Találatok a következő kifejezésre: Ha belém valaki akkor a (61 db)

Ha belém élvez valaki akkor a spermával mi lesz?

ugy értem h oké az h kifogyik valamennyi a hüvelb?l de ami benne marad az onan mikor és hogyan jön ki?? (fog gátlo esetén)

Legjobb válasz: Az a nagyon kicsi, ami benn marad, utána elhal odabenn.

Az a nagyon kicsi, ami benn marad, utána elhal odabenn.
Igen, elhal, és fehérfolyásként kiürül.
Szépen lassan akár napok alatt kitisztul. kifolyik. de alig észreehetõen.
vagy kifolyaik vagy menszeszkor távozik, többek között azt arra is találták ki
hát sztem ha szeretkezel a manusoddal és beléd élvez akkor utánna elkellenne menni tusolni, és feltusolsz magadnak akkor kijön onnan minden!nem kell várni napokig amíg beléd "szárad"!ez higénikus!
azért én a nemet nézem..
hát a nem az nálam is sarkalatos pont marad:) olyan volt már, hogy bár jól nézett ki az illetõ, nem keltette fel pasiként az érdeklõdésem, majd késõbb a személyisége miatt mégis. de hát azt kell mondjam, ha valakit kimondottan csúnyának látok, arra "úgy" sosem fogok tudni nézni. nem fogom megkívánni, nem akarom megcsókolni, enélkül meg nem fogok vele kapcsolatot kezdeni.
Én így ismertem meg a barátnõmet. Még az iwiw/myvipes korszakban keresett meg neten és mikor találkoztunk az volt az elsõ gondolatom, hogy : [email protected]! képen nem így nézett ki, egyáltalán nem... - elején kimondottan nem tetszett, de gondoltam adok neki egy esélyt. Aztán megismerkedtem a belsõjével is és egy nap alatt az jött le róla, hogy egy kimondottan aranyos, cuki csaj, aki nekem baromira szimpatikus. Ez volt 3 éve, azóta is a barátnõm. Ezalatt az idõ alatt meg hihetetlenûl jó nõ lett. Szerintem ha most ismerkednénk meg, akkor kb le sem szarna, meg észre sem venne. 22/F
Szerintem ez inkább a fiúkra jellemzõ. Én is ilyen fiú vagyok, de a lányok nagyon nézik a fiúk külsejét, fõleg a 10-20-on éves korosztály. Én ezt tapasztalom, hogy sok fiú képes megállapodni egy csúnyább lány mellett is, de a lányok inkább a tökéletes herceget várják.

SZJG kérdééés! Na szerintetek Cortez mikor szeret bele Renibe? És Arnold? Ha valakinek aki válaszol esetleg és megvan neki a 8. akkor lent lenne még egy kérdésem

Mik voltak a legfontosabbb részek (szerinted) a 8-ban? És a többiben? Köszönöm előe a válaszokat! *.*

Legjobb válasz: Cortez kilencedikben szeret belé,szerintem Arnold is.Nekem megvan a nyolc.Az osztálykirándulás,amikor Cortez elmondja h Renivel megy Párizsba,az érettségik stb...

Cortez kilencedikben szeret belé, szerintem Arnold is.Nekem megvan a nyolc.Az osztálykirándulás, amikor Cortez elmondja h Renivel megy Párizsba, az érettségik stb...
Kérdezz konkrétat, én most olvasom a 8/2-t, lassan végzek vele :)
A kérdező hozzászólása: :) köszi a véleményeket:)

Ha valaki pótvizsgán írás belin nem éri el az elégségest, akkor a szóbelit hozzá adják az írás beli eredményhez?

Vagyis a szóbeli az csak kipótolja azt a százalékot elégségesre amit írásbelin csináltál?

Legjobb válasz: Feltételezem a magyarral akadtak gondjaid. Mellesleg nem érdemelsz érettségit, ha egy ilyen alapszintû, dedós feladatsort nem tudtál megírni kettesre...

Feltételezem a magyarral akadtak gondjaid. Mellesleg nem érdemelsz érettségit, ha egy ilyen alapszintû, dedós feladatsort nem tudtál megírni kettesre...
Érettséginél pár éve még úgy volt, hogy ha valamelyik részen buktál, akkor buktad az egészet.
pót vizsgán van szóbeli rész is?
De ha valakinek túl nagy a farka, akkor elájúl, ha merevedése van!
Nekem is akkora, és könnyen feláll :D Nem tom, hogy fáj-e nekik.
Ezt úgy írjátok, mintha létezne szabványméret a pornóban.
nekem is rendesen feláll pedig a pornósok uramnanak szólítanak, és fáj , bizon y a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much"
bikicsunáj
bizony a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much" azt csak azért mondják, hogy növeljék a szexuális feszültséget, te faxfej:) Mi az hogy a pornósok farka? Igen gyakran kimondottan kis farka van a pornósoknak. Na jó, mondjuk egy Rocco Siffredi, az más tészta. Különben a csajoknak akkor fáj, ha tövig dugják azt a nagy farkat. Szóval fontos a technika, hogy ne fájjon.
feláll az hamar. És nem fájt mikor ilyen pasival voltam, viszont paráztam végig hogy fájni fog, úgyhogy rossz volt a szex.
Nekem akkora, hogy a pornósok is tõlem tanulják, hogyan legyen ekkora. Még fel is szokott állni, kivéve, amikor éppen nem áll. Öt fokozatban tudom állítani. Ötösnél már kicsit valóban szédülök, ezért sokszor csak négyesben használom. Bizton állíthatom, a csajoknak nem fáj, mert nekik nincs ilyenjük. De szeretik a kis bestiák.
Ez hülyeség. Semmi köze hozzá. Szerintem ezt azok találták ki, akiknek pici jutott, és azért próbálják elhitetni, hogy kompenzálják a helyzetüket. :D Attól, hogy valakinek nagy, még ugyanolyan könnyen feláll. :P

Ha valaki nem eszik, akkor hány napon belül szűkül össze a gyomra?

16 / L

Legjobb válasz: nekem fél nap alatt ha nincs idöm enni... aztán meg alig tudok enni 1-2 falatot ha hazaértem

nekem fél nap alatt ha nincs idöm enni... aztán meg alig tudok enni 1-2 falatot ha hazaértem
Pár hét alatt elég komolyan.
"Ha valaki nem eszik" Enni azért kell! Csak nem kell dugig rakni a bendõt. :DD
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )))
az egyáltalán nem evés az hülyeség. a lényeg, h csak akkor egyél, ha már korog a gyomrod. én így fogytam le pár hónap alatt 5kgt. persze volt is mibõl.
"a lényeg, h csak akkor egyél, ha már korog a gyomrod." Itt meg nagyon sokan azt írják, egy jó diétánál ennek nem szabad elõfordulnia... Hát én nem tudom. (Én kcal-t számolok.)
Szerintem egy kis éhségérzet kellemes is tud lenni. Koplalni nem kell, enni kell rendesen, de mindig egy egész picit maradj éhes kaja után.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ...

Ha valakit csak a magas fizetések érdekelnek, akkor Európán belül leginkább Németországba érdemes költöznie?

Legjobb válasz: Ha a magas fizetések érdekelnek akkor Svájc, Norvégia. Az más kérdés hogy mire elég adott országban az ottani fizetés (semmire). Menj Németországba ha van egy jó szakképzettséged, tényleg jól fizetnek és közel is van. Anglia sem hülyeség, a sok rémtörténet azért keletkezik mert túl sokan próbálkoznak, köztük olyanok akik itthon se jók semmire.

Ha a magas fizetések érdekelnek akkor Svájc, Norvégia. Az más kérdés hogy mire elég adott országban az ottani fizetés (semmire). Menj Németországba ha van egy jó szakképzettséged, tényleg jól fizetnek és közel is van. Anglia sem hülyeség, a sok rémtörténet azért keletkezik mert túl sokan próbálkoznak, köztük olyanok akik itthon se jók semmire.
Elég ha politikus leszel Magyarországon. Képzettség (tudás) nélkül máshol se lesz magasnak számító fizetésed.
A kérdező hozzászólása: Én egyébként fõleg Németországról olvasok/hallok "rémtörténeteket". Nem feltétlenül az ottani megélhetésrõl, hanem a németek bunkó viselkedésérõl és felsõbbrendûségi tudatáról.
Nemetben nincsenek valami magas fizetesek... inkabb Ausztria ott 1300euro a minimalber

Ha valakinek kitörik a nyakát akkor konkrétan mibe hal bele?

Sok filmben van hogy eltörik valakinek a nyakát és az azonnal összeesik. A kérdésem az lenne hogy mi okozza a halálát?(azon kivül hogy a nyak eltörése) Mi szakad el, mi törik el.

Legjobb válasz: A gerincvelõ. Ha az megsérül vagy pláne megszakad, akkor függöny...

A gerincvelõ. Ha az megsérül vagy pláne megszakad, akkor függöny...
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen. Ha jól tudom akkor akasztásnál is ebbe halnak bele nem?
Igen, ha nem törik el a nyakuk... mert van ilyen! Akkor is 1-2-3 perc után beáll a halál, ugyanis a nyak nem bírja el a testsúlyt és a légcsõ, nyaki ütõerek elzáródnak. A nyomástól az agyi erek elpattannak... Ha eltörik a nyakuk, akkor se halnak meg, rögtön. Csupán eszméletlen állapotba kerülnek, a szív még 10-20 percig ver. A halál már öntudatlanul lép be, megfulladnak.
A második nyakcsigolya törik el ilyenkor, ezáltal a gerincagyvelõ legfelsõ része olyan zúzódást szenved, hogy a légzési agyközpontok elroncsolódnak. Ilyenkor leáll minden légzõ mûködés, ami nem azonnali halál, de a gerincagyvelõ zúzódása akkora trauma az agynak, hogy eszméletvesztés áll be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!