Találatok a következő kifejezésre: Ha beveszem tabit akkor utána (2 db)

Ha beveszem a tabit akkor utána mennyi ideig "nem lenne szabad" nagy wcre menni?

vagyis a bevétele után mikor jön ki?5óra múlva már bitti nem baj ha elmegyek wcre,igaz?:Dhasmnésnél mi történik?szal ha hasmenésem van akk hány órával azelötti tabi miatt nem kell már félnem?lehet ezt érteni?:$

Legjobb válasz: ha utána kell kakilnod,akkor nem azt jelenti h az is kiürül belõled,ami nem sokkal ezelõtt jutott be...mert a kaki 8órán keresztül megy át rajtad vagy vmi ilyesmi... de az más ha nagyon megy a hasad,mert akkor felborult az egynsúly és kijön minden...azt hiszem akkor nincs gond ha 3órával utána megy a hasad...de ez nem biztos...majdnem 1éve szedek tabit és most sem értem h mit csináljak ha megy esetleg rögtön utána a hasam....

ha utána kell kakilnod, akkor nem azt jelenti h az is kiürül belõled, ami nem sokkal ezelõtt jutott be...mert a kaki 8órán keresztül megy át rajtad vagy vmi ilyesmi... de az más ha nagyon megy a hasad, mert akkor felborult az egynsúly és kijön minden...azt hiszem akkor nincs gond ha 3órával utána megy a hasad...de ez nem biztos...majdnem 1éve szedek tabit és most sem értem h mit csináljak ha megy esetleg rögtön utána a hasam....
Ha a tabi bevétele után kell kakilnod, akkor nyugodtan menj el... ha rendes kaki, akkor akár utána egy másodperccel is mehetsz. Abból nem lesz gond. Ha viszont hasmensésed van, akkor nincs gond, ha 2-3 órával a tabi bevétele után megy a hasad, mert addigra felszívódik a hatóanyag. A 2 vagy 3 óra attól függ, hogy milyen gyors az anyagcseréd. Ha egybõl a tabi bevétele után megy a hasad, akkor egy-két órára rá vedd be a következõ napit. Azért egy kicsit késõbb, hogy netán az is kijöjjön, ha mégegyszer menne a hasad. És így folytasd a következõ napokban, így biztos nem lesz baj. A szünetet is ugyanúgy tartsd meg szerintem, ahogy szoktad.

Kilehet pisilni a fog.gátló tabit? Ugy értem ha beveszem és sok vizet iszok utána és kb fél óra múlva pisilek elég sokat akkor kipisilhtem és nem hat?

1. levélnél tartok,a 11. szemnél de tegnap igy jártam h sokat ittam rá...az baj?sexelhetek már ma du. a pasimmal v védekezzünk?(még a mai tabit nem vezsem be csak kés? este)

Legjobb válasz: Nem, kipisilni nem lehet, a bélcsatortnán keresztül szívódik fel, a vizeletkiválasztáshoz tartozó szerveknek semmi köze a tabihoz. Ha a menzeszed elsõ napján kezdted szedni, akkor elvileg már véd.

Nem, kipisilni nem lehet, a bélcsatortnán keresztül szívódik fel, a vizeletkiválasztáshoz tartozó szerveknek semmi köze a tabihoz. Ha a menzeszed elsõ napján kezdted szedni, akkor elvileg már véd.
Bioszból hanyas voltál? Ugye tudod, hogy a hugyhólyagba közvetlenül az emésztõrendszeredbõl semmi sem kerül? Bár ezek szerint nem.
Betegtájékoztató??? Oda van írva, hogy a hasmenés és a hányás okoz gondot, a vizelésnek nincs köze hozzá. Amúgy mit szedsz? Én biztos várnék legalább 2 hetet a gumi elhagyásával, nem hiszek benne, hogy az 1. szemtõl véd.
A kérdező hozzászólása: de akkor minek irják rá h 1. szemtõl??? :(
Ha rá van írva h elsõ szemtõl véd, akkor miért idegenektõl várod a választ???
A kérdező hozzászólása: mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, egyébként akkor minek van ez az oldal ha kérdezni sem lehet?hiszen ennek ez a célja... vagy nem???szólj ha tévedek
Elvileg véd az elsõ szemtõl, a NÕGYÓGYÁSZOK mégis azt szokták javasolni, hogy várjuk ki az elsõ levél beszedését, mert annyi idõ alatt nagyjából hozzászokik a szervezeted ahhoz a hormonszinthez és GARANTÁLTAN nem lesz peteérésed. Nagy valószínûség szerint nem lesz baj, ha védekezés nélkül szexelsz, de a parásabbak ki szokták várni az elsõ levél végét. A ráivás csak akkor baj, ha a tabi bevétele után 4 órán beül hánysz miatta, amúgy az alkohol nincs rá hatással.
Nem csak itt, hanem a valóságban is érdemes olyankor kérdezni, amikor Te magad nem tudod rá a választ. Amúgy a tájékoztató hivatalos, itt bárki bármit mondhat. És mivel a hüjjék a leghangosabbak, ezért abból többet fogsz olvasni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!