.
keress másik dokit. a clostinak így nincs értelme, lehet anélkülis van péd és más a gond, sõt a closti alatt is többször kéne uh-ra menni.
Én is szedtem, mert nem akart össze jönni a baba. A 2. kúrában nem jött meg, csak pecsételtem fél napig. Alig lehetett vissza állítani a hormonjaimat. Pedig a ciklusaimmal nem volt az elején gond. Lehet hogy be vállik, de lehet, hogy rosszabb lesz. De siker nincs tét nélkül.
Closti elõtt normális nõgyógyász csináltat teljes hormonképet, ettõl függetlenül simán lehet, hogy enélkül is jó lesz nálad. Csak így egy kicsit lutri, mert az is lehet, hogy nem lesz hatása. Ha nincs eredménye, menj másik orvoshoz, aki csináltat rendes meddõségi kivizsgálást.

Ha 41 napos volt a ciklusom akkor lehetett egyáltalán pém? és ha igen akkor mikor?

Legjobb válasz: a szakirodalom azt írja,hogy 35 napnál hosszab ciklus esetén nagyon valószínû a peteérés hiánya. Ha volt,akkor a mensid elsõ napjától számolj vissza 14 napot.Ha pl.ma jött meg,akkor 8-án volt( ha volt)

a szakirodalom azt írja, hogy 35 napnál hosszab ciklus esetén nagyon valószínû a peteérés hiánya. Ha volt, akkor a mensid elsõ napjától számolj vissza 14 napot.Ha pl.ma jött meg, akkor 8-án volt( ha volt)
Szia! Nekem is 41 napos a ciklusom. Én a ciklus.hu oldalt ajánlom, én ott vezettem a ciklusaimat és ma reggel pozitivat teszteltem fél év próbálkozás után.

Ha 28 napos a ciklusom akkor melyik azok a napok amikor legkönnyeben teherbe tudok esni? A ciklus idöszakot ugy kell ki számolni hogy amikor el mult és a másik honapba megjön az elsö napjátol?

Legjobb válasz: 14. nap körül lehet peteérésed (13.-15. nap). Ekkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig.

14. nap körül lehet peteérésed (13.-15. nap). Ekkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ.

Ha nekem29 naposak a ciklusaim, akkor mikor kéne eggyütt lennünk? Ha tudok csatolok diagrammot.

Legjobb válasz: http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=.. tessék itt van a link , már bírtam neked az adatokat. holnaptól azaz 5-tõl 10 ig próbálkozhattok 2 naponta elég 10 én van peteérésed akkor legyetek együtt legfõképp és ha minden sikeres lesz július 22 én pozit tesztelhetsz. nemrég találtam rá erre az oldalra és visszanéztem az én ciklusomat amikor babát akartunk még 2009 ben minden adat stimmelt. a tesztem is a kalkulátor alapján lett pozi. sok sikert :) 15 hós baba anyukája

http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=.. tessék itt van a link , már bírtam neked az adatokat. holnaptól azaz 5-tõl 10 ig próbálkozhattok 2 naponta elég 10 én van peteérésed akkor legyetek együtt legfõképp és ha minden sikeres lesz július 22 én pozit tesztelhetsz. nemrég találtam rá erre az oldalra és visszanéztem az én ciklusomat amikor babát akartunk még 2009 ben minden adat stimmelt. a tesztem is a kalkulátor alapján lett pozi. sok sikert :) 15 hós baba anyukája
attól függ mikor volt az utolsó menszid.. írd már le..
A kérdező hozzászólása: Június 25-30-ig probálok csatolni.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7d09206ba7ae4d85a1c3b2..
hány naposak a ciklusaid? mindjárt belinkelek egy oldalt ami szerintem ha babát szeretnétek sok segítséget adhat
A kérdező hozzászólása: A ciklus.hu szerint 29.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm remélem összejön, és gratulálok a babához:) )
nagyon szívesen, csak ügyesen !!! és tényleg elég 2 naponta, a kevesebb néha több :) tapasztalat
A kérdező hozzászólása: :) )OK.

Ha valakinek 40 napos ciklusai vannak, akkor a utolsó menszitől számított 8. héten mekkora a baba? Tudom, hogy kisebb, mivel a peteérés a 22-24. napon volt. De mekkora a normális?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4,5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4, 5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

HA a ciklusom 29 napos, akkor mikor kezdenétek el az ovutesz tet használni?

HA a menzesztől számolva a 12. napon kezdem az elég? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Igen, a 12. naptól jó, 28 napos ciklusnál a 11.-tõl szokták ajánlani.

Igen, a 12. naptól jó, 28 napos ciklusnál a 11.-tõl szokták ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: a ciklus.hu-n még ez pirossal (kritikus napok közt szerepel)....már mint a 17.nap)
szeretnek en is kerdest irni mert nekem is az a problemam szeptember 14en kelene meg joni de mar ket hete hanyingerem van 2napja alhasi fajas probalkozunk paromal 2es fel eve eredmenytelenul tudna e valaki eben segiteni az msn cimem [email protected]
A petesejt 24 órát életképes, de valahol azt olvastam, hogy már 12 óra után elkezd öregedni.
A kérdező hozzászólása: persze :) addig meg tarthatjuk a kapcsolatot, meg majd ehhez a kérdéshez írok kommentet. DRUKKOLOK NEKED! amúgy én nem szedek semmit de a múltkori ciklusom 30 napos volt nekem is :) ...
de jóó..én is 19-re..bár a ciklus.hu 17-re írta..de szedem a barátcserjét és a múlt hónapban is 2 nappal hosszabb lett a ciklusom. 19-én tesztelünk együtt?! :-) remélem! sok sikert! majd írok ki kérdést ezzel kapcsolatban..
A kérdező hozzászólása: tegnap volt a 17. napom
A kérdező hozzászólása: 19.-ére...köszi az eddigi válaszokat.!
amúgy mikorra nem várod?
hát, ezt így nehéz megmondani..lehet, hogy tüszõrepedés csak a 16. napon volt..vagy ki tudja mikor..és emnnyi ideig.. de szerintem van esély! 2 hét és kiderül! türelem..drukkolok!
sajnos nem tudom mit tegyek mert ma meg tesztet csinaltam es negativ let de ugy szeretnenk kisbabat en 33 eves vagyok 4gyermekem van a parom 69es az elozo hazasagabol van 5 kernem segitseguket koszonom
Hol a görbéd? De 24-25 napos ciklusnál 10-11 napon kell lennie a pédnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!