Találatok a következő kifejezésre: Ha ciklusom napján szeretkeztem (6 db)

A párommal szeretkeztünk védekezés nélkül "sikeresen":-). Nos, mennyi valószínűsége van annak hogy terhes leszek, ha a ciklus 8, 11, 13. napján szeretkeztünk? Akkor már lehet hogy sikerült teherbe esnem? :-) Nem birom kivárni a mestri idejét:-)

Legjobb válasz: ha ciklus 17 napján van ovud akkor még nem sikerült teherbe esned. majd hó végén kérdezd ujra addig két naponta szex. igy jó esélyed van. a valószínûség 20%

ha ciklus 17 napján van ovud akkor még nem sikerült teherbe esned. majd hó végén kérdezd ujra addig két naponta szex. igy jó esélyed van. a valószínûség 20%
A kérdező hozzászólása: Hogyha a 12. napon van ovulációm, akkor már lehetséges nem?
Attól függ hány naposak a ciklusaid. Vagy honnan gondolod hogy a 12. napon volt pé? Mert ha akkor volt, sikerülhetett. De 24 naposak a ciklusaid!?
kb. peteérés+14nap a ciklus hossza. Ha 22-27 nap közötti a ciklusaid hossza, akkor esélyes.
Ez az elso honap hogy probalkoztok? Ne nagyon eld bele magad, en is igy jartam. Most volt az elso honap, szeretkeztunk ugy ahogy meg van irva, tutira tudtam mikor volt ovulaciom aztan tegnap megjott.. Pedig annyira biztos voltam benne hogy sikerul, hiszen mi mindent megtettunk. Meg azt is bemagyaraztam hogy hanyingerem van.. De most rajottem hogy turelmesebbnek kell lennem es majd megtortenik egyszer..

A ciklus 14. napján szeretkeztünk. Lehetek terhes ha akkorra már megszünt a tojásfehérjeszerü nyálkás folyás, és volt megszakítás is?

A ciklus 12.13.napján volt folyásom,ami ugyebár ha jól tudom a peteérés bekövetkeztét jelzi.14. napon is volt,de csak reggel,és délután szeretkeztünk,akkorra már elmúlt a nyálka és száraz voltam.Tehát akkor már elhalt a petesejtem?Volt megszakított közösülés is.Még nem tervezünk gyereket.Légyszi nyugtassatok meg,hogy így nem leszek tehes.Köszönöm elöre is a válasz!

Legjobb válasz: Simán lehetsz terhes! azért azt, hogy mikor hal el a petesejt, szerintem nem lehet ilyen pontosan megállapítani. Ha nem akartok babát, a folyás figyelése irtó kevés védekezésnek... Pláne, hogy többször is együtt voltatok a középidõ környékén... Nagyon felelõtlenek voltatok, simán benne van a pakliban a baba...

Simán lehetsz terhes! azért azt, hogy mikor hal el a petesejt, szerintem nem lehet ilyen pontosan megállapítani. Ha nem akartok babát, a folyás figyelése irtó kevés védekezésnek... Pláne, hogy többször is együtt voltatok a középidõ környékén... Nagyon felelõtlenek voltatok, simán benne van a pakliban a baba...
Én is 20%-ot mondanék. Az idõzítés nagyon jó a babához, a megszakítás csökkenti le az esélyeket, de nem nullára! A nyálkáról annyit, hogy nekem pl. peteérés elõtt 2 vagy 3 nappal van nyálkám. Úgyhogy ez nem mérvadó. Az a néhány katona pedig, aki az elõváladékban volt, simán eléldegélhet 3-4 napot is akár, és természeténél fogva kitartóan vár a petédre...
Van akinek nincs is nyálkája! Erre ne alapozz!
(elsõ vagyok) Ha rendszertelenek a ciklusaid, akkor pláne nehéz kitalálni, hogy mikor van pontosan peteérés. Szóval nem lehet azt mondani, tutira nem lett baj. Ha csak egyszer volt megszakításos szex, akkor valószínû, hogy nem leszel terhes, de bizony benne van a pakliban. Olyat nem lehet mondani, hogy tutira nem, de elõfordulhat.
Mérd a hõt is, tapogass, és olvasd el http://bookself.hu/konyvek/ezoterika_34/termeszetes_fogamzas.. könyvet. Szil Péter: Természetes fogamzásszabályozás
(elsõ vagyok) Szerintem 80% nincs baba, 20% van baba. Ez persze csak tipp.
Lehetsz terhes. De ha meg is volt szakítva, akkor azért nem hiszem. Azért figyelj!
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer vigyázni fogunk, de most eléggé beijedtem.Hány %-ot jósoltok így?
A barátom a ciklus 14. napján rakta be 2-szer, védekezés nélkül, elõváladék nem volt. Remélem nem lesz baj! 17 éves vagyok!
Szupi!!! :-))
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes, úgy örülök neki! Mégegyszer nem leszünk felelötlenek! Köszönöm a tippet, nem üött be a 20%.
A kérdező hozzászólása: Jó megpróbálok nyugodt maradni.Azért hallottam olyanról is, hogy néha sokat kell próbálkozni.A növéreméknek fél év után sikerült összehozni a kisbabát, és ök még nagyon akarták is.Csak remélem nem pont velem szúr ki most az élet!
(elsõ vagyok) Persze, hogy nem 100%! Olyan eleve nincs, hogy 100%, hogy teherbe esik valaki! :-) Többen írtuk, hogy kb. 80%, hogy nem lett baj! Próbálj meg nem idegeskedni, mert attól késhet a következõ vérzésed, amitõl még idegesebb leszel és méginkább nem jön meg... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azért ha még van valaki aki kiegészítené, örülnék neki.Kicsit megnyugtatott, és remélem nem 100% hogy terhes maradok.Addig marad az idegeskedés.Megnézem a könyvet is.
(elsõ vagyok) Egyet értek az elõttem szólóval! A nyálka hiányába kár kapaszkodni... :(( Hiába akarod kicsikarni belõlünk azt, hogy minimális az esély, hogy baj lett, az semmin nem változtat... :(
A kérdező hozzászólása: Csak egyszer voltunk együtt a 14.napon, és volt megszakítás.A ciklusaim amugy mindig elég rövidek, és rendszertelenek.Bele esik még a 14.nap a kockázatos napok közzé?
A kérdező hozzászólása: De a nyálka akkora eltünt.Ilyenkor már minimális az esély?
Elõzõ vagyok, írjatok!!!!

Ha ciklusom 5. napján szeretkeztem a párommal és mind2őnknek volt orgazmusa, akkor mennyi az esélye annak hogy teherbe estem?

(Nem védekeztünk.)

Legjobb válasz: Az, hogy neked volt-e orgazmusod vagy sem az a teherbeesés szempontjából teljesen mindegy. Az már viszont kevésbé mindegy, ha a párodnak volt. De az elõttem író kérdése jogos. Mit értesz 5. napon?

Az, hogy neked volt-e orgazmusod vagy sem az a teherbeesés szempontjából teljesen mindegy. Az már viszont kevésbé mindegy, ha a párodnak volt. De az elõttem író kérdése jogos. Mit értesz 5. napon?
A kérdező hozzászólása: A menstruáció utolsó napjától számoltam.:( Akkor nagyon kell a tabi...S azt esetleg nem tudjátok, hogy körülbelül mennyibe kerül?Az árat egy oldalon se találtam.
A kérdező hozzászólása: Ma éjfélig még 24órán belül vagyok, de az esemény utáni tablettát 48 vagy 72 órán belül kell beszedni, nem? Amúgy nagyon köszi a válaszokat.:)
Rosszul számolsz!!! A ciklust a menstruáció ELSÕ napjától számoljuk. Ezt fontos hogy tudd, mert ha elszámolod magad, könnyen baba lehet belõle. Vannak olyan ambulanciák, ahová "baleset" után bemehetsz és adnak gyógyszert. Inkább ez, mint az abortusz! Ezt õk is tudják és normálisan állnak hozzá, na és neked is jobb, de minél elõbb menj, mert ez is idõhöz kötött, mint az esemény utáni tabletta.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Akkor mostmár tudom honnan kell számolni.Szerencsére még 24órán belül sikerült beszereznem az esemény utáni tabit, úgyhogy mostmár megnyugodtam.:)

Ha a ciklusom nyolcadik napjan szeretkeztem, van esely hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: NEM HISZEM EL, hogy folyamatosan jönnek az ilyen kérdések, hogy terhes lehetek-e az x. napon, és csak egy kicsit dugta be, és .... Seretkeztél? Igen Védekeztél? - Nem ----->> Vagyis terhes lehetsz!!!!

NEM HISZEM EL, hogy folyamatosan jönnek az ilyen kérdések, hogy terhes lehetek-e az x. napon, és csak egy kicsit dugta be, és .... Seretkeztél? Igen Védekeztél? - Nem ----->> Vagyis terhes lehetsz!!!!
Természetesen.
Esély mindig van. Pontosan csak ovutesztel lehet meghatározni a peteérés idejét. Csak feltételezés, hogy a 14. napon van:) Nekem pl. mensi után pár nappal fogant a fiam:) 16hkm.
Na meg ne feledjük a spontán peteérést sem, ami cikluson belül bármikor elõfordulhat!
Igen igazad van utolsó. Az meg bármikor, akár még orgazmus hatására is jöhet. Szóval én azt mondom, hgy akármikor teherbe eshetsz.

Ha a barátommal a ciklusom 15. napján szeretkeztünk, és utána megjött, de nem olyan erősen, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: nem igazán hiszem hogy terhes lennél, de volt rá példa hogy megvolt valakinek és mégis terhes volt. de kicsi rá az esély, de szeritnem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, ártani nem árthat.

nem igazán hiszem hogy terhes lennél, de volt rá példa hogy megvolt valakinek és mégis terhes volt. de kicsi rá az esély, de szeritnem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, ártani nem árthat.
Holnap reggel csinálj az elsõ vizeletbõl tesztet, mert bizony a 15. az termékeny nap.
Persze, hogy lehetsz, én is terhes voltam, mégis megjött, barátnõm is terhes volt, és megjött neki.Figyeld hõmérõvel, ovuteszttel, mikor vagy hónap közepén, és akkor szeretkezzetek, vagy védekezettek, attól függ mit akartok.Egy öreg róka

Ha a ciklus 13. ik napján úgy szeretkeztünk, hogy egyáltalán nem védekeztünk, és belém is ment a dolog, mennyire biztos hogy terhes lettem?

százalék?

Legjobb válasz: Pontos százalékot nem tudok mondani, de a 13. nap eléggé veszélyes idõszak, mert akkoriban van peteérés.

Pontos százalékot nem tudok mondani, de a 13. nap eléggé veszélyes idõszak, mert akkoriban van peteérés.
A sajátomat tudom. A ciklusom elsõ napja nov. 24 volt és tuti, hogy dec. 7.-i éjszakába nyúló együttléttel lettem terhes.Ezt biztosra tudom hogy akkor. Attól is függ, milyen hosszúak a ciklusaid, mert a peteérést az is befolyásolja, mármint a napját. Szerintem erre csak azt lehet írni, hogy 50-50%.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!