Találatok a következő kifejezésre: Ha belém valaki akkor (110 db)

Hogy tudjam meg hogy egy csajnak van e pasija? Lányok ha megkerdezne valaki akkor hogy fogadnatok a kérdést? Milyen következtetést vonnatok le belõle?

Ha nincs barátja megmondjam neki hogy tetszik.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen viszonyban vagyok azzal a pasival. Ha beszélõ viszonyban lennék vele, akkor annyira nem lepne meg, bár biztos kíváncsivá tenne, hogy miért kérdezi (én személy szerint rá is kérdeznék), ha viszont ritkán beszélgetnénk, tényleg nagyon ritkán, akkor meg pláne fura lenne a szituáció. Következtetést nem vonnék le csak mint ahogyan már írtam rákérdeznék, hogy miért kérdezi. Haragudni biztosan nem haragudnék, már ha nem nem a "szia cica van gazdád?" stílusban kérdezne rá. Amúgy szerintem ne mond meg, hogy tetszik csak hívd randira.

Attól függ, hogy milyen viszonyban vagyok azzal a pasival. Ha beszélõ viszonyban lennék vele, akkor annyira nem lepne meg, bár biztos kíváncsivá tenne, hogy miért kérdezi (én személy szerint rá is kérdeznék), ha viszont ritkán beszélgetnénk, tényleg nagyon ritkán, akkor meg pláne fura lenne a szituáció. Következtetést nem vonnék le csak mint ahogyan már írtam rákérdeznék, hogy miért kérdezi. Haragudni biztosan nem haragudnék, már ha nem nem a "szia cica van gazdád?" stílusban kérdezne rá. Amúgy szerintem ne mond meg, hogy tetszik csak hívd randira.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Még jöhetnek válaszok

30-40 évkörüli partnert keresnék alkalmi kapcsolatra akár komolyabb is kisülhet belõle. én 24 vagyok.183 cm magas és 88 kiló jó humorú normális embernek tartom magam. Ha érdekel valaki akkor írjon üzit?

Legjobb válasz: Alkalmi kapcsolat, tehát szexkapcsolat, és ott is van a kulcsszavaknál, hogy szexrandi. tehát a kérdést törölni kéne, mert szabályzatba ütközõ ilyet kérdezni.

Alkalmi kapcsolat, tehát szexkapcsolat, és ott is van a kulcsszavaknál, hogy szexrandi. tehát a kérdést törölni kéne, mert szabályzatba ütközõ ilyet kérdezni.
Te lány vagy fiú vagy és lányt vagy fiút keresel?
A kérdező hozzászólása: hoppá azt elfelejtettem h pai vagyok és nöt keresek :-)
1. Igen, ezeket azért jó lenne tudni :D
Nem törölték a kérdést ... de akkor tudok ajánlani egy helyet, ahol leht megtalálod: ez a szexbarátok weboldal.
azért én a nemet nézem..
hát a nem az nálam is sarkalatos pont marad:) olyan volt már, hogy bár jól nézett ki az illetõ, nem keltette fel pasiként az érdeklõdésem, majd késõbb a személyisége miatt mégis. de hát azt kell mondjam, ha valakit kimondottan csúnyának látok, arra "úgy" sosem fogok tudni nézni. nem fogom megkívánni, nem akarom megcsókolni, enélkül meg nem fogok vele kapcsolatot kezdeni.
Én így ismertem meg a barátnõmet. Még az iwiw/myvipes korszakban keresett meg neten és mikor találkoztunk az volt az elsõ gondolatom, hogy : [email protected]! képen nem így nézett ki, egyáltalán nem... - elején kimondottan nem tetszett, de gondoltam adok neki egy esélyt. Aztán megismerkedtem a belsõjével is és egy nap alatt az jött le róla, hogy egy kimondottan aranyos, cuki csaj, aki nekem baromira szimpatikus. Ez volt 3 éve, azóta is a barátnõm. Ezalatt az idõ alatt meg hihetetlenûl jó nõ lett. Szerintem ha most ismerkednénk meg, akkor kb le sem szarna, meg észre sem venne. 22/F
Szerintem ez inkább a fiúkra jellemzõ. Én is ilyen fiú vagyok, de a lányok nagyon nézik a fiúk külsejét, fõleg a 10-20-on éves korosztály. Én ezt tapasztalom, hogy sok fiú képes megállapodni egy csúnyább lány mellett is, de a lányok inkább a tökéletes herceget várják.

SZJG kérdééés! Na szerintetek Cortez mikor szeret bele Renibe? És Arnold? Ha valakinek aki válaszol esetleg és megvan neki a 8. akkor lent lenne még egy kérdésem

Mik voltak a legfontosabbb részek (szerinted) a 8-ban? És a többiben? Köszönöm előe a válaszokat! *.*

Legjobb válasz: Cortez kilencedikben szeret belé,szerintem Arnold is.Nekem megvan a nyolc.Az osztálykirándulás,amikor Cortez elmondja h Renivel megy Párizsba,az érettségik stb...

Cortez kilencedikben szeret belé, szerintem Arnold is.Nekem megvan a nyolc.Az osztálykirándulás, amikor Cortez elmondja h Renivel megy Párizsba, az érettségik stb...
Kérdezz konkrétat, én most olvasom a 8/2-t, lassan végzek vele :)
A kérdező hozzászólása: :) köszi a véleményeket:)
De ha valakinek túl nagy a farka, akkor elájúl, ha merevedése van!
Nekem is akkora, és könnyen feláll :D Nem tom, hogy fáj-e nekik.
Ezt úgy írjátok, mintha létezne szabványméret a pornóban.
nekem is rendesen feláll pedig a pornósok uramnanak szólítanak, és fáj , bizon y a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much"
bikicsunáj
bizony a pornóba is mondják hogy "It's too big, Too much" azt csak azért mondják, hogy növeljék a szexuális feszültséget, te faxfej:) Mi az hogy a pornósok farka? Igen gyakran kimondottan kis farka van a pornósoknak. Na jó, mondjuk egy Rocco Siffredi, az más tészta. Különben a csajoknak akkor fáj, ha tövig dugják azt a nagy farkat. Szóval fontos a technika, hogy ne fájjon.
feláll az hamar. És nem fájt mikor ilyen pasival voltam, viszont paráztam végig hogy fájni fog, úgyhogy rossz volt a szex.
Nekem akkora, hogy a pornósok is tõlem tanulják, hogyan legyen ekkora. Még fel is szokott állni, kivéve, amikor éppen nem áll. Öt fokozatban tudom állítani. Ötösnél már kicsit valóban szédülök, ezért sokszor csak négyesben használom. Bizton állíthatom, a csajoknak nem fáj, mert nekik nincs ilyenjük. De szeretik a kis bestiák.
Ez hülyeség. Semmi köze hozzá. Szerintem ezt azok találták ki, akiknek pici jutott, és azért próbálják elhitetni, hogy kompenzálják a helyzetüket. :D Attól, hogy valakinek nagy, még ugyanolyan könnyen feláll. :P

Nyertem a lottón. A Szerencsejáték zrt. Már úgy utalja át a nyereményt, hogy adózott. Ha adok valakinek belõle, akkor mégegyszer adózni kell?

Tegyük fel, hogy nyertem a lottón. A Szerencsejáték zrt. már úgy utalja át a nyereményt, hogy adózott. Ha adok valakinek belõle, akkor mégegyszer adózni kell?

Legjobb válasz: Adózott nyeremény, többször nem kell rá adót fizetni, mert nincs rajta. Ha valakinek utalsz, úgy tudja bizonyítani hogy te megmutatod hogy honnan van a pénz. De lehet egyszerûbb ha ilyen esetben a Szerencsejátékot megkéred hogy ne egy számlára utalja hanem azokra is ahová küldeni szeretnél (lehet ilyet).

Adózott nyeremény, többször nem kell rá adót fizetni, mert nincs rajta. Ha valakinek utalsz, úgy tudja bizonyítani hogy te megmutatod hogy honnan van a pénz. De lehet egyszerûbb ha ilyen esetben a Szerencsejátékot megkéred hogy ne egy számlára utalja hanem azokra is ahová küldeni szeretnél (lehet ilyet).
Gratulálok! :)
Az elsõ válasz nem helyes! Az igaz, hogy adózni nem kell, de ha valakinek adsz belõle, akkor az ajándékozás, mely egyenesági rokonok esetén illetékmentes, egyéb esetben illetékköteles.
Igen, ezt hívják ajándékozásnak, és illeték van rá!
Amit Te készülsz csinálni, az tényleg ajándékozás. Az ajándékozás SZJA törvény szerint adómentes, viszont illtékfizetési kötelezettség lehet utána, ha nem egyenesági rokonnak ajándékozod, és az ajándékozást követõ 30 napon belül be kell ezt a tényt jelenti az adóhatóságnak, hogy az illetékes ki tudja vetni.
de jó neked kérdezõ! Jó sok pénzt nyerhetél!
"Tegyük fel, hogy nyertem a lottón." Ez alapján ez csak egy elvi kérdés...

Ugye ha valakinek megjön a havi, akkor biztos hogy nem terhes? Viszont ha 72 órás tablettát beveszek, és ezután 5 napon belül megjön akkor terhes vagyok? - (20-23 nap múlva kellett volna amúgy megjönnie)

Tudom,sok ilyen kérdés van de én arra vagyok kiváncsi,hogy így van e esély hogy terhes vagyok,vagy nincs.

Legjobb válasz: Utána és elõtte a legkisebb.Amúgy bocs most megint lehurroglak de mióta ismerem az autókat,motorokat vezetek,ha nem ismerném õket nem vezetnék és míg nem voltam tisztában velük és a KRESZ-szel nem is tettem - gondolom érted az összefüggést ..

Utána és elõtte a legkisebb.Amúgy bocs most megint lehurroglak de mióta ismerem az autókat, motorokat vezetek, ha nem ismerném õket nem vezetnék és míg nem voltam tisztában velük és a KRESZ-szel nem is tettem - gondolom érted az összefüggést ..
nem olvastad el az elsõ kérdést??? az esemény utáni tabitól vérezni fogsz...kell vérezned. megtörtént. örülj. istenemilyen buta embereket...
Ja sok ilyen kérdés van aha.Amúgy akkor bevetted vagy mi?Ja egyébként az esemény utáninak ez a dolga, pár napra rá megjön - de egyébként szerintem gyógyszert nem vennék be úgy hogy nem is tudom hogyan hat.
A kérdező hozzászólása: + a havim után történt a "baleset" és ha jól tudom a havi után a legkisebb az esély annak hogy theres vagyok. Vagy pont fordítva?:S
A kérdező hozzászólása: A 72 órás tablettát idõben bevettem, kb az esemény után 18 órával így idõben. Csak az a furcsa, hogy 5 napon belül jött meg, amikor normális esetben lett volna még 20 nap. Így nem tudom, hogy ez jelentheti e azt hogy nem vagyok terhes.
attól h megjön még lehetsz terhes, van aki végig menstruál a terhesség alatt, de ez nagyon ritka, a 72 órás sem 100%-os védelem, attól még beágyazódhat, viszont olyan magas a hormontartalma pont e miatt h ne ágyazódjon be, h összevissza fog megjönni1-2 hónapig lehet köztivérzésed
nem hiszem h terhes vagy de a 72 órás akkor sem segit 100%-osan ha idõben veszed be, ezért ajánlják amegelõzõ védekezést, h ne kelljen ezen parázni
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) Igen értem. Amúgy fiú vagyok, a barátnõm nevében írtam ezeket hogy 1000%ban biztos legyek. Kiszakadt a gumi sajnos, én meg a fejem már szétstresszelem rajta.Amiben biztos vagyok azt is 100szor megkérdezem ilyenkor. Még egyszer köszi:)
A 72 órásnak elvileg minden esetben 5-6 napon belül meg kell hoznia egy rövid megvonásos vérzést, ami NEM menstruáció. nekem is így volt, utána csak 2 hónap múlva jött meg igaziból. nem tudom, mennyire normális ez, hogy nem jelentkezett a vérzés a bnõdnél. az aktustól számítva 2 hét múlva végezzen el egy terhességi tesztet, jobbat nem tudok. vagy orvosnál érdeklõdni. Hamvas Ferenc doktornak van neten egy kérdezz-felelek rovata, de szerintem õ is azt fogja írni, hogy tesztelni kell 2 hét múlva.
Bocs félreérettem... korán van. most olvasom, hogy 5 nap múlva volt vérzés. akkor szerintem nincsen baj.

Miért van az, ha közel engedek magamhoz valakit akkor szerelmes lesz belém?

Èn csak önmagamat adom. Nem kìnálom fel magam,nem ígérek,nem mondok semmi olyat ami hatására vonzòdna majd szerelmes lenne. Most ismét e miatt szakad meg egy barátság :-( S ez nem az első eset. 25/N

Legjobb válasz: mert a pasik úgy gondolják, hogyha egy nõvel jól kijönnek, akkor megér egy esélyt..aki emiatt megszakítja veled a barátságot, az alapból nem barátkozni akart veled, el kell tudni fogadni, én is mindig így járok :/

mert a pasik úgy gondolják, hogyha egy nõvel jól kijönnek, akkor megér egy esélyt..aki emiatt megszakítja veled a barátságot, az alapból nem barátkozni akart veled, el kell tudni fogadni, én is mindig így járok :/
Van olyan, hogy erõsebb a kisugárzásod és emiatt akarnak többet. De lehet, hogy igen megnyerõ természeted van :) Ha párt találsz magadnak szerintem nem lesz probléma utána ebbõl 22/F
A kérdező hozzászólása: Biztos vagyok benne, hogy barátságnak indult az egész mert 1évig semmi jelèt nem adta , most viszont elmondta mit érez. Nem akarom elveszìteni Õt is :-( De azt se akarom, hogy szerelmes legyen belém. Van párom és mégis megtörténik mindig velem. Ìgy mègcsak lehetõség sincs merthogy szingli lennék. Ajh :-(
A kérdező hozzászólása: A barátságot nem õ szakítaná meg hanem én ami nagyon nehèz . Viszont így lenne a legjobb , akármennyire fáj. Kisugárzás , termèszet. Ezt sokat hallom a környezetemben pozitív èrtelemben. Ezek ellen viszont nem tudok mit tenni.
Kár, hogy picit idõsebb vagy, szívesen lennék a baráti társaságodban! :D
Közhely, de lehet, hogy igaz. Férfi és nõ között, nincs barátság.Elõbb vagy utóbb, az egyik fél többet akar. (Majd, mindjárt jön valaki, és megcáfol :) )
Azt tudom javasolni vagy idõsebbekkel barátkozz, vagy olyannal aki mindig talál magának barátnõt, és akkor annak nem jutnak ilyesmik az eszébe.
Elõzõ vagyok, vagy azt tanácsolnám hogy a pasid legyen a barátod, és az ismerõs barátot ne engedd olyan közel hogy félreérthessen vagy mást is belelásson.
A kérdező hozzászólása: Vegyes korosztálybòl vannak barátaim. Az elözõ ilyen aki szerelmes lett õ 24 éves. Abszolult nem csùnya , kimondottan jòképû , sokmindenkit megkaphatna de mègis engem akart. (akar) A mostani 31 éves elvàlt , jò megjelenésû . Õ se csùnya, arròl nem is beszèlve, hogy (ez csùnya lesz) a pénzével bármelyik plázacicát "megvehetné" A párom a szerelmem , nem a barátom. Ha mindkettõ lenne és netán szakítanánk , mindenemet elveszíteném. Szòval nem tudom ...
A kicsi esély megvan rá ...
nem kéne hetente mással összefeküdni, fõleg gumi nélkül... :S
A kérdező hozzászólása: Mennyi az esély rá??
A tájékoztatóban is benne van, hogy a késõbbi aktusokra nem hat a tabletta. Nyilván teherbe eshetsz. De hogy lehet vkinek ennyi esze? Egy esetbõl nem tanultál? Csak az használna, ha kaparásra kellene menned?
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõt kell várni a következõ aktusra??hány nap?és ha nem élvezett belém és a tabletta meg használt mert úgy nézz ki, hogy jönnek a mellékhatások
Nem kell semennyit várni b.meg, VÉDEKEZNI KELL ÓVSZERREL!!!!
A kérdező hozzászólása: mindegy mert most jönnek a tabi mellékhatásai és a csávó nem élvezett el bennem de azért csináltatok tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!