Találatok a következő kifejezésre: Ha bennem az, hogy (610 db)

Hogyan írjam meg az önéletrajzom, ha nem akarom feltüntetni benne azt, hogy jelenleg hol dolgozok?

Jelenleg dolgozok, de szeretnék váltani, az önéletrajzomba viszont nem akarom beleírni a mostani munkahelyem, ugyanis nem lenne jó, ha kitudódna a szándékom. Mi ilyenkor a teend??

Legjobb válasz: Én is hasonló problémával küzdöttem,most azt csinálom,hogy az önéletrajzba nem,de a kisérõlevélbe beleírom,hogy "jelenleg is y helyen dolgozom és x poziciót töltök be" iylesmi,csak jobban megfogalmazva. Így a cég nevét nem kell leírnom,de azt látják,hogy most is épp csinálok valmait

Én is hasonló problémával küzdöttem, most azt csinálom, hogy az önéletrajzba nem, de a kisérõlevélbe beleírom, hogy "jelenleg is y helyen dolgozom és x poziciót töltök be" iylesmi, csak jobban megfogalmazva. Így a cég nevét nem kell leírnom, de azt látják, hogy most is épp csinálok valmait
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
ha már azt bevallotta hogy leszopta, akkor nem mind1, hogy seggbedugta vagy sem? megcsalt, kész
figyi, sztem már a lecumizás is épp elég gáz. ha ez megtörtént sose tudhatod h mikor fog mást seggbedugni. sztem kezdj el vele egy õszinte és nyugodt beszélgetést. mert ezígy nemlesz jó kapcsolat.
kérd meg valjba be öszintén de ha nem bizol benne minek akarod tudni??????
Szerintem már édes mindegy, hogy "megdugták-e" vagy sem. Szerintem a szopizás már megcsalásnak számít...
elsönek igaza van
szagoldd meg a farkát..
Fúj! Betegek! Pff...
A kérdező hozzászólása: De a leszopást azt megtudom bocsátani neki de azt hogy más fiukah segbekuksizta öt azt már nem:S hogy derithetném ki??:S
csõ csíííp ez a dzsekkaaa aaaa bevetteeed??????

Ha 100g (száraz) rízsben vagy 77g szénhidrát és amikor megfõtt a rizs akkor már csak 26g szénhidrát lesz benne. Azt hogy lehetne azt megoldani hogy ne fõjjön ki belõle sok hanem csak kevés szénhidrát?

Mert láttam egy étrendet amibe az volt hogy 70g rízst kell megenni amibe 56g szhidrát volt akkor ez azt jelenti ,hogy azt szárazon eszi meg?

Legjobb válasz: NEEEEEE :DDDDDD Sírok :D:D:D Igen, nyersen eszi meg a rizst :D:D:D

NEEEEEE :DDDDDD Sírok :D:D:D Igen, nyersen eszi meg a rizst :D:D:D
Valaki kispécizet téged magának, részemrõl korrigálva. (bár én nem is szoktam használni a pozitív szavazást se, mert úgy vettem észre, néhány unatkozó egyén meglát valahol valakinél egy 100% választ, már rögtön megy is lepontozni, és sajna a hülyékbõl több van. Ezért ha nem muszáj, nem pontozok mert nyílt kihívásnak veszik) Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy az ilyenek troll kérdések, vagy tényleg van ilyen. Ha van, akkor üzenem a kérdezõnek, miért nem itta meg a vizet amiben a rizs fõt, hát teli van ch-val.
Igazából nem érdekel, ennél a kérdésnél még meg is értem, mert elég tahó, lenézõ stílusban írtam :D A vége jó volt :D
A kérdező hozzászólása: kalóriaguru fõtt fehér rízs na innen vettem!!
Ez most így estére nagyon fájt. :D
De remélem mostmár megvan hol a hiba. A víz miatt van (és sütés közben meg távozik a víz, ezért akkor kevesebb a tömeg) de a víznek nincs se tápanyag se kalóriatartalma, így teljesen lényegtelen
Most jöttem rá, hogy akkor ha megsütöd a csirkét, nõ a fehérjetartalma. :D
A nyers rizs veheto egy 77%os szenhidrat tartalmu oldatnak. Fozes kozben vizet vesz fel, tehat higitjuk. Az oldat teljes tomege no, viszont a szenhidrat mennyisege valtozatlan marad, aranyaiban tehat kevesebb lesz benne a teljes oldathoz kepest.
Kérdezõ, úgy tûnik nem te vagy a legélesebb kés a fiókban - bár ezt úgysem fogod érteni. :D
Oriza! Látod ezért sütik meg a csirkét a testépítõk :D
Én még ilyenbe sosem gondoltam bele...valahogy nekem egyértelmû volt hogy 100g...:) Mindenesetre egy ilyen kérdés hiányzott még mára:D
Nem én vótam. Mármint a piros mancsos.:)
Ki magyarázza el neki? Én lusta vagyok.
Mivan?
ha megfõzöd, akkor a 100g rizs kb lesz 300g, mert vizet vesz föl. De ettõl marad benne a 77g ch, csak így a fõzés után már a 300grammban lesz ennyi. Amikor írjuk, hogy mennyi rizst kell enni az mindig a fõzés elõtti tömegét jelenti. Mert lehet hogy neked 2, 5-szöröse lesz fõzés után vagy lehet hogy 3-szorosa. Így a fõzés elõtti tömeggel számolunk, annak ismerjük a ch tartalmát. Ha nem méred le, akkor visszafelé már nem tudsz pontosan következtetni, hogy mennyi volt nyersen.
"megfõtt a rizs akkor már csak 26g szénhidrát lesz benne" azért kiváncsi lennék, ez a következtetés honnan jött :D
Szemléltetõ hasonlat: A levegõ x gramm vízgõzt tartalmaz 20 fokon, a relatív páratartalom 60%. Mikor elkezd felemelkedni, a hõmérséklete lecsökken, így kevesebb párát tud magában tartani. A valós páratartalom marad x, de a relatív páratartalom elkezd nõni. (fõnhatás) (igen, így föci vizsga után nagyon nagy tudós vagyok)
Az ok, de akkor helytállób az a feltételezés, hogy a fõt rizs ch tartalma kb. 26%. Nah mindegy, hülyeség az egész ahogy van :D
Ez király Oriza, de szerintem ezt nem fogja érteni.:)
*b
Ez kicsit olyan, mint amikor valaki írta, hogy a Hyper Mass sokkal olcsóbb és jobb, mint az Impact whey, mert egy adagjában több a fehérje :D Na, abbahagytam a felsõbbrendûségi lenézõ sznob okostojás dumát, így is kaptam már pár piros mancsot. :(
Juj de hogy találtál rá erre a régebbi kérdésre? :D Amúgy ja :D
Alkalmazott matematikus.
A kérdező hozzászólása: Mivel foglalkoznak? Mit csinálnak? És köszi
Hát, igazából többnyire programokat írnak egy adott problémára, nagyjából én is csak ennyit tudok róla (meg annyit, hogy az ELTÉ-n lehet elvégezni, és rohadt sok progtárgy van rajta).

Tudom-e a főnököm által megosztott naptárat (Outlook2007) és a benne lévő találkozókat excel fájlba lementeni, ha igen, azt hogyan?

Az exportálás nem sikerül, csak a saját naptáramat tudom ilyen módon lementeni, az övét nem. :(
Szerintem ha nem érzi azt a bizonyos pluszt, akkor már fújhatod.
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, évek óta ismerjük egymást és egy fél éve másképpen nézek rá meg talán õ is de pozitívan indult el a dolog kettõnk között és hirtelen egyik napról a másikra meg közölte ezt velem.
Jobb ha nem erõlteted, ennyi ismeretség után ezek a dolgok már nem változnak sajnos.
eeehhmm, neem, ne erõltesd. Ez bonyolut, ha nincs meg akkor nincs meg, ez így van, talán még változnotok kell, tapasztalatokat szerezni, stb. de akármiért is, kettötök közt ez nem fog müködni

Ha nincs benne az alaplapom támogatási listájában egy RAM akkor az 100% hogy nem működne vele?

Legjobb válasz: Azok a támogatási listák nagyon hiányosak, így nem mondható biztosra hogy ha valami nincs benne akkor az nem is fog mûködni benne.

Azok a támogatási listák nagyon hiányosak, így nem mondható biztosra hogy ha valami nincs benne akkor az nem is fog mûködni benne.
Inkább azt mondanám, hogy valószínûleg mûködni fog vele...
Hát...talán mûködne.
Én 95%-ot mondanék arra, hogy menni fog.

Az osztálytársam, mindig felvág azzal, hogy van egy 4 éves Suzukijuk. És most hallom, hogy tönkre ment a váltó benne, meg rossz még egy kétdolog benne. Szerintetek szivassam ezzel, ha megint elõadja magát?

Büszke rá, hogy kocsival jar a suliba.

Legjobb válasz: Nevesd inkább ki, szerintem marha vicces az ilyen viselkedés. Szünetben kijárkálni, mert õ megteheti...:D Inkább beszéljétek meg a portással, hogy ne engedje ki, mert ugyebár tanítási idõben tilos elhagyni az iskola épületét. Ez szerintem minden házirendben benne van. Aztán legközelebb majd észben tartja, hogy mire lesz szüksége :D

Nevesd inkább ki, szerintem marha vicces az ilyen viselkedés. Szünetben kijárkálni, mert õ megteheti...:D Inkább beszéljétek meg a portással, hogy ne engedje ki, mert ugyebár tanítási idõben tilos elhagyni az iskola épületét. Ez szerintem minden házirendben benne van. Aztán legközelebb majd észben tartja, hogy mire lesz szüksége :D
Ne szivasd. Az ilyet az zavarja, ha nem veszel róla tudomást. Az rosszabb, mert ha a kocsit szidod lesz sztorialapja. A csend pedig zavaró a dicsekvõnek.
suzukival vág fel, meg azzal akar rallizni? :D :D :D hadd higgye azt, hogy õ a jani.
A suzzki meg a rally két külömböuõ dolog xd
De am ha jó dumád van, akkor szarrá oltanám ;) :D
Hagyd a fenébe.Majd rájön, hogy fölösleges villogni.Ha meg nem akkor......
a legfontosabb: tanulj meg helyesen írni...mert azt marhára nem tudsz...
Suzukival villogni? :D Mi az? Afrika?:DDDDDD

Ha egy ember reinkarnálódik, és már az új életében van, akkor az igaz, hogy élete első éveiben még erősebben élnek benne az előző életének emlékei?

Lehetséges, hogy sok dolgot amit ekkor csinál egy kisgyerek, vagy mond, azt még az el?z? életéb?l hozta át?

Legjobb válasz: Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról,hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :)) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)

Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról, hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :) ) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)
Nem. Az eredeti (buddhista) reinkarnáció leírása szerint semmit nem hozunk át az elõzõ életbõl.
Szerintem lehetséges. Az egészen pici babák is álmodnak, pedig az evésen és alváson kívül nem sok dolog történik velük, amit fel kellene dolgozniuk. Más magyarázat szerintem nincs, csak az elõzõ életek.
Emlekeztem dolgokra, igen.
szedjgyóygszert, beteg vagy
21:46 vagyok Mondtam már, lehet szidni, nem érdekel :p Higgy amiben akarsz, én is azt teszem :)
Igen. Errõl elég sok dukemntáció, feljegyzés, vizsgálat, egyéb ilyesmi van.
Szerintem igen, csak az a gond, hogy mivel még beszélni sem tud, nem tudja elmondani. Szerintem.

Miért van az, hogy a párom amikor bennem van lelankad, bennem, viszont ha elkezdem utána szopni, vagy simogatni újra áll és ez így egy jó pár alkalommal. Engem nem kíván vagy én csinálok valamit rosszul?

Legjobb válasz: lehet, hogy nagyon tág vagy és nem igazán érez.. Tornázz picit rá, vagy mikor benned van, a hüvelyeddel szoríts rá. remélem tudtam segíteni.

lehet, hogy nagyon tág vagy és nem igazán érez.. Tornázz picit rá, vagy mikor benned van, a hüvelyeddel szoríts rá. remélem tudtam segíteni.
Lehet hogy izgulós típus az én párom is ilyen volt. Annyira rákoncentrál hogy minden jó legyen hogy lelankad. De ezen lehet segíteni egy beszélgetéssel.
Szerintem meg egy másik lehetõséggel is érdemes számolni. A pornó és a közbeni sok és intenzív önkielégítés okozhat ilyen problémát. Ha a pornó nézése közben fokozottabban felizgul, és egy erõsebb kézzel, erõsebben érzett inger hatására jut el a csúcshoz, akkor az ágyban a nõvel kevésbé érzékenyebb ingerlés hatására lelohadhat a férfiasság. Ne vesd el rögtön ezt a lehetõséget, hanem gondoljátok át. Ne magadat okold rögtön. Persze lehet más ok is, de ezt a fiúk csípõbõl elutasítják.
Lehet pszichológiai oka is...
A kérdező hozzászólása: szokta mondani hogy minden reggel áll és mindig kiveri. Akkor lehet azért? de ha én vagyok túl tág, hogy lehet azt szûkíteni??? Torna??? hol lehet ilyen után utánanézni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!