Találatok a következő kifejezésre: Ha belgyógyász az (3 db)

Ha belgyógyász csinálja az ultrahangot, ő meg tudja mondani hogy babát várok?

sziasztok,ma voltam hasi ultrahangon.egy hete késik a menzim.de nem ezért voltam uh-n.megkértem a belgyógyász dokit,nézze már meg nem-e lát babát.hát nem látott.tesztet is csináltam,az negatív lett.de a bal petefészkem 5 napja szúrkál.szerintetek tuti nincs babám?egy belgyógyász is látná ha lenne bébi?

Legjobb válasz: Korai terhességnél hüvelyi uh-t szoktak csinálni, legalábbis nálam így volt. Szerintem menj el nõgyógyászhoz is!

Korai terhességnél hüvelyi uh-t szoktak csinálni, legalábbis nálam így volt. Szerintem menj el nõgyógyászhoz is!

Az orvosi karon a belgyógyász szakot kell választani, ha hepatológus akarok lenni? Vagy van ilyen szak külön?

Legjobb válasz: Az orvosin nincsenek szakok. Ott az elsõ 6 évben csak általános orvos leszel. Szakterületet a rezidensképzésben választasz. Elõször belgyógyász leszel aztán szakvizsgázol hepatológusnak, ha van ilyen de én csak hematológusról hallottam. Így megy ez ez plusz 4 -5 évet jelent még sz egyetem után. májbetegségekkel akarsz foglalkozni?

Az orvosin nincsenek szakok. Ott az elsõ 6 évben csak általános orvos leszel. Szakterületet a rezidensképzésben választasz. Elõször belgyógyász leszel aztán szakvizsgázol hepatológusnak, ha van ilyen de én csak hematológusról hallottam. Így megy ez ez plusz 4 -5 évet jelent még sz egyetem után. májbetegségekkel akarsz foglalkozni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ igy már tisztább:) Igen, májbetegségekkel szeretnék.

Cukorterhelésen magas lett a vércukrom. Azt mondta a diabetologus ha nem sikerül a diétával rendbehozni, inzulint kapok. Más is járt már igy? Mi a menete? Belgyógyászat stb.

Legjobb válasz: A kisfiammal nekem is magas volt a cukrom, a terhelést már meg sem csinálták, mert 9 volt az éhgyomri. Diétával rendben volt végig, szülés után elmúlt! Nagyon figyelj oda mit eszel, és nagyon kevés legyen a szénhidrát! Nem biztos, hogy kell az inzulin!

A kisfiammal nekem is magas volt a cukrom, a terhelést már meg sem csinálták, mert 9 volt az éhgyomri. Diétával rendben volt végig, szülés után elmúlt! Nagyon figyelj oda mit eszel, és nagyon kevés legyen a szénhidrát! Nem biztos, hogy kell az inzulin!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!