Találatok a következő kifejezésre: Ha biztonsági van és kizáródom (1 db)

Ha biztonsági ajtónk van és kizáródom a lakásból, hogyan tudja a lakatos az ilyen ajtót kinyitni?

Legjobb válasz: Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.

Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Poláranyagra lehet textilfestékkel festeni?

0

Hol lehet ilyen bőröndöt kapni?

http://obrazki.elektroda.net/19_1274809584.jpg

1

Ennek mi a magyar neve? Kép! Hogy kell használni?

http://www.galanterka.cz/index.php?seo=kovove-doplnky-prucho..

5

Melyik a legdrágább Magyarországon kapható zárbetét?

Link leírással vagy képpel?

1

Hol tudnék venni, legalább 4-5 mm-es bőrt? (keményáru)

Szeretnék csinálni egy lamellás bőrpáncélt. Mielőtt megvettem volna mindent hozzá, megcsináltam kartonból, hogy legyen egy kis rutinom, és hogy ne a drága anyagot pazaroljam. Somogy megyében élek, errefelé semmi bőrdíszművesről, vagy akármi másról sem tudok, ahol bőrt lehetne venni. Egyedül pesten találtam egy bőrkereskedelmet, de az nagyon húzós lenne. Szóval a kérdésem, tudok-e somogy megyében, 4-5 millis bőrt venni?

5

Hogy lehet egy régi típusú FÉG V4-es átfolyó vízmelegítőn elzárni a gázt? A gyújtó lángot is!

5

Konyhai egykaros csap elkezdet akadozni egy ideje most teljesen megraga, kar mozog de melegviz nem nyithato a hideg meg folyik . Mi lehet a csappal? Javithato?

5

Kérnék ötleteket, mert a kinyithatós ágyunk iszonyúan nyikorog - már próbáltuk mindennel kenegetni a "gépezetét", de a kárpit (ülőrésze) továbbra is eszelős módon nyikorog, mit tegyek?

2

Hol lehet kapni Budapesten extra-lágy szilikont?

1

Airbrush felszerelést szeretnék venni. Ki melyik márkát ajálnja?

És még egy olyan kérdésem is van, hogy különböző vastagságú vonalakhoz különböző pisztoly kell? Köszönöm a válaszokat előre is.:)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!