Találatok a következő kifejezésre: Ha bennem az, hogy (575 db)

Hogyan írjam meg az önéletrajzom, ha nem akarom feltüntetni benne azt, hogy jelenleg hol dolgozok?

Jelenleg dolgozok, de szeretnék váltani, az önéletrajzomba viszont nem akarom beleírni a mostani munkahelyem, ugyanis nem lenne jó, ha kitudódna a szándékom. Mi ilyenkor a teend??

Legjobb válasz: Én is hasonló problémával küzdöttem,most azt csinálom,hogy az önéletrajzba nem,de a kisérõlevélbe beleírom,hogy "jelenleg is y helyen dolgozom és x poziciót töltök be" iylesmi,csak jobban megfogalmazva. Így a cég nevét nem kell leírnom,de azt látják,hogy most is épp csinálok valmait

Én is hasonló problémával küzdöttem, most azt csinálom, hogy az önéletrajzba nem, de a kisérõlevélbe beleírom, hogy "jelenleg is y helyen dolgozom és x poziciót töltök be" iylesmi, csak jobban megfogalmazva. Így a cég nevét nem kell leírnom, de azt látják, hogy most is épp csinálok valmait
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
ha már azt bevallotta hogy leszopta, akkor nem mind1, hogy seggbedugta vagy sem? megcsalt, kész
figyi, sztem már a lecumizás is épp elég gáz. ha ez megtörtént sose tudhatod h mikor fog mást seggbedugni. sztem kezdj el vele egy õszinte és nyugodt beszélgetést. mert ezígy nemlesz jó kapcsolat.
kérd meg valjba be öszintén de ha nem bizol benne minek akarod tudni??????
Szerintem már édes mindegy, hogy "megdugták-e" vagy sem. Szerintem a szopizás már megcsalásnak számít...
elsönek igaza van
szagoldd meg a farkát..
Fúj! Betegek! Pff...
A kérdező hozzászólása: De a leszopást azt megtudom bocsátani neki de azt hogy más fiukah segbekuksizta öt azt már nem:S hogy derithetném ki??:S
csõ csíííp ez a dzsekkaaa aaaa bevetteeed??????
Alkalmazott matematikus.
A kérdező hozzászólása: Mivel foglalkoznak? Mit csinálnak? És köszi
Hát, igazából többnyire programokat írnak egy adott problémára, nagyjából én is csak ennyit tudok róla (meg annyit, hogy az ELTÉ-n lehet elvégezni, és rohadt sok progtárgy van rajta).

Tudom-e a főnököm által megosztott naptárat (Outlook2007) és a benne lévő találkozókat excel fájlba lementeni, ha igen, azt hogyan?

Az exportálás nem sikerül, csak a saját naptáramat tudom ilyen módon lementeni, az övét nem. :(
Szerintem ha nem érzi azt a bizonyos pluszt, akkor már fújhatod.
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, évek óta ismerjük egymást és egy fél éve másképpen nézek rá meg talán õ is de pozitívan indult el a dolog kettõnk között és hirtelen egyik napról a másikra meg közölte ezt velem.
Jobb ha nem erõlteted, ennyi ismeretség után ezek a dolgok már nem változnak sajnos.
eeehhmm, neem, ne erõltesd. Ez bonyolut, ha nincs meg akkor nincs meg, ez így van, talán még változnotok kell, tapasztalatokat szerezni, stb. de akármiért is, kettötök közt ez nem fog müködni

Ha nincs benne az alaplapom támogatási listájában egy RAM akkor az 100% hogy nem működne vele?

Legjobb válasz: Azok a támogatási listák nagyon hiányosak, így nem mondható biztosra hogy ha valami nincs benne akkor az nem is fog mûködni benne.

Azok a támogatási listák nagyon hiányosak, így nem mondható biztosra hogy ha valami nincs benne akkor az nem is fog mûködni benne.
Inkább azt mondanám, hogy valószínûleg mûködni fog vele...
Hát...talán mûködne.
Én 95%-ot mondanék arra, hogy menni fog.

Ha egy ember reinkarnálódik, és már az új életében van, akkor az igaz, hogy élete első éveiben még erősebben élnek benne az előző életének emlékei?

Lehetséges, hogy sok dolgot amit ekkor csinál egy kisgyerek, vagy mond, azt még az el?z? életéb?l hozta át?

Legjobb válasz: Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról,hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :)) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)

Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról, hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :) ) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)
Nem. Az eredeti (buddhista) reinkarnáció leírása szerint semmit nem hozunk át az elõzõ életbõl.
Szerintem lehetséges. Az egészen pici babák is álmodnak, pedig az evésen és alváson kívül nem sok dolog történik velük, amit fel kellene dolgozniuk. Más magyarázat szerintem nincs, csak az elõzõ életek.
Emlekeztem dolgokra, igen.
szedjgyóygszert, beteg vagy
21:46 vagyok Mondtam már, lehet szidni, nem érdekel :p Higgy amiben akarsz, én is azt teszem :)
Igen. Errõl elég sok dukemntáció, feljegyzés, vizsgálat, egyéb ilyesmi van.
Szerintem igen, csak az a gond, hogy mivel még beszélni sem tud, nem tudja elmondani. Szerintem.

Miért van az, hogy a párom amikor bennem van lelankad, bennem, viszont ha elkezdem utána szopni, vagy simogatni újra áll és ez így egy jó pár alkalommal. Engem nem kíván vagy én csinálok valamit rosszul?

Legjobb válasz: lehet, hogy nagyon tág vagy és nem igazán érez.. Tornázz picit rá, vagy mikor benned van, a hüvelyeddel szoríts rá. remélem tudtam segíteni.

lehet, hogy nagyon tág vagy és nem igazán érez.. Tornázz picit rá, vagy mikor benned van, a hüvelyeddel szoríts rá. remélem tudtam segíteni.
Lehet hogy izgulós típus az én párom is ilyen volt. Annyira rákoncentrál hogy minden jó legyen hogy lelankad. De ezen lehet segíteni egy beszélgetéssel.
Szerintem meg egy másik lehetõséggel is érdemes számolni. A pornó és a közbeni sok és intenzív önkielégítés okozhat ilyen problémát. Ha a pornó nézése közben fokozottabban felizgul, és egy erõsebb kézzel, erõsebben érzett inger hatására jut el a csúcshoz, akkor az ágyban a nõvel kevésbé érzékenyebb ingerlés hatására lelohadhat a férfiasság. Ne vesd el rögtön ezt a lehetõséget, hanem gondoljátok át. Ne magadat okold rögtön. Persze lehet más ok is, de ezt a fiúk csípõbõl elutasítják.
Lehet pszichológiai oka is...
A kérdező hozzászólása: szokta mondani hogy minden reggel áll és mindig kiveri. Akkor lehet azért? de ha én vagyok túl tág, hogy lehet azt szûkíteni??? Torna??? hol lehet ilyen után utánanézni?

T-Mobile Broadband Stick E352 XP-re hogy megy fel ha benne van az sd kártya akkor felismer valamit egyébkét nem Hogy muködik xp alatt?

Legjobb válasz: Ha benne van az sd kártya akkor elkezd valamit telepíteni és kér valami lemezt gondolom a driverét aki tudja a megoldást xp alatt az írjon köszönöm vagy tudja hogy hol találok hozzá drivert :) windows 7 alatt gond nélkül felismerte a dobozán az xp is rajta de még sem ismeri fel érdekelne a megoldás hogy hogy tudom mûködésre bírni Köszönöm!!

A kérdező hozzászólása: Ha benne van az sd kártya akkor elkezd valamit telepíteni és kér valami lemezt gondolom a driverét aki tudja a megoldást xp alatt az írjon köszönöm vagy tudja hogy hol találok hozzá drivert :) windows 7 alatt gond nélkül felismerte a dobozán az xp is rajta de még sem ismeri fel érdekelne a megoldás hogy hogy tudom mûködésre bírni Köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Megoldódott közbe a dolog!
nekem is ilyen stickem van most akarok majd bele venni memória kártyát mert az van ráírva hogy anélkül nem mûködik. Elég bele csak egy 1 GB os kártyát venni? annak nincs köze a nethez ugye? köszi elõre is.

Miért van az hogy mostanában ugy érzem, hogy már nem szeretem annyira a páromat de mégis ha külön lennénk szinte meghalnák nélküle. Bennem lenne a baj vagy csak az idő mulása miatt van?

Legjobb válasz: Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)

Te még mindig szereted a párod, csak a kezdeti fellángoló szerelem enyhült kicsit, ami a kapcsolatotok elején minden bizonnyal jelen volt. Ezt az is bizonyítja, amit írtál, hogy "ha külön lennétek akkor meghalnál nélküle". Persze ez nem gond, szinte minden kapcsolatban így van. Az elsõ hetekben, hónapokban természetes, hogy rózsaszínben látja mindenki a világot, de egy idõ után ez enyhül, esetleg elmúlik, de még ugyanúgy szeretik egymást, bár már nem azzal a rajongás szintû szeretettel. Ezzel nincs semmi gond. Nem írtad, hogy hány éves vagy, éshogy férjed van-e, de hidd el, nincs benned hiba;) Mostmár eljutottál arra a szintre, mikor bízol a férjedben, és biztonságban érzed magad, amiért tudod, hogy van neked. Esetleg feldobhatnátok a kapcsolatotokat 1-2 újítással pl a szex terén, vagycsak szervezzetek több közös programot, biztos máshogy tekintenél erre a témára;)
Szia! Mi jelent az, hogy már nem szereted annyira? Szerintem ha le is cseng a kezdeti idõszak, akkor sem azt érzem, hogy már nem szeretem annyira. Ha így érzed, akkor valami gáz van. Azt meg tudod, hogy meghalnál nélküle? Akkor mi az hogy már nem szereted annyira? Ha várod, hogy együtt legyetek, még akkor is, ha nem csináltok semmi különöset, akkor minden rendben. Egyéb esetben nem árt elgondolkozni bizonyos dolgokon.
A kérdező hozzászólása: igen az utolsó kommentálónak üzenem h. én irtam rosszul vagyis nem jól fogalmaztam meg magam. Az elsõnak meg tényleg ugy van...bár nem a férjem "csak" a võlegényem de ma átbeszéltük a dolgokat és igyekszünk több programot együtt tölteni:) ) Köszönöm a válaszokat
Szia én azt gondolom, egy hosszú kapcsolatban nem lehet mindig ugyanolyan intenzitással szeretni a másikat. Én megmondtam a páromnak(egy õszinteségi rohamomban), mikor az érzéseinkrõl beszéltünk, hogy van amikor megõrülök érte, amikor úgy érzem jobban szeretem, mint eddig bármikor, és vannak olyan idõszakok, amikor nem ilyen erõsek az érzéseim. Persze akkor is szeretem, de nem úgy. Akkor azt érzem, hogy a szeretet, a tisztelet a kötõdés erõsebb. ilyenkor szoktam neki viccesen azt mondani, olyanok vagyunk egymás mellett mint két öregember. Szerintem ez tök normális, ne legyél kétségbe esve. Majd jönnek olyan "események" amikor újból olyan nagyon beleszeretsz:-) Esküvõ, baba stb...
utolsó vagyok... az események nem csak ezek lehetnek, mert ezekbõl azért elég kevés van:-( pl nálam, egy szerelmi vallomás, amikor kiborulok (mint most, hogy elvesztettük a babánkat), és képes elviselni hetek óta a hisztimet, a depimet, és még mindig türelmes velem, még mindig tud vígasztalni, és nem küld el a picsába, hogy most már akkor elég. Hogy amikor csak egy kinyúlt póló van rajtam, zsíros a hajam és tele van a fejem pattanással, akkor is képes azt mondani, hogy én vagyok a legszebb a világon, és soha nem kell neki más. Amikor egy fárasztó nap után gyertyafényes, pezsgõs, vörösrózsás vacsival vár... szóval ilyenekre gondolok
A kérdező hozzászólása: Sajnálom h. elvesztettétek a babát:S És amugy nekem is voltak ilyen õszinteségi rohamaim pl. ma is és elmondtam neki mindent és igyekszünk megváltoztatni a dolgokat . Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!