Találatok a következő kifejezésre: Ha beveszem és akkor (49 db)

Kilehet pisilni a fog.gátló tabit? Ugy értem ha beveszem és sok vizet iszok utána és kb fél óra múlva pisilek elég sokat akkor kipisilhtem és nem hat?

1. levélnél tartok,a 11. szemnél de tegnap igy jártam h sokat ittam rá...az baj?sexelhetek már ma du. a pasimmal v védekezzünk?(még a mai tabit nem vezsem be csak kés? este)

Legjobb válasz: Nem, kipisilni nem lehet, a bélcsatortnán keresztül szívódik fel, a vizeletkiválasztáshoz tartozó szerveknek semmi köze a tabihoz. Ha a menzeszed elsõ napján kezdted szedni, akkor elvileg már véd.

Nem, kipisilni nem lehet, a bélcsatortnán keresztül szívódik fel, a vizeletkiválasztáshoz tartozó szerveknek semmi köze a tabihoz. Ha a menzeszed elsõ napján kezdted szedni, akkor elvileg már véd.
Bioszból hanyas voltál? Ugye tudod, hogy a hugyhólyagba közvetlenül az emésztõrendszeredbõl semmi sem kerül? Bár ezek szerint nem.
Betegtájékoztató??? Oda van írva, hogy a hasmenés és a hányás okoz gondot, a vizelésnek nincs köze hozzá. Amúgy mit szedsz? Én biztos várnék legalább 2 hetet a gumi elhagyásával, nem hiszek benne, hogy az 1. szemtõl véd.
A kérdező hozzászólása: de akkor minek irják rá h 1. szemtõl??? :(
Ha rá van írva h elsõ szemtõl véd, akkor miért idegenektõl várod a választ???
A kérdező hozzászólása: mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, egyébként akkor minek van ez az oldal ha kérdezni sem lehet?hiszen ennek ez a célja... vagy nem???szólj ha tévedek
Elvileg véd az elsõ szemtõl, a NÕGYÓGYÁSZOK mégis azt szokták javasolni, hogy várjuk ki az elsõ levél beszedését, mert annyi idõ alatt nagyjából hozzászokik a szervezeted ahhoz a hormonszinthez és GARANTÁLTAN nem lesz peteérésed. Nagy valószínûség szerint nem lesz baj, ha védekezés nélkül szexelsz, de a parásabbak ki szokták várni az elsõ levél végét. A ráivás csak akkor baj, ha a tabi bevétele után 4 órán beül hánysz miatta, amúgy az alkohol nincs rá hatással.
Nem csak itt, hanem a valóságban is érdemes olyankor kérdezni, amikor Te magad nem tudod rá a választ. Amúgy a tájékoztató hivatalos, itt bárki bármit mondhat. És mivel a hüjjék a leghangosabbak, ezért abból többet fogsz olvasni.

Ha beveszek egy 72 oras esemny utan tablettat es par napon meg belul meg kell jonnie? Akkor varjam ki azta par bnapit v elotte is lehet mar tesztet vegezni?

Legjobb válasz: a teszt kb 2 héttel a baleset után mutatja ki hogy terhes vagy-e, mivel annyi idõ kell hogy beágyazódjon... nem úgy megy hogy sitysuty tegnap volt a baj ma meg már kimutatja hogy terhes vagy. ha így elnne nem kellene feltétlen a sürgõsségi tabi, mivel aki nem terhes az nem veszi be, aki igen az meg beveszi. remélem érted mire akarok kilyukadni. várd meg azt a pár napot, biztos meg fog jönni. addig semmiképp ne csinálj tesztet, mert felesleges, úgysem mutatja ki

a teszt kb 2 héttel a baleset után mutatja ki hogy terhes vagy-e, mivel annyi idõ kell hogy beágyazódjon... nem úgy megy hogy sitysuty tegnap volt a baj ma meg már kimutatja hogy terhes vagy. ha így elnne nem kellene feltétlen a sürgõsségi tabi, mivel aki nem terhes az nem veszi be, aki igen az meg beveszi. remélem érted mire akarok kilyukadni. várd meg azt a pár napot, biztos meg fog jönni. addig semmiképp ne csinálj tesztet, mert felesleges, úgysem mutatja ki

Az ékszerészeknél ha viszek magammal tört aranyat, az úgy is beveszi, hogy nem veszek ékszert, szóval csak felvásárolja? Ha ezüstöt szeretnék akkor más ezüstöt beszámít? ÉS fehéraranynál?

Legjobb válasz: 1re tudok csak válaszolni. az elsõ kerdesedre: Igen beveszi, de csak ha elmúltál 18!18 alatt kell melled egy felnõtt is

1re tudok csak válaszolni. az elsõ kerdesedre: Igen beveszi, de csak ha elmúltál 18!18 alatt kell melled egy felnõtt is

Venni akarok creatine ph-x et ha beveszem mindet és abba hagyom a gyúrást akkor ösze esek? és ha igen akkor menyire? Ami most van alkatom ugyan ilyenre esek visza vagy ennél kissebre?

Legjobb válasz: Creatin monohydrat por verzió, vagy AKG kötés. 1 doboz ph-x nagy változást nem kell elképzelni, fõleg, hogy csak ezt "ragadod ki" a tápkiegek sorából. Nem figyelve a fontossági sorrendre. Természetesen, ha valakinek van egy megszokott étkezése, és edz ----- majd utána plusszban valamivel még kombinálja, akkor hosszabb távon eredményesebb. Ha ebbõl valamit elvonunk, akkor természetesen visszafejlõdés keletkezik. A szervzet nem fogja feleslegesen cipelni az izomzatot. Neki csak az agyra, és a vázszerkezetre van szüksége. ;-)

Creatin monohydrat por verzió, vagy AKG kötés. 1 doboz ph-x nagy változást nem kell elképzelni, fõleg, hogy csak ezt "ragadod ki" a tápkiegek sorából. Nem figyelve a fontossági sorrendre. Természetesen, ha valakinek van egy megszokott étkezése, és edz ----- majd utána plusszban valamivel még kombinálja, akkor hosszabb távon eredményesebb. Ha ebbõl valamit elvonunk, akkor természetesen visszafejlõdés keletkezik. A szervzet nem fogja feleslegesen cipelni az izomzatot. Neki csak az agyra, és a vázszerkezetre van szüksége. ;-)
Nekem az elsõ kreatin kúrák hoztak tömeget meg kis erõt is.Ha keményen edzel a kúra után is nem sokat esel vissza kis viz az megy le azért.Érdemes HMB nyomatni kreatin utáni hónapban én még tovább erõsödtem.
Én is a klasszikus Creatin monohydrat por szoktam venni.
A kérdező hozzászólása: mi az a HMB?
A HMB a Leucin (BCAA) metabolitja. Elvileg minimalizálni lehet vele az izomvesztést, fõleg diétázáskor. Intenziv edzés során csökkenti a katabolikus folyamatokat, segíti az izomtömegnövelést. Természetesen ez egy hosszabb folyamat, nem máról holnapra történõ változás. Érdemes 3g/adagban használni pl. BCAA 2:1:1 vagy BCAA 8:1:1 vagy EAA kiegészítõvel összekeverni. Hozzátenni szénhidrátforrást. Használhatod edzés elõtti amino és/vagy fehérje koktélba téve. Edzés közbeni folyadékbevitelként. Edzés után attól függõen hogy diéta, vagy tömegnövelés van 35-50g magas biológiai értékû protein és 40-50g szénhidrát tartalmú koktélba tedd bele.

Ha a gyermek szobatiszta, akkor két és fél évesen beveszik az óvodába? Lehet, hogy eltudnék menni dolgozni és akkor nem adnám bölcsibe. Egy ismerősöm kislányát beadta mert el kellett mennie dolgozni. Ez mindenhol müködik?

Legjobb válasz: Elvileg igen, törvényileg úgy van szabályozva már hogy amennyiben kapacitás ügyileg elbírják, akkor 2 és féléves kortól mehet oviba. Az én fiam 2 éves és 9 hósan kezdte az ovit, szobatiszta volt hónapok óta, úgyhogy kezdhette. És sok olyan ovis társa volt a kiscsoportban akik szintén 2,5 és 3 év között vannak.

Elvileg igen, törvényileg úgy van szabályozva már hogy amennyiben kapacitás ügyileg elbírják, akkor 2 és féléves kortól mehet oviba. Az én fiam 2 éves és 9 hósan kezdte az ovit, szobatiszta volt hónapok óta, úgyhogy kezdhette. És sok olyan ovis társa volt a kiscsoportban akik szintén 2, 5 és 3 év között vannak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ! Holnap fel is hívom az óvodát ahova szeretném hogy járjon.
Sajnos nem mûködik mindenhol így. Ma volt itt a védõnõnk, és rákérdeztem. Az én lányom jövõ szeptemberben lenne (ovodakezdéskor) 2 éves és 9 hónapos, és itt két közeli oviban (Zuglóban lakunk) egyikben sem veszik be betöltött 3 év alatt :((( Nagyon szomorú vagyok, mert most 3 hónap híja miatt irathatom bölcsibe. :(
Az Én fiam se volt még 3 mikor oviba ment, szobatiszta volt, de sajnos utánna elkezdett bepisilni éjszakánként. A popsiját is ki tudta törölni, de látta, hogy az oviba ezt a többi gyerek nem tudja, így leszokott róla õ is. Ha van férõhely akkor beveszik valamelyik környékbeli oviba.
Ha van minicsoport az oviba, és hely is van akkor nem kell bölcsibe vinni.
Ez attól függ, hol éltek, és ott mennyi hely van az ovikban. Azt értem, hogy jobbnak látod, ha egybõl olyan helyre megy, ahol aztán "maradhat is", tehát nem kell majd váltani intézményt, de annyiban meggondolandó, hogy ha vegyes csoportos az ovi, akkor nagyon picike lesz 6-7 évesek mellett. Akkor már lehet, hogy bölcsivel jobban jártok.
Az elsõ vagyok:) Nálunk a fél csoport 6-7 éves:) Semmi baj nincs ezzel. De belátom ez óvónéni és dadus függõ is, mivel nekünk szerencsére jó jutott. De amúgy a nagyon elbabáznak a kicsikkel, és tanítgatják õket rengeteg mindenre észrevétlenül is! Az én fiam is rendszeresen játszik 2 6 éves kisfiúval :)
2. vagyok. Itt sincs minicsoport az oviban, viszont az én lányom elég érett, testileg, agyilag is (két éves sincs még, de a doktornõnk szerint 3 éves szinten van), és biztos vagyok benne, hogy egy év múlva (2 évesen és 9 hónaposan) nagyon jól ellenne a nagyobbakkal is :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a sok választ, javaslatot és tapasztalatot. Átgondolom és azért beszélek az illetékes óvodával és leírom majd mi történt.

Ugye ha valakinek megjön a havi, akkor biztos hogy nem terhes? Viszont ha 72 órás tablettát beveszek, és ezután 5 napon belül megjön akkor terhes vagyok? - (20-23 nap múlva kellett volna amúgy megjönnie)

Tudom,sok ilyen kérdés van de én arra vagyok kiváncsi,hogy így van e esély hogy terhes vagyok,vagy nincs.

Legjobb válasz: Utána és elõtte a legkisebb.Amúgy bocs most megint lehurroglak de mióta ismerem az autókat,motorokat vezetek,ha nem ismerném õket nem vezetnék és míg nem voltam tisztában velük és a KRESZ-szel nem is tettem - gondolom érted az összefüggést ..

Utána és elõtte a legkisebb.Amúgy bocs most megint lehurroglak de mióta ismerem az autókat, motorokat vezetek, ha nem ismerném õket nem vezetnék és míg nem voltam tisztában velük és a KRESZ-szel nem is tettem - gondolom érted az összefüggést ..
nem olvastad el az elsõ kérdést??? az esemény utáni tabitól vérezni fogsz...kell vérezned. megtörtént. örülj. istenemilyen buta embereket...
Ja sok ilyen kérdés van aha.Amúgy akkor bevetted vagy mi?Ja egyébként az esemény utáninak ez a dolga, pár napra rá megjön - de egyébként szerintem gyógyszert nem vennék be úgy hogy nem is tudom hogyan hat.
A kérdező hozzászólása: + a havim után történt a "baleset" és ha jól tudom a havi után a legkisebb az esély annak hogy theres vagyok. Vagy pont fordítva?:S
A kérdező hozzászólása: A 72 órás tablettát idõben bevettem, kb az esemény után 18 órával így idõben. Csak az a furcsa, hogy 5 napon belül jött meg, amikor normális esetben lett volna még 20 nap. Így nem tudom, hogy ez jelentheti e azt hogy nem vagyok terhes.
attól h megjön még lehetsz terhes, van aki végig menstruál a terhesség alatt, de ez nagyon ritka, a 72 órás sem 100%-os védelem, attól még beágyazódhat, viszont olyan magas a hormontartalma pont e miatt h ne ágyazódjon be, h összevissza fog megjönni1-2 hónapig lehet köztivérzésed
nem hiszem h terhes vagy de a 72 órás akkor sem segit 100%-osan ha idõben veszed be, ezért ajánlják amegelõzõ védekezést, h ne kelljen ezen parázni
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) Igen értem. Amúgy fiú vagyok, a barátnõm nevében írtam ezeket hogy 1000%ban biztos legyek. Kiszakadt a gumi sajnos, én meg a fejem már szétstresszelem rajta.Amiben biztos vagyok azt is 100szor megkérdezem ilyenkor. Még egyszer köszi:)
A 72 órásnak elvileg minden esetben 5-6 napon belül meg kell hoznia egy rövid megvonásos vérzést, ami NEM menstruáció. nekem is így volt, utána csak 2 hónap múlva jött meg igaziból. nem tudom, mennyire normális ez, hogy nem jelentkezett a vérzés a bnõdnél. az aktustól számítva 2 hét múlva végezzen el egy terhességi tesztet, jobbat nem tudok. vagy orvosnál érdeklõdni. Hamvas Ferenc doktornak van neten egy kérdezz-felelek rovata, de szerintem õ is azt fogja írni, hogy tesztelni kell 2 hét múlva.
Bocs félreérettem... korán van. most olvasom, hogy 5 nap múlva volt vérzés. akkor szerintem nincsen baj.

Fáradt vagyok és aludni szeretnék holnap legalább 8-ig. Ha beveszek egy lendormint akkor nyugodtan fogok aludni és nem fogok felkelni éjszaka?

Ki szeretném magam aludni!

Legjobb válasz: Hát én nem ismerem ezt a gyógyszert,de szerintem csak akkor vedd be,ha az orvos neked írta fel,vagy ha recept nélkül is kapható.

Hát én nem ismerem ezt a gyógyszert, de szerintem csak akkor vedd be, ha az orvos neked írta fel, vagy ha recept nélkül is kapható.
16:46 os vagyok! A seduxen az még erõsebb, tuti alszol tõle!
A kérdező hozzászólása: köszi, majd utánuk nézek!
A Xanax sem hat egyformán mindenkinek.Egy szem gyógyszertõl valószínûleg nem lesz semmi bajod, hát próbáld ki, ha úgy gondolod.De vannak nagyon jó, természetes hatású altatók is, amikkel minden kockázat nélkül próbálkozhatsz.Például citromfû tea, Sedacur forte tabletta, vagy esetleg valeriána.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nincs xanax itthon. lendormin van és seduxen.
Próbálj meg aludni, sikerülni fog a xanantól! Én egyszer vettem be, és reggelig meg sem mozdultam.
A kérdező hozzászólása: Az nem most volt, hanem valamikor régebben. Talán télen, karácsony fele.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, már nincs meg a doboza, de szerintem 0, 5
16:46 os vagyok! Mikor vetted be?
Hány mg-os xanaxot vettél be?
A kérdező hozzászólása: Ha tudnék aludni biztos nem tettem volna fel a kérdést. Fáradt vagyok, álmos vagyok és nem tudok aludni! De máskor nem is kérdezek semmit, mert olyan felfoghatatlan kérdést teszek ki, hogy ihaj.
Ne vegyél be semmit, feküdj le, és aludj. Ha fáradt vagy, végigalszod az éjszakát.
De ha fáradt vagy minek altató??? :S
A kérdező hozzászólása: Nem nekem írta fel, viszont egyszer bevettem egy xanaxot és semmit nem hatott. :S
azt tudom ajánlani, hogy egyél rendesen ne koplalj mert azért is felkelhetsz éjjel. én este lefekvés elött is eszem és nincs gondom alvással. ugye próbáljatok meg éhesen aludni :) na ugyanez megtörténhet alvás közben. ha nincs benn a szükséges kalória nem fogsz nyugodtan aludni, fel fogsz kelni. persze ezt azért irtam mert már rögtön bogyóhoz nyúlnál. ha nem jön be amit irtam akkor lehet, hogy túl stresszes vagy. de az is lehet, hogy nem kell 8-ig aludnod, hogy kipihent legyél, csak bevagy lustulva, lustálkodni akarsz.

Terhes vagyok, és ha beveszem a 72órás tabit akkor elmegy a baba? Bocsi a kérdésért de nemtom :S:S és ezért fizetni is kell?

Legjobb válasz: megakadályozza a babát, így nincs ami elmenjen. de nem biztos hogy megakadályozza, jó eséllyel terhes lehetsz hiába veszed be, éppen ezért csak végszükség esetére való. kb 5000 forint egy vagy két szem attól függ milyen fajta(ha két szemes akkor mindkettõt be kell venni, nem azért két szem mert két alkalomra elég) és az orvos írja fel.

Ha terhes vagy, csak az abortusz viszi el, amennyiben túl vagy a 72 órán. De ha nem vagy túl, nem tudnád, hogy terhes vagy :P Szóval, amennyiben csináltál tesztet és terhes vagy--akkor az abortusz 50 000 Ft megközelítõleg. Ha nem védekeztél és nem tudod még, hogy terhes vagy e és bennt vagy a 72 órában, akkor a nõgyógyász ír fel Neked eseményutáni tablettát. Az 5000 Ft. kb.
megakadályozza a babát, így nincs ami elmenjen. de nem biztos hogy megakadályozza, jó eséllyel terhes lehetsz hiába veszed be, éppen ezért csak végszükség esetére való. kb 5000 forint egy vagy két szem attól függ milyen fajta(ha két szemes akkor mindkettõt be kell venni, nem azért két szem mert két alkalomra elég) és az orvos írja fel.
ha már terhes vagy, szal létrejött a terhesség, nem is irnak fel neked ien szert és nem is szabad bevenni...tuti, nemrég kellett bevegyek 72 órásat és elolvastam a tájékoztatót plusz nõgyógyász is mondta...
Semmi sem biztos ha, beveszed azért még maradhatsz az! Igen 5400ft-ba kerül és csak az orvos irhatja fel.
Nálunk kiszakadt a gumi és rá 12órára nõgyógyásszal irattam ki a tabit, de nem ment el a baba. Mi is 5000körül vettük, de mi egy tablettásat.
72 órán belül elmegy, de ha mégsem (ritka), akkor mindenképp ki szokták már venni, mert attól a szertõl 100% hogy betegen születne.
Ezsedbe ne jusson ilyen szörnyûséget tenni. A tablettától nem fogsz elvetélni, de ha mégis, akkor is a kórházban fogsz kikötni, ha pedig nem mész kórházba, bele is halhatsz. Azért ez egy nagyon komoly dolog és amit csinálni akarsz, az még kegyetlenség is. Kis szivem, irány a nõgyógyász, ebbõl már csak abortusszal tudsz kiszálni.
Ejha... A 72 órás tabletta a megtermékenyített petesejt BEÁGYAZÓDÁSÁT akadályozza meg. Ha már terhes vagy, hiába veszed be, max maradandó károsodásokat okozol a magzatnak. Ha teszt mutatja ki a terhességed, már kb 4 hetes terhes vagy, (azaz 2 hetes az embrió) amit már csak abortálni lehet.
"Nálunk kiszakadt a gumi és rá 12órára nõgyógyásszal irattam ki a tabit, de nem ment el a baba." Húú, hogy itt milyen sokan fogalomzavarban szenvednek... Elõsször is, ha megtörténik a baj, kiszakad a gumi stb, és a sperma bekerül a hüvelybe, még nem lesz belõle rögtön baba! Ha találkozik egy petesejttel, akkor megtörténik a megtermékenyítés, de csak 2 hét múlva történik meg a beágyazódás a méhfalba és innentõl kezdve beszélhetünk babáról. A 72 órás gyógyszer a beágyazódást akadályozza meg, nem a megtermékenyítést. Ha már beágyazódott, akkor már csak az abortusz jöhet szóba, ami elég költséges és veszélyes. Tablettával abortuszt elõidézn nem lehet (legalábbis Magyarországon)!
A kérdező hozzászólása: és hány tarab van benne? vagy csak 1db?
A kérdező hozzászólása: szoval ha beveszem, akkor még lehetek terhes????
Hááát...Ha már megfogantál, azaz már a 72óra letelt, akkor már nem írnak fel neked gyógyszert...De viszont én hallottam már olyan gyógyszerrõl, ami 120órán belül hat, azaz 5napon belül...De az nagyon ritka...Hááát...Nekem 5400ft volt, szóval elég drága, de ha nem akarsz ilyet, akkor szerintem Fogamzásgátlót irass fel az orvosoddal, mert az kevesebbe kerül...Csak ne feledd, ha szeded a Fogamzásgátlót, akkor mellé semmilyen gyógyszert nem szabad szedni, mert akkor nem lesz hatása...

Ha beveszem az ételt a számba rágok rajta kettõt hármat és azután kiköpöm és egész nap így akkor mindig kiköpöm az ételt és nem nyelem le attól fogyhatok? Vagy ugyanolyan mintha lenyelném?

Oké kezdjétek az oltásokat,hogy hányan éheznek két büdös nyakleves kéne neked de nem érdekel úgysem.A normális válaszokat nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: Ha nem eszel fogysz?

Ha én egész nap gépnél vagyok alig eszek de meg iszok 2-3 liter vizet (ami nálam sok...)... amúgy csinálhatnának sülkrumplis, hamburgeres, gyrosos, stb. rágókat, kaja helyett jó, finom is de nem hízlal, komolyan kéne ilyen... én amúgy heti 2 eszek salátát hússal.... (rendeljük a kaját , csak "fitnes" az drágább és apám csak 2x engedi, ennék én többször is) . Amúgy ha eszel egy kevés salátát hússal attól semmibajod nem lesz... csak jót tesz
A kérdező hozzászólása: ti még soha nem voltatok elégedetlenek önmagatokkal?:) igen gyenge vagyok, sorvadok, fáradt vagyok nincs energiám, rossz a kedvem de végig akarom csinálni ha sorvadok akkor is legalább vékonyabb leszek
Biztos vagyok benne, hogy már nem romlik olyan sokat a világ, és amikor már tényleg nem lehet lejjebb süllyedni, akkor eljön valamiféle jobb korszak. Szóval következõ életedben Kérdezõ, neked is jobb lesz. Addig ilyen mentalitással fogol szívni, de hát nem csak Te. Önként választani a birka sorsot, azért az derék.
Sorvadsz, kicsiszív, nem fogysz. Sok szerencsét, remélem, nem lesz bajod.
A kérdező hozzászólása: Igen ebben igazad van hogy nem kéne törõdnöm a médiában sugárzott szennyel .de sajnos az emberek kilencvenkilenc százaléka törõdik és a tökéletes vékony lányok a jók.egyébként alakulóban van egy kapcsolatom is de attól még hogy pasizok nem vonja el a figyelmemet a koplalásról.utolsó válasz adó tudom hogy csak jót akarsz de hiddel jó ez nekem és lehet tõle fogyni :) )
Édes szívem, nem fog menni. Már olyan régóta jövök ehhez a kérdéshez, hogy trollkodni sincs kedvem. Elmondom újra, utána mondd el, hogy melyik részt nem érted, vagy melyikkel nem értesz egyet. Ha éhezel, a tested nem tudja, hogy miért csinálod, csak megijed, hogy nincs kaja. Ezért lelassítja az anyagcserédet (így még a szokásosnál is lassabban fogy az ember), és elhasználja, amit el tud. Az izmok magukban sok energiát igényelnek, éhezésnél ez hátrány, így hát elbontja azt. Az izom megy, a zsír marad, így leszel löttyedt, ami még a kövérnél is rosszabb. A másik probléma, hogy a nõk általában mellbõl fogynak a legkönnyebben, és fenékre, csípõre híznak a leggyorsabban. Ezen már szinte lehetetlen változtatni, nézd meg, hány nõ szaladgál petyhüdt mellel, de tepsiseggel. Fogyóztak... Az meg csak a tinilányok fejében létezik, hogy ha megjelensz valahol, rögtön tudják, hány kiló vagy. 5-6 kilót senki sem vesz észre, fõleg akkor nem, ha az nem felesleg, hanem pl. a csontjaid nehezebbek. Ha már ennyire érdekel a dolog, legalább olvass utána, ne éhezz ész nélkül. Utoljára mondom, hogy nem fog sikerülni, a "fogyás" csak idõleges, hízni fogsz és beteg leszel. Na? Mi érthetetlen, mi nem igaz?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Többet kéne pasiznod, és kevesebbet a társadalmi elvárásokkal foglalkoznod. A társadalom részérõl, meg is halhatsz. Ilyeneknek akarsz megfelelni? Hülye reklámoknak? Hát nézd, nekem is vannak ideáim persze, miért nem az én ideáimnak akarsz megfelelni? Én az egészséges nõket szeretem, nem csak testileg (most lennél kb. a normál súlyodban szerintem) hanem lelkileg is (tehát nálam nem nyer a folytonos önkritika és önostorozás). És hogy miért jobb az amit én gondolok? Nem biztos hogy jobb. De én bármelyik 'anorexiát' terjesztõ divatmanipulátor majmot meg tudom fojtani a két kezemmel, de ha így egyszerûbb elképzelni, akkor egy suhintással átvágom a nyakukat, mert káros az amit terjesztenek, szerintem. Tehát amikor olyan elvárásoknak akarsz megfelelni, hogy vékonyabb és vékonyabb legyél, akkor vedd úgy, hogy halottaknak akarsz eleget tenni, mert ha rajtam múlik, akkor már el is lehet könyvelni õket döghúsnak. Mocskok, akik gyerekeket, fiatalokat tesznek beteggé az undorító divatjaikkal, marketinges hüllõ söpredék. Nem vagyok ám én rossz ember, de szívesen kiélném magam és megnyúznám ezeket, a körmeiktõl haladva felfelé. Ilyen söpredékek véleménye érdekel? Ccchh.. semmi önértékelésed nincs, semmi igazi, emberi értéket nem tanultál. Rohad ez a világ..
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen sajnos mindenhol az megy ha nem vagy 50kg alatt akkor már nem lehetsz szép és béna az életed...Én 53 kg vagyok és 159 cm.Leakarok fogyni 48 kg-ra..Mert elegem van abból, hogy csak a csontvékony embereket tartja a társadalom szépnek sajnos ha ez kell ahhoz, hogy én is olyan legyek akkor megteszem:) Mindennap figyelem a válaszokat és akkor tudósítok a történésekrõl.Igazából ha elmegyek a suliba anya mindig ad pénzt, hogy vegyek valamit a büfébe vagy csomagol.Nos ha ad pénzt akkor nem veszek semmit és ezzel még a pénzem is gyûlik de ha csomagol odaadom egy osztálytársamnak.Menzán ebédelek és általába viszek kis dobozt amibe belerakom az ételt és aztmondom a barátaimnak, hogy sietnem kell haza ezért itt nemtudom megenni.Aztán ha hazaértem otthon szépen a wc melett harapok, rágok aztán kiköpöm az ételt.A szüleim körübelül 5-6 órakor szoktak hazajönni és a tesom is hétköznaponként és addigra pedig aztmondom, hogy már ettem egy csomót és nem vagyok éhes vacsorázni.Hétvégén pedig általába mindig kihagyjuk a reggelit mert tesom is késõn kelõ és én is szoval olyan egy óra fele ebédelünk.Csak pár falatot szoktam enni ilyenkor utána elinditom a fürdõszobába a zuhanyt és meghánytatom magam(a zuhanyra azért van szükség , hogy ne hallják)vacsorára pedig régebben se nagyon ettem úgy semmit szóval ez megszokott.(bár csak vasárnaptól kezdtem ami egy hétvégés napot jelent de így csináltam).Az iskolába reggel az elsõ három óra még nem nehéz de az utolsó három az már megterhelést igényel, hogy odafigyeljek...Lépcsõzni nagyon nehéz, télikabátot cipelni hozzá tesicucc meg az iskolatáska...Ez nem kamu ha bárki is azthiszi tényleg igaz történet:) És véghez fogom vinni a célomat..
Azért laposabb, mert mindent kifostál a beleidbõl. Ez olyan, mint a káposztaleves-diéta, ott is marha gyorsan ki lehet sz.arni pár kilót. Egyértelmû, hogy el vagy ájulva magadtól, azt hiszed, hogy igazad van. Szépen kérlek, pár hónap múlva írj újra ide kommentet, érdekelne, miként alakult a sorsod. Tényleg idegesítõ a viselkedésed, mert nagyjából arról beszélsz, nem ártalmas pl. tíz emeletnyi zuhanás. Nem fogod fel, hogy attól még, hogy az ötödiken, negyediken, harmadikon semmi bajod sincs, egyszer földet kell érned. Igazából sajnállak. Te is csak egy kicsit butább, befolyásolható lány vagy a sok közül, akire tökéletesen hatott a média. Ha lenne pár önálló gondolatod, ha nem akarnál ennyire megfelelni az elképzelt elvárásoknak, nem csinálnál olyat, hogy elveszed a testedtõl az üzemanyagot, aztán elvárod, hogy mûködjön. Anyádék nem veszik észre? Az iskolában tudsz figyelni egész nap? Vagy nagyon ügyes hülye vagy, vagy kamu.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Illúziók, hogy bontaná le õket valami robbanóanyag.. megérdemelnéd. Vasárnap óta 1 kiló, egészségkárosodás, legyengülés nélkül is lehet heti 1 kilót fogyni. Most ott tartasz, hogy 5-6 nap alatt feltételezel 1 kiló TÖMEGVESZTESÉGET, ami nem is biztos, hogy zsírtömeg csökkenés. A hasad laposabb, mert nincs benne semmi. Én telezabálom magam mégis lapos, mert vannak törzsmerevítõ izmaim, és nem engedik kidudorodni a gyomromat, beleimet. A különbség, hogy én rohadt jól érzem magam és ha éppen néhány dolog nem is tûnik túl vidámnak az életben.. még mindig belekapaszkodhatok a kicsattanó fizikai állapotomba (amire már alapozhatok szellemi fejlõdést is, ép testben ép lélek) De a Te utad is jó lehet, csak szeretném ha átéreznéd hogy nem az. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat de Vasárnap óta csinálom és már a hasamon látszik hogy sokkal laposabb súlyt még nemnéztem de kb.egy kilót biztos fogytam.A suliban szokott gáz lenni amikor alig bírom el a táskám meg alig bírok lépcsõn felmenni ..de ha ezzel hamar le tudok fogyni mindent megér.Amíg a hajam nem kezd el hullani addig még jó:) tudom hogy nem egészséges de gyorsan le lehet vele fogyni:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Remélhetõleg egyik célunk a FEJLÕDÉS. Na most én azért akarok fejlõdni, mert valamilyen szinten elégedetlen vagyok a mostani önmagammal, és többet akarok. DE amit te csinálsz, az nem fejlõdés, te azért vagy elégedetlen magaddal, mert mások akaratát hagyod érvényesülni magadon, és mások akarata az, hogy te VISSZAfejlõdj. Azaz betegebb, gyengébb, manipulálhatóbb légy. Mi meg elõre próbálunk haladni, és nem mások elvárásai alapján, hanem ésszerû, saját elvárások alapján. Én például a legmagasabb szintû harcmûvészetek egyikét ûzöm, ami óriási testi és szellemi változást tesz lehetõvé. Te koplalsz és sorvadsz. Elég kontrasztos a két út közötti különbség? Te elégedetlen vagy magaddal, és gyengülsz.. Én elégedetlen vagyok magammal, és évek alatt olyan erõre teszek szert, ami akár még páratlan is lehet, de biztosan párját ritkító (persze teszem ezt a saját elvárásaim és szórakozásom miatt). Nyilván eltérhet az értékrendünk.. de te tényleg úgy érzed, hogy a tied a helyén van?
Szerintem negyedszer írom le, hogy nem vékonyabb leszel, hanem fonnyadt. Ha elérted a súlyt, mit teszel? Eszel újra? Vissza fog jönni a duplája, de már csak zsírban. Vagy inkább nem eszel? Akkor meghalsz. (Egyébként ha ezt csinálod, pár hét múlva kórházba mész, feltéve, hogy a szíved bírja addig. De semmiképp nincs hátra egy hónapod.) Ha tényleg igaz minden, amit leírtál, nagyon gyorsan pszichiáterhez kell menned, mert életveszélyben vagy.
Hogy vagy? Remélem nincs semmi komolyabb bajod! Jó lenne ha már idõközben rájöttél volna, h butaságot csinálsz. :(
Hogy nem lehet felfogni, hogy nem a kilók számítanak, hanem a forma?
F.asza, tehát kifostál egy csomó vizet, meg bontottál némi izmot. Jó, ha fél kiló zsírt leadtál. Lapos segg, löttyedt csöcs, hajrá!
pont múltkor olvastam egy lány történetét, aki naponta evett egy almát, és vizet ivott. minden nap kb. ennyit evett. olyan egy hónap összeesett és ment is kórházba. és ezt a lány írta le egyébként, nem kitalált történet.
A kérdező hozzászólása: eddig 2kg-t fogytam!!! itt már biztos nem hagyom abba már csak pár kiló és megvan a 48kg amugy nyilván eszek valamit tegnap például ettem egy almát és az pont elég volt egész napra..
miért akarsz ennyire fogyni? egyébként nekem is evészavaraim vannak, de az isten szerelmére, tudom, hogy beteg vagyok. egyébként tényleg ne csináld. lógni fog tõle a melled, és a zsír ott marad. nagyon csúnya lettem én is. de a szádban már elkezd felszívódni a szénhidrát, tehát szinte mindegy, mert így meg csak a szénhidrát jut be a szervezetbe, tápanyag nem. szénhidrát ha nem dolgozod le hízlal, tápanyag nem. inkább egyél rendesen, hidd el, szebb ha valaki egészséges, de kicsit duci, mint aki vékony, de egészségtelen.
http://www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw#t=146 Kedves kérdezõ, talán ez a videó mindent megmagyaráz... Remélem nem kerülsz kórházba!
Mennyire olvasod el a válaszainkat? Nem nézel ki jobban ha legyengülsz és összesorvadsz, betegen fogsz kinézni. A saját elképzelésed, hogy 'jobban' nézel ki.. De ezt fölösleges leírnod, mert szerintünk meg nem néz ki jól az, aki nem eszik. Kicsit te is alakíthatnál a gondolataidon, egy éhezõ sz.arul fest. Legalább.
A kérdező hozzászólása: A délutánt nem akartam hozzá írni csak gyorsíró van a telomon.
A kérdező hozzászólása: Igaz minden amit leírtam:) nem érdekel hogy sorvadok délután legalább vékonyabb leszek és jobban fogok kinezni
"de szerintetek örömömben éheztetem magam?" Nem, unalmadban. Ne legyenek illúzióid, a kemény munkát és erõlködést valahol értékelik.. te nem kerülsz ezzel közelebb a célodhoz. Halálra is koplaltathatod magad, ettõl nem fogsz jobban kinézni, tehát max. örömödben vagy unalmadban csinálod ezt, nem a célodért mert azt így nem éred el. Miért? Mert az egészséges, jó testhez ész kell, ésszel kell enni és ez nem olyan könnyû. Koplalni (nem enni) viszont bárki tud, nem kell hozzá ész. Érthetõ miért nem lehet az 'ész nélküli' módszerrel elérni olyan eredményt, amihez 'eszes, okos' megoldás kell? :) Tehát te sokkal elszántabb és kitartóbb lehetsz nálam.. ez így nem fog tükrözõdni, mert a módszereid nem hatékonyak, ennyire egyszerû. Szerintem változtass, ideje van már.. elég szórakozás volt ez, megvan a tapasztalatod, semmi nem lett jobb, te egyre rosszabbul vagy, elég.
Attól, hogy éhezel, az Isten áldjon meg! Éhezéses hasmenésnek hívják, ezt követi majd a többi: hajhullás, bõrbetegségek, szájproblémák és szellemi leépülés. Talán még egy gyomorfekélyt is kierõszakolsz magadnak. Mi a sz.arért nem érted meg, hogy ez nem vezet sehova? Nem is zsírból fogysz, csak a vizet fosod ki magadból, és leépíted az izmaidat. Az izmokat nehéz megtartani, éhezésnél azokhoz nyúl a tested, nem a zsírhoz. Egy nõ formáját is az izmok adják, nem a zsír. Nem tudok többet segíteni. Sokkal rosszabbul fogsz kinézni, gyenge leszel és beteges. Éhezéstõl még senki sem lett szép, te sem leszel.
A kérdező hozzászólása: #18.:adom a véleményeed Komolyan az én dolgom, hogy mit teszek vagy éppen nem teszek...nem fogok megtorni erõs vagyok és ki fogom bírni:) vasárnap óta csinálom és igen érzem az izmaimban hogy le vagyok gyengülve de kibírható :) az edzéssel kapcsolatban akrobatikus rock n rollra járok ami egy elég fárasztó tánc sport (akit érdekel YouTubeon rengeteg videó van róla) ma csak nyújtottunk meg hasizomra gyu rtunk ami annyira nem volt fárasztó szóval kibírtam.de szerintetek örömömben éheztetem magam? Amúgy pedig az egyik válasz adónak igaza lett tényleg hasmenésem lett délután ez mitõl van amúgy?
A kérdező hozzászólása: pszichés*
A kérdező hozzászólása: szerintem egyáltalán nem vagyok pszihés beteg:)
Ebben a kategóriában van a legtöbb pszichés beteg. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az építõjellegû válaszokat.De én azért csak folytatom mert igazából azért két hét után már meglátszik az eredmény.
Te fogyatékos vagy.
Lehet nem következik be amit írt. Viszont az emberi test 7 nap alatt fél kilót, legfeljebb 1 kilót tud fogyni. A fogyás biokémiai folyamat, mobilizálni kell a zsírsavakat a zsírsejtekbõl aztán felhasználódnak.. ha nem eszel, akkor ketontestek képzõdnek belõlük, és ezekbõl nyersz energiát. De akkor is kb. heti 1 kiló zsír tud így elszállítódni. Ha a szádba veszel kaját, akkor a szervezeted már reagál rá, inzulint termel a kaja érzésére bár az nem jut a gyomrodba.. viszont a véredbe kerülõ inzulin csökkenti a vércukorszintedet, éhséget okozhat plusz minél több az inzulin a véredben annál lassabb a zsírégetés (ezért hizlal az, ami az inzulinszintet magasan tarja, nyilván ehhez azért meg is kell enni.. a lisztet, cukrot). Másfelõl ha koplalsz akkor megintcsak nem fogyhatsz elég jól, mert ugye védekezni kezd a szervezted, nagyon lelassul az anyagcsréd. Nyilván lesz egy ideig komolyabb izom leépítés is, ez súlyban is mérhetõ lesz, aztán általános fehérje és energiatakarékosság áll be, esetleg csökken a testhõd.. enerváltabb leszel, felkészülsz a minél további túlélésre. De fogyni sosem fogsz nagyobb mennyiséget rövid idõ alatt, mert biokémiailag ez nem nagyon lehetséges. Késsel kivághatsz zsírt.. ez a leggyorsabb ami elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: #3as:igen szájíznek kellene már két napja csinálom és nem érzem magam éhesnek mert utána, hogy végeztem iszok két nagy pohár vizet és olyan mintha egy háromfogásos ebédet ettem volna:) #4es:igen valószínû, hogy igazad van de azt olvastam hogy 10 nap után ezzel 4kg-t lehet fogyni és nekem nagyon kéne két hét mulva 48 kgnak lennem...hátha nem következik be amit írtál..
Jéézus! Akkor már miért nem lehet normális, kalóriaszegény ennivalót normálisan megenni?? Kérdésedre válaszolva: fogyni biztosan fogsz. De amikor majd oda jutsz, hogy már nem bírod tovább és elkezdesz megint rendesen enni, akkor majd 2-3 nap alatt mindent visszahízol, sõt talán még többet! Mert a szervezeted úgy fogja fel a koplalást, mintha nem a saját hibádból nem jutna táplálékhoz. Hogy megvédje magát a késõbbiekben esetlegesen bekövetkezõ hasonló koplalástól úgy próbál meg védekezni, hogy még több zsírpárnát épít, amit felhasználhat majd a következõ koplalás alatt!
Hát ja így nem eszel semmit :D Tiszta értelmetlenség megrágni és kiköpni de te tudod :D akkor inkább ne is egyél semmit. Vagy csak szájíznek kéne?
Ha nem eszel akkor éhezel. Ha éhezel akkor azt nem úgy mondják hogy fogysz, hanem 'sorvadsz'. Ha nem nyeled le, akkor nem eszel, tehát éhezel.
Ha már beveszed a szádba, rágogatod.. ne köpd már ki. Akkor be se vedd.
A kérdező hozzászólása: De nem azzal van a baj, hogy éhes vagyok mert iszok két pohár vizet és az meg van oldva.Hanem az ízeket akarom érezni mert alapból nagyon szeretek enni és sajnos nagyrészt az egészségtelen gyorskajákat meg stb.és így meg is eszem de mégsem hízok tõle..Szóval ezért veszem be a számba és köpöm ki utána
Teljes mértékben igazad van szerintem!
Az életben le se sz.arnám az ilyet, mint a kérdezõ, legfeljebb kinevetném, ha szóba kerül. De itt írok neki, igyekszem helyesen, érthetõen fogalmazni, rámutatni, hogy amit csinál, az nem csak felesleges, de veszélyes is. Pont az ellenkezõ hatást váltja ki, mint amit szeretne. És nem érti. Ül a butaság vastag üvegbúrája alatt a szellemi vákuumban, és vidáman integet. Amíg írok, néha felkapom a vizet, de igazából röhögni járok ide, és levezetni a munka, vagy a közlekedés okozta stresszt azzal, hogy... tulajdonképpen lehülyézem a hülyéket. A Gyakori egy óriási játszótér, és meggyõzõdésem, hogy Isten azért teremtette a butákat, hogy a többieknek legyen mivel szórakozni. Idegeskedni kár. A kérdezõ úgyse tud addig éhezni, vagy ha mégis, és meghal, én még csak tudni se fogok róla, engem nem zavar. Érthetõen írtam neki, a többi az õ dolga, én innen már csak játszani jövök ide. :)
Akkor a válaszolóknak sokat kell még tanulniuk érzelmi semlegességrõl. Ha ennyi felhúz minket.. akkor az életben hogy maradunk talpon, hogy maradunk objektívek és nagyjából érzelemmentesek? Nekem alig 2 év gyikezés, és úgy mellette elég komoly szellemi fejlõdési szándék elég is volt, hogy úgy nagyjából ne idegesítsenek fel (NAGYJÁBÓL) a számomra teljesen más értékrendet és nézõpontot képviselõ kérdések.. meg a kiíróik. Ez egy lelki gyakorlat, ha [email protected] az agyad, akkor elbuktál a kihíváson, de legalább tudod :D Néha nekem is szokta.. amikor a szobabiciklizõs csaj szól be edzésrõl.. mondjuk helyi fogyásról, akkor az karcolgatja a higgadtságomat rendesen :D
Nem az a probléma, hogy elpazarolja az ételt, hanem hogy ez a kis hülye azt hiszi, hogy az éhezéstõl szép lesz. Sehogy se lehet neki elmagyarázni az ellenkezõjét, sem tudományosan, sem szép szóval, és ez a konok butaság, ez a kérlelhetetlen ostobaság az, ami felidegesíti a válaszadókat. Ebbõl is gondolom, hogy troll. Ha mégis igaz, ilyen koplalással az ágyból se tud majd felkelni. Ha mégis, sportolni biztosan nem fog. Ha valahogy kihúzza két hétig, és kórházba se kerül, vagy visszaugrik rá a kétszerese (és kap pár alapos bélgörcs-fosás rohamot az elsõ napokban), vagy folytatja, amíg kórházba vagy koporsóba nem kerül. Utána élhet még a moslék, anorexiás testével, ha akar. Nem fogja fel, buta hozzá, hogy megértse: ebbõl nem jöhet ki jól, az éhezés nem vezet eredményre. Õ okos, jobban tudja. Erre az ember ideges lesz, de végül csak legyint: "Dögöljön meg, én rendelek egy pizzát." :)
Nem fogsz normális válaszokat kapni, erre mindenki csak úgy tud reagálni, hogy hülye vagy. Ha meg nem tetszik, ne írj ki hülye kérdést. Ettõl még lehetsz hülye, csak tartsd meg magadnak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Figyelj, amikor kiírtad a kérdést tudtad hogy értékítélet áldozata leszel. Rázd meg magad és nyugi. Én is tudnék kiírni olyan kérdést (poénból) amiért rögtön beszólnának, de nem kell hogy érdekeljenek. Idegenek, de tudod ha élõben szólnának be, az sem számít. Kik vagyunk mi neked? Senkik, a tanácsunkat fontold meg, a beszólásainkat hagyd a fenébe ha nem tetszik. És tudtad hogy lesz beszólás, na. Szerintem sem jó amit csinálsz, de én olyan fogyózós meg flabeloszos csajokhoz vagyok szokva, akik már megacélozták a béketûrésemet, tehát hozzájuk képest semmi fura nincs abban amit Te csinálsz. Hát ezt is meg kellett tanulni, alig 2 év alatt sikerült. És még mindig leállok vitázni olyanokkal, csak már elfogadom hogy úgysem nyerhetek.. tök mindegy. Neked a válasz az, hogy nem nyeled le a kaját akkor nem nyelted le, ennyi. A többi már nem a mi dolgunk igazából.. elvi kérdés, hogy mások éheznek.. ez van, változtassuk meg a világot. Van 1 kiló kenyérre pénzem egy éhezõ ember számára, rohadtul nem lesz jobb a világ (a többi pénzemet magamra költöm, vagy próbálom félretenni a jövõre.. edzésre megy el meg saját kajára.. hát ez van, ha én magam erõsebb/egészségesebb vagyok, akkor tudok dolgozni értelmesebb világért, most nem tudok mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Elõször is hetente két kétórás edzésem van három tesi órám és hétvégén futni járok szóval ennyit arról hogy nem sportolok.másrészrõl pedig teljesen az én dolgom de azért megkoszonom a válaszaitokat.
Beteg szegény, hagyjátok már.
Máshol éheznek, te meg kiköpködöd a kaját, mert lusta vagy mozogni. Undorító. Ráadásul kiírod ide ezt a buta kérdést, és felháborodsz, ha közöljük, hogy hülye vagy. Ugye tudod, hogy ha lefogysz csontig, akkor is csúnya leszel, mert egyrészt elsorvadsz a tápanyaghiánytól, másrészt nincs meg a lelki egyensúly, ami igazán egészségessé teszi az embert. De csináld csak, majd a kutyáknak jó leszel játszani. :D
Szerintem tõled még a saját anyád is undorodik. Egyél rendesen, te szerencsétlen! Ha jártál volna iskolába, tudhatnád, hogy ettõl nem vékony leszel, hanem egy lógómellû, löttyedt nyomorék, de így meg se próbálom elmagyarázni. Orvoshoz kéne menned (pár hét után fogsz is :) ), vagy legalább hallgatni a nálad okosabbakra. Hihetetlen, hogy az ostoba, de hiú emberek képesek inkább kiköpni a kaját, mint mozogni egy órát naponta.
Ha nem eszel fogysz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!