Találatok a következő kifejezésre: Ha biztonsági van és (34 db)

Közölni kell a gondozókkal, hogy mi a betegsége a kicsinek, akkor figyelnek rá.
mindenképpen megkell beszélni a gondozókkal.

Mi a trend? Ha egy lakótelepi blokkban vannak biztonsági ajtós és nem biztonsági ajtós lakások, akkor hova törnek be inkább?

A nem biztonságiba, mert az könnyebb, vagy a biztonságiba, mert oda is be lehet, csak pár percel több, de ott valószínű nagyobb értéket találnak? Valaki tud százalékot mondani?

Legjobb válasz: biztonsagi ajto meg szirenat is tegyel a laksba ha mar ovni akarod azt amit ovni akarosz

biztonsagi ajto meg szirenat is tegyel a laksba ha mar ovni akarod azt amit ovni akarosz
Ha nagyon be akar törni valaki valahová bármit feltör még egy 50 cm vastagságú acél ajtón is beküzdi magát, de kicsi a valószínûsége hogy talál is ott valamit amivel kaszálhatna. Sokan csak azért szerelnek fel biztonsági ajtót mert azt a keveset is védeni akarják amijük van és abba fektetik bele inkább a pénzüket, mert egy lakás árát az is megdobhatja, fõleg ha belül is szépen néz ki. Mert sokan csak átmenetileg fogják fel a panel lakásukat mert akár 50 éves korukba is de váltani fognak kertes családi házra, de egy ilyen ajtó megdobhatja ám az értékét, ha eladásra szánják. Persze nem tudni ki milyen értékeket és mennyi pénzt tárol a lakásba hogy legyen értelme betörni oda, mert egy betörõ aki képes minden ajtót betörni az úgy is a nagyobb értékekért megy be ami nem olyan feltûnõ ha elvisz csak zsebre vágja a pénzt az ékszereket és felszívódik, de ha egy plazma TV-vel távozna az kicsit feltûnõ lenne. Ezt így nehéz megmondani, akinek meg tökmindegy csak legyen valami az abba a lakásba megy be ahol egyszerû rúgással is kinyílik az ajtó és gyors elvisz valami értéket amibõl pénzt csinálhat. Haverom nagymamájának segítettem a költözésbe amikor leköltözött hozzájuk egy külön lakrészbe ott is biztonsági ajtó volt, de semmi értéket nem talált ott az ember, a lakás is nagyon le volt lakva, ott is csak azért volt ajtó mert a környék miatt indokoltabb volt és inkább legyen ott egy masszív ajtó minthogy betörjék a sima faajtót és bántsák a nénit.
elso vagyok feltalaltak a riasztot telefonon maris hijja a hekusokat
Nem tudom mi a trend, de alapvetoen egy bunozonek nagyon fontos az ido es a hatekonysag. Ha tul maceras valahova betorni, valoszinuleg odebb allnak, vagy kilesik mas modszerrel a lopas lehetoseget, pl megfigyelnek, hatulrol leutnek es elveszik a kulcsod. Lassan mar barmi megtortenhet sajnos. Minden esetre minnel tobb a vedelmi hej, annal jobb, nekem bizt. ajto van a panelomon, van elotte biztonsagi racs, meg van riasztom is, mivel a riaszton kivul a tobbi hasznalt volt aranylag olcson megusztam, es ide mar tenyleg nehez bejonni ha En nem akarom h valaki bejojjon, pedig a legnagyobb ertek kb a szamitogepem, de az En hazam az En varam, es megvedem :)
Százalékot nem tudok, de a betörõnek fontos az idõtényezõ. Ha le tudja törni a zárat, megteszi, ha álkulccsal, vagy feszítõvel be tud hatolni, megteszi, de ha sokat kell pepcselni, inkább továbbáll. Fõleg, ha otthon van a kétéves Bettyke. :D
nem ertelek most titeket kuta ide kuta oda az a jo megoldas vagy mi. Vannak riasztok amikre van kotve telefon es hijja a csendorokot mar irtam no de hat ti csak a zarval meg a kulcsval vagytok ja meg l van biztonsagi kamera hozaja ami mozgast erzekel es akkor maris rogzit de ha vastag szivar vagy miert nem adol egy pasasnak penzet es orizne neked , mit kollene orizni amugy?

Mit tegyek? A házunk elött van a templom, ami elött egy nagy és dús Tuja van. Odaellett alá a cicám. Nyílt területen van. Biztonságban vannak ott a kiscicák? Ha nem, akkor mit kéne ilyenkor tennem?

Legjobb válasz: Ott nincs biztonságban, pláne a nagy meleg miatt is. Fogd meg a cicákat, és az anyjukat, tedd bele a egy dobozba, és vidd õket haza!

Ott nincs biztonságban, pláne a nagy meleg miatt is. Fogd meg a cicákat, és az anyjukat, tedd bele a egy dobozba, és vidd õket haza!
Bélelj ki egy közepes papírdobozt. A kiscicákat rakd bele, meg a mamájukat is, és vidd be õket. Ha a mama látja, hogy hova rakod ott a szeme elõtt a kicsiket, remélhetõleg nem fog agyonkarmolni, és õ is belemegy a dobozba, vagy követni fog téged míg hazaértek.
20, 49-esek ketten is egyformát írtunk. Ennek már csak mûködnie kell! :) ))
vidd be õket, elviszi az elsõ kutya, ami arra jár!!
A kérdező hozzászólása: Köszii a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: amúgy már felvitte õket a padlásunkra, úgyhogy most minden rendben van. :)


Budapesten hova érdemes költőzni, normális környezet (már ha van), és illetve biztonság szempontjából?

Mostanában elkapott az a gondolat, hogy érdemes lenne felköltözni Budapestre munkakeresés szempontjából. Lényegében a kérdésem 2 részből áll: 1. Hova érdemes költözni környezet szempontjából Budapesten? (tehát ne kelljen szlalomozni a kutya ürülék, meg stb. között, meg ha lehet akkor a környezet is valamelyest legyen csendes) 2. Hova érdemes költözni biztonság szempontjából? (gondolok itt arra, hogy nem zsebelnek ki az utcán az 1. esendő alkalommal, ill. nem késelnek meg)

Legjobb válasz: Én jelenleg a XV. kerületben élek, a Fõ tér közelében, a közlekedés egész jó, 2 busz, 1 villamos jár itt, a keleti pályaudvar busszal 15 perc, nyugati 20 perc busz+10 perc villamos, teljesen jó. :) a kutyaürülékeket elvileg fel kellene szednie a kutya gazdájának, szóval ilyen sehol nem kellene hogy legyen, de ilyen gondok a lakótelepeknél nincsenek, és gondolom azért nem egy kertes házba szeretnél költözni, mert az baromi drága lenne :) a környezet meg.. meg kell szokni :) ha kevésbé bírod a zajt, akkor tök mind1 hogy melyik kerületbe költözöl, ha nem tömegközlekedési csomópont közelében, fõuton laksz. a biztonságot annyira nagyon nem tudom.. Buda biztonságosnak mondható, Újpest, Rákospalota annyira nem igazán... 8. kerület szintén nem túl biztonságos, a többi kerület nagyjából semlegesnek mondható.

Én jelenleg a XV. kerületben élek, a Fõ tér közelében, a közlekedés egész jó, 2 busz, 1 villamos jár itt, a keleti pályaudvar busszal 15 perc, nyugati 20 perc busz+10 perc villamos, teljesen jó. :) a kutyaürülékeket elvileg fel kellene szednie a kutya gazdájának, szóval ilyen sehol nem kellene hogy legyen, de ilyen gondok a lakótelepeknél nincsenek, és gondolom azért nem egy kertes házba szeretnél költözni, mert az baromi drága lenne :) a környezet meg.. meg kell szokni :) ha kevésbé bírod a zajt, akkor tök mind1 hogy melyik kerületbe költözöl, ha nem tömegközlekedési csomópont közelében, fõuton laksz. a biztonságot annyira nagyon nem tudom.. Buda biztonságosnak mondható, Újpest, Rákospalota annyira nem igazán... 8. kerület szintén nem túl biztonságos, a többi kerület nagyjából semlegesnek mondható.
Biztonsági mentsd az menti az SMS-eket aztán frissítsd a szoftverét ha így sem áll helyre vidd be a szervízbe , de szerintem inkább cseréld le.

Ha van tartozásom egy szolgáltató felé, és csináltatok egy bankszámlát, amire a fizetésemet kapom, akkor abból levonhatják-e a tartozásomat, vagy biztonságban van rajta a pénzem?

Rövidebben: ha nem a banknak tartozok, leveszik-e a számlámról a pénzt?

Legjobb válasz: Csak ha végrehajtóhoz kerül (jogerõs végzés után).

Csak ha végrehajtóhoz kerül (jogerõs végzés után).
Így van.

Szerintetek mennyire biztonságos a riasztó és ha biztonsági kamera van felszerelve a lépcsőházban?

nem rég betörtek hozzánk, albérletben vagyunk, és nem igazán szeretnénk elköltözni mert jó helyen és jó albiban lakunk, de ami megfizethetetlen, nem érezzük magunkat biztonságban. holnapig döntenünk kellene, hogy mi tévők legyünk, vagy elköltözünk, vagy a riasztó és kamera megoldás lesz. ti mit tennétek? mit javasolnátok?

Legjobb válasz: A kamera és a riasztó nem akadályozza meg abban az elkövetõt, hogy bejusson, maximum elrettenti és / vagy a felkutatást segíti. Tehát semmivel sem biztonságosabb. Erõsebb ajtó, erõsebb zárak. Esetleg némi adomány a helyi maffiának :)

A kamera és a riasztó nem akadályozza meg abban az elkövetõt, hogy bejusson, maximum elrettenti és / vagy a felkutatást segíti. Tehát semmivel sem biztonságosabb. Erõsebb ajtó, erõsebb zárak. Esetleg némi adomány a helyi maffiának :)
Igen, megmaradnak, de a jailbreak hiánya miatt nem fog egyik sem mûködni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Fizetos alatt jailbrakelt vagy Appstore-os jatekokat ertesz?

Ha a kormány rendet tartana, és a rendőrség éreztetné a magyarokkal, hogy biztonságban vannak, talán nem szűnnének meg a szélsőségek?

lsd. Gyöngyöspata

Legjobb válasz: A mostani szélsõségek valószinûleg megszûnnének, de elõfordulhat, hogy más, bûnözõ szélsõségek jönnének létre. A kilátástalan helyzet felszámolására is szükség van.

A mostani szélsõségek valószinûleg megszûnnének, de elõfordulhat, hogy más, bûnözõ szélsõségek jönnének létre. A kilátástalan helyzet felszámolására is szükség van.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:32 Ez jó megoldás lenne. Csak tudod mi baj?A parlament 72, 5%-a úgy nézne ki mint a teke bábuk.
Szent István törvényeit kéne modernizálni és kész, ha a cigányoknak levágnád a kezét, majd a másikat, majd a lábát, majd a másikat mert lopott, többet nem menne lopni, sõt gyereket se csinálna, és máris dupla haszon. :)
Nem szûnnének meg, hisz szélsõségekre minden körülmények közt szükség van épp azért, hogy meg is maradjon ez a biztonság.
A kérdező hozzászólása: Felháborító, ami itt folyik tnap is BORSOD megyében két idõst megöltek...
"Csak tudod mi baj?A parlament 72, 5%-a úgy nézne ki mint a teke bábuk." Emberek már nem azért, de a parlamentbe idegeneket be sem volna szabad engedni. Magyarországot kormányozzák magyar emberek!

Ha biztonsági ajtónk van és kizáródom a lakásból, hogyan tudja a lakatos az ilyen ajtót kinyitni?

Legjobb válasz: Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.

Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!