Találatok a következő kifejezésre: Ha bukik baba szopi (4 db)

Az mennyire gáz és mitől, lehet, mit jelent, ha a baba szopi után jó egy órával bukik sokat? Van, hogy félóra eredménytelen büfiztetés után leteszem és utána az ágyát és magát sikerül lebuknia. Ezzel mit tudok tenni, ez vmi baj?

Legjobb válasz: http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!

http://www.kismama.hu/baba/bukas_vagy_reflux/1919/ Szia! Ez nagyon hasznos olvasd el. Nekem ez "volt" a gondom, 8 hetes a babám és rengeteget bukott. _Olvastam még azt is, hogy ha az anyuka tejet iszik az tejallergiát válthat ki a picinél, és az is lehet a bukás oka. Naponta fél liternél pedig nem ittam többet, de 6 napja, hogy abba hagytam és azóta 2x bukott a fiam. Szoptatásnál pedig majdnem ül úgy szopizik, nem tudom mitõl bukik kevesebbet a tej elhagyásától vagy a helyzet megváltoztatásától, de kevesebb. Boldog babázást!
Nekem az vált be, hogy 2-3 alkalommal is megböfiztetetem szopás közben. És amíg gyarapszik, addig tényleg nincs gond, még nincs kialakulva a gyomorzáróizmuk a piciknek. Azért a dokinak megemlítheted majd. Nekem még azt javasolták , hogy ilyenkor oldalra fektessem le aludni, de a fejét is szépen oldalt tartja, és kifolyik ha bukik. Amúgy a lányom 11 napos, és sokszor nem böfizik, ilyenkor én is félek kicsit letenni:-)

Ha a baba 1, 5-2órával szopi után is bukik, mit kell tenni?

Legjobb válasz: Ha sokat akkor szólj a dokinak és ír fel süritõt ha tápszeres akkor bukos tápszert.Ha nem nagy a mennyiség attól is lehet hogy már mozgékonyabb a babád és kipszírozza a gyomrából

Ha sokat akkor szólj a dokinak és ír fel süritõt ha tápszeres akkor bukos tápszert.Ha nem nagy a mennyiség attól is lehet hogy már mozgékonyabb a babád és kipszírozza a gyomrából

Ha bukik a baba szopi után az aszt jelenti hogy sokat evett? 18 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: A babáknak mindog kcsit többet kell enniük, mert nem érzik mikor laknak jól, ezután a felesleg visszajön. Ha túl sok jön az ne olyan jó, de 18 hetesen nem baj. figyel, hogy ne fogyjon nagyon .

A babáknak mindog kcsit többet kell enniük, mert nem érzik mikor laknak jól, ezután a felesleg visszajön. Ha túl sok jön az ne olyan jó, de 18 hetesen nem baj. figyel, hogy ne fogyjon nagyon .
Igen ilyenkor a felesleg jön ki. Ami tényleg fontos, hogy emellett gyarapodjon a súlya.
Szerintem csak azt jelenti, hogy még nem zár rendesen a gyomor záróizma...


Ha szopi után bukik a baba az feltétlenül azt jelenti, hogy jól lakott?

Lányom 10hetes,szopi után bukik de pótlásként meg megeszik utána 40ml tápszert de azt nem bukja ki!!csak pár napja kapja a pótlást mert influenzás vagyok és érthetetlen módon kevesebb a tejem!

Legjobb válasz: Mi is úgy ettünk a kezdetekkor,hogy szopizott,mohó volt,büfizett,majd újra szopizott.Szerintem normális

Mi is úgy ettünk a kezdetekkor, hogy szopizott, mohó volt, büfizett, majd újra szopizott.Szerintem normális
Sok levegõt nyel szopi közben, és az õ gyomorszájuk még fejletlen ezért van a bukás. Az én fiam (12 hetes mindíg akkor bukik ha 90-100g-ot eszik, de ha megeszik 140-150g-ot abból egy csepp se jön vissza. Állítólag 3-4 hónapos korukra kinövik a bukást.
Szia! Ha közvetlenül csak a szopi után bukik, akkor tényleg lehet levegõtõl, jóllakottságtól, stb... De ha két evés között is sokat bukik akkor NEM ezektõl van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!