Találatok a következő kifejezésre: Ha biztonsági van (83 db)

Mit tegyek? A házunk elött van a templom, ami elött egy nagy és dús Tuja van. Odaellett alá a cicám. Nyílt területen van. Biztonságban vannak ott a kiscicák? Ha nem, akkor mit kéne ilyenkor tennem?

Legjobb válasz: Ott nincs biztonságban, pláne a nagy meleg miatt is. Fogd meg a cicákat, és az anyjukat, tedd bele a egy dobozba, és vidd õket haza!

Ott nincs biztonságban, pláne a nagy meleg miatt is. Fogd meg a cicákat, és az anyjukat, tedd bele a egy dobozba, és vidd õket haza!
Bélelj ki egy közepes papírdobozt. A kiscicákat rakd bele, meg a mamájukat is, és vidd be õket. Ha a mama látja, hogy hova rakod ott a szeme elõtt a kicsiket, remélhetõleg nem fog agyonkarmolni, és õ is belemegy a dobozba, vagy követni fog téged míg hazaértek.
20, 49-esek ketten is egyformát írtunk. Ennek már csak mûködnie kell! :) ))
vidd be õket, elviszi az elsõ kutya, ami arra jár!!
A kérdező hozzászólása: Köszii a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: amúgy már felvitte õket a padlásunkra, úgyhogy most minden rendben van. :)

Jó ha van magzati szívhang hallgató? 22hetesen már jobban biztonságban van a pici?

Szükség van rá? 22.héten vagyok három hete láttam a picit ultrahangon két hete a védőnőnél hallottam a szívét. Megnyugtatásnak jó dolog... Ami miatt kicsit aggódom, hogy mint mondtam 22 hetes vagyok de még csak csikizéseket érzek meg buborékokat semmi rúgás, igaz mellső oldali méhlepényem van. Mi a tapasztalatotok? Érdemes ilyenre akár használtan is beruházni? Ezen kívül ilyenkor már nem olyan nagy az esély, hogy bármi történhet a picivel igaz? Milyen problémák léphetnek ilyenkor fel?

Legjobb válasz: Nekem sosem volt, feleslegesnek tartom, de ha téged ez nyugtat meg, akkor persze vegyél. Sajnos probléma bármikor lehet, de nem erre kell gondolni, hanem arra, hogy jól van a baba és kész. Majd, ha még jobban érzed a rúgásokat nyugodtabb leszel.

Nekem sosem volt, feleslegesnek tartom, de ha téged ez nyugtat meg, akkor persze vegyél. Sajnos probléma bármikor lehet, de nem erre kell gondolni, hanem arra, hogy jól van a baba és kész. Majd, ha még jobban érzed a rúgásokat nyugodtabb leszel.
nekem van szívhanghallgatóm, és úgy érzem nagyon jó döntés volt megvenni, biztonságérzetet ad, hogy bármikor ráhallgathatok a babára ha aggódom.. engem mindenki azzal akart lebeszélni, hogy ha már mocorog, akkor úgysem fogom használni, de ez végül nem így lett, bizony elõvettem már párszor a 20. hét után is, ha pl 1 napig nem éreztem mozogni, vagy ha éreztem, hogy mashogy mocorog, vagy a frontos lusta napjain is meg szoktam hallgatni. ami fontos szerintem, az az, hogy számolni kell a percenkénti szívverést, és ha a megadott tartományon belül van az érték, akkor minden ok valószínûleg:)
Ne legyel elkenodve.:) En sem ereztem rugasokat a 22.heten.Sot en a 15.hettol kezdtem ereznia bugyborekolast, de persze tobb napos es hetes szunetekkel.A 22.hettol kezdtem erezni jobban hogy mozog de akkor sem igazan rugasokat.Majd a 24.-25.hettol kezdett erosodni.Most mar olyanokat rug hogy faj is neha..:) 32 hkm
Én nem vagyok para-mami, sõt, nagyon messze állok tõlük, pedig ez az elsõ terhességem. Én is megvettem a 12. héten a kütyüt, s nem bántam meg egyáltalán. A kritikus idõszakban nagyon jó volt, egészen a 19. hétig, amikor már éreztem a magzatmozgásokat. Utána is hasznos volt, ha pár napig nem mocorgott, akkor megnyugtatott. Valószínûleg a 22. héten már nem vennék. Bár az is szuper volt, hogy így a család számára is kézzelfoghatóbbá tudtuk tenni a babát. :)
A kérdező hozzászólása: Én a 22.héten vagyok és csak mocorgást érzek csikizést meg buborékokat. Rugdosást nem :(
Nekem is mellsõ fali méhlepényem volt, mégis a 16 héttõl éreztem a mocorgást a 22. hétenm már rúgásokat javában, szval szerintem nem ezen múlik. Én nem vennék és nem is vettem ilyen kütyüt, mivel a babák nem igazán szeretik az uh-t, én legalábbis úgy vettem észre. Amikor a védõnõ elõször nézett szívhangot, majd kiugrott a kicsim a pocakomból úgy hullámzott a hasam.... azelõtt soha nem csinált ilyet. Ha Uh volt, akkor is nyugtalan volt szinte mindig! Ilyet már más kismamától is hallottam, úgyhogy én biztos hogy a következõ terhességemnél sem veszek ilyet.
én megvettem, de elbénáztam, nem tudtam jól használni. Nekem is ugyanilyen volt a méhlepény, néhány esetet leszámítva szinte soha nem éreztem a rúgásokat. Szerintem aki sokkal több mozgást érez, az nem is tudja elképzelni, hogy ez milyen idegtépõ tud lenni hosszú hónapokig
Én a férjemtõl kaptam ajándékba egyet. Ezzel játszunk minden este :) ) õ is kifejezetten élvezi a hallgatózást. Mindig simogatja, tapogatja a hasam, hátha megérzi a Picit, és szereti hallgatni is. Azt mondta, neki ez az egyetlen módja, hogy bele"lásson" a dologba :) Egyetlen vizsgálatot sem hagyott ki, nagyon lelkes. Minket is megnyugtat, hogy esténként halljuk, õ is jól van, nyugodtan alszunk. Mi szeretjük nagyon.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ. Nem vagyok para-mami :D de azért néha jó lenne megnyugtatni bár én is érzem, hogy minden rendben. Apuka hallani sem akar róla, szóval ezt még lemeccslejük :D
Nekem van és én imádom! Csak ajánlani tudom! Én már 11 hetesen megvettem és használom is(igazi para mami vagyok) Szerintem nagyon jó dolog mert ha pl van 1-2 nyugis napja hogy nem vagy csak alig mozog jó ráhallgatni és megnyugszol! Engem még eddig mindig megnyugtatott! 29 hetes vagyok már de van hogy még mindig elõ kapom pár másodpercre! Én az apródon vettem használtam és kifogástalan állapotba 5000.-ft volt! a rendes bolti ára 11.000.-ft! Angelsound a legjobb! Minden jót!! 29hkm
1. vagyok. Nézd, szerintem tényleg felesleges, úgyis most már nemsokára erõsen fogod érezni a rúgásokat, de ezt neked kell eldönteni. Nekem eszembe sem jutott venni, de én sosem gondoltam arra, hogy baj is lehet, éreztem, hogy minden ok. Szerencsére igazam volt, a fiam már 1 éves és épp most mászik fel a kanapéra:-)
Én a 12.héttõl próbálgatom használni, heti 1x. Engem megnyugtat, fõleg mikor én sem érzem mozogni annyit. Nekem havi 1x kevés lenne, mert most volt, hogy 3 napig szinte meg sem moccant, majd szétvetett az ideg, h mi lehet.Ilyenkor meghallgatom és megnyugszom. 21+4 hkm
Mi kaptunk, magunktól nem vettünk volna. De annyira jó volt, egészen a végéig. Ha csak egy kis rossz érzésem volt, csak pár másodpercre odatettem ls megnyugodtam. Amikor elkezd már rugdosni minden nap, és mondjuk aznap még nem érezted, és sehogy nem tudod rávenni, hogy mozogjon, akkor nagyon-nagyon jól jön egy ilyen! Sajnos problémák bármikor felléphetnek, de ilyenkor már nagyon ritka.
A kérdező hozzászólása: Nekem nézte múltkor is meg minden havi találkozáskor fogja azt mondta. Az ultrahangon meg direkt mondta a doki hogy jó a szívmûködés.
Nekem pl. nem nézi a védõnõ. :( a nõgyógyász is csak 1x nézte.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtató megnyugtató de végül is havonta ott a védõnõ nem? Nem tudom érdemes -e. Tudom, hogy baj bármikor lehet de annak már több jele van ilyenkor mint az elsõ trimeszterben. Gondolok itt görcsre vérzésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat. Még gondolkodom rajta :D
Közölni kell a gondozókkal, hogy mi a betegsége a kicsinek, akkor figyelnek rá.
mindenképpen megkell beszélni a gondozókkal.

Ha van tartozásom egy szolgáltató felé, és csináltatok egy bankszámlát, amire a fizetésemet kapom, akkor abból levonhatják-e a tartozásomat, vagy biztonságban van rajta a pénzem?

Rövidebben: ha nem a banknak tartozok, leveszik-e a számlámról a pénzt?

Legjobb válasz: Csak ha végrehajtóhoz kerül (jogerõs végzés után).

Csak ha végrehajtóhoz kerül (jogerõs végzés után).
Így van.

Ha a kormány rendet tartana, és a rendőrség éreztetné a magyarokkal, hogy biztonságban vannak, talán nem szűnnének meg a szélsőségek?

lsd. Gyöngyöspata

Legjobb válasz: A mostani szélsõségek valószinûleg megszûnnének, de elõfordulhat, hogy más, bûnözõ szélsõségek jönnének létre. A kilátástalan helyzet felszámolására is szükség van.

A mostani szélsõségek valószinûleg megszûnnének, de elõfordulhat, hogy más, bûnözõ szélsõségek jönnének létre. A kilátástalan helyzet felszámolására is szükség van.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:32 Ez jó megoldás lenne. Csak tudod mi baj?A parlament 72, 5%-a úgy nézne ki mint a teke bábuk.
Szent István törvényeit kéne modernizálni és kész, ha a cigányoknak levágnád a kezét, majd a másikat, majd a lábát, majd a másikat mert lopott, többet nem menne lopni, sõt gyereket se csinálna, és máris dupla haszon. :)
Nem szûnnének meg, hisz szélsõségekre minden körülmények közt szükség van épp azért, hogy meg is maradjon ez a biztonság.
A kérdező hozzászólása: Felháborító, ami itt folyik tnap is BORSOD megyében két idõst megöltek...
"Csak tudod mi baj?A parlament 72, 5%-a úgy nézne ki mint a teke bábuk." Emberek már nem azért, de a parlamentbe idegeneket be sem volna szabad engedni. Magyarországot kormányozzák magyar emberek!

Tényleg véd a gumi? Mindenki esküszik rá, hogy akkor aztán (nyilván ha nem szakad el) biztonságban van az ember, dehát gumival is összeér pl. a két szeméremtest, szőrszálak stb. Vagy onnan nem lehet fertőzést kapni?

Legjobb válasz: a fertõzést a testnedvek terjesztik, ha gumit használtok a testnedvek nem érintkeznek a nemi szervvel és ez a lényeg. Ha fanszõrzet kerül rád vagy a szeméremdomb hozzádér attól nem lesz az égvilágon semmi bajod.

a fertõzést a testnedvek terjesztik, ha gumit használtok a testnedvek nem érintkeznek a nemi szervvel és ez a lényeg. Ha fanszõrzet kerül rád vagy a szeméremdomb hozzádér attól nem lesz az égvilágon semmi bajod.
Például a lapostetû ellen nem véd, ez igaz. Viszont a HIV, szifillisz, gonorrghea, HPV, chlamydia, ureaplasma, stb. ellen valóban véd.

Ha telefont szervízbe kell vinni, akkor a rajta lévő képek, sms-ek biztonságban vannak? Volt valakinek rossz tapasztalata?

Legjobb válasz: Inkább agyilag az a probléma, hgy miért nincsenek rendszeres mentéseid? Ha a szervíz legyalulja a szoftvert, akkor meg nyafizol, hogy hová lett a tünci-münci sms-ed.

Inkább agyilag az a probléma, hgy miért nincsenek rendszeres mentéseid? Ha a szervíz legyalulja a szoftvert, akkor meg nyafizol, hogy hová lett a tünci-münci sms-ed.
Telefon szervizbe vinni, eladni, stb csak szûz üresen, letörölve, üres memóriával szabad. Kivéve ha szeretnéd a fotóidat esetleg egy ilyen oldalon viszontlátni: [link]
Nincsenek biztonságban. El fognak tûnni. Csinálj mentést.

Ha valakinek feltünő színű a kocsija, az biztonságban van?

Valami olyat hallottam, hogy van aki azért választ piros kocsit, mert feltünúbb, és jobban észreveszik az autósok. Ennyit számítana egy szin? Ha fekete autóm van, nagyobb az esélye, hogy belém jönnek?

Legjobb válasz: http://www.ezoterikus.hu/hir?id=8022

Na most a biztonság nem garantált akkor sem ha hupilila kocsija van az embernek, mert a bunkók attól ugyanúgy az úton vannak, akik beláthatatlan kanyarban a záróvolnalon elõznek.De bizonyos esetekben-pl rossz látási viszonyok között, ködben, hóesésben, sötétben-biztos, hogy könnyebben észrevehetõ egy piros, mint pl egy füstszínû, szürke autó.
Az autótolvaj is sokkal jobban észreveszi :D
A kérdező hozzászólása: :D
Szerintem biztonságosabb. A legjobb pl. a fehér autó. Ez az állítás egyszerûen ellenõrizhetõ, ha pl. elõre néz az ember és közben a perifériás látását használva figyeli a mellette elmenõ kocsikat. Vannak olyan szinek amik szinte világítanak és látja az ember hogy mellette van, még ha konkrétan nem is néz oda. A legrosszabb szerintem a grafitszürke autó. Esõben és az azzal együtt járó szürkületben alig látszik a visszapillantó tükörben(beleolvad a szürke aszfaltba), ráadásul ezek még a fényszórót sem kapcsolják fel. Egy fehér autóba kevésbé problémás ha elfelejti bekapcsolni. Nekem az elsõ autóm égszínkék volt, és többször elõfordult, hogy a mellettem lévõ egyszerûen kilökött a sávomból. Mostani kocsim sima ezüst színû, mivel unom a fehéret, és megszûntek a problémáim.
Jobban észrevesznek egy rikító színû kocsit.A citrom és narancssárga autók a legfeltûnõbbek , nem véletlenül használják ezeket a színeket útmunkás kocsikon és láthatósági mellényeken. Legrosszabbak láthatóság szempontjából pont a nagyon elterjedt szürke és "ezüst" színûek .Ha sok pénzem lenne egyszerûen lekrómoztatnám az egész kocsimat, az nagyon állatul tud kinézni :D

Ha biztonsági ajtónk van és kizáródom a lakásból, hogyan tudja a lakatos az ilyen ajtót kinyitni?

Legjobb válasz: Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.

Ki tudja nyitni. Csak hosszabb ideig tart és nagy zajjal jár. Nincs kinyithatatlan zár, ne aggódj! De a betörõk nem fognak rá vállalkozni. Azt meg hogy hogyan, azt remélem senki sem fogja leírni, mert az gond lenne, ha bárki elolvashatná a módszert.

A facebookom, hogyan lehet védettebbé tenni? (ha egyáltalán van ilyen) valami biztonsági rendszer?

Legjobb válasz: Mit szeretnél védeni? Az adataidat vagy a belépést?

Mit szeretnél védeni? Az adataidat vagy a belépést?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!