Találatok a következő kifejezésre: Ha beírok egy kérdést (9 db)

Mit jelent az itt a gyakorikérdéseken, ha valaki beírja egy kérdés alá, hogy kamu vagy fake?

Az tiszta, hogy ha állítok valamit, akkor akár hazudhatok is - de ha kérdezek?... Érti ezt valaki?

Legjobb válasz: Kérdésben miért ne lehetne valótlan tény? Kérsz példamondatot? - "Van egy Ferrarim, és..." - "Tegnap összejöttem Claudia Schifferrel, és..." Und so weiter...

Kérdésben miért ne lehetne valótlan tény? Kérsz példamondatot? - "Van egy Ferrarim, és..." - "Tegnap összejöttem Claudia Schifferrel, és..." Und so weiter...
Azt jelenti, hogy az adott kérdés nem valós, csak kitalált helyzetet ír le. Ugyanúgy hülyíthetik a kérdezõk is a többieket, mint a válaszolók.

Van olyan funkció a gyik. Ben, ami ha beírunk egy szót a 'mindenben kereső'-be, akkor az nem csak azt a kérdéseket adja ki, amibe az adott szó szerepel?

Magyarul, lehetne választani, hogy kérdése, vagy válaszok kategóriába adja ki azt a szót.

Legjobb válasz: nem hiszem. én nem tudok ilyen funkciót

nem hiszem. én nem tudok ilyen funkciót
erre már én is gondoltam és szerintem tök jó lenne :D mert láttam multkor pl.egy válaszban egy jó linket amit még meg szeretnék nézni, csak elfelejtettem és így nemtudom hogy melyik volt az a kérdés amelyikben volt :S
A kérdező hozzászólása: hogy lehetne a szerkesztõknek mondani, h csináljanak ilyet.

Ha beírok ide egy kérdést és kilépek és újra bejövök, eltűnnek a kérdéseim, miért?

Legjobb válasz: Lehet rossz helyen keresed õket. Ha rossz kategóriába írod ki õket, átkategorizáljuk õket, ha olyat kérdeztél, amit már más elõtted, akkor letöröljük, és írunk neked róla üzenetet, ha pedig kérdésed valamiért nem felel meg a követelményeknek, amiket az Új kérdés kiírásakor olvashatsz, akkor egyszerûen letöröljük. Egyébként a Kérdéseid menüpontodban keresd õket a jobb oldali menüdben, neked speciel 20 kérdésed van jelenleg.

Lehet rossz helyen keresed õket. Ha rossz kategóriába írod ki õket, átkategorizáljuk õket, ha olyat kérdeztél, amit már más elõtted, akkor letöröljük, és írunk neked róla üzenetet, ha pedig kérdésed valamiért nem felel meg a követelményeknek, amiket az Új kérdés kiírásakor olvashatsz, akkor egyszerûen letöröljük. Egyébként a Kérdéseid menüpontodban keresd õket a jobb oldali menüdben, neked speciel 20 kérdésed van jelenleg.
Az is lehet, hogy csak cache-bõl jönnek fel az oldalak (azaz az oldal kérdés kiírás elõtti, korábban már megtekintett változata), mert olyanok a böngészõd beállításai. Ha ez van, ha nyomsz ilyenkor egy Frissítést a böngészõdben, vagy módosítod a cachelési beállításokat, akkor látni fogod a kérdéseid.


Miért vállalod el a szorgalmi feladatot, ha aztán nem egyedül csinálod meg, hanem beírod ide kérdésnek?

Legjobb válasz: Nyilván mert a suliban jó pontot akar érte kapni, és nem azért, mert majd meghal egy kis plusz munkáért.

Nyilván mert a suliban jó pontot akar érte kapni, és nem azért, mert majd meghal egy kis plusz munkáért.
az a szomorú, hogy nem csak a szorgalmikkal vannak így az emberek. az egyszerû (kötelesség !) házi feladathoz is így állnak hozzá. bemásol ide egy verset és közli, hogy ehez írni kell egy új versszakot, aztán megvárja, hogy jöjjön egy balek, aki ráadásul van olyan kedves, hogy meg is csinálja helyette. annyira szomorú !
Ha egy-egy szorgalmi feladatot jól csinálsz meg, akkor a tanár díjazhatja azt egy ötössel(legalábbis nálunk ez így van). Ha valakinek rossz jegyei vannak és szeretne javítani ilyen módon, akkor szerintem nyugodtan kiírhatja kérdésnek. Amúgy meg az lenne a jó, hogyha csak tippeket adnának a kérdezõnek, ahelyett , hogy megoldják az egész feladatot...
A kérdező hozzászólása: Az én idõmben, ha én elvállaltam egy szorgalmi feladatot, akkor max a könyvtáros nénit kértem meg, hogy hol találom a megfelelõ könyveket. Attól szorgalmi, hogy egyedül csinálja, nem?
Ez a kérdés nagyon tetszik. Visszaélnek az emberek jó indulatával. Én nem értem, hogyan lehetnek ilyen oldalak, mint a házi feladatok, a szorgalmi, a fogalmazás, a lecke... Hazaér az iskolából, megnézi mi a házi feladat és felrakja nekünk. Aztán vár. Szóval én nem is értem, hogy mit csinálnak közben. Ott ül a gép mellett és azt lesi, hogy valaki netán megcsinálja? Igaza van az elõttem válaszolónak. Valaki mindig van, aki megcsinálja helyettük. Ha nem, néhány nap múlva újra ott van a kérdés. És a köszönetek, hát azok is megérnek egy misét. Van, aki egyáltalán meg sem köszöni, vagy egy köszi-t odabiggyeszt. Az én kedvencem a köszike!!! Ettõl a falnak tudnék menni.

Ha ide a keresőbe beírok egy a meg egy e betűt akkor kiadja az összes kérdést az oldalon?

Mert ahogy nézem mindegyik kérdésben van a meg e bet?is

Legjobb válasz: Nem, mert minimum 3 karaktert kell megadni a kéréséhez.

Nem, mert minimum 3 karaktert kell megadni a kéréséhez.
de szóközzel megvan a 3 karakter! próbáld csak ki, én kipróbáltam. :) ))
A kérdező hozzászólása: jah télleg

Facebook kérdés! Bal oldalt az fb chat, mi alapján teszi ki a felhasználók kis képét? Illetve, felülre ha a keresőbe beírok egy betűt, és lenyílik a felhasználók listája, akkor mi alapján teszi őket sorrendbe?

pl, Kis Istvánra ránézek, aki ismer?söm, felülre beírok egy I bet?t, és lenyílik a lista, ? az els?. Akkor miért ? kerül az els? helyre? az nem azt mutatja meg, hogy esetleg megnézte az adatlapom?

Lenne 1 kérdésem ps3 ra azaz playstation 3 ra vettem battlefield3 at és ha megveszem a premiumot amihez uj kod kell ami egy papiron rajta van beirom akkor megmaradnak a cuccaim amiket a nem premiumosba szereztem?

van bf3 am veszek egy premium cd t és amit a reégi bf3amba szereztem multiba fegyverek satöbbi megmarad?

Legjobb válasz: Megmarad minden, de a premium nem éri meg az árát, az alapjáték tökéletes. Ha viszont van rá pénzed, akkor nyugodtan.

Megmarad minden, de a premium nem éri meg az árát, az alapjáték tökéletes. Ha viszont van rá pénzed, akkor nyugodtan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!