Találatok a következő kifejezésre: Ha berakok meghajtóba egy lemezt (2 db)

Ha berakok a meghajtóba egy lemezt akkor miért nem jelentklezik be a "Mit akar csinálni" ablak. Hol lehet ezt beállítani?

Legjobb válasz: Jobb klikk a meghajtóra, tulajdonságok, automatikus lejátszás fül!

Jobb klikk a meghajtóra, tulajdonságok, automatikus lejátszás fül!
De örültem, amikor végre kinyírtam azt az autómata ablakot. De ezek szerint ízlések és pofonok...
A kérdező hozzászólása: Nem segített az elsõ válasz sem de legalább tudom hol kell kapisgálni.Egyébként így ablak nélkül csak hang után tájékozódom hogy mikor indul el a meghajtó.

DVD meghajtó folyton eltünik ( nekem E: meghajtó ) ha berakok egy lemezt nem másol a vincseszterre csak áll egy helyben és pl a Total Commander nem válaszol miatta újra kell inditani a gépet. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Registry hiba. Inditsd a regedit paranccsal a szerkesztõt, navigálj a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/control/Class/}4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 kulcshoz Jelöld ki, hogy látni lehessen a hozzá tartozó bejegyzéseket a jobb oldali oszlopban . Ebbõl az oldalból töröld az Upperfilters... és Lowerfilters.. bejegyzéseket. OK - majd inditsd újra

Registry hiba. Inditsd a regedit paranccsal a szerkesztõt, navigálj a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/control/Class/}4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 kulcshoz Jelöld ki, hogy látni lehessen a hozzá tartozó bejegyzéseket a jobb oldali oszlopban . Ebbõl az oldalból töröld az Upperfilters... és Lowerfilters.. bejegyzéseket. OK - majd inditsd újra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!