Találatok a következő kifejezésre: Ha ciklusom napos (247 db)

Ha 40 napos ciklusom van, mennyi az esely ra, hogy nem lehet gyerekem?

Legjobb válasz: Ha van rendesen peteérésed ebben a 40 napos ciklusban, akkor minden esélyed megvan rá, hogy legyen gyereked. Ez nem így mûködik, hogy ha 35 napos a ciklus, akkor még lehet, ha 36, akkor már nem.

Ha van rendesen peteérésed ebben a 40 napos ciklusban, akkor minden esélyed megvan rá, hogy legyen gyereked. Ez nem így mûködik, hogy ha 35 napos a ciklus, akkor még lehet, ha 36, akkor már nem.
Sok nõ nem is érzi, hogy van peteérése. Ezt vagy ultrahanggal lehet kideríteni- de ahhoz orvoshoz kellene járkálni, vagy egyszerûbb a hõmérõs módszer, amit reggelente te magadnak mérhetsz (igaz, hogy ez sem 100%, de javarészt mûködik). Ha gondolod, nézz utána, vagy leírhatom neked, nem tudom mennyit tudsz róla.
Félidõben próbálkozzatok, akkor vagy a legtermékenyebb. Mivel van ciklusod, így peteérésed is van. Azt vettem ki az írásodból, hogy rendszeres a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: Hat, nalam semmi elvaltozas nem utal peteeresre, a mensinek is alig van valami "eloszele", ugyhogy nem tudom, hogy van-e...
Vegyél ovulacios tesztet, es kiderül. mikor eloször terhes lettem 38napos ciklusaim voltak. Nem maradt meg sajnos, de ez nem a ciklus hossza miatt volt. Utána 33-35 naposra állt be, elsõ gyermekem születése után is erre állt vissza, második gyerkõc után jelenleg 50nap koruliek, de még szoptatok. Viszont peteeresem van most is, nálam vannak jelei.

Ha 26 napos a ciklusom akkor mikor legyünk többet együtt a párommal hogy babánk lehessen?

Szeptember 21-én múlt el a vérzésem.

Legjobb válasz: Nem az a lényeg, hogy mikor múlt el a vérzésed, hanem hogy mikor kezdõdött. Mikor megjön, az a ciklusod elsõ napja. 26 napos ciklussal 2 12. nap körül lehet peteérésed.

Nem az a lényeg, hogy mikor múlt el a vérzésed, hanem hogy mikor kezdõdött. Mikor megjön, az a ciklusod elsõ napja. 26 napos ciklussal 2 12. nap körül lehet peteérésed.
Oktober 3.a-4.e Ha 26 napos a ciklusod akkor a 12.-13.napon van peteérés.
A kérdező hozzászólása: Én idáig egyszer sem éreztem h peteérésem lenne, biztos volt, de semmi jelét nem tapasztaltam.
Az a 2-es véletlen került a 12-es elé. :)
1.vagyok Ja igen, bocsi én rosszul számoltam.21.-tõl.De az nem jó.Tehát nem október 3-4.-e. Az a lényeg mikor jött meg, ahhoz a naphoz adjál hozzá 12 napot és akkor legyetek együtt.Pl.ha 16.-án jött meg akkor szept 28.-a.Akkor 26, 27, 28.-án kell össze bújni.
De én a helyedben -hogy biztos legyek a dolgomban- vennék LH tesztet és a mensi után kb 9.-10. naptól elkezdeném ellõni õket.Sokat segítene.Nekem is segített sokat, mert ahogy elkezdtem használni szinte rögtön teherbe estem. :) ) 8 hkm

Ha 28 napos a ciklusom akkor melyik azok a napok amikor legkönnyeben teherbe tudok esni? A ciklus idöszakot ugy kell ki számolni hogy amikor el mult és a másik honapba megjön az elsö napjátol?

Legjobb válasz: 14. nap körül lehet peteérésed (13.-15. nap). Ekkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig.

14. nap körül lehet peteérésed (13.-15. nap). Ekkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ.

Ha 32 napos a ciklusom, és a menstruáciom után 4 nappal szeretkeztünk és csak az élvzés elött huzot ovszert lehetek terhes?

Ugy vettem èszre elèg kevès az elõvàladèka,ha kèzzel vagy szàjjal izgatom ritkàn èrzem,hogy lenne elövàladèk.egyàltalàn mennyi az esèly az elövàladèktol lehet teherbe esni àllitàsnak?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetsz terhes. A megszakítás egy közösülési mód és nem védekezés. Mert tök mindegy, hogy mennyi elõváladék van, ha az csak egyetlen egy életképes spermát tartalmaz. A másik meg, hogy a nõk nem gépek, hogy minden hónapban minden pontosan ugyanúgy történjen a szervezetükben, mint máskor, tehát bármikor lehet máskor a peteérés vagy lehet egy spontán peteérés. Ezért van az, hogy egy nõ a ciklusa bármely szakaszában tulajdonképpen lehet terhes. Szóval ha nem akartok még gyereket, akkor baromi gyorsan álljatok neki normálisan, az aktus elejétõl kezdve védekezni és ne orosz rulettezzetek. Mert van olyan, aki azt vallja, hogy õk évekig így csinálták és nem lett terhes az illetõ, de van éppen elég olyan is, akik meg mégis azok lettek. Vagy erre szoktam mondani, hogy 26 éves vagyok, még soha nem ütött el autó, de sosem lehet tudni, hogy holnap nem fog-e egy éppen elütni.:) De ti tudjátok. Ha szimpibb egy nem kívánt terhesség, mint a normális védekezés, hát ti tudjátok.:)

Persze, hogy lehetsz terhes. A megszakítás egy közösülési mód és nem védekezés. Mert tök mindegy, hogy mennyi elõváladék van, ha az csak egyetlen egy életképes spermát tartalmaz. A másik meg, hogy a nõk nem gépek, hogy minden hónapban minden pontosan ugyanúgy történjen a szervezetükben, mint máskor, tehát bármikor lehet máskor a peteérés vagy lehet egy spontán peteérés. Ezért van az, hogy egy nõ a ciklusa bármely szakaszában tulajdonképpen lehet terhes. Szóval ha nem akartok még gyereket, akkor baromi gyorsan álljatok neki normálisan, az aktus elejétõl kezdve védekezni és ne orosz rulettezzetek. Mert van olyan, aki azt vallja, hogy õk évekig így csinálták és nem lett terhes az illetõ, de van éppen elég olyan is, akik meg mégis azok lettek. Vagy erre szoktam mondani, hogy 26 éves vagyok, még soha nem ütött el autó, de sosem lehet tudni, hogy holnap nem fog-e egy éppen elütni.:) De ti tudjátok. Ha szimpibb egy nem kívánt terhesség, mint a normális védekezés, hát ti tudjátok.:)
Bizony van esély, nem túl sok, de azért van.
Esküszöm, most már számolni fogom ezeket. Nem hiszem el, hogy neked is másfél kg agy van a fejedben! A felét biztos ott hagytad valahol...
Nadon üüüdeszek vagytok

Ha nekem29 naposak a ciklusaim, akkor mikor kéne eggyütt lennünk? Ha tudok csatolok diagrammot.

Legjobb válasz: http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=.. tessék itt van a link , már bírtam neked az adatokat. holnaptól azaz 5-tõl 10 ig próbálkozhattok 2 naponta elég 10 én van peteérésed akkor legyetek együtt legfõképp és ha minden sikeres lesz július 22 én pozit tesztelhetsz. nemrég találtam rá erre az oldalra és visszanéztem az én ciklusomat amikor babát akartunk még 2009 ben minden adat stimmelt. a tesztem is a kalkulátor alapján lett pozi. sok sikert :) 15 hós baba anyukája

http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=.. tessék itt van a link , már bírtam neked az adatokat. holnaptól azaz 5-tõl 10 ig próbálkozhattok 2 naponta elég 10 én van peteérésed akkor legyetek együtt legfõképp és ha minden sikeres lesz július 22 én pozit tesztelhetsz. nemrég találtam rá erre az oldalra és visszanéztem az én ciklusomat amikor babát akartunk még 2009 ben minden adat stimmelt. a tesztem is a kalkulátor alapján lett pozi. sok sikert :) 15 hós baba anyukája
attól függ mikor volt az utolsó menszid.. írd már le..
A kérdező hozzászólása: Június 25-30-ig probálok csatolni.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7d09206ba7ae4d85a1c3b2..
hány naposak a ciklusaid? mindjárt belinkelek egy oldalt ami szerintem ha babát szeretnétek sok segítséget adhat
A kérdező hozzászólása: A ciklus.hu szerint 29.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm remélem összejön, és gratulálok a babához:) )
nagyon szívesen, csak ügyesen !!! és tényleg elég 2 naponta, a kevesebb néha több :) tapasztalat
A kérdező hozzászólása: :) )OK.

Ha 41 napos volt a ciklusom akkor lehetett egyáltalán pém? és ha igen akkor mikor?

Legjobb válasz: a szakirodalom azt írja,hogy 35 napnál hosszab ciklus esetén nagyon valószínû a peteérés hiánya. Ha volt,akkor a mensid elsõ napjától számolj vissza 14 napot.Ha pl.ma jött meg,akkor 8-án volt( ha volt)

a szakirodalom azt írja, hogy 35 napnál hosszab ciklus esetén nagyon valószínû a peteérés hiánya. Ha volt, akkor a mensid elsõ napjától számolj vissza 14 napot.Ha pl.ma jött meg, akkor 8-án volt( ha volt)
Szia! Nekem is 41 napos a ciklusom. Én a ciklus.hu oldalt ajánlom, én ott vezettem a ciklusaimat és ma reggel pozitivat teszteltem fél év próbálkozás után.

15mm-es tüszõ és 11mm-es nyálkahártya mennyire jó eredmény a ciklus 13. napján, ha 30 naposak a ciklusaim?

A doki azt mondta, sajnos nem nõ úgy ahogy kellene 11. napon 14 mm-es volt a nyálkahártya meg 8mm...nem a saját dokimhoz kerültem ma, mennem kell még pénteken is, mert meg kell nézni, hogy mi lesz vele.....illetve az baj, ha bal oldali petefészkemben nincsen tüszõ....tehát csak ezt az egyet látták az UH-n a jobb oldaliban?....

Legjobb válasz: Az teljesen normális, hogy csak 1 van. Viszont valóban nem nõ normálisa ha midn két alkalommal jól mérték. Napi 2mm-et kéne nõnie.

Az teljesen normális, hogy csak 1 van. Viszont valóban nem nõ normálisa ha midn két alkalommal jól mérték. Napi 2mm-et kéne nõnie.
A kérdező hozzászólása: Pénteken még vissza kell mennem megnézi, hogy mi újság vele, és ha nem oké akkor ad serkentõt...remélem hamarosan sikerül babásodni! :) Köszi a választ
csak egyik oldalon kell elnnie, e gyik hónapban egyikbe érik másik hónapban a másikban. a nyálkahártyád taán kicsit még vastag is de nem vészes, a tüszö lehet kicsit kicsi. 22mm körül repednek és napi 2mmt nönek általában teheá neked még akkor kéne lenni jópár napnak ovuig hogy elérje a 22mm-t.
A kérdező hozzászólása: ha 30 napos ciklussal számolok, mivel nekem annyi, az ovu 26.ára esik...pénteken akkor már majd többet tudok...:) köszi a választ

Teherbeesés szempontjábol mennyire jó vagy átlagos ha 25 naposak a ciklusaim? Ciklus 12. v13. napon van peteérésem.

lombikom lesz remélem

Legjobb válasz: köszi h irtál.igazábol a luteális fázisra gondoltam mert ugy tudom ha rövid az nem jo

A kérdező hozzászólása: köszi h irtál.igazábol a luteális fázisra gondoltam mert ugy tudom ha rövid az nem jo
Szerintem nem ciklushossztól függ a teherbeesés esélye (mármint ha normál határokon belül mozog a ciklushossz, 21-35 nap közt annak számít, ennél rövidebb vagy hosszabb már valamilyen hormonális gondra utal). Nekem teljesen rendszertelen a ciklusom, 24 és 34 nap közt mindenféle hosszúságú volt már, mégis kétszer is teherbe estem, nagyon rövid próbálkozás után.
Ha 12-13. napon van ovulációd, akkor a luteálisod is 12-13 napos, az már nem túl rövid. (Nekem az elsõ terhességem elõtt 9-10 naposak voltak, mégis teherbe estem, pedig az már rövid.) Amúgy vannak pl. homeopátiás szerek is, amik optimalizálják a hosszát, keress rá.

Normális az, ha 37 napos ciklusom van vagy forduljak orvoshoz? Nem szedtem soha semmiféle fogamzásgátlót, és 12éves korom óta ilyen rendszertelen. Próbalták szabályozni vitaminokkal, de nem jött össze.

Legjobb válasz: érdemes megvizsgáltatni. lehet, hogy nincs peteérésed, na de nem akarok egybõl vészmadár lenni, lehet, hogy semmi baj, de egy vizsgálatot megér. ha majd babát szeretnél fontos, hogy rendben legyen a ciklusod.

érdemes megvizsgáltatni. lehet, hogy nincs peteérésed, na de nem akarok egybõl vészmadár lenni, lehet, hogy semmi baj, de egy vizsgálatot megér. ha majd babát szeretnél fontos, hogy rendben legyen a ciklusod.
Ha 37 napos ugyan, de rendszeresen annyi, akkor nincs gond. Akkor kell orvoshoz fordulni, ha egyszer 37, máskor 25, utána meg 33 napos. Akkor sem biztos, hogy baj van, csak ezt meg kell nézetni, lehet hogy fogigátlóval, lehet hogy más alacsony hormontartalmú tablettával, de beállítják rendszeresre.
vitaminokkal?????? amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, és igen, vitaminokkal. A nõgyógyász irta fel!
Én premens tabit kaptam a rendszertelen ciklusomra. Hát nem segített. Amúgy nekem úgy volt, hogy 35 nap, aztán 12, aztán 22, de általában 35. Fogigátló bejött, rendberakott :)

Ha 32 naposak a ciklusaim, 5 napig tart a mensim, de most 26 napra jött meg (még soha nem volt ilyen) és 2-3 napig tartott, lehet, hogy terhes vagyok? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges,zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges, zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!