Találatok a következő kifejezésre: Ha baratnomnek a baja, mindig (3 db)

Ha baratnomnek megjott a baja, mindig panaszkodik, hogy gorcsol. Er normalis, tudom. De hogyan segithetnek rajta legalabb 1 csoppet is?

Legjobb válasz: simogasd alul a hasát nagyon ovatosan nyomogasd/maszirozd . nekem ez segit hja meg a gyogyszer

simogasd alul a hasát nagyon ovatosan nyomogasd/maszirozd . nekem ez segit hja meg a gyogyszer
hát nekem az elsõ nap szokott erõs lenni utána másodiknap már enyhül és egyre jobb
A kérdező hozzászólása: oo, koszke... csak szeretek rola torodeni, gondoskodni... fontos nekem, mindent megtennek erte.... es amugy hany napig tartanak az ien gorcsok??? koszi a kommentarokat
gyógyszer, pihenés, és melegvizes palack.nem biztos hogy örülni fog, ha simogatod, meg ilyenek, mert valakinek kifejezetten nem esik jol, de próbáld ki.milyen rendes fiu vagy te!
Szerintem, ha nagyon görcsöl, mondd neki, hogy vegyen be görcsoldót. Nekem volt egy barátnõm, akinek még az sem használt, és bár lehet, hogy egy kissé furán hangzik, de õ olyankor megivott egy kupica pálinkát, és attól javult a helyzet (na nem gyógyszerre). Ami még segíteni szokott: meleg borogatás, néhány nappal elõtte magnéziumos pezsgõtabletta. Meg nézd meg ezt az oldalt (a középsõ videót):http://tv2.hu/2008-03-17/2testOr_tavaszi_mozgas_Fur_Anikoval/
A torna segít a legjobban.
Én úgy görcsölök két napig, hogy az ágyból nem tudok felkelni. Egyedül a melegítés segít. Ilyenkor lábmelegítõt szoktam a hasamra tenni és megpróbálok aludni. Mire felkelek enyhül a fájdalom. Ha nincs melegítõ tökéletesen megteszi a meleg vizes borogatás is. És ne fáraszd, mert ha görcsöl sokkal érzékenyebb lehet, s sokkal türelmetlenebb.
A kérdező hozzászólása: koxke mindenkinek.. meg irjatok nyugodtan
Vegyen be Algoflex M-et, nekem mindig használ.
a menstruáció elõtti és alatti szex enyhíti a fájdalmakat.
Segíteni nem nagyon tudsz, de ha sokat beszélsz neki vagy a gondolatát eltereled arrol, hogy õ görcsöl akkor talán könyebb lesz neki.Nálam ez bevált.Próbáld ki!
Tudom nehéz, de az átlagnál legyél vele sokkal türelmesebb, megértõbb, és ha nem vagy vadállat akkor picit meg is masszírozhatod neki a pociját egy kiadós petting körében.
Nekem elsõ nap akkor agyhalál...Gyorsan Algoflex M-be és fél óra és már rohangászok, mintha semmi bajom nem lenne:D Melegborogatás is bejött még, meg én szoktam borsmenta teát inni.Csak, hogy lenyugodjak. Kinek mi jön be ki kell próbálgatni:)

A barátnőm és én több mint féléve vagyunk együtt. Õ neki van egy nagy vágya hogy egyszer 3-ba ő, én+még egy fiú egyszerre kényeztesük, na de nekem meg a szívem szakadna meg ha más is élvezkedne rajta. Mit csináljak?

Talán majd idő múlva egyszer bele mennék az ilyenbe de sok idő múlva.Én ezt mondtam neki,hogy majd de ő rajta látszott,hogy nem tetszik neki az ötlet.Mikor vele vagyok mindig kényeztetem,szóval nem hanyagolom ell és azt mondja hogy nagyon jó vagyok az ágyban.Õ erre még is vágyik én viszont tartozkodom tőle.

Legjobb válasz: Iszonyat önzõ a barátnõd szerintem... Mellesleg, ez persze csak az én véleményem, aki igazán szereti a párját, nem akarná olyan helyzetbe hozni, hogy végig kelljen néznie, ahogy egy másik pasi tömi. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, nem vágyok más pasira, csak a páromra. Elég érdekes a szitu szerintem.

Iszonyat önzõ a barátnõd szerintem... Mellesleg, ez persze csak az én véleményem, aki igazán szereti a párját, nem akarná olyan helyzetbe hozni, hogy végig kelljen néznie, ahogy egy másik pasi tömi. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, nem vágyok más pasira, csak a páromra. Elég érdekes a szitu szerintem.
én nem mennék bele semmiképpen, a szex 2 emberes játék, nem 3-4-5...
el kell fogadnia, hogy nem vagy benne. a szex két emberrõl, és azoknak vágyairól szól. ha az egyik fél nincs benne valamiben azt NEM SZABAD csinálni, mert borzalmas lesz.
Egyezz bele, ha van egy plusz lány is
Ugyan már, ez a nem szeret duma akkora blama... Aki elmúlt 15-16 éves az tudja, hogy az ilyen dolgok elõbb-utóbb minden kapcsolatban szóba kerülnek. Valószínûleg vagy még úgy érzi, hogy kevés pasival volt, vagy vágyik egy új élményre. Sokan ki akarják próbálni, sokan ki is próbálják, erre csak azt tudom mondani, hogy inkább te legyél ott, mint két idegen pasi. Adj idõt magadnak, fél év még irtó kevés idõ egy kapcsolatban, még egymást kéne felfedeznetek leginkább. Nem tudom hány évesek vagytok, de azért ilyen 30 körül majd téged is el fog kezdeni izgatni mindenféle dolog, ami eddig nem volt az életedben, ez így természetes. Majd meglátod.
pont ez az, hog fél éve vannak együtt, azért beszél itt mindenki a szerelemrõl, gondolom érted...a kérdésre adtunk választ..nincs off!
Nem. A szexben csak olyat szabad csinálni, amit mindkét fél akar. Ha az egyik nem akarja 100%-ban, akkor abból késõbb probléma lesz. Ne menj bele, ha te nem akarod!
"Aki elmúlt 15-16 éves az tudja, hogy az ilyen dolgok elõbb-utóbb minden kapcsolatban szóba kerülnek." Igen, de általában fél év után még dúl a szerelem, és csak egymásra vágynak a felek. Mint te írtad, ilyen vágyak általában késõbb, 30 körül, több éves kapcsolatban jönnek elõ.
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, de minden héten talizunk.Õ füvezett+alkalmi kapcsolatai voltak.Én kimentettem õt ebbõl, már nem drogozik és jó úton jár, lehet egykori éne még benne van, én imádom és egy biztos jövõt szeretnék neki biztositani, én vele képzelem ell az életemet, de néha ki akaszt.
Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy közben már volt is neki egy 3-as.
Nem szeret a párod sajnos, sajnállak téged úgy ahogy vagy! Ez elég szomorú, de a csajodat dobjad, nem érdemel meg téged, és nem is szerelmes beléd. Mindenképp dobjad, keressen nem komoly kapcsolatot ha már ennyire fszhiányos, ne egy komoly kapcsolatban vágyjon ilyesmire.
Én nagyon szeretem a barátom, és egyáltalán nem vágyok más pasira, csak rá. Õ se akar más lányt, ennek örülök, mert én is belehalnék ha néznem kéne ahogy õk.. Beszéljétek meg, ne csak rávágd hogy "nem", ha felhozza, mondd el neki, hogy miért nem akarod. Ha õt ez nagyon nem érdekli, és továbbra is nyaggat, akkor szerintem nem szeret igazán... Vannak akik szeretik egymást és mégis néha belemennek 3-asba, de náluk mindkét fél vevõ a dologra. Ha viszont valaki semmibe veszi azt, hogy mit akar a párja, és tudja, hogy nagyon megbántaná vele, mégis erõlteti, ott már 100% hogy nincs szerelem.
Az a csaj amelyik fél év után elõjön egy ilyennel, aztán hirtelen kibékül vele, hogy nem lehet, az hazudik. ÉN rohadtul nem bíznék meg benne a helyedben és az is biztos, hogy fele annyira se szeret, mint te õt. Alapból ha ilyen vágyai lennének már rég kivágtam volna. Mellesleg igaza volt valamelyik elõttem írónak, biztos hogy meg fogja tenni, csak nem veled és egy másik sráccal, hanem két másik sráccal.
Ez egy nagyon önzõ kérés tõle és nem fair. Most tényleg néznéd, ahogy másik pasié lesz ott elõtted, akit szeretsz? :S
megértelek, ez szokott a gond lenni, mert az érzelmek elõtörnek, persze nem szívesen látnád, hogy más dugja elõtted ill nyalja, sokan ezt úgy fogalmazzák ez olyan megcsalás, amit a másik enged és jelenlétében van mindenki más, egy biztos, ezek miatt láttam már nem egy kapcsolatot, sõt házasságokat tönkre menni, nem tudják feldolgozni az viszont érdekes, hogy csak 1/2 éve vagytok együtt? Te igazán szerelmes lehetsz bele, õt nem tudom ezt Nektek kell megbeszélni, nézd elmondod, hogy mi lesz utána a gond, ha így is vállalja, hogy nem biztos együtt maradtok, akkor tudod õ hogyan áll hozzá a kapcsolatotokhoz, bár ez csak az én véleményem én az ilyet kapcsolaton kívül tenném meg N
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Én nem vágyok más csajra... Nem tudom fellfogni, hogy miért akarja ezt, igaz mostanság megbékélt vele de tényleg fura dolog ez, én mondom tutira nem tudnám elviselni, hogy más is dugja.Azt mondta, hogy majd utána ha akarom lánnyal is csinálhatnánk, de abba se lennék benne, egy kapcsolat 2 emberõl szól.
Már ez a 3-as dolog is új divat lett? Néha már ott tartok, hogy nem kell barátnõ, mert minegyik ugyanolyan lesz ... inkább elmegyek k*rvázni :D
Szerintem az a megoldás, hogy hívjatok el engem és én nagyon szánalmas, kínlódó arcot fogok vágni, így Téged nem zavar a másik fiú élvezkedés, másrészt az asszony is megkapja, amit szeretne, de ha akarod, megpróbálom rosszul csinálni, hátha elmegy tõle a kedve egy életre... Komolyra fordítva a szót, ha a csajod ilyen ribi, akkor vagy együtt élsz vele vagy otthagyod, mert egyszer meg fogja csinálni, csak nélküled, ha Te nem akarod...
Úr isten, ilyenen gondolkozni, szerintem senki sem változik meg egyik napról a másikra, vagy egyik hónapról a másikra, ha tényleg olyan hosszú az elõ élete akkor kell 1-2 év, amég elfelejti, másrészt ha a "vérében van" akkor csinálhatsz bármit is. Én az ilyet otthagynám, fõleg, hogy távkapcsolat... ki tudja kik dugják még fujj rossz rá gondolni... 2 fiú... fujj
ínysorvadás?
Lehet menstruál...
1.) lol:D
Nyalás után miért köpködsz????
Úristen... gondolkozzál már el azon mit írtál!
én ezt nem tudom elképzelni. sztem ilyen nincs.
vagy terhes a csajod te meg annyira elvagy foglalva a pi...val hogy észre sem veszed hogy a kölök rúgdossa a pofád.
Ezeken szakadtam! LOL :D Nagy arcok vagytok! Like!
Atszurhatta a [email protected] a nyelved.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!