Találatok a következő kifejezésre: Ha beírok egy (166 db)

Ha beírok egy hosszabb szöveget, utólag észreveszem, hogy valamit elgépeltem, kihagytam vmit, és be akarom illeszteni, mikor beírom az adott betűt a következőt kitörli, azt is beírom megint kitörli a következőt. Miért csinálja ezt a word?

így aztán írhatom újra az egészet.miért van ez mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Billentyûzet jobb oldalán, a Delete-End-PageDown billentyûk felett találsz egy olyat, hogy Insert-Home-PageUp. ITT AZ INSERT (INS) jelû billentyût nyomd meg EGYSZER és a problémád megoldódik. A felülírás be van kapcsolva a wordben, ezt pedig az insert billentyû lenyomásával tudod szabályozni.

Billentyûzet jobb oldalán, a Delete-End-PageDown billentyûk felett találsz egy olyat, hogy Insert-Home-PageUp. ITT AZ INSERT (INS) jelû billentyût nyomd meg EGYSZER és a problémád megoldódik. A felülírás be van kapcsolva a wordben, ezt pedig az insert billentyû lenyomásával tudod szabályozni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ, hálás vagyok, már sok bosszúságot okozott ez a probléma:-)

Excel. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy ha beírok egy cellába egy értéket, azt autómatikusan hozza be egy másik cellába?

Pl A10es cellába beírom, hogy 100.000 és erre az értékre van szükségem a B18 és D 20 cellánál is. Ne kelljen külön-külön beírni hanem automatikusan írja be. Illetve ugyanez csak eredménnyel. Kijön 1234 eredménynek amit máshova szeretnék autómatikusan berakni mert továbbiakban ezzel kell majd számolnom.

Legjobb válasz: igen. Beírod a B18 és D20-as cellákba, hogy =A10 igen elég sok mindent meg lehet csinálni excel-el, az alapokat nézd át a neten.

igen. Beírod a B18 és D20-as cellákba, hogy =A10 igen elég sok mindent meg lehet csinálni excel-el, az alapokat nézd át a neten.

Honnan lehet olyan programot letölteni hogy ha beírok egy szöveget egy kilyelölt személy hangán szólaljon meg?

Legjobb válasz: 1. csak a "lyukszármazékok" kezdõdnek ly-vel, a jelöl nem 2. olyat akarsz, hogy beírod, hogy "k*rva anyád" és kiválasztod, hogy nagy feró? nem hiszem, hogy ilyen létezik... próbáld meg a google translate kiejtõkéjét és meglátod, hol tart a dolog..

1. csak a "lyukszármazékok" kezdõdnek ly-vel, a jelöl nem 2. olyat akarsz, hogy beírod, hogy "k*rva anyád" és kiválasztod, hogy nagy feró? nem hiszem, hogy ilyen létezik... próbáld meg a google translate kiejtõkéjét és meglátod, hol tart a dolog..


A kérdező hozzászólása: Köszi szépen közben én is találtam sokat :)
http://www.milegyek.extra.hu - tudd meg név alapján, hogy mi az ideális állásod! Ennyit tudok [:
A kérdező hozzászólása: Ez is nagyon jó köszönöm :)

Melyik az az oldal, ahova ha beírok egy dátumot, akkor kiírja, hogy az hány napja történt?

Legjobb válasz: Legegyszerûbben Exel táblázatban csinálod meg. Beírod 1-1 cellába az adott meg a mai dátumot, aztán a mai-ból kivonod a másikat. A cellának (ahova a kivonást írtad) a formátumát átállítod szám formátumúvá, és ekkor megkapod az eredményt napokban. (A dátumot pl. 2010.03.15 formátumban írd. u.i: szerintem OpenOffice-ban is mûködik---

Legegyszerûbben Exel táblázatban csinálod meg. Beírod 1-1 cellába az adott meg a mai dátumot, aztán a mai-ból kivonod a másikat. A cellának (ahova a kivonást írtad) a formátumát átállítod szám formátumúvá, és ekkor megkapod az eredményt napokban. (A dátumot pl. 2010.03.15 formátumban írd. u.i: szerintem OpenOffice-ban is mûködik---

Mi baja lett a Mozillának? Ha beírok egy szót nem keresi, semmit sem csinál!

http://kepfeltoltes.hu/view/130330/901878476N_vtelen_www.kep.. nem szoktam figyelni hogy néz ki de azért lefotóztam, hátha van rajta változás

Legjobb válasz: Próbáld meg a sugójában van egy olyan menüpont, hogy indítás letiltott kiegészítõkkel, ha azt elindítod, megjelenik egy ablak, ott válaszd a firefox alaphelyzetbe állítása. Ott be tudod állítani, hogy mindent alaphelyzetbe állítson

Próbáld meg a sugójában van egy olyan menüpont, hogy indítás letiltott kiegészítõkkel, ha azt elindítod, megjelenik egy ablak, ott válaszd a firefox alaphelyzetbe állítása. Ott be tudod állítani, hogy mindent alaphelyzetbe állítson
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: ahogy bezárom a mozillát egybõl visszaáll :S hogy lehet véglegesíteni?
most nézem, hogy a beállításoknál kell változtatni Fent ott van, firefox és egy ki nyíl, azt kinyitod, és elindítod a beállításokat, rámész az általánosra. Ott a kezdõlapra írd be "google.hu". Felette ott van a kezdõlap megjelenítése. Azt ha akarod állítsd át arra, hogy a kilépéskori oldalakkal kezdjen
A kérdező hozzászólása: köszi, sikerült
bonyolult, de meg lehet csinálni! írj privátban és segítek, ha még érdekel! üdv

Ha beírok egy androidos telóra egy email címet, amin keresztül elérem az android marketet, azt az email címet hogy tudnám megváltoztatni?

A telefon Samsung Galaxy Mini.

Legjobb válasz: Van a brutális megoldás, hogy factory resetet tolsz neki és van ez amit még nem próbáltam, de azt írják, hogy így legalább nem kell factory resetelni: http://www.shekhargovindarajan.com/google/android-how-to-cha..

Van a brutális megoldás, hogy factory resetet tolsz neki és van ez amit még nem próbáltam, de azt írják, hogy így legalább nem kell factory resetelni: http://www.shekhargovindarajan.com/google/android-how-to-cha..

Van egy oldal, ahova ha beírok egy szöveget, többféle "különleges" karakterrel mutatja ugyanazt. Mi a címe?

Legjobb válasz: http://www.messengerfreak.com/text_maker.php talán erre is gondolhattál :)

http://www.messengerfreak.com/text_maker.php talán erre is gondolhattál :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, ez az!! Köszönöm szépen! Már mióta keresem... :D
hih ez tök jó:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!