Találatok a következő kifejezésre: Ha bennem az, (1417 db)

Tudnátok írni nekem pár filmet? Leginkább igaz történeten alapuló (de az sem gond ha nem az), drámai, el gondolkodtató filmek érdekelnének aminek van mondanivalója, az sem hátrány ha némi romantikus szál is van benne és lehetőleg ne legyen túl régi.

Benjamin Button különös élete Precious-a boldogság ára Séta a múltban Keith A Felhők felett 3 méterrel ezekhez hasonló filmek is jöhetnek.

Legjobb válasz: Bocsesz, de ezt csak angolul tudom: The Shawshank Redemption (ez az egyik legjobb dráma, amit valaha láttam), A part, A tökéletes trükk (nem csak elgondolkodtató és drámai, de szerintem a filmtörténelem egyik legjobb és legfontosabb alkotása, mivel igaz dolgokat is felvonultat benne és nagyon nagyon bölcs és jó gondolatokkal teli film), A golfbajnok (és ezt el sem fogod hinni, de igaz történet), Ip Man 1-2 (Donnie Yen verzió a legjobb, kínai verekedõs, de erõs drámai vonal is van benne, szóval ha éppen akciózós, bunyós kedvedben vagy akkor nagyon jó, igaz történeten alapuló film és még drámai is), Forrest Gump (de gondolom ezt te is tudod, egyik legjobb film a világon, különlegesen a vietnámi és ping-pongos részek a kedvenceim). Most ennyi jut szembe, leírhatod melyiket láttad, remélem is meg nem is, hogy nem mindegyiket. Ha láttad mindegyiket akkor jó filmekben volt részed, ha nem, akkor pedig nagyon szép új filmeket fogsz látni :)

Bocsesz, de ezt csak angolul tudom: The Shawshank Redemption (ez az egyik legjobb dráma, amit valaha láttam), A part, A tökéletes trükk (nem csak elgondolkodtató és drámai, de szerintem a filmtörténelem egyik legjobb és legfontosabb alkotása, mivel igaz dolgokat is felvonultat benne és nagyon nagyon bölcs és jó gondolatokkal teli film), A golfbajnok (és ezt el sem fogod hinni, de igaz történet), Ip Man 1-2 (Donnie Yen verzió a legjobb, kínai verekedõs, de erõs drámai vonal is van benne, szóval ha éppen akciózós, bunyós kedvedben vagy akkor nagyon jó, igaz történeten alapuló film és még drámai is), Forrest Gump (de gondolom ezt te is tudod, egyik legjobb film a világon, különlegesen a vietnámi és ping-pongos részek a kedvenceim). Most ennyi jut szembe, leírhatod melyiket láttad, remélem is meg nem is, hogy nem mindegyiket. Ha láttad mindegyiket akkor jó filmekben volt részed, ha nem, akkor pedig nagyon szép új filmeket fogsz látni :)
21 gramm (21 grams, 2003) http://www.filmkatalogus.hu/21-gramm--f13279 Szörnyek keringõje (Monster's Ball, 2001) http://www.filmkatalogus.hu/Szornyek-keringoje--f12008 Titokzatos folyó (Mystic River, 2003)http://www.filmkatalogus.hu/Titokzatos-folyo--f13148 Végzet (Damage, 1992) http://www.filmkatalogus.hu/Vegzet--f3204 Kedves Frankie (Dear Frankie, 2004)http://www.filmkatalogus.hu/Kedves-Frankie--f13664 Mielõtt az ördög rádtalál (Before the Devil Knows You're Dead, 2007) http://www.filmkatalogus.hu/Mielott-az-ordog-radtalal--f19403 Mocsokváros utcáin (Being Flynn, 2012)http://www.filmkatalogus.hu/Mocsokvaros-utcain--f31078 Az utolsó éjjel (25th Hour, 2002)http://www.filmkatalogus.hu/Az-utolso-ejjel--f12662 Fair Play (2006)http://www.filmkatalogus.hu/Fair-Play--f21183 Már nem lakunk itt (We Don't Live Here Anymore, 2004) http://www.filmkatalogus.hu/Mar-nem-lakunk-itt--f13418 Egy botrány részletei (Notes on a Scandal, 2006)http://www.filmkatalogus.hu/Egy-botrany-reszletei--f17957 Rozsda és csont (De rouille et d'os, 2012) http://www.filmkatalogus.hu/Rozsda-es-csont--f31898 Mallory szerint a világ (Welcome to the Rileys, 2010) http://www.filmkatalogus.hu/Mallory-szerint-a-vilag--f27411 Otthon, biztonságban (Right at Your Door, 2006) http://www.filmkatalogus.hu/Otthon-biztonsagban--f22233 Belsõ tenger (Mar adentro, 2004)http://www.filmkatalogus.hu/Belso-tenger--f13560 Eljõ az ember fia (L'uomo che verra, 2009)http://www.filmkatalogus.hu/Eljo-az-ember-fia--f30197
Hideghegy Az angol beteg Fekete hattyú Pillangó hatás Gilbert Grape Teljes napfogyatkozás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Várom még a filmeket :)

Mi a jó benne ha van az embernek párja? És mi a rossz benne ha nincs?

Legjobb válasz: Na, ezt ahány ember annyiféleképpen gondolja. Van akinek az a jó benne, hogy állandó szexpartnere van. Más azért szereti ha barátnõje van, mert gondoskodhat valakirõl. Megint más azért, hogy legyen aki fölött uralkodhat és néhanapján megverhet. Olyan is akad, aki szereti, ha szeretik. Na meg persze vannak azok az emberek is, akik azért vannak a barátnõjük mellett, mert úgy gondolják, hogy más nõ már nem is kell nekik további életükben. Ez a férfi szempont volt.:)

Na, ezt ahány ember annyiféleképpen gondolja. Van akinek az a jó benne, hogy állandó szexpartnere van. Más azért szereti ha barátnõje van, mert gondoskodhat valakirõl. Megint más azért, hogy legyen aki fölött uralkodhat és néhanapján megverhet. Olyan is akad, aki szereti, ha szeretik. Na meg persze vannak azok az emberek is, akik azért vannak a barátnõjük mellett, mert úgy gondolják, hogy más nõ már nem is kell nekik további életükben. Ez a férfi szempont volt.:)
akkor most egy nõi szempont... és saját magamra vonatkoztatom! Én azért szeretem, h van barátom, mert biztonságérzetet nyújt, jóban rosszban a legjobb barát, számíthatunk egymásra, és jó vele beszélgetni is! A szex csak egy dolog, de az nagyon feületes lenne, ha csak ezt vennénk figyelembe! És ugye persze ami a legfontosabb, h viszontszeretjük egymást, és már ez egy ok arra, h jó, hogy együtt vagyunk!
Szerintem ha nem érzi azt a bizonyos pluszt, akkor már fújhatod.
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, évek óta ismerjük egymást és egy fél éve másképpen nézek rá meg talán õ is de pozitívan indult el a dolog kettõnk között és hirtelen egyik napról a másikra meg közölte ezt velem.
Jobb ha nem erõlteted, ennyi ismeretség után ezek a dolgok már nem változnak sajnos.
eeehhmm, neem, ne erõltesd. Ez bonyolut, ha nincs meg akkor nincs meg, ez így van, talán még változnotok kell, tapasztalatokat szerezni, stb. de akármiért is, kettötök közt ez nem fog müködni


Ha nincs benne az alaplapom támogatási listájában egy RAM akkor az 100% hogy nem működne vele?

Legjobb válasz: Azok a támogatási listák nagyon hiányosak, így nem mondható biztosra hogy ha valami nincs benne akkor az nem is fog mûködni benne.

Azok a támogatási listák nagyon hiányosak, így nem mondható biztosra hogy ha valami nincs benne akkor az nem is fog mûködni benne.
Inkább azt mondanám, hogy valószínûleg mûködni fog vele...
Hát...talán mûködne.
Én 95%-ot mondanék arra, hogy menni fog.

Van egy 30-40L akváriumom 8 Guppi 4 tapadóharcsa van benne és már vártam a kishalakat mert láttam nagy a hasuk ma nézem az akváriumot és már láttam benne őket szerintetek ha benne hagyom a kishalakat megeszik vagy rakjam külön?

Legjobb válasz: Megeszik õket elég hamar, pláne ha ilyen zsúfoltság van. Rakd külön, de valószínûleg ilyen körülmények között nem fog sok megmaradni.

Megeszik õket elég hamar, pláne ha ilyen zsúfoltság van. Rakd külön, de valószínûleg ilyen körülmények között nem fog sok megmaradni.

Ha egy ember reinkarnálódik, és már az új életében van, akkor az igaz, hogy élete első éveiben még erősebben élnek benne az előző életének emlékei?

Lehetséges, hogy sok dolgot amit ekkor csinál egy kisgyerek, vagy mond, azt még az el?z? életéb?l hozta át?

Legjobb válasz: Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról,hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :)) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)

Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról, hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :) ) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)
Nem. Az eredeti (buddhista) reinkarnáció leírása szerint semmit nem hozunk át az elõzõ életbõl.
Szerintem lehetséges. Az egészen pici babák is álmodnak, pedig az evésen és alváson kívül nem sok dolog történik velük, amit fel kellene dolgozniuk. Más magyarázat szerintem nincs, csak az elõzõ életek.
Emlekeztem dolgokra, igen.
szedjgyóygszert, beteg vagy
21:46 vagyok Mondtam már, lehet szidni, nem érdekel :p Higgy amiben akarsz, én is azt teszem :)
Igen. Errõl elég sok dukemntáció, feljegyzés, vizsgálat, egyéb ilyesmi van.
Szerintem igen, csak az a gond, hogy mivel még beszélni sem tud, nem tudja elmondani. Szerintem.

Ha a motorom rozsdás tankját feltöltöm koka kólával és hagyom 3 napot benne az tényleg kimarja a rozsdát?

mindenképpen ilyen módszer kell amit nem kell kaviccsal rázni mert a motorom tankja a váz an van és nem lehet leszedni ezért nem lehet rázni

Legjobb válasz: ááááhhhh ki ez a sok hülye? mi az hogy colával? citromsavas vízzel kell, én citrom savas vízzel feltöltöttem és benne volt egy napot, semmi rozsda nem maradt benne, mikor a tank közelében jártam akkor mindig meg billegtettem, a tank olyan 20 literes, és azt teli tölröttem citromsavas vízzel, a 20 liter vízbe raktam olyan 40dkg citrom savat, gyógyszertárba tudsz ilyen citromsavat venni, és nagyon olcsó, a 40dkg, az olyan 500-600FT nem drága olcsóbb mint a cola és hatásosabb

ááááhhhh ki ez a sok hülye? mi az hogy colával? citromsavas vízzel kell, én citrom savas vízzel feltöltöttem és benne volt egy napot, semmi rozsda nem maradt benne, mikor a tank közelében jártam akkor mindig meg billegtettem, a tank olyan 20 literes, és azt teli tölröttem citromsavas vízzel, a 20 liter vízbe raktam olyan 40dkg citrom savat, gyógyszertárba tudsz ilyen citromsavat venni, és nagyon olcsó, a 40dkg, az olyan 500-600FT nem drága olcsóbb mint a cola és hatásosabb
Akkor már inkább bioetanollal töltsd tele, az is sok dzsuvát leszed.
én 99, 5% acetont és kromafágott öntöttem a tankba félnap múlva csillogott villogót a tank
jó a coca-kola én is azt csináltam miután hallótam az xmotorékat
Jó a cola, de ne próbáld még beindítani, a legjobb, ha a benzincsövet is leveszed, és amikor újból feltöltöd benzinnel, ne maradjon cola benne.
elõzõ vagyok, nem egy napot volt benne hanem kettõt :D olyan 45-50 órát volt benne a citromsavas víz, ja és mikor beleöntöttem akkor a víz az forró volt...

Ha kijön az ics xperia mini prora lesz benne magyar hangfelísmerés?

Vagy valami más amiért megéri még majd frissíteni?

Legjobb válasz: Minden van benne ami a 2.3-ban benne van.

Minden van benne ami a 2.3-ban benne van.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt gondoltam ....az érdekel h. Miben lesz jobb? és 2.3ban nincs magyar hangfelismerés!
Alapból nincs de appal meglehet oldani.
A kérdező hozzászólása: mi a neve az apppnak?
Saint Seiya (van belõle egy pár, sorozat, OVA, elõbbi régi, utóbbi modern)
Fairy Tail-hoz bármelyik tömeg shounen. Ha valami jobbat akarsz az átlagnál akkor: One Piece; Claymore; Hunter x Hutner (2011)
Darker than Black, Attack on Titan, Bleach, Soul Eater, Deadman Wonderland,
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi :)
A kérdező hozzászólása: Ja és am a Soul Eatert már láttam csak elfelejtettem leírni ez a én hibám bocsi :)

SOS! Ha csak pár órája van az aksi víz benne az aksiban és van benne vízelőkészítő meg baktérium, lesz bajuk a halaknak ha már most belerakom?

Új aksit vásároltunk.

Legjobb válasz: Legalább 24 órát kell várni a halak betelepítése elõtt. De ez a flakonon is rajta van és nem szórakozásképpen írják rá. (Sera-son legalábbis rajta volt nálam)

Legalább 24 órát kell várni a halak betelepítése elõtt. De ez a flakonon is rajta van és nem szórakozásképpen írják rá. (Sera-son legalábbis rajta volt nálam)
24 órát? Inkább 3-4 hetet.
És igen, elég komoly káros hatásoknak teszed ki õket.
Ha már a halaid is otthon vannak, akkor öntsd be õket egy vödörbe és mégegyszer annyi vizet rakj még hozzájuk, mint amennyi a zacskóban van. Holnap önts rájuk még vizet, de a nagyon friss akváriumba még ne tedd be õket egyelõre szerintem. Így szoktasd õket lassan hozzá és ha úgy látod, hogy nincs semmi bajuk akkor dobd át õket az akváriumba.
Ha meg még nincsenek halaid, akkor inkább várj vele 2 hetet, az a biztos.
Pendulum92: Igen, 24 órát kell várni, olvasd el egyszer a Sera bacis flakonját. Direkt erre van kitalálva, hogy aki nem akar heteket várni az belerakhassa a halakat a vízbe hamar. De gondolom ezzel tisztában vagy, felesleges magyarázni. :) Az elsõ akváriumomat indítottam vízelõkészítõvel és bacival már 4 éve. Pont 24 órára telepítettem az elsõ pár halat, azóta is élnek hiánytalanul hála az égnek. Viszont a többi akváriumot már normálisan több hét üresjárattal indítottam, nem elõkészítõkkel, mert egyrészt drága, másrészt felesleges terhelni ezekkel a halakat. (nem biztos, hogy jól reagál rá az a fajta, ami a kérdezõnek van, ha hamar rakja bele õket)
Én csak abban nem vagyok biztos, hogy 24 óra alatt kellõ tömegben el tudnak-e szaporodni az ammónia lebontó baktériumok. Az, hogy jó sok csírát juttatunk a vízbe, lehet, hogy gyorsítja a folyamatot, de nekem kicsit erõs ez a 24 óra.
Biztos, hogy nem áll be az egyensúly attól hirtelen, hogy beönt egy csomó bacit a kérdezõ, nekem sem kellett volna anno roham tempóban csinálni, de már mind1 szerencsére nem sült el rosszul, de többet biztos nem alkalmaznám. Illetve lehetne, de tuti nem telepítenék legalább 2 hétig még halakat. Valamennyit biztos gyorsít a dolgon a "baci lötty", de tényleg túl rövid idõ a 24 óra, ez volt a minimum idõ. Nem tudom a kérdezõnél milyen a víz most, de nekem több, mint fél napig szinte átláthatatlan tejes volt a víz a baciktól, pedig ml-re pontosan annyit raktunk, amennyit kellett. Ez miatt is várni kéne többet és nem egybõl belerakni a halakat. (mai fejjel már én sem tenném)
Ilyen gyári bacit csak a tengeri akváriumba tettem, de az nem lett tõle fehér. Viszont nem is állt tõle be az akvárium egybõl. Látszott, mert vagy 2 hétig durván nõtt benne a barna alga, aztán eltûnt. De lehet, hogy volt az 3 hét is mire kezdett már normálisan kinézni. Az édesvizik sem szoktak opálosak lenni, bár azokat csak a meglévõ vízzel oltogatom be, ha új akváriumot csinálok. Illetve valamennyi vizet átrakok a régibõl és így nem feltétlenül kell várni hetekig. De ha nincs elég régi akváriumvíz, hát akkor nyilván érdemes lenne várni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!