Találatok a következő kifejezésre: Ha beáll kereslet kínálat akkor azt (2 db)

Ha beáll a kereslet kínálat akkor azt honnan tudom?

Meddig kemény, vagy puha a mell??? Meddig csöpög, vagy ezeknek a tényez?knek nincs köze hozzá? Egy napon történt, hogy reggel 130at szopott este meg két cici se volt elég és azokból meg csak 95öt tudtam adni neki. Széls?ségesen ingadozunk miért????? Iszok 5-6 litert. Pihenek. Eszek. Laktoherbet, és homeós bogyót is eszek.És igaz kapok beszólásokat is, de elvileg nem idegeskedek... vagy tudat alatt ez is hathat rám?

Legjobb válasz: A kereslet-kínálat egyensúlya azt jelenti, hogy ababa annyit eszik amennyit, és a tejtermelés egy idõ után erre korlátozódik, vagyis felesleget nem termel..valamennyi még mindig maradhat a mellekben,de már nem kell annyiszor lefejni .Légy türelmes, sajnos nem mindenkinek sikerül...5-6 litert pedig nem kell inni, csak a napi szükségletet, mert a sok folyadékbevitel csak higítja a tejet és kimossa belõled a laktoherbet is.. Próbálj meg sörhabot kanalazni, a párod sörének a teteje épp elég. Ha a babád így eszik akkor minden etetésután próbálj fejni,hogy több tejed legyed , aztán hozzácsökken a baba igényeihez..fogyassz rendszeresen tartalmas ételeket..gondolok itt arra, hogy ne most diétázz, mert a tejed elvizesedhet attól is.

A kereslet-kínálat egyensúlya azt jelenti, hogy ababa annyit eszik amennyit, és a tejtermelés egy idõ után erre korlátozódik, vagyis felesleget nem termel..valamennyi még mindig maradhat a mellekben, de már nem kell annyiszor lefejni .Légy türelmes, sajnos nem mindenkinek sikerül...5-6 litert pedig nem kell inni, csak a napi szükségletet, mert a sok folyadékbevitel csak higítja a tejet és kimossa belõled a laktoherbet is.. Próbálj meg sörhabot kanalazni, a párod sörének a teteje épp elég. Ha a babád így eszik akkor minden etetésután próbálj fejni, hogy több tejed legyed , aztán hozzácsökken a baba igényeihez..fogyassz rendszeresen tartalmas ételeket..gondolok itt arra, hogy ne most diétázz, mert a tejed elvizesedhet attól is.

Ha szoptatás után lefejem a maradék tejet, akkor azzal tudom növelni a tejtermelődést? 6 hetes a babám és már beállt a kereslet-kínálat.

Eddig nem fejtem, de szeretnék elkezdeni, és rakni a fagyasztóba vészhelyzet esetére. :) Szerintetek hogyan növelhetném a tej mennyiségét? Szopi utáni fejéssel n? a tejtermel?dés?

Legjobb válasz: Igen, nõ, mert a szervezeted úgy érzékeli, hogy nem elég, ezért többet termel. Pár nap, és tudsz majd annyit fejni, hogy elég legyen tartaléknak:).

Igen, nõ, mert a szervezeted úgy érzékeli, hogy nem elég, ezért többet termel. Pár nap, és tudsz majd annyit fejni, hogy elég legyen tartaléknak:) .
Csatlakozom az elõzõhöz. Plusz még: ihatsz tejserkentõ teát is. De semmit nem kell eröltetni. A pici is "tudni" fogja, mikor már nem elég neki a tejci. Az anyatej fagyasztva 6 hónapig tárolható. Ha ez idõ alatt nem fogy el, akkor csak elpazarlod, meg az idõt is, amit a fejéssel töltöttél.
Én éjjel-nappal fejtem a tejet, hogy serkentsem a termelõdést. A fél fagyasztó tele volt anyatejjel. Szerintem próbáld ki, hogy a babád megissza-e a lefagyasztott-felengedett tejet, mert ha nem, kár az idõt fecsérelni a fejéssel. Az én kislányom nem fogadta el a fagyasztós tejet, úgyhogy dobhattam ki az egészet, a szívem szakadt meg... 9 hónapos a babám, és ha úgy érzem, fogy a tej, szedem pár napig az Urtica Urens ch5 homeósbogyót, és megint kõkemények lesznek a melleim a tejtõl. Próbáld ki, sok idõt és energiát spórolsz ezzel, hogy nem fejsz, hanem a babádra bízod, mennyit akar szopizni. És rásegítesz, ha mégis megugrana az igénye. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!