Találatok a következő kifejezésre: Ha befektetnének korházba, (5 db)

Ha befektetnének a korházba, hogy oldhatnám meg a borotválkozást?

mert igy nyáron nem egy utolso szempont megszabadulni a szörpamacsoktol.

Legjobb válasz: A kórházban is fürdõ, zuhanyzó, ott megoldhatod. De ha nem, az sem vész, hisz nem azért vagy ott, hogy "szép" legyél:-) ahol én voltam, mindedn szobában volt egy kis fürdõblokk, ott egyedül lehetett bent lenni.

A kórházban is fürdõ, zuhanyzó, ott megoldhatod. De ha nem, az sem vész, hisz nem azért vagy ott, hogy "szép" legyél:-) ahol én voltam, mindedn szobában volt egy kis fürdõblokk, ott egyedül lehetett bent lenni.
Hát persze van zuhanyzó!!!!!!

Ha idő elött akar a dokim befektetni a kórházba, hogy mondjam neki hogy nem akarok?

nem is tudnám megoldani, egy utcára lakom a korháztol és én is ápolónö vagyok..

Legjobb válasz: Miért akar befektetni?

Miért akar befektetni?
Ha lehet a dokival rendesen ebszélni, akkor mond meg neki hogy nem szeretnél. Hiszen ha tényleg ott laksz akkor igen csak hamar beérnél. De lehet hogy a doki inkább nyugodtabb lenne ha szem elõtt lennél, nehogy baj legyen.
Szia! Sajna ez nem mindig rólad szól, biztosan nem véletlenül akar befektetni, és kérlek, tartsd szem elõtt a babád érdekét, lehet jobb, ha szem elõtt vagy, hogy azonnal intézkedhessenek, ha kellene! Ne bíráld felül a dokid döntését, és ne akaratoskodj szerintem, mert ha Te is eü-s vagy, akkor tudhatod, hogy nem szeretik a nyafogásokat! :-) A munkáját végzi, Neked és a babádnak a legjobbat akarja! Ha esetleg van nagyobb gyerkõc, elhiszem, hogy gáz, de sajna vannak kiszámíthatatlan helyzetek! Kibírod, meglesz a babád, és minden rendben lesz! Kitartást! :-) Jó egészséget!
A babát nézd ne magadat szerintem most mindegy hogy te mit akarsz.
Hát mondjuk kinyitod a szád és akkor úgy jön belõle a hang... Most komolyan felnõtt ember ennyit nem tud megoldani? Félsz hogy leszúr, vagy mi? Tök mindegy hogy mondid, a lényeg ugyanaz csak kulturáltan.
A kérdező hozzászólása: Még nem mondta , csak azt hogy lehet elöbb fogok szülni. most 30 hetes vagyok, a 26 hetesen 3110 volt a méhszájam, most lehet hogy ha tovább nyilott, akkor mondja hogy feküdjek be. csak gondoltam, hogy mondom meg neki akkor hogy nem akarok. fekszem itthon is egész nap.
33 hetes vagyok és c2222 a méhszájam, mégsem fektetett be.pihenj sokat és ha azt mondja a dokid befekvés akkor az úgy is legyen.Gondolom nem szeretnél 1-2 hónapot a koraszülött osztályon tölteni?
A kérdező hozzászólása: Nem.. semmi képpen nem. nagyon szeretném ha még 5 hétig legalább bent maradna:) majd szerdán kiderü hogy tovább nyilott e a méhszájam, megirom majd köszi nektek
Csináld azt, amit a dokid mond, a lényeg, hogy a baba egészséges legyen!
szia, nekem is indították a szülést (nem volt jó a pici szívhangja ) volt burokrepesztés, oxitocin, eda..minden h gyorsítsák a folyamatot.3körüül kaptam az edát és 6ra megvolt a kislányom :) nem fájt kevésbé az edától, viszont gyorsan tágultam. Semmi baj nem lesz ha indítják! A lényeg h a pici biztonságban legyen!! Minden jót nektek+ Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!A babám érdekében én még ma is be mennék, csak a doki rágódott rajta hogy küldjön-e.Ebbõl gondolom hogy annyira sürgõs nem lehet.Neked hányadik héten indítták, minden rendben lett a picivel?
szia (2.vaggyok), nekem pont aznap indíották, mikorra ki voltam írva.a szobatársamnak viszont a betöltött 37.héten indították, mert nála is rossz volt a szívhang illetve a lepény is érett volt már, kicsit felkerült a pic-re születés után(úgytudom a 37.héten születettek odskerülnek megfigyelésre automatikusan, de õ is csak pár órát volt ott)minden rendben volt vele, és azóta sem volt semmi gond(azóta is levelezünk, onnan tudom :) ) jól vannak, szépen növögetnek. ne aggódj!! Rendben lesz minden!!!! Drukkkolok Nektek!!! :) )))


Mitol i ndulna be a szules? 40+2 hetes kismama vagyok es semmi jele hogy beindulna. A doki 2 nap mulva befektetne a korhazba es beinditana de en jobban szeretnem ha itthon indulna be.

Legjobb válasz: Malna level tea,szex. En se feküdnek be a helyedbe. Beszeld meg vele,hogy nem. Magzatvízvizsgalat volt? Sajnos tapasztaltam,h tudjak ugy csinalni,hogy 1-2 nap mulva megrepedjen a burok. Ez egy szükseges rossz vizsgalat. Kitartast es könnyü szülest kívanok.

Malna level tea, szex. En se feküdnek be a helyedbe. Beszeld meg vele, hogy nem. Magzatvízvizsgalat volt? Sajnos tapasztaltam, h tudjak ugy csinalni, hogy 1-2 nap mulva megrepedjen a burok. Ez egy szükseges rossz vizsgalat. Kitartast es könnyü szülest kívanok.
én is a sexet és a lépcsõzést ajánlanám de azért nagyon túlzásba se vidd...
Engem is befektettek két nappal a kiírt idõpont után. De még rá 3 napra sem volt semmi és azt mondta a doki, hogy a semmire nem indítanak, mert minek? Inkább vártunk még, minden nap vizsgáltak, aztán 5. nap hajnalba megindult magától, jött egy hidegfront és attól! :-) De én is sokat lépcsõztem a kórházba, meg sétáltam, de szerintem nem attól indult be.
Én is túlhordtam kicsit a babámat, ittam málnalevél teát, és egy hajnali szeretkezés után negyed órával elkezdõdtek a fájások.
Mindent kipróbáltunk, amit lehetett, mert nem akartam befeküdni, de muszáj volt, mert semmi nem használt. Végül 41+1 voltam, mikor megcsászároztak, mert magától sosem indult volna be, drága kisfiam nagyon jól érezte magát odabent!

Ha császárral szülök, akkor a kórházi pakkomon kell valamit változtatni? Mennyivel a kiírt időpont előtt szoktak befektetni?

Gondolok itt arra, hogy tudtommal 1 héttel el?bb befektetnek, tehát lehet, hogy valamib?l többet kéne pakolnom!?

Legjobb válasz: Semmit a világon. Nem tudom,hogy tervezett császárnál mikor fektetnek be,de akkor tegyél el pluszba két hálóinget. Engem is csásázároztak,igaz nem tudtam elõre,hogy ez lesz,nekem napokig pokoli fájdalmaim voltak. 10 napra rá már olyan volt,mintha mi se történt volna. Készülj fel! Boldog babázást! 6 hetes kisfiú anyukája

Semmit a világon. Nem tudom, hogy tervezett császárnál mikor fektetnek be, de akkor tegyél el pluszba két hálóinget. Engem is csásázároztak, igaz nem tudtam elõre, hogy ez lesz, nekem napokig pokoli fájdalmaim voltak. 10 napra rá már olyan volt, mintha mi se történt volna. Készülj fel! Boldog babázást! 6 hetes kisfiú anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!