Találatok a következő kifejezésre: Ha berakok meghajtóba (3 db)

DVD meghajtó folyton eltünik ( nekem E: meghajtó ) ha berakok egy lemezt nem másol a vincseszterre csak áll egy helyben és pl a Total Commander nem válaszol miatta újra kell inditani a gépet. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Registry hiba. Inditsd a regedit paranccsal a szerkesztõt, navigálj a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/control/Class/}4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 kulcshoz Jelöld ki, hogy látni lehessen a hozzá tartozó bejegyzéseket a jobb oldali oszlopban . Ebbõl az oldalból töröld az Upperfilters... és Lowerfilters.. bejegyzéseket. OK - majd inditsd újra

Registry hiba. Inditsd a regedit paranccsal a szerkesztõt, navigálj a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/control/Class/}4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 kulcshoz Jelöld ki, hogy látni lehessen a hozzá tartozó bejegyzéseket a jobb oldali oszlopban . Ebbõl az oldalból töröld az Upperfilters... és Lowerfilters.. bejegyzéseket. OK - majd inditsd újra

Ha berakok a meghajtóba egy lemezt akkor miért nem jelentklezik be a "Mit akar csinálni" ablak. Hol lehet ezt beállítani?

Legjobb válasz: Jobb klikk a meghajtóra, tulajdonságok, automatikus lejátszás fül!

Jobb klikk a meghajtóra, tulajdonságok, automatikus lejátszás fül!
De örültem, amikor végre kinyírtam azt az autómata ablakot. De ezek szerint ízlések és pofonok...
A kérdező hozzászólása: Nem segített az elsõ válasz sem de legalább tudom hol kell kapisgálni.Egyébként így ablak nélkül csak hang után tájékozódom hogy mikor indul el a meghajtó.
Mit kezd el telepíteni?
A kérdező hozzászólása: játék, patch, bármi, filmet se tudok felrakni dvd-rõl cd-rõl se
Pittyegést ad ki, mert ha igen, akkor az rendszerhiba lesz. De a legvalószínûbb, hogy a meghajtóval, vagy a driver-jével lesz valami komolyabb gond, például kiégett az olvasó-lézer, vagy csak elavult. Próbáld meg, hogy beleteszel egy másik cd-meghajtót, ha az mûködik, sajna új meghajtót kell szerezni, de ha az se megy, akkor esetleg vírus áll a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Pityegés nincs, köszönöm a választ.lehet h tényleg elavult =(
A kérdező hozzászólása: ja, majd elfelejtettem. windowst azt telepit.
Bizonyára windows hiba. Én vírus-fertôzésre gondolok. Talán az explorer sérült. Total Commanderrel, semmivel nem tudsz cd-t olvasni. Lehet hogy komolyabb baj van, mint amire gondolunk. Ha nincs más lehetôség, újratelepítés, esetleg javítókonzol elérése. Utóbbit az újratelepítés menüjében érheted el.
A kérdező hozzászólása: egyszer felraktam egy windows bladet valamiért...aztán ez már a sokadik újra telepítés.lehet a vínyó meg õrizte a vírust? TC-vel még nem próbáltam de meg próbálom.köszi =)
Ha két meghajtód van, és újratelepítéskor mindig a c:/-t formázod, a d:/-ben meg nincs program, vagy amit a vírusok csócsálhatnak, akkor nem maradhatott vírusod. A gépem még egy éves sincs, de már vagy 30 újratelepítésen esett át, jó mi? Amúgy javaslok egy teljeskörû rendrakást: meghajtók formázása, gépház portalanítása, újratelepítés egy újfajta op.rendszerrel. Op.rendszernek a Windows 7 Ultimate-ot ajánlanám, mert gyorsabb, modernebb, többet tud az egyszerû windows-oknál, és bizonyára nem lenne vele ilyen gondjaid!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!