Találatok a következő kifejezésre: Ha betegség nem tudtam (3 db)

Ha a barátom korábban tudta egy lányról, h fertőző betegsége (nem komoly, de egy hetes cucc) van, ennek ellenére smárolt vele, velem pedig nem teszi akkor joggal eshet rosszul? Vagy én lennék a hárpia mert egyszer átélte és nem akarja mégegyszer?

Legjobb válasz: hát sose volt akadály számomra ilyesmi. tudod.. betegségben egészségben, mind örökké:P és ha együtt vagy a pároddal és nem csókolod meg akkor is tök mind1.. elkapod más úton a betegségét.. a lehellete, izzadtsága, elhasznált levegõ.. mittomén.. akkor már inkább úgy kapjam el, hogy élvezem:):D te érzed hogy a srác szeret-e vagy sem. ember függõ a dolog, de lehet hogy párod úgy gondolja inkább nem akarja elkapni a dolgot. ennek nem kell nagy feneket keríteni. mondd el neki mi bánt téged és ha lesmárol akkor megnyugodhatsz:D ha megmagyarázza miért nem smárol le akkor is meg nyugszol. tehát: mondd el neki mi bánt. ennyi

hát sose volt akadály számomra ilyesmi. tudod.. betegségben egészségben, mind örökké:P és ha együtt vagy a pároddal és nem csókolod meg akkor is tök mind1.. elkapod más úton a betegségét.. a lehellete, izzadtsága, elhasznált levegõ.. mittomén.. akkor már inkább úgy kapjam el, hogy élvezem:) :D te érzed hogy a srác szeret-e vagy sem. ember függõ a dolog, de lehet hogy párod úgy gondolja inkább nem akarja elkapni a dolgot. ennek nem kell nagy feneket keríteni. mondd el neki mi bánt téged és ha lesmárol akkor megnyugodhatsz:D ha megmagyarázza miért nem smárol le akkor is meg nyugszol. tehát: mondd el neki mi bánt. ennyi
de basszus itt inkabb az a kerdes hogy te szereted e ot?! mert amit leirsz az egy rendkivul onzo dolog. Ra akarnad ragasztani a betegseget?! Ha en beteg lennek, mindent megtennek hogy a parom ne kaphassa el! te meg magadra gondolsz, szep...
a fertozo betegseg alatt mit ertesz? pl megfazas, stb..? mert akk gaz, ha nem csokol meg :D en a baratomat csokolgatttam akkor is amikor agybol kikelni nem tudott annyira beteg volt, ... ott voltam az agyba vele megse kaptam el.... meg amikor en voltam beteg ot sem surun zavarta...egy kis megfazas, natha, nem ol meg senkit... es am is ..nem scak csok utjan lehet ilyesmit elkapni... vagy kozeledbe se megy? puszi, semmi ? egy szobaba se vagytok? mert az akk meg mar mas dolog lehet sztem ott...es ez csak kifogas..nem lehet?... mert pl. en ha kozelembe van a baratom ki nem birom, hogy legalabb meg ne oleljem..olyat meg h ez miatt kozelebe se menni... haat... akk inkabb beteg lennek ...... 17/L

Ha betegség miatt nem tudtam készülni egy vizsgára, de ez a zutolsó tárgyfelvételem, dékáni engedéllyel felvehetem mégegyszer a tárgyat? (ELTE)

Legjobb válasz: Ezt a kérdést az aktuális TO-n tedd fel. Nem hiszem,hogyí lenne itt olyan univerzális ember aki minden egyetemem otthon van és szakon is. Szóval telefon és TO.

Ezt a kérdést az aktuális TO-n tedd fel. Nem hiszem, hogyí lenne itt olyan univerzális ember aki minden egyetemem otthon van és szakon is. Szóval telefon és TO.
Arra gondolsz, hogy kimerítetted azt a bizonyos harmadszori tárgyfelvételt? Mert ha igen, nálunk Szegeden ezt megoldották, de az Eltével kapcsolatban rosszakat hallottam. Ha betegség játszott közbe, szerezz be orvosi igazolást stb amit csak tudsz, mentsd ami menthetõ. És mindenekelõtt befele a TO-ra, a hivatalvezetõhöz, és érdeklõdj!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem teljesen betegség, fogorvostól fogorvosig rohangáltam az elmúlt másfél hétben, mert nem bírták eldönteni, hogy mit csináljanak. Közbe pedig fájdalomcsillapítókon éltem... Így nem nagyon fogott az agyam. Pénteken lesz a vizsga, de úgy érzem nem fog menni, több vizsgalehetõség pedig már nincs :(
Hát, ez übergáz... Nálunk Pécsen háromszor lehet felvenni egy tárgyat, és annyi. Persze, itt is létezik a dékáni engedély fogalma, de gyakorlatilag senkinek nem adják meg, arra hivatkozva, hogy a BTK-n nincs olyan nehéz tantárgy, amit ne lehetne megcsinálni, ha már háromszor felvetted. Szerintem próbálj meg addig is nagyon jól felkészülni a vizsgára, még van két napod!
A kérdező hozzászólása: Kettest kaptam :) ))))

Van egy ismerősöm aki 26 éves csak most kezdett nemi életet élni, de olyan problémája van, hogy ha szeretkezesre lerül a sor áll neki, de ha már beteszi lelankad. Ez betegség? Tudtok adni tanácsot?

Legjobb válasz: szerintem csak szorong az "ismerõsöd" mivel még nincs tapasztalata.nem betegség,ha egyébként van merevedése,néhány alkalom után szerintem ráérez az izére és megoldódik a probléma.

szerintem csak szorong az "ismerõsöd" mivel még nincs tapasztalata.nem betegség, ha egyébként van merevedése, néhány alkalom után szerintem ráérez az izére és megoldódik a probléma.
Lehet, fél attól, hogy gyakorlatlanságából eredõen korai magömlése lesz. Ilyenkor vagy tényleg az lesz vagy annyira bestresszel, hogy semmi sem megy. Ha a partnere tud a tapasztalatlanságáról, akkor szerintem vegye át kicsit az irányítást és elégítse ki az ismerõsödet elõször, hogy le tudjon nyugodni. Aztán lehet cserélni, de a koituszt hagyjátok, elõbb legyen csak petting.
Szokatlan neki. Nem tudja még, hogyha a gerely már benn van a cuccban még jobb neki. Gyakoroljon, menni fog. Egyszer eltalálja a ritmust, aztán akkor...
[OFF] Ez biztos ide valo: Fogyókúrák > Egyéb kérdések ? (Tigi)
Jézusom miért lenne meleg? :D Normálisan válaszoljatok már :D ! a probléma nagyon nagy valósznüséggel pszichés eredetû. Ha amugy feláll neki és reggelente van merevedése akkor elváltozásrol nem lehet beszélni, a probléma nem szövettani. Lelki teher esetén forul elõ az iylen, izgulás, aggódás, bizonytani akarás állhat a dolog mögött. Nem kell vele orvoshoz forulni, egyszerûen csak nyugodjon meg a barátod, iylen elõfordul, semmiképp nem kudarcként kell megélni, mindenkivel van ilyen (kivétel nélkül szerintem). Ha szexel akkor csak arra gondoljon ne másra mert akkor tuti nem áll fel a dákó. A sex az érzelmekrõl szól, ha még nem "mestere" a dolognak a haverod akkor, kcisit koncentrálni kell. Barátnõje sokat segithet megértéssel, esetleg egyéb izgatási modszerekkel. Par alaklom és sikeres lesz az aktus utána az önbizalom mindent megold, csak nem szabad letörni. Sok sikert a barátodnak.
Lehet, hogy meleg, csak nem ismeri fel, vagy nem meri bevallani önmagának sem
Remélem nem is ismer ilyen melegséget fel magán, mert ne ne jaj ne, egyébként ÚTÁLOM A B...kat!!! http://www.youtube.com/watch?v=QXV84A39omw
A kérdező hozzászólása: bocsi, tudom nem ide tartozo tema, de ide sikerult mivel hogy Uj vagyok itt!
A kérdező hozzászólása: bocsi ez az utolso válasz fontos volt számomra, De valamit fêlre nyomtam.... Neharagudj!!!!!! Szerintem sem meleg a srác, csak nagyon érzékeny...
Ha az én párom járna így, akkor én raknám be és fognám, és folyamatosan disznóságokat suttognék a fülébe. Ez pszichés eredetû és együtt kell megoldani a nõvel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!