Találatok a következő kifejezésre: Ha beágyazodáskor semmit (6 db)

Ha beágyazodáskor nemérzek semmit az aztjelenti hogy nemsikerült?

Legjobb válasz: Alapvetõen a beágyazódást nem lehet érezni! Úgyhogy, nyugi!!! Ha nem érzel semmit, még nem utal arra, hogy nem jött össze!

Alapvetõen a beágyazódást nem lehet érezni! Úgyhogy, nyugi!!! Ha nem érzel semmit, még nem utal arra, hogy nem jött össze!
Pontosan. Egyet értek az elõttem szólóval!
Szerintem nem lehet érezni a beágyazódást! Nyugi! Lehet baba! Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.:) akkor megnyugodtam

Ha a beágyazódásnak nem volt semmi jele, akkor nem jött össze a babó?

Kiszámoltam a pé után mikor kellett volna lennie a beágyazódásnak, a 7-t?l a 10 napig, de nem történt semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a múlt hónapban a peteérés után volt fehér folyásom, egészen a mensiig. Mensi elõtt pár nappal márnagyon bõ vlt a folyásom. 2 nap késés után megjött, de nekem gondjaim vannak a beágyazodással, ezért kilökõdött a petesejt. Úgyhogy igen, jelenthet jót, én sem éreztem semmit, de azért nagyon ne éld bele magad, igaza van az elõttem szólónak, jobb ha kellemesen lepõdsz meg! Drukkolok, hogy babó legyen!

Szia! Nekem a múlt hónapban a peteérés után volt fehér folyásom, egészen a mensiig. Mensi elõtt pár nappal márnagyon bõ vlt a folyásom. 2 nap késés után megjött, de nekem gondjaim vannak a beágyazodással, ezért kilökõdött a petesejt. Úgyhogy igen, jelenthet jót, én sem éreztem semmit, de azért nagyon ne éld bele magad, igaza van az elõttem szólónak, jobb ha kellemesen lepõdsz meg! Drukkolok, hogy babó legyen!
A beagyazodast nem feltetlen lehet erezni, es a terhessegi tuneteket is sokan egyaltalan nem erzik. Bocs, hogy nem tudtalak biztatni, de inkabb egy kellemes nem vart meglepetes, mint egy csalodas.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, most már csak azt nem értem, hogy miért nem következett szárazság pé után, miért áll fenn azóta is egyfolytában ez a fehér, krémes folyás? Minden nap van, kevés. Ilyen volt már valakivel?
Valami ilyesmi van nekem is, de nekem barnás krémes folyásom, ami szerintem azt jelenti, hogy meg fog jönni. Amúgy az elõzõ ciklusom során végig krémes folyásom volt és mégis megjött. De szorítok hogy neked ne ez legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem , hogy jót jelent! És nem azt , hogy meg fog jönni, bár attól még messze vagyok. Még másfél hét , annak még nem lehet az elõjele. Hacsak nem jön meg elõbb. Egyébként az enyém fehér és nem sok, nagyon kevés, nem barnás.
Szia! Nekem is pont így van, fehér, krémes, és nagyon minimális, jövõhét végére nem várom a mensim, gondoltam meg kellene kérdezni, mi lehet ez. picit szúrkál a hasam, és gyakoriak a pisilések, remélem nem felfázás, hanem babuka. Drukkolok mindkettõnknek. Majd írj hol tartasz.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi! Hát annyiban változott nálam a helyzet, hogy a fehér folyásból mára barna lett, meg egyfolytában görcsöl a hasam. Hogy most ez tényleg a beágyazódástól van akkor nagyon boldog vagyok, viszont ha nem, akkor nagyon nagyot fogok csalódni. Szerintetek? Nagyon reménykedek, hogy most sikerül. Az én mensim majd csak okt elejére nem várható, 5-e körül, úgyhogy addig még van idõ. De jövõ hét végén majd megpróbálok tesztelni egyet. Neked is nagyon szorítok és írd meg mindenképpen, hogy hogy alakul nálad a dolog.
1-2 hét a beágyazódás. Nekem nem volt tünet.
Én 7-10 napot tudok, akkor kezdõdik. Sokaknak semmi tünete nincs, sokaknak pedig mindenféle a hasszurkálástól a mellérzékenységen át, gyakori pisilési inger, fáradtság. VAn aki már a 10. napon pozitívat tesztel, van aki csak a 15. körül, vagy sokkal késõbb. Sok sikert neked!
A pároddal is minden rendben van?
A megtermékenyüléstõl számított 7-10 nap amíg a petesejt átvándorol a méhüregbe, és beágyazódik a méhnyálkahártyába. Egyéni érzékenység kérdése, hogy valaki érez-e ebbõl valamit, vagy sem. A nõk zöme sem a peteérést, sem a beágyazódást nem érzi, a kimaradó vérzés az elsõ jele annak, hogy terhesek lettek. Azok, akik nagyon figyelik magukat, érezhetnek hasszurkát, petefészek érzékenységet, van akinél rózsaszínes, vagy barnás folyás lehet. És egy sor olyan tünet, amit okozhat egy idõjárási front, vitaminhiány, enyhe vírusfertõzés, lehet mensi elõtti érzékenység... meg persze terhesség is, de az majd csak késõbb derül ki. Ha ebben a hónapban nem jön össze, ne ess kétségbe, majd a következõben, vagy azutániban sikerül.:-)
mit jelent az, hogy nálad minden rendben van? hormonok? inzulin-cukor? átjárhatósági? Bocs, ha bunkón hangzik, nem annak szánom (és ha ezeken a vizsgálatokon már túl vagy), de nekem pl. hiába volt peteérésem, el voltak záródva a petevezetékeim. A párodnál mit néztek? Mióta próbálkoztok? Nagyon drukkolok persze a babához :) (nekem nem volt semmi tünete a beágyazódásnak)
A kérdező hozzászólása: Igazándiból engem nézett csak a doki, azt mondta, ha köv.-õ hónapba se lesz semmi, akkor megkapva a beutalót, menjünk meddõségi vizsgálatra!
Ha nem vérzel, de úgy rendesen, és görcseid sincsenek, akkor valószínûleg minden OK. :-)

Ha van egy kis folyás attól még lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Lehet ez még csak a beágyazódás?

Ma már fájt a fejem a melleim is érzékenyek,a hasam is szurkál néha,a ciklus.hu szerint 5-én volt ovum.Várjak még vagy holnap teszteljek,de csak 25 érz.van itthon az már kimutatná?

Legjobb válasz: Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)

Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)
A kérdező hozzászólása: mensi még nincs csak negatív teszt
Csak negatív lett a teszt, vagy meg is jött? Mert ha csak nega teszted van, de mensid még nincs, akkor van remény!! 2. válaszadó voltam.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de negatív:( majd a következõ hónap remélem sikerül
Nekem két napja késik, rengeteg pozi tesztem van és nekem bõ vizes folyásom van! Én is megijedtem, de többen írták, hogy nekik is volt, ez normális, így védekezik a szervezet a fertõzések ellen! Nekem egyébként nemvárt elõtt 5 nappal 25-ös teszt már halványan kimutatta! Sok sikert!
Na, megcsináltad a tesztet??
Igen lehetsz terhes!! Nekem is volt folyásom, fájt a mellem, meg a fejem és most 33+3 km vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de szerintetek lehetek terhes ezekkel a tünetekkel
Késés után most már nyugodtan tesztelhetsz, kimutatja (hacsak nem késõbb volt peteérésed). Drukkolok, majd írd meg a fejleményeket!
Amit a 25-ös terhességi tesztekrõl tudni kell: már a megtermékenyítés utáni leghamarabb 10-14. napon képesek kimutatni a terhességet. Már a várható elmaradt mensi napján, reggeli vizeletbõl is kimutatja- nem ritka azonban, hogy délután végzett teszt is halvány pozitívat mutat. Holnap reggeli elsõ vizeletbõl nyugodtan megcsinálhatod a tesztet! Nekem legutóbb a nemvárt elõtt 1 nappal, reggeli elsõbõl kimutatta a 25-ös Gabriel. Sok sikert! Üdv: 2 gyermekes, 19 h.km.
Szia! Mi újság?

Ha most lenne a beágyazódásom ezen a héten, de semmi barnázás nincsen, akkor megint nem sikerült a baba?

Legjobb válasz: Barnázás csak lehetséges, de nem törvényszerû, ezen ne is gondolkodj!

Barnázás csak lehetséges, de nem törvényszerû, ezen ne is gondolkodj!
A kérdező hozzászólása: de jó, köszönöm a választ. Remélem akkor sikerült. :)
Remélem mindkettõnknek összejön :)
A kérdező hozzászólása: Szorítok Neked is. Hányadik napon vagy? Van görbéd?
Elvileg Nekem se volt semmiféle barnázásom, és mostanába kellett lennie a beágyazódásnak, ha volt egyáltalán. Görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Nektek tünetek amúgy vannak? Én 31-re nem várom, és már majd megõrülök.
Én is a beágyazódás környékén járok! ezért csatlakozom.... Nekem sincs semmi barnázásom... De én is úgy tudom hogy nem is kell hogy legyen, hanem csak lehet... Remélem mindannyiunknak összejön! Akkor teszteltek majd csak ha nem jön a mensi? vagy már elõbb is próbálkoztok?
Én csak a nemvárt után tesztelek, bár már alig bírom. Elõbb nem merem megcsinálni, bár így is félek a nega eredménytõl. Már annyit csaldótam a 4 év során.
Sziasztok, elsõ válaszoló vagyok. Nincs görbém, mert a pé környékén lettem beteg és teljesen feleslegesnek éreztem mérni a hõm. Mióta meggyógyultam mérem, azóta folyamatosan megy felfelé, ma 37.1-et mértem. Már 6 napja késik, de a 2. napon csináltam tesztet és negatív lett, ezért holnap újra próbálom. Jeleim kezdenek lenni, de csak kb 2 napja: mellfeszülés, álmosság, jó étvágy, hasszurka. Megjön érzésem egyáltalán nincs. Barnázni nem barnáztam, de emiatt nem aggódom. Mindegyikõtöknek szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem tünetem még nincsen, néha hányingerem van, de nem annak tudom be, hiszen még csak most ágyazódik - ha van ott valaki. :) Tesztelni csak akkor fogok, ha a nemvárt napja már vagy 3 nappal elmúlt és nem jött meg, mert nem akarok megint csalódni. Remélem sikerül mindannyiunknak, bár én még messzebb vagyok, mert április 2-ra nem várom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!