Találatok a következő kifejezésre: Ha benem a párom (49 db)

Mit csináljak nagyon tág vagyok alul? Ha berakja a párom van olyan, hogy kiesik neki. Sokszor nem is érzem, hogy bent van!

Milyért vagyok ilyen tág?Van punci összevaró mütét féle?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy neki kicsi?=)

Nem lehet, hogy neki kicsi?=)
Megõrültél???Magad összevarrni???Ha annyira tág vagy, néha csináljátok análisan. Gondolom ott szûk vagy. Amúgy meg nem hinném, hogy annyira tág lennél. Másik: vegyetek pénisz vastagító feltétet vagy vmi rücskös pénisz feltétet. Azt tuti érezni fogod.
Szültél? :D Akkor már nem lehetsz olyan sík hülye, mint amilyennek teteted magad. De igen, meg tudod csinálni, sõt javaslom kötõtûvel csináld. Utána nem lesz probléma életed végéig a szexszel, azt garantálom ;)
Ugye csak viccelsz? Eszedbe ne jusson hozzányúlni, menj orvoshoz, kérdezd meg, lehetséges-e.
Ilyen mûtét létezik, de csak indokolt esetben végzik el, ha valamilyen szerved károsult, pl. szülés közben. (Ezt olvastam valahol, de nem biztos.) De semmiképp sem javaslom, fõleg fiatalkorban. Lehet, hogy annyira felizgulsz, vagy annyira kitágít a srác elõjáték közben, hogy alig érzed a brokit :) Vagy ha esetleg szoktál maszturbálni, vibrátorral, sok ujjal, vagy akármivel, próbáld hanyagolni, vagy kisebb tárgyra váltani. Az izmok edzése tényleg nagyon hasznos, bár nekem sose voltak ilyen problémáim, sok csodára képes egy kis izomgyakorlat, miközben a srác bent van ;) 20/L
Kezd el edzeni a PC-izmokat. Vegyél intim-tornát oktató dvd-t.
Jobbat javaslok:varrd a segged a fejed helyére
Figyi zsák varró tûvel csináld és jó vastag pamukkal, ne hogy elszakadjon a heves szex közben!!!!!!
gésa golyó
Na, milyen jo kis otleteket kaptal a mutethez! Szetrohogtem magamat, koszi nektek, allitom fiu volt a kerdes feltevoje:) )) Mutatkozz be Pistike!
Mielõtt vaRRogatnád a puncidat, fejezd be az általánost. Vagy inkább kezdd újra... Szégyen, hogy ennyire rosszul fogalmazol, és a helyesírásod is...na mindegy. Szerintem ez kamu kérdés, egy értelmes ember nem akar ilyesmiket csinálni otthon. Ha az orvos nem csinálja meg, megcsinálod magadnak??:D
Lehet este megpróbálták, azért nem ír :D :P Na jó, nem szemétkedek tovább, de ha elõkapta a kötõtût + pamutot, akkor büszke leszek magadra :DDDDDD
Igen. Varrd csak össze... Uram isten, hogy egy 25éves felnõtt nõnek ennyi esze legyen. Matyóhímzést neki..
Remelem senki nem dol be ennek a kerdesnek! Csupan poenkodott a kerdes kiiroja! De remelem meg el, nem pedig kotoget, himez, varr:) ))
Mi lessz ha nagymama leszel kis szemüveg varrott ... kötõtû Igen te leszel pistike nagymama
Ja, most jut eszembe, talan a parodnak van csak egy falat kis szerszama, nem? Lehet hogyha egy meretesebb betenne, nem esne ki, akkor rajonnel, nem is vagy annyira tag. Szerintem probald ki egy nagyobb szerszamu ffi-val:) )
na ez kész ...:Dérdemes volt beleolvasni :D
a kerdezo szerintem eloszor komolyan gondolta, aztan ugy gondolta, hogy megnevettet minket. koszi, sikerult :D:D ROTFL
Na azt hiszem ez olyasmi kérdés, mint: használhatjuk többször uazt a gumit? Ki lehet mosni? :D Jó tanács: no szex, amíg annyi eszed van, hogy össze akarod varrni a hüvelyed...Majd ha agyilag is megértél a szexre, akkor jöhet a hancúr, addig csak olvasgass és világosodj meg! :)
Mondtam már, hogy pamuttal meg kötõtûvel, minek kérdezed? :DDDDDD De azzal számoljatok, hogy utána nem lesz semmiféle probléma a szexszel :DDDDDD Istenem, érdemes volt ma itthon maradni...... :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: az övé 16/4, ez jó méret?
A kérdező hozzászólása: de ezt csináom , de nem használ.Esetleg létezik ilyen punci mütét is?Vagy ha csak össze varatnám magamat ott alul?
A kérdező hozzászólása: És én nem tudnám össze varni magamnak ott alul eseteleg?Vagy megkérem a páromat rá, hogy varjon össze!Amugy aki szül azt is össze vaják!Én márt szültem , és vartak össze!Akkor ezt mi is megtudjuk itthol csinálni?(az összevarást)
Szerintem a drótkefét is éreznéd :D
Hány éves vagy??
Te szültél????Olyan ostobaságokat irkálsz ide mint valami 10 éves!!!!!!Hány éves vagy???8???Ne a pinád varazsd össze, hanem menny el valami agy mûtétre!!!!!!Vagy inkább csináljátok meg a mûtétet otthon te ostoba primitiv tyúk!!!!!!
Lehet 14 éves, 8 általánossal, 10 gyerekkel :D Istenem, nagy az állatkerted...
A kérdező hozzászólása: 25 éves vagyok.akkor ne probáljuk össze varni itthol?Meg mivel varjam cérnával?
Hiába no! Nagy az Isten állatkertje!!!
A Kérdezõ kicsit furán látja a dolgokat:)
Ne szarozz tûvel. Macerás. Tûzõgéppel egyszerûbb. Csippentsd össze a kívánt mennyiségû bõrt odabenn, és egy határozott mozdulattal kapcsold össze. Ha valóban elég tág vagy és befér a tûzõgép, akkor simán kivitelezhetõ. De csakaz elsõ 5 cm-t szabad megtûzni. Beljebb nem.

Ha valakit öngyilkossági kísérlettel szállítanak mentõk kórházba, akkor utána benn tartják pár napig/hétig a beteget, hogy részt vegyen ilyen pszichológiai terápiákon?

Egyik ismerõsöm tegnap benyugtatózta magát, és ugye meghánytatták stb, amit ilyenkor elvégezni szokás. Elõször úgy volt, hogy 24 óráig tartják benn, most meg benn kell maradnia még egy ideig. Viszont elég közel áll hozzám ez az ember, és aggódom érte, hogy esetleg máskor újra próbálkozik ilyenekkel...ilyenkor részt kell vennie ilyen terápiákon utána, amik segíthetnek neki??

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Ha nagykorú, nem tartják benn erõszakkal, csak ha közveszélyes.

Nem feltétlenül. Ha nagykorú, nem tartják benn erõszakkal, csak ha közveszélyes.
A kérdező hozzászólása: Nem, 17 éves. Kiderült, hogy pszichiátriára viszik
Ha önveszélyes, vagyis még fennáll az öngyilkosság veszélye, akkor benn tarthatják megfigyelésen. Ha úgy engedik el, hogy nincs meggyõzõ bizonyíték a veszély elmúltáról, az orvosnak nagyon fájhat a feje miatta. Elvileg. Már csak azért is, mert öngyilkossági kísérlet elõfordulhat komolyabb zavar hátterén is, amit ki kell vizsgálni. De olyan is van, hogy nincs zavar, max. egy krízis. Befeküdhet az osztályra, amíg a krízis el nem vonul, vagyis az érzelmi egyensúlya helyre nem áll. A kritikusabb idõszakban vigyáznak rá odabent. Terápiát nem biztos, hogy kap, mert az hosszabb folyamat, nem mindig van rá idõ. Az érzelmi egyensúlyt helyreállító ún. krízisintervenciót kaphat, arra talán van lehetõség egy osztályos tartózkodás alatt. Illetve, a szakember megalapozhat vele egy terápiás folyamatot, amit majd folytathat, amint kikerült az osztályról. Immár bejárós paciensként. De az biztos, hogy beszél vele pszichológus, amíg benn van, valszeg. csoportokra is bejár. De szerintem nem KELL kötelezni senkit, az öngyilkossági kísérletek után általában nyitottak az emberek a beszélgetésre maguktól is.

Mennyire izgat-izgatna, vagy mennyire zavar-zavarna ha a párod benn van, esetleg benn lenne a mellékhelységben miközben te ott épp a nagy dolgodat végzed?

Közvéleménykutatnék.Esetleg rövid történettel is kommentálhatnátok.A válaszadókat kérném, hogy írják meg a nemüket is.Köszönöm.

Legjobb válasz: :D jó kérdés...Én 4 évig voltam eggyütt a párommal,de mindig zavart ha bejött.Persze ez is függ attól hogy a wc egybe van e a fürdõvel,bár gondolom igen...hisz minek menne be a különálló wc-be amikor te ott ülsz:D

:D jó kérdés...Én 4 évig voltam eggyütt a párommal, de mindig zavart ha bejött.Persze ez is függ attól hogy a wc egybe van e a fürdõvel, bár gondolom igen...hisz minek menne be a különálló wc-be amikor te ott ülsz:D
Hú hát engem nagyon zavar.Már 8 éve vagyunk együtt a párommal de mikor nagy dolgom csinálom és bejön egy pillanatra mindig visszatartom nehogy pukizzak vagy meghallja ahogy belecsobban a Wc-be:DEz olyan dolog, hogy nem tartozik másra még a párodra sem, hogy miként végzed a nagy dolgod. 31/L
Engem nagyon zavarna, sõt kiordítanám onnan! :) Mondjuk én egyébként is félénk vagyok ilyen téren a barátom elõtt... Alalpból úgy intézem a nagydolgomat, hogy a barátom még a közelben se legyen...:S tudom ez se normális... (lány)
Nem tudom miért, de én itthon nyitott wc ajtó mellett szoktam/szeretem végezni a dolgom, és nem izgat ha látja, vagy hallja, õt viszont zavarja, ha nézem. Csak akkor csukom be, ha tampont cserélek, na az zavar!
A nagy dolgomnál nemtudna benn maradni, a kis dolgnál nem izgatna ha ottvan ottvan, ha nincs akkor nincs.

Hogy jobb szülni ha a párunk bent van velünk, vagy ha nem lássa mi zajlik le egy szülésnél? (félek hogy ha bent lesz velem amitöl kicsit tart is! nem fog kivánni utánna és tönkremegy a kapcsolatunk! )

Legjobb válasz: Szia!Nekem ugyan ez a helyzet,hogy a párom hezitál és azt monta csak miattam teszimeg,mert sztem õ is fél..de a doki megnyugtatott,hogy a kedves apuka nem fog látni alulról..szval csak a babát látja ahogy kiemelik.De sztem ezt te is megmondhatod,hogy csak a fejedhez állhat.NEm tudok egy férfi fejéével gondolkodni ,de sztem ez az esemény pont,hogy az ellenkezõjét kellene,hogy elindítsa benne,nem pedig az elfordulást...de ha nem akar bemenni,ne erõltesd.Én sem fogom.

Szia!Nekem ugyan ez a helyzet, hogy a párom hezitál és azt monta csak miattam teszimeg, mert sztem õ is fél..de a doki megnyugtatott, hogy a kedves apuka nem fog látni alulról..szval csak a babát látja ahogy kiemelik.De sztem ezt te is megmondhatod, hogy csak a fejedhez állhat.NEm tudok egy férfi fejéével gondolkodni , de sztem ez az esemény pont, hogy az ellenkezõjét kellene, hogy elindítsa benne, nem pedig az elfordulást...de ha nem akar bemenni, ne erõltesd.Én sem fogom.
Ha hezitál szerintem inkább ne legyen benn, vagy legfeljebb a fejednél legyen, ne nézze mi történik lenn veled és a picivel. Az én férjem ha véletlenül épp tud velem jönni biztosra eldöntötte, hogy végig benn lesz. Már szülésvideókat is nézett a neten (készül rá).
ha csak miattad, akkor ne erõltesd, az enyém bent akar lenni, . de megbeszéltük, akárhogy is kell állnia, csak a fejemnél lesz, a lábaimnál nem, mert õ is fél azt hogy bírná, de ha ott áll melletted, fogja a kezed, az valamicsodás, és megnyugtató, és megható lehet.De ha tényleg nem akar, nem érdemes erõltetni.
Szia! Nekem bent volt a férjem, õ akart bejönni, de mondtam neki, hogy lehet hogy közben úgy fogok dönteni, hogy menjen ki, vagy ha õ dönt úgy menjen nyugodtan. Ezt neki kell igazából eldönteni, erõltetni egyik félnek sem szabad. Õ utólag azt mondta, sosem hagyta volna ki. (végig bent maradt) A fejemnél állt, persze látta hogy van vér, látta hogy szurnak edát, és látta, hogy mikor készülnek a gátmetszése, de nem teliben látott mindent. Tudnotok kell azt is, hogy közben is bármikor kimehet. Nekem nagyon jó volt hogy ott volt, a vajúdás alatt sokat dumáltunk, nevettünk. Nem olyan szörnyû ám :) ))) Sõt. Most várjuk a másodikat, és persze újra bejön. Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!és szép szülést kivánok nektek!
Én megkértem, hogy ugyan ne akarjon már bejönni. Ez szerintem megkönnyebbülés volt neki, nem nagyon bírja az ilyesmit. Velem édesanyám fog bejönni, segítség szempontjából jobb lesz így, a szerelmem pedig nem erre emlékszik majd mindig, ráadásul nem kezd el veszekedni az orvosommal, meg nem õt kell majd fellocsolniuk, mert elájult. Úgyis azonnal bejöhet, ha a kisfia megszületett, az elsõ mozdulatokról nem marad le. Amúgy ha egy kapcsolat azért menne tönkre, mert a szülés rossz élményként marad meg a férfiban, az a legkisebb más dologtól is tönkremenne. Ennek a közös élménynek, ha valódiak az érzelmek, csak összekovácsolnia lehet a párt.
szia! :) fontos kérdés! egy orvos rokonom szerint, ha a nõ nem akarja, hogy a párja bent legyen, ne is menjen be a férfi, mert csak "gátolja" a szülés lefolyását jelenlétével (zavarja az anyát), ha pedig a férfi nem szeretne bemenni, ne erõltesd, nem szül jó vért a késõbbiekben. náluk a párom be szeretne jönni, azonban én nem szerettem volna , ha látja a dolgokat. azóta eltelt két hónap, most úgy vagyok vele, hogy a fejemnél állhat, de nekem ne videózza a dolgokat, mert akkor kiborulok :) ))).majd csináljon pár képet a kislányunkról ha már kibújt , de altáji videó és kép marhára nem hiányzik. gondolom ez mindenkinél más, nekem ez az elsõ gyerek, talán ezért vagyok kicsit feszültebb a témával kapcsolatban :) . üd 28 hetes mami
Nekem az elsõ gyerkõcnél bent volt a párom.Rábíztam a döntést, õ szeretett volna ott lenni. Nekem nagyon sokat segített a jelenléte, észre sem vettem, hogy már 10 órája a szülõszobán vagyok. :-) Nem bánta meg, sõt! Azt mondta, hogy a következõnél is ott szeretne lenni! Ez szerintem igazából az õ döntése, szerintem csak miattad ne menjen be. Ezt nektek kell eldönteni. Gyors és szép szülést kívánok Neked, bárhogy is döntötök! 20 hetes kismami

31-hetes kismama! Ha a párom bent szeretne lenni velem a szülésnél, könnyebben fogom viselni a fájdalmat, tud nekem segíteni valamiben? VÉLEMÉNYEK?

Vajúdástól a szülésig bezárolag?és hogyan.

Legjobb válasz: Szia! Annak ellenére, hogy egész terhesség alatt azt mondtuk, hogy kint marad a folyosón, nálunk végig bent volt a párom. Nagyon jó érzés volt, hogy nem csak idegenek vannak körülöttem. Amikor jöttek a fájások is nagyon jó volt, simogatta a derekam, én fogtam a kezét és nagyon szorítottam. Amikor pedig már a tolófájások voltak a szülõágyon, akkor is segített. Nagyon jó volt, hogy végig velem volt!

Szia! Annak ellenére, hogy egész terhesség alatt azt mondtuk, hogy kint marad a folyosón, nálunk végig bent volt a párom. Nagyon jó érzés volt, hogy nem csak idegenek vannak körülöttem. Amikor jöttek a fájások is nagyon jó volt, simogatta a derekam, én fogtam a kezét és nagyon szorítottam. Amikor pedig már a tolófájások voltak a szülõágyon, akkor is segített. Nagyon jó volt, hogy végig velem volt!
Csatlakozom az elõttem íróhoz, volt részem apa nélküli és apás szülésben is.Ez utóbbi össze sem hasonlítható azzal, amikor "egyedül" vagy a szülõszobában a félelmeiddel, a fájdalamddal és az örömöddel.Ezt közösen átélni a legszebb dolog a világon apának és anyának is!Nekem is sokat segítetta párom és sok felejthetetelen fotó készült arról, ahogy a fiunk megszületett.Csak ajánlani tudom mindenkinek a papás szülést.Ja és a párom nem bírja a vér látványát, mégsem volt semmi gondja ezzel, egyszerûen nem volt ideje ezzel foglalkozni.Sokat masszírozott, leste minden kívánságomat és fogta a kezem, készültek a fotók.Nagyon jól bírta, pedig féltem, hogy ájulás lesz.
én nem nagyon akartam, hogy a férjem bejöjjön a szüléshez, de õ ragaszkodott hozzá és így utólag nagyon örülök, hogy rábeszélt segíteni konkrétan nem tudott, mert én azt se tudtam elviselni, ha simogatnak, az is fájt, de jó volt, hogy tudtam, hogy ott van velem, nem vagyok a fájdalmammal magamra hagyva a legszebb az apás szülésben, hogy szülés után a 2 órás megfigyelésen a baba-mama-papa együtt lehetnek - mi összebújva néztük ahogy szopizik (már amennyit a könnyektõl láttunk), szagolgattuk, simogattuk a kis jövevényt - nincs ennél csodálatosabb :)
Az én férjem is bent volt a szülésnél, eszembe se jutott hogy ne legyen ott. Szerencsére neki se. Mást nem tudtam volna behívni, tekintve hogy barátnõk messze vannak, szüleim nem élnek. Én nem tudtam volna végig csinálni ha nincs ott! Lelkileg segített de nagyon! Fizikailag nekem nem, mert a masszázs nem segített, amikor törölgette a számat meg az arcomat az meg kifejezetten idegesített:) )) Nagy megnyugvás volt az is, hogy mikor komplikáció lépett fel a fiam megszületése után, akkor õ ment a fiammal mindenhová követte, nézte mit csinálnak vele, dajkálta míg emberi állapotba hoztak a dokik:) Hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy vigyáz rá. Utólag mondjuk elmesélte, hogy alig bírta elviselni, hogy nekem mennyire fáj és mennyire nem tud segíteni, ez a része rossz volt neki, de amúgy meg nem cserélné el semmiért, és a második babánál is bent lesz!
Ösztöndíj, vagy az önkormányzat ad pár ezer forintos lakás fenntartási támogatást, de sajnos más nem nagyon lesz, amit csak úgy odaadnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
szedsz fogamzásgátlót? csak ezt nem élvezed. vagy semmi ilyesmit?
A kérdező hozzászólása: nem szedek és semmi ilyesmit.. pedig szeretném
Hát akkor én bár nem vagyok doki, de a testi dolgokat kizárnám. Nem stresszel-sz mostanság kicsit sokat? Nem bánt valami?

A, A wolf quest-ben hogy kell menteni? B, Hogy lehet kölyköm, ha már van párom? C, Hogy lehet másik helyszínem?

Lécci segítsetek, mert még kezdõ vagyok nagyon! Elõre is köszi :D

Legjobb válasz: Régen játszottam, de megpróbálok válaszolni. Ha menteni akarsz, nyomd meg az Esc billentyût és nyomj a Save-re, írj be egy mentési nevet és erõsítsd meg. Kölyköd akkor lehet, ha a pároddal elmész egy barlanghoz, amit a térképen zölddel jelölve látsz. Az utolsó kérdést kifejthetnéd jobban, mert nem értem.

Régen játszottam, de megpróbálok válaszolni. Ha menteni akarsz, nyomd meg az Esc billentyût és nyomj a Save-re, írj be egy mentési nevet és erõsítsd meg. Kölyköd akkor lehet, ha a pároddal elmész egy barlanghoz, amit a térképen zölddel jelölve látsz. Az utolsó kérdést kifejthetnéd jobban, mert nem értem.
A) Esc billentyû, és ott a "Save game" vagy hasonló. Beírsz egy mentési nevet (akármit) és oké. B) és C) Ha van párod, ments és lépj a fõoldalra. "Load game" (asszem) és válaszd ki az új helyszínt (Slough Creek vagy hasonló) és keress egy barlangot! (M betû, a térkép zölddel jelöli a környékét) Kattints rá, és "Make my den" vagy hasonló. Utána "P" vagy "H" billentyû lenyomásával pisild/üvöltsd tele a környékét, így megjelölöd. Ha 90%-ban megjelölted, lesz 4 kölyköd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon sokat segítettetek. 1. válaszolónak, bocsi h nem írtam értehtõen, arra gondoltam, amit a 2. válaszoló írt.
Fogd vissza magad.
Olvasd el, amit a 7-es írt, azt hiszem pont ilyen beszédre van most szükséged! És vedd komolyan minden szavát! ;) Még annyit tennék hozzá: te nem nézel férfiakat? Ha a tv-ben feltûnik egy helyes férfi, akkor elfordulsz, vagy kikapcsolod? Vagy mi?? Na ugye, hogy nem... Amit te megteszel, azt a másik félnek is szabad szerintem. Meg amúgy is, olyan dolgokat írsz, hogy ez semmi, szegény srác semmi rosszat nem tesz ellened. Meg látom mennyire rettegsz ettõl, hogy majd biztos elhagy egy jobb nõért... hát tudod, ezért kell arra törekedni, hogy te legyél a jó nõ! Ha esetleg a külsõddel nem vagy elégedett, tegyél ellene! Ha éppen az arcod nem a legszebb, akkor ott a smink, ami szerintem bárkin segít, ha az alakod nem tetszik, akkor sportolj...stb (persze mindeközben legyél vele tisztában, hogy az ilyen változtatások nélkül is tetszel a barátodnak, csak ezzel talán még jobban fogsz és ez esetleg hátha megnyugtat picit.) Ha pedig a jellemeddel van probléma, amiatt érzed, hogy nem vagy jó neki, akkor legyél kedvesebb, megértõbb, törõdj vele, gondoskodj róla, és próbáld olyan boldoggá tenni, ahogy csak tudod, és akkor mit se számít, hogy szembejön az utcán egy jó nõ, hiszen tudja, hogy otthon vár rá az igazán jó... De amúgy persze azt csinálsz, amit akarsz, de ha elégedetlen vagy folyton, gyanúsítgatod meg hasonlók, akkor látni fogja, hogy csak szenvedsz mellette (meg persze õ is szenved ettõl), az nem sok jóhoz vezet.
Az nem jó, ha nem tudod, mert ott fog hagyni a p.csába, és igaza lesz. Menj el pszichológushoz, mert valszeg olyan szintû bizonytalanság van benned, hogy másképp nem fogod tudni kezelni.
Nem várhatod el, hogy a barátod becsukja a szemét, ha egy nõ közeledik. Ha nem ad okot a féltékenykedésre, bizony Veled van a probléma, mégpedig önértékelési problémáid vannak. Valószínûleg úgy érzed, nem vagy elég jó neki. Elhiszem, hogy mennyire rossz érzés lehet, így ha ez nem enyhül, mindenféleképpen beszélgess errõl egy pszichológussal. Hidd el, megéri elmenni, ne hagyd, hogy ez a kapcsolatotok rovására menjen, tegyél az ügy érdekében valamit! 22/L
ez tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat, ja. ment vele pszichológushoz. tényleg nagy önértékelési problémáid lehetnek, ezek a dolgok ebbõl szoktak fakadni.
Jaj, de jó, hogy én nem vagyok féltékeny típus!!! :DDDD Lányok, hogy ti mennyit kínlódtok ezzel! Ha szeret veled marad, ha nem akkor meg lapát. Úgyis megcsal, ha akar, de a szemét nem fogd már be a szerencsétlennek! Egyébként a féltékenységed azt jelzi, hogy nem bízol saját magadban. Ennyi.
Nem próbálni kell, hanem megtenni! Nincs semmiféle mentséged, a féltékenység az a legkárosabb dolog, amit egy kapcsolattal tehetsz! Ráadásul semmi köze ahhoz, hogy szereted-e, még erre sem hivatkozhatsz, mert ez a birtoklás jele. Nem sajátíthatsz ki egy embert, ezt mégis hogy képzeled?! Nem a plüssállatkád, hanem egy másik, cselekvõképes, érzõ, emberi lény!!! Tiszteld legalább minimális szinten a szabadságát, az érzelmeit! Hülyének nézed, hogy valaki olyannal legyen, aki valójában nem tetszik neki annyira, és ezért folyton attól is kéne félni, hogy az újságban meglát egy nõt? Komolyan, a helyében úgy kidobnálak, nem csak a hiszti, hanem azért is, mert ennyire lenézel, mint a szart! Térj már észhez egy kicsit! Egyébként meg te talán olyan ronda meg nyomorék vagy (lelkileg igen, ezt már bebizonyítottad), hogy már attól is félned kelljen, ha az utcán meglát egy csinos nõt? Hát ehhez hadd gratuláljak, ha így van, akkor ha elhagy, az a természetes szelekció, mert mindenki a számára elérhetõ legjobbat keresi (mindenbõl), ha meg nem vagy rondább egy fokkal a bányarémnél, és õ szereti az ilyen buta és elmebeteg lányokat, akkor meg nincs mitõl félned! De most komolyan, legyen már annyi önértékelésed, hogy tiszteletben tartod a választását, és elfogadod, hogy azért van veled, mert te kellesz neki és nem más. És ne hivatkozz arra, hogy próbálod, meg nem megy, meg mittudomén, ezek nagyon hülye kifogások a hisztire. Egyszerûen fejezd be, ne birtokolni akard, hanem szeretni. Feldmár András szerint a szeretet az, amikor a másiknak jó, hohy szereted, tehát a szeretetet csak úgy lehet lemérni, hogy ha a másikat megkérdezik, hogy neki mennyire jó veled. Ha ezt vesszük, akkor te kizárólag birtokolni akarod a másikat, de egyáltalán nem szereted, mert ahelyett, hogy jobbá akarnád tenni az életét inkább megkeseríted. Gondolkodj el ezen. A szeretet önzetlen, te viszont rettenetesen önzõ vagy, annyira, hogy erre szavak sincsenek!
(amúgy pont a kérdezõ esete miatt nem értem, miért kezdenek az emberek úgy kapcsolatba, hogy nincsenek rendben önmagukkal... ha te szörnyûnek tartod magad, akkor hogy várod el, hogy más ne tartson annak? ha te nem tartod magad elég jónak a barátodhoz, hogy várod el, hogy õ elég jónak tartson magának?...)
utolsó: kemény vagy, de igazad van teljesen.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de nem megy, sajna:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, hogy idõt szakítottatok rám.

Párommal tervezzük a babát, de jó pár kérdés motoszkál a fejemben. Kórház gyógyszertárában dolgozom mindenféle gyógyszeranyaggal. így valószínű veszélyeztetett terhes lesz. Ha 101ezer a bruttóm mennyi lesz a táppénzem ha 2012-ben leszek táppénzes?

Legjobb válasz: Ha semmilyen más jövedelmet nem kapsz idén (se jutalom, se ruhapénz, se semmi hasonló), és 2 éve folyamatosan dolgozol, akkor a bruttó táppénzed 60600Ft lesz bruttóban.

Ha semmilyen más jövedelmet nem kapsz idén (se jutalom, se ruhapénz, se semmi hasonló), és 2 éve folyamatosan dolgozol, akkor a bruttó táppénzed 60600Ft lesz bruttóban.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még nincs meg a két évem, Októberben volt egy éve hogy itt dolgozom, elõtte 2 évig munkaügyi tanfolyamot végeztem, és abban helyezkedtem el, mint gyógyszertári asszisztens. Köszi a választ.
az is elképzelhetõ, hogy az általad elvégzett tanfolyam alatt biztosítotti jogviszonyod volt, és ha a vége után 30 napon belül kezdtél dolgozni, akkor 60% lesz a táppénzed. Nem tudom, milyen szervezésû tanfolyamra jártál, és milyen jogosultságokat kaptál, ezért kérdezz rá a munkaügyi központnál, vagy az oep-nél hogy amire te jártál, az milyen jogosultságot ad. Ha nem ad biztosítottságot, akkor a táppénz csak bruttó 50500Ft lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!