Találatok a következő kifejezésre: Ha benem a párom mért nem (5 db)

Ha benem van a párom mért nem érzek semmit? Ez állandóan igy van.. Csiklóorgazmusom az van elöjátékor.

Amióta szexuális életet élek azt érzem valahogy hogy bennem van de azt sem igazán..de más semmi.Segitsetek.

Legjobb válasz: Nem különleges dolog ez. A vagina viszonylag kevés érzõideget tartalmaz. Fura de így van. (valószínûleg azért, hogy ne dögöljünk bele a szülésbe :DD) A méret valójában nem feltétlenül számít, mivel az idegvégzíõdések nagy része a hüvely elülsõ részében van, így a rövid farok azt a részt jobban tudja izgatni. Tény azonban, hogy a nagyobb és vastagabb pénisz is hoz egy másik fajta érzést amikor a csikló törzsét (ami mélyen benyúlik a testbe) éri el és izgatja a ritmikus mozgással. Fura dolog tudom, de a hüvelyi orgazmusok is sokszor csiklóorgazmusok csak máshogy. :)) ezért is szereti sok nõ a "kyutya" pózt mert a férfi pénisze ekkor ezt a területet éri el erõteljesen. Próbáljáútok megkeresni azt a pózt ahol jobban rászorul a tested az õ péniszére. Zárt láb az égnek, vagy hátulról és ne terpessz hanem szintén zárt térdelés. Másik ajánlat: hüvelytorna! Harmadik: Miközben benned van vígan ingerelheti a csiklódat. Így azért élvezetesebb ha a "döfködés" uncsi számodra. :))

Nem különleges dolog ez. A vagina viszonylag kevés érzõideget tartalmaz. Fura de így van. (valószínûleg azért, hogy ne dögöljünk bele a szülésbe :DD) A méret valójában nem feltétlenül számít, mivel az idegvégzíõdések nagy része a hüvely elülsõ részében van, így a rövid farok azt a részt jobban tudja izgatni. Tény azonban, hogy a nagyobb és vastagabb pénisz is hoz egy másik fajta érzést amikor a csikló törzsét (ami mélyen benyúlik a testbe) éri el és izgatja a ritmikus mozgással. Fura dolog tudom, de a hüvelyi orgazmusok is sokszor csiklóorgazmusok csak máshogy. :) ) ezért is szereti sok nõ a "kyutya" pózt mert a férfi pénisze ekkor ezt a területet éri el erõteljesen. Próbáljáútok megkeresni azt a pózt ahol jobban rászorul a tested az õ péniszére. Zárt láb az égnek, vagy hátulról és ne terpessz hanem szintén zárt térdelés. Másik ajánlat: hüvelytorna! Harmadik: Miközben benned van vígan ingerelheti a csiklódat. Így azért élvezetesebb ha a "döfködés" uncsi számodra. :) )
Kiegészítõ a hüvely érzékenységérõl: A hüvely beidegzése A felsõ kétharmada szinte teljes egészében a vegetatív idegrendszer felõl kapja beidegzését, azaz ezek szabályozzák a hüvelyfal véredényeinek szûkülését és tágulását. A hüvelyben igen kevés érzõ- és fájdalomreceptor található. A hüvelyt érõ tapintási és nyomásingereket fõként a végbél és a húgyhólyag körül elhelyezkedõ idegvégzõdések veszik fel, nem maga a hüvely. Ily módon a hüvely felsõ része viszonylag érzéketlen. A hüvely alsó harmada a szeméremtestet ellátó idegbõl kap tapintó- és fájdalomérzõ receptorokat, de ez a beidegzés csekély. A szeméremtest ezzel ellentétben a szeméremtesti idegbõl igen gazdagon kap rostokat, ennek megfelelõen igen érzékeny. Hüvelygyulladás vagy –fertõzés (vaginitis) esetén, bár a hüvely belsõ fala érintett, a fájdalmat vagy viszketést mégis kívül, a szeméremtesten lehet érezni, minthogy az idegek így oszlanak meg. A hüvelybemenet körüli viszketés és égõ érzés, valamint abnormális folyás esetén valószínû, hogy nem kívánatos baktériumok telepedtek meg a hüvelyben.
mert lehet, hogy nincs is pinád
A kérdező hozzászólása: De van és nem vices, idáig nem mertem elmondani senkinek.Lehet kicsi a farka?
Jajj, az ilyen válaszokkal ne is foglalkozz... A problémád nem egyedi, én ugyan az okát nem tudom megmondani, de egy barátnõmmel is így volt.Neki egy idõ után az volt a baja, hogy görcsösen el akart jutni az orgazmushoz, valamiféle teljesítési kötelezettségnek érezte. Aztán rájött hogy korántsem errõl van szó, azóta sokkal jobb neki.Nem lehet h benned is benned van ez?
Ne erõltesd, és ha egyébként kellemes érzés, akkor ne is foglakozz vele. Élvezd, és mással ne törõdj: akkor egyre jobb lesz, ahogy összeszoktok és egyre jobban ismeritek egymást. Persze segíthetsz is a fiúdnak, hogy jobb legyen - és az aktus után fejezze csak be, kézzel.
Fogd vissza magad.
Olvasd el, amit a 7-es írt, azt hiszem pont ilyen beszédre van most szükséged! És vedd komolyan minden szavát! ;) Még annyit tennék hozzá: te nem nézel férfiakat? Ha a tv-ben feltûnik egy helyes férfi, akkor elfordulsz, vagy kikapcsolod? Vagy mi?? Na ugye, hogy nem... Amit te megteszel, azt a másik félnek is szabad szerintem. Meg amúgy is, olyan dolgokat írsz, hogy ez semmi, szegény srác semmi rosszat nem tesz ellened. Meg látom mennyire rettegsz ettõl, hogy majd biztos elhagy egy jobb nõért... hát tudod, ezért kell arra törekedni, hogy te legyél a jó nõ! Ha esetleg a külsõddel nem vagy elégedett, tegyél ellene! Ha éppen az arcod nem a legszebb, akkor ott a smink, ami szerintem bárkin segít, ha az alakod nem tetszik, akkor sportolj...stb (persze mindeközben legyél vele tisztában, hogy az ilyen változtatások nélkül is tetszel a barátodnak, csak ezzel talán még jobban fogsz és ez esetleg hátha megnyugtat picit.) Ha pedig a jellemeddel van probléma, amiatt érzed, hogy nem vagy jó neki, akkor legyél kedvesebb, megértõbb, törõdj vele, gondoskodj róla, és próbáld olyan boldoggá tenni, ahogy csak tudod, és akkor mit se számít, hogy szembejön az utcán egy jó nõ, hiszen tudja, hogy otthon vár rá az igazán jó... De amúgy persze azt csinálsz, amit akarsz, de ha elégedetlen vagy folyton, gyanúsítgatod meg hasonlók, akkor látni fogja, hogy csak szenvedsz mellette (meg persze õ is szenved ettõl), az nem sok jóhoz vezet.
Az nem jó, ha nem tudod, mert ott fog hagyni a p.csába, és igaza lesz. Menj el pszichológushoz, mert valszeg olyan szintû bizonytalanság van benned, hogy másképp nem fogod tudni kezelni.
Nem várhatod el, hogy a barátod becsukja a szemét, ha egy nõ közeledik. Ha nem ad okot a féltékenykedésre, bizony Veled van a probléma, mégpedig önértékelési problémáid vannak. Valószínûleg úgy érzed, nem vagy elég jó neki. Elhiszem, hogy mennyire rossz érzés lehet, így ha ez nem enyhül, mindenféleképpen beszélgess errõl egy pszichológussal. Hidd el, megéri elmenni, ne hagyd, hogy ez a kapcsolatotok rovására menjen, tegyél az ügy érdekében valamit! 22/L
ez tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat, ja. ment vele pszichológushoz. tényleg nagy önértékelési problémáid lehetnek, ezek a dolgok ebbõl szoktak fakadni.
Jaj, de jó, hogy én nem vagyok féltékeny típus!!! :DDDD Lányok, hogy ti mennyit kínlódtok ezzel! Ha szeret veled marad, ha nem akkor meg lapát. Úgyis megcsal, ha akar, de a szemét nem fogd már be a szerencsétlennek! Egyébként a féltékenységed azt jelzi, hogy nem bízol saját magadban. Ennyi.
Nem próbálni kell, hanem megtenni! Nincs semmiféle mentséged, a féltékenység az a legkárosabb dolog, amit egy kapcsolattal tehetsz! Ráadásul semmi köze ahhoz, hogy szereted-e, még erre sem hivatkozhatsz, mert ez a birtoklás jele. Nem sajátíthatsz ki egy embert, ezt mégis hogy képzeled?! Nem a plüssállatkád, hanem egy másik, cselekvõképes, érzõ, emberi lény!!! Tiszteld legalább minimális szinten a szabadságát, az érzelmeit! Hülyének nézed, hogy valaki olyannal legyen, aki valójában nem tetszik neki annyira, és ezért folyton attól is kéne félni, hogy az újságban meglát egy nõt? Komolyan, a helyében úgy kidobnálak, nem csak a hiszti, hanem azért is, mert ennyire lenézel, mint a szart! Térj már észhez egy kicsit! Egyébként meg te talán olyan ronda meg nyomorék vagy (lelkileg igen, ezt már bebizonyítottad), hogy már attól is félned kelljen, ha az utcán meglát egy csinos nõt? Hát ehhez hadd gratuláljak, ha így van, akkor ha elhagy, az a természetes szelekció, mert mindenki a számára elérhetõ legjobbat keresi (mindenbõl), ha meg nem vagy rondább egy fokkal a bányarémnél, és õ szereti az ilyen buta és elmebeteg lányokat, akkor meg nincs mitõl félned! De most komolyan, legyen már annyi önértékelésed, hogy tiszteletben tartod a választását, és elfogadod, hogy azért van veled, mert te kellesz neki és nem más. És ne hivatkozz arra, hogy próbálod, meg nem megy, meg mittudomén, ezek nagyon hülye kifogások a hisztire. Egyszerûen fejezd be, ne birtokolni akard, hanem szeretni. Feldmár András szerint a szeretet az, amikor a másiknak jó, hohy szereted, tehát a szeretetet csak úgy lehet lemérni, hogy ha a másikat megkérdezik, hogy neki mennyire jó veled. Ha ezt vesszük, akkor te kizárólag birtokolni akarod a másikat, de egyáltalán nem szereted, mert ahelyett, hogy jobbá akarnád tenni az életét inkább megkeseríted. Gondolkodj el ezen. A szeretet önzetlen, te viszont rettenetesen önzõ vagy, annyira, hogy erre szavak sincsenek!
(amúgy pont a kérdezõ esete miatt nem értem, miért kezdenek az emberek úgy kapcsolatba, hogy nincsenek rendben önmagukkal... ha te szörnyûnek tartod magad, akkor hogy várod el, hogy más ne tartson annak? ha te nem tartod magad elég jónak a barátodhoz, hogy várod el, hogy õ elég jónak tartson magának?...)
utolsó: kemény vagy, de igazad van teljesen.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de nem megy, sajna:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, hogy idõt szakítottatok rám.

Meghalt az egyik aranyhalam, de nem merek hozzányúlni. Nagy baj, ha bent hagyom amíg a párom hazaér?

3ra ér haza. Vagy vegyek er?t magamon, és szedjem ki? Hova rakjam?

Legjobb válasz: Egy mûanyag kanállal szedd ki, s húzd le a Wc-n.

Egy mûanyag kanállal szedd ki, s húzd le a Wc-n.
szerintem is szedd ki valamivel.
vmivel szedd kis és utána húzd le a wc-n
Igen, feltétlenül vedd ki. Ugyanis azontúl, hogy nem valami szép látvány, jelentõsen terheli a vizet is - ahogy bomlik.
Szia!Egy kis régi merõkanállal szedd ki, és ha jó nagy akkor inkább tedd egy zacskóba(vagy ha sajnálnád lehúzni), és dobd ki, De azon túl hogy terheli a vizet bomlás közben, azon túl valamitöl meghalt, és ha van több hal és megkostolják egy kicsit, õk is elkaphatják, és akkor a párodnak nem egy döglött halat kellene kiszednie.Amugy kiszedheted a szákkal is, gondolom csak van(egy ilyen "nyeles szunyoghálódarab":) .Aztán azt mosd le forró csapvízzel.Én ugy szoktam egy kicsit "fertõtleniteni".
szedd ki szerintem mert elfertõzi a vizet és ha elkezd bomlani nem lesz gusztusa senkinek kivenni
Erre a célra (is) tartottunk mi otthon egy pici merítõhálót. Takarításnál is azzal pecáztuk ki õket, meg hát ha valamelyik elhullott, akkor is el lehetett távolítani könnyen...
Az aranyhal hidegvízi, lehet, hogy nem bírta a meleget.
A kérdező hozzászólása: Még korábban erõt vettem magamon, és lehúztam szegénykét a wc-n. Nem tudom mi baja lehetett, már egy éve megvannak ezek ha halak és eddig egyiknek se volt semmi baja.

2009-ben kijött a nyakamon hátul jobb oldalt egy zsírcsomó. A háziorvosom azt mondta nem muszáj kivetetni ha nem zavar. Nem merem kivetetni. Pár napja észrevettem, hogy néha homályosabban látok a jobb szememmel. Van összefüggés? Bõvebben lent

A háziorvosom után elutaztunk Pestre a Kék golyóban azt mondták,hogy ki kel vetetni,csak aznap elmaradt,közbejött valakinek egy mûtét.Nem mentünk vissza utána.Ez volt 2009-ben.Mostanra én is látom mások is mondják,hogy nagyobb lett.Korábban is észrevettem,hogy gyengébb lett a jobb szemem(pedig korábban az volt az erõsebb).Nem tudom vele elolvasni az apróbetût,amit korábban eltudtam.Azért nem merem kivetetni,mert apa egyik ismerõse egyszer kivetette,majd késõbb megint kijött neki,ha jól emlékszem a fején.Vélemények?Mit csináljak?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A szemednek és az atheromának vagy lipomának nincs köze egymáshoz. Ettõl ne félj! Azért érdemes kivetetni,mert nõni fog,begyulladhat és akkor fájdalmas válik. Apukád ismerõsének nem azért jött máshol,mert az egyiket kivetették. Az anélkül is elkezdõdött volna. Ez végül is attól alakul ki,hogy egy zsír vagy faggyúmirigy eltömõdik és a benne lévõ "váladék" nem tud kiürülni. Nyugodtan vetesd ki nem lesz semmi bajod tõle!

A szemednek és az atheromának vagy lipomának nincs köze egymáshoz. Ettõl ne félj! Azért érdemes kivetetni, mert nõni fog, begyulladhat és akkor fájdalmas válik. Apukád ismerõsének nem azért jött máshol, mert az egyiket kivetették. Az anélkül is elkezdõdött volna. Ez végül is attól alakul ki, hogy egy zsír vagy faggyúmirigy eltömõdik és a benne lévõ "váladék" nem tud kiürülni. Nyugodtan vetesd ki nem lesz semmi bajod tõle!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szėpen köszönöm a vàlaszt!!!!!!

Photoshop CS5-ben hogy működik a Refine Edge? Ha valaki pár mondatban leírná, mert nekem semmit nem csinál

Legjobb válasz: Mit akarsz bûvészkedni azzal? Ott a CS4. Fogadni mernék, hogy rohadtul nem értesz mondjuk ahhoz sem, és még csak nem is a boltból van, szóval ne az új internetrõl leszedett szaroddal akarj pattogni.

Mit akarsz bûvészkedni azzal? Ott a CS4. Fogadni mernék, hogy rohadtul nem értesz mondjuk ahhoz sem, és még csak nem is a boltból van, szóval ne az új internetrõl leszedett szaroddal akarj pattogni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem te nem értesz hozzá kedves cimborám. A CS4-em legális, tudom is használni, az 5-ös meg ugye triál. És ha nem tudod, mire való ez a funkció, te nem vagy képben. Én tudom, csak spec kijelölés után sem a plusszos, se a mínuszos nem csinál semmit, pontosabban azonnal visszaáll az eredeti kép, amint elengedem az egérgombot. Pihend ki magad, és legközelebb próbálj némileg civilizáltabban válaszolni, ha már késztetést érzel rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!