Találatok a következő kifejezésre: Ha beszedtem első (12 db)

Ha beszedtem az első levél fog.gátlót, és menszeszelek per pillanat, már belém élvezhet a barátom? úgy hogy most ugye nem kell szednem a fog gátlót?

Legjobb válasz: Nem leszel! De mivel most szedsz elõször, akkor várd meg a köv. levél elsõ szemét.. ha biztosra akarsz menni. De ilyenkor mr semmi gond nem lehet.

Nem leszel! De mivel most szedsz elõször, akkor várd meg a köv. levél elsõ szemét.. ha biztosra akarsz menni. De ilyenkor mr semmi gond nem lehet.
Igen, egy hónap után már védett vagy. Bár vérzés közben belülrõl olyan vagy, mint egy nyílt seb, úgyhogy csak óvatosan, nehogy felsértsen. És fertõzést is könnyebben kapsz el.
A kérdező hozzászólása: tehát tuti h nem lezsek terhes?
A kérdező hozzászólása: most h menszeszelek egy hete nem szedem a fog gátlót
érdemes kivárni a második levelet. :) csak a biztonság kedvéért. :)

Ha beszedtem az első levél tablettát a Lyndinette 20-ból, úgy, hogy a menstruáció első napjától szedem, akkor elmehet bennem a párom szeretkezés közben?

Legjobb válasz: Igen,elmehet,mert a legtöbb fogamzásgátló 14nap után már véd!És ezt orvosok mondták,nem magamtól találtam ki,szal megnyugodhatsz.

Igen, elmehet, mert a legtöbb fogamzásgátló 14nap után már véd!És ezt orvosok mondták, nem magamtól találtam ki, szal megnyugodhatsz.
Igen, de már az elsõ szemtõl véd :) De persze nembaj, hogy megvártad az elsõ levelet, így biztos a védelem, biztos megszokta a szervezeted a gyógyszert.
igen, de én megvárnám a biztos 1hónapot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ha beszedtem ez első levelet de az utolsó héten más gyógyszert is szedtem a szünetben mennyire biztonságos az együttlét?

A tájékoztatóra nem volt írva h a fogamzásgátlót befolyásolná de azt sem írták oda h antibiotikum. Felfázásra szedem és nagyon er?s. Mellette mindig pontosan beszedtem a fogamzásgátlót (Lindynette 20).

Legjobb válasz: Normál esetben a szünetben is véd a tabi, tehát nem kell más védekezési dszer, de ha antibiotikumot szedsz akkor nem árt ha kiveszi mielõtt elmegy. Azt kéne kideríteni, hogy mit szedsz.

Normál esetben a szünetben is véd a tabi, tehát nem kell más védekezési dszer, de ha antibiotikumot szedsz akkor nem árt ha kiveszi mielõtt elmegy. Azt kéne kideríteni, hogy mit szedsz.
A kérdező hozzászólása: Ciprun-t kellett szednem. Ez többek között felfázásra van.
A kérdező hozzászólása: Ó és köszi a választ! :)

Ha beszedtem az első levelet akkor utána a 2. levél kezdésénél változtathatok időpontot? Pl. : 15:30 most 2. levél lehet 21:00?

Illetve a szünet utáni 8. napon veszem be az els?t tehát 7 teljes nap szünet?

Legjobb válasz: Ezredik ilyen kérdés. Változtathatsz.

Ezredik ilyen kérdés. Változtathatsz.
Akkor veszed be, amikor akarod, csak a 8. napon legyen!
A kérdező hozzászólása: amúgy nem adott be linket hogy más kérdezte már... ezért írtam ki. de mindegy

Ha az első levél fogamzásgátló tablettát szombati napon kezdtem el szedni, miután végig beszedtem és vártam 7 napot, akkor a következő levélen is a szombatit kell bevenni? Mikor kell elkezdeni a következő levelet?

vagy minden levélen más napra jön ki a 7. nap?

Legjobb válasz: Minden levelet uazon a napon kell elkezdeni. A szünet 7 nap és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Igy minden levélre uaz a kezdés kell kijöjjön. Én mindig csütörtökön kezdem el szedni. Szerdára esik a 21. nap, majd 7 nap szünet és megint csütörtökön elölrõl.

Minden levelet uazon a napon kell elkezdeni. A szünet 7 nap és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Igy minden levélre uaz a kezdés kell kijöjjön. Én mindig csütörtökön kezdem el szedni. Szerdára esik a 21. nap, majd 7 nap szünet és megint csütörtökön elölrõl.

Ha beszedtem az első levél fogamzásgátló tablettámat, utána már védett vagyok vagy még kell védekezni gumival?

Legjobb válasz: Attól függ milyet szedsz.De amúgy rá van írva a betegtájékoztatóra.Sztem 1 hónap után már biztos véd.

Attól függ milyet szedsz.De amúgy rá van írva a betegtájékoztatóra.Sztem 1 hónap után már biztos véd.
Ha beszedted az egész levéllel és megjött a mensid, akkor már védett vagy! Mindegyik fogamzásgátló más, van amelyik már az elsõ szemtõl, van ami 1 hét után már véd!

A doki felírta az első clostimat és ha azt beszedtem de nem sikerül akkor vissza kell menni vagy utána még az hat 2 hónapig is?

Kicsit érthetetlenül tettem fel ,bocsi ,csak ezt nem értem mert azt mondta a doki ha nem jön össze 3-4 hónapon belül akkor menjek vissza,akkor most ez hogy van?

Legjobb válasz: Szia! Én is most vagyok az elsõ clostis hónapnál. :) A doki megultrahangozott a 10 és 12-ik napon és azt mondta, ha megjön menjek hozzá rögtön, ha nem akkor 10nap múlva. Mióta próbálkoztok a babával? Ultrahanggal követte a peteérésed a doki?

Szia! Én is most vagyok az elsõ clostis hónapnál. :) A doki megultrahangozott a 10 és 12-ik napon és azt mondta, ha megjön menjek hozzá rögtön, ha nem akkor 10nap múlva. Mióta próbálkoztok a babával? Ultrahanggal követte a peteérésed a doki?
Szia! Elvileg akkor 3 dobozzal kellett volna felírnia, mivel ha beszeded akkor még egy hónapon keresztül van hatása, tehát a következõ ciklusban még hat, de utánna már nem. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Mi 3 hónapja próbáljuk de semmi:( Tegnap voltam hormon vérvételen annak is meg van az eredménye úgy hogy szerintem ha elmúlt felhívom és megmondom neki hogy kész a lelet és hogy nem -e nézne meg Nem tudom õ olyan nyugodtan van:) Mindig azt mondja hogy nyugodjak meg mert lemerné fogadni hogy 3 hónapon belül terhes leszek!! pedig sokan dícsérik hogy nagyon jó orvos Ja amúgy nekem peteérési zavarom van és a vérvételen az eredmények a referencia tartományon belül vannak kivéve az LH szintet:( azt nem tudjátok miért lehet picit alacsonyabb?
2vagyok: Mi már 9 hónapja próbálkozunk sajnos sikertelenül, most tartunk ott hogy végre van rendszeres mensim és a hõm+ovuteszt alapján van peteérésem. Ez viszont csak 3 hónapja van így, tehát ha azt vesszük akkor csak 3 hónapja lehet igazán esélyünk a babára, de eddig semmi.
Szia. A closti ha több hónapon keresztül! Én a SOTE II-re járok és ott mondta az orvosom. Én egy hónapig szedtem, a következõben nem és akkor sikerült. Volt már vetélésem, pcos-em van, de nem kellett utrogestant szednem mert a closti hatása még tart. 18 hetes vagyok és minden rendben. De ez dokifüggõ és attól függ milyenek a leleteid! Sok sikert a babához!
Szia!Én a második adagot keztem el szedni és már csak napi egyszemet mert az elsõ napi kettõ túl jól sikerült viszont két szem után 7.-ik ciklusnapon uh-n kiderült, hogy elõzõ hónapból maradt egy 30mm-es tüszõ ami nem repet meg így abba kellett hagynom a szedést!14.napi uh-n mégis lett kettö 24 és egy 23mm-es tüszõm!Így ha még kell köv.ciklusban már csak napi felet szedek 5-tõl 9.-ik napig!Azt azért nem értem miért nem nézi a dokid meg uh-val milyen a closti eredménye mert bajt is okozhat a túl stimulálás mivel mindenkinek máshogy reagál a szervezete!És az is fura, hogy erre nem hívta fel a figyelmed!Nagyon könnyelmûek az orvosok ezzel a gyógyszerrel holott a ciszta kialakulásának veszélye így sokkal nagyobb!!!Sok sikert a mielõbbi babaáldásért!!!
A kérdező hozzászólása: Na én is ettõl félek, de most hívjam én és kérjem hogy nézzen meg?Totál hülyének fog nézni:( A vizsgálatokból mindig azt mondta hogy tökéletesebb nem is lehetne. CSak hát most na félek hogy nekem is elvékonyítja vagy valami:(
Igen, hajlamos a closti elvékonyítani a nyálkahártyát ami meg nem jó mert hiába termékenyül meg a pete beágyazódni nem fog tudni!Szerintem nyugodtan hívd fel!Neki kötelessége lenne követni uh-n a gyógyszer hatását mert nem c-vitamin!!!Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: ok:) csak ez olyan kellemetlen mert igaz én fizetek de nekem kell kérni mindent:( De lehet jobb lenne akkor ha peteérési idõszakban kérném hogy nézzen meg , igaz?

Beszedtem az első levél fogamzásgátlóm, meg is jött a 7 napos szünet 2. napján, így ha kedden az új levél elkezdése napján már szeretkezünk a párommal akkor védett vagyok? Esetleg akkor is ha még aznap nem vettem be a tabit?

Az els? levelet a mensi 5.napjától szedem szóval rögtön nem voltam védett, így pedig elvileg 7nap után az voltam de az els? mensi után elvileg biztosabb. Csak azért érdekel mert nem akarok gubancot.

Legjobb válasz: Ahány tabi annyi szokás,de a betegtájékoztatóban volt pontos leírás.(Legalábbis,amiket én használtam mindnek.)Az enyém egyik olyan volt,h az elsõ 7 tabi alatt azért javasolták a kiegészítõvédekezést,a hüvelygyûrûnél pedig nem.(Szintén a tapasztalat mondatja velem,h nem csak a félidõben lehet peteérés!) Csak azt tudom tanácsolni,h nézd meg a betegtályékoztatót alaposan!(Mert azt sem írtad,h melyiket szeded.)

Ahány tabi annyi szokás, de a betegtájékoztatóban volt pontos leírás.(Legalábbis, amiket én használtam mindnek.)Az enyém egyik olyan volt, h az elsõ 7 tabi alatt azért javasolták a kiegészítõvédekezést, a hüvelygyûrûnél pedig nem.(Szintén a tapasztalat mondatja velem, h nem csak a félidõben lehet peteérés!) Csak azt tudom tanácsolni, h nézd meg a betegtályékoztatót alaposan!(Mert azt sem írtad, h melyiket szeded.)

Körülbelül hányadik napra várható a menzi ha hosszú ideig nem volt és múlt hónapban Duphastonnal meghozták és beszedtem az első köt Clostyt?

Legjobb válasz: Tanulmányozd át az Aviva-módszert! Fiatal és idõsebb nõknek egyaránt hasznos, egészséges, vegyszerek nélkül, tornagyakorlatokkal rendezi a menstruációs problémákat mindenféle gondra, panaszra hatékony! Vannak tanfolyamok, de könyvbõl is gyorsan és teljes mértékben megtanulható, mindenkinek szívbõl tudom ajánlani! <a href="http://www.avivamodszer.hu/">Aviva-módszer</a>

Tanulmányozd át az Aviva-módszert! Fiatal és idõsebb nõknek egyaránt hasznos, egészséges, vegyszerek nélkül, tornagyakorlatokkal rendezi a menstruációs problémákat mindenféle gondra, panaszra hatékony! Vannak tanfolyamok, de könyvbõl is gyorsan és teljes mértékben megtanulható, mindenkinek szívbõl tudom ajánlani! <a href="http://www.avivamodszer.hu/">Aviva-módszer</a>

Beszedtem az első levél tabit (lindynette) most jött meg a mensi, ha elmulik akkor már 100%osan védett vagyok?

ezt azért kérdem mert van ez a 7nap amikor ugye nem kell szedni a bogyót. és hogy attol hat e még? abban a 7napban is?

Legjobb válasz: telihold kivételével mindig védett vagy

telihold kivételével mindig védett vagy
amint elkezdted szedni a 2. levelet, onnan már védett vagy a 7 napban is.
Nehéz elolvasni a leírást? Vagy a névtelen fórumozóknak jobban hiszel, mint a gyári leírásnak?
Már védett vagy régen szerintem, de két hét szedés után már biztos az voltál. A szünetben is véd, persze.
A kérdező hozzászólása: köszi a válazsokat. nem nagyon hiszek a tájékoztatonak emrt ott 1hetet ir, a nõgyóygyász is 1 honapot mondott.. én kiváncsi vagyok a tapasztalatokra azért kérdeztem meg
Most már legyél nyugodt és ne görcsölj.Élvezd a szabad sexet:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!