Találatok a következő kifejezésre: Ha beírok egy kérdést és (4 db)

Ha beírok ide egy kérdést és kilépek és újra bejövök, eltűnnek a kérdéseim, miért?

Legjobb válasz: Lehet rossz helyen keresed õket. Ha rossz kategóriába írod ki õket, átkategorizáljuk õket, ha olyat kérdeztél, amit már más elõtted, akkor letöröljük, és írunk neked róla üzenetet, ha pedig kérdésed valamiért nem felel meg a követelményeknek, amiket az Új kérdés kiírásakor olvashatsz, akkor egyszerûen letöröljük. Egyébként a Kérdéseid menüpontodban keresd õket a jobb oldali menüdben, neked speciel 20 kérdésed van jelenleg.

Lehet rossz helyen keresed õket. Ha rossz kategóriába írod ki õket, átkategorizáljuk õket, ha olyat kérdeztél, amit már más elõtted, akkor letöröljük, és írunk neked róla üzenetet, ha pedig kérdésed valamiért nem felel meg a követelményeknek, amiket az Új kérdés kiírásakor olvashatsz, akkor egyszerûen letöröljük. Egyébként a Kérdéseid menüpontodban keresd õket a jobb oldali menüdben, neked speciel 20 kérdésed van jelenleg.
Az is lehet, hogy csak cache-bõl jönnek fel az oldalak (azaz az oldal kérdés kiírás elõtti, korábban már megtekintett változata), mert olyanok a böngészõd beállításai. Ha ez van, ha nyomsz ilyenkor egy Frissítést a böngészõdben, vagy módosítod a cachelési beállításokat, akkor látni fogod a kérdéseid.

Facebook kérdés! Bal oldalt az fb chat, mi alapján teszi ki a felhasználók kis képét? Illetve, felülre ha a keresőbe beírok egy betűt, és lenyílik a felhasználók listája, akkor mi alapján teszi őket sorrendbe?

pl, Kis Istvánra ránézek, aki ismer?söm, felülre beírok egy I bet?t, és lenyílik a lista, ? az els?. Akkor miért ? kerül az els? helyre? az nem azt mutatja meg, hogy esetleg megnézte az adatlapom?


Lenne 1 kérdésem ps3 ra azaz playstation 3 ra vettem battlefield3 at és ha megveszem a premiumot amihez uj kod kell ami egy papiron rajta van beirom akkor megmaradnak a cuccaim amiket a nem premiumosba szereztem?

van bf3 am veszek egy premium cd t és amit a reégi bf3amba szereztem multiba fegyverek satöbbi megmarad?

Legjobb válasz: Megmarad minden, de a premium nem éri meg az árát, az alapjáték tökéletes. Ha viszont van rá pénzed, akkor nyugodtan.

Megmarad minden, de a premium nem éri meg az árát, az alapjáték tökéletes. Ha viszont van rá pénzed, akkor nyugodtan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!