Találatok a következő kifejezésre: Ha belémélvez pasi (2 db)

Ha belémélvez egy pasi és nem védekezünk sehogy(gyógyszer se semmi) akkor biztos, hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: igen!ha nem akarsz akkor nagyon gyorsan szerezz be 72 órás esemény utáni tablettát. de még azza is lehetséges. máskor ilyet ne csináljatok ha nem akartok apuka-anyukásat játszani...

igen!ha nem akarsz akkor nagyon gyorsan szerezz be 72 órás esemény utáni tablettát. de még azza is lehetséges. máskor ilyet ne csináljatok ha nem akartok apuka-anyukásat játszani...
nem nem biztos. valakinek soha életében nem lehet gyereke. de ha egészséges vagy akkor elég valósínü. tanultál biologiát? mert ott rendesen elmagyarázza a tanárnö mi az ami kijön a pasibol és hogy an termékenyül meg az ami a nöben van, és hogyan lesz a baba. ha még nem tartotok itt kérdezd meg anyukádat.
A kérdező hozzászólása: hogy hogy nem biztos a 72órás tabi???:S
az elõzõ válaszolót kiegészítve: kb 25% az esély.
Biztosnak nem biztos, de az esélye nagyon nagy! Gondolom nem akarsz minden hónapban idegeskedni, hogy megjön-e!!!
Semmi sem biztos, tehát az sem hogy a 72 órás hat, hiszen nincs 100% védelem, és ez nem is számít védekezésnek, ráadásul megterheli a szervezetet. Szóval legközelebb védekezzetek!
Védekezzetek, ha nem akartok idõ nap elõtt gyereket! Én sajnos kerültem olyan helyzetbe, hogy "szükség volt" a 72órás tabira, de hozzáteszem tök fölöslegesen, mert pár nap múlva úgy is megjött volna, de nekem a dokim indította el a mensimet, de jobbnak látta ha beveszem.

Mi lesz az ondóval ha a pasim belémélvez? Úgy értem az kijön onnan vagy bennmarad?

Legjobb válasz: Nagyrésze biztosan kifolyik, de teherbe is eshetsz tõle.

Nagyrésze biztosan kifolyik, de teherbe is eshetsz tõle.
Is-is. Ez így normális. Ne legyenek gátlásaid miatta. Idõvel még az is lehet, hogy élvezni fogod. Szerintem erotikus és szexi ahogy kicsorog ill. nyomot hagy a bugyin. Van aki még játszani is szeret vele. Egy része bent marad.
Hú, az egyik barátnõm csinálta ezt a zsepis megoldást. Hogy én mennyire utáltam... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat!
Kifolyik, ajánlatos bekészíteni pár zsepit, vagy egy törülközõt. :P
A gravitáció megteszi a hatását. Kifolyik. Ha nem azonnal, akkor reggelre biztosan. A legjobb, ha nem akarsz napközben elázni, szeretkezés után felállsz, így a nagyja kifolyik. Mondjuk a törülközõre.
A kérdező hozzászólása: Szedek tabit :)
Törülközõ szerintem is jobb. Amúgy akció után ha a lány összecsukja a lábait, akkor nem igazán lehet látni, hogy mi hol csorog. És olyankor csorog a fiúból is, rendesen... Kérdésedre pedig: egy része felszívódik, és pl. olyan hatása van, hogy jobb kedvû leszel tõle. Tehát nem csak magától a szextõl - hanem ettõl még külön jobb kedvû leszel. Mindenórás nõnél pedig megindítja és könnyebbé teszi a szülést.
Szerintem zsepi...mert azt utána lehuzod a wc be..a törölközöt meg kimosod más ruhákkal ez sztem elég undorító:S meg hát azért nem szokott egy törölközõnyi jönni:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!