Találatok a következő kifejezésre: Ha biztonsági van és kizáródom (1 db)

Ha biztonsági ajtónk van és kizáródom a lakásból, hogyan tudja a lakatos az ilyen ajtót kinyitni?

Legjobb válasz: Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.

Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen motorindító kondenzátor? Többi lent

Van egy kb 51 éves szalagfűrészem amin egy 1956os 380/220 villanymotor van.220v-ra van kötve és úgy oldották meg az indító kondenzátort hogy nem kondit raktak hanem egy bakelit lapra felcsévéltek vastag rézhuzalt és ez az indítója.Szépen működik is,indítsa rendesen.
Csak kíváncsiságból érdekelne hogy milyen módon működik ez az egész?Egy egyszerű rézdrót hogy veselkedhet kondenzátorként?

5

Egy ilyen csavarnak mennyibe kerül darabja? (link)

55 mm hosszú és 10 mm széles.

4

Üvegpoharat mivel ragasszam össze?

Letört egy darab a kedvenc poharamból, ami pótolhatatlan és számomra fontos, szeretném még használni. Milyen ragasztót használjak, hogy ne legyen káros az egészségre, ne oldódjon ki stb. ?

2

3szor 10 Amper van a házban amit vettem! Kevés pénzem maradt miután kifizettem amiket kellett. Ez a 3szor 10 elbír egy mosógépet vagy egy villanytűzhelyt?

Persze nem egyszerre használnám őket! Odafigyelnék, hogy ne menjen minden elektromos eszköz egyszerre! Majd ha lesz pénzem akkor természetesen bővítek!

9

Munkapadot használt már valaki? Workmate és tsai. Milyen tapasztalatai vannak ezekkel?

Tervezek valami munkapadot készíteni, ami hasonló a workmate-hez. Hasonlóan működne a fedőlapja, két menetes orsóval, de nem fémből, hanem fából készíteném el. Valakinek van tapasztalata ezekkel a gyári munkapadokkal akár jó, akár rossz? Mi az amit jobban is meg lehetne oldani rajtuk? Mi az ami hülyeség, vagy mi az ami nagyon hiányzik róluk? Kb 5e Ft-ért lehet fémet venni, de azok nekem nem igazán tetszenek, viszont a mozgatható tetejük, amelyek szorítóként funkcionálnak azok nagyon tetszenek, és sokszor jól jönnének.

7

Milyen festéket használjak egy képkeret vintage stílusú festéséhez?

Ilyen rusztikus fehér, tört fehér, de mégis fényesebb festék. Ez nem egy nagy képkeret, 30X25cm. szóval a festék kihozatala a lehető leggazdaságosabb legyen, és persze olcsó. Értem ez alatt hogy ne kelljen egy liter festéket vennem ehhez az apró munkához. Ha esetleg olyan keveredne ide, aki csinált már hasonlót, esetleg a készítés módját is leírhatná, hogy ő hogy csinálta... köszönöm.

0

Kültéren vas kerítés oszlopokat akarok festeni, van olaj és zománc festékem. Összekeverve használjam, ha igen milyen arányban?

5

Melyik az olcsóbb? A vakolás, vagy a külső lambéria? B

2

Mennyire megbízható márka az EINHELL?

Vélemények,tapasztalatok?

3

Van nekem egy hifitornyom ami már sajnos nem jó sem a kazetta része, sem a CD-lejátszó része, de az erősítő és a hangfalai viszont jók. Ezt esetleg házilag meglehet úgy csinálni, hogy USB-s legyen?

Mivel a hifitornyot így nem tudom semmire sem használni és arra gondoltam, hogy úgy lehet, hogy szétszedem és a CD-lejátszóhoz vezető vezetéket összekötöm egy olyan kívülálló vezetékkel, aminek a vége USB kimenet és arra csatlakoztatnám a pendrive-t amin zenék lennének. Ez így lehetséges? Ha nem, akkor milyen megoldást javasoltok? Várom a válaszotokat!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!