Találatok a következő kifejezésre: Ha baratnomnek a (2470 db)

Normális ha barátnöm a pattanásaimat nyomkodja?

Azt mondja hogy csak szebbé akar tenni....

Legjobb válasz: biztos így akar kedveskedni...

biztos így akar kedveskedni...
én imádom a pasimat nyomkodni. én attól mert lányok vagyunk nem unodorodunk egy pattitól, legalábbis én, de persze van aki igen, de én speciel nagyon szeretem nyomogatni, meg utána kenegetni stb, tényleg van egy olyan vonala h szebbé akarom tenni, meg lehet perverz de én imádok nyomkodni, meg szerintem egy kapcsolatban ez is lépcsõfok, hogy ha ezt engedi egymásnak egy pár, meg nem zavarja a másikat.
ez aztán az igaz kapcsolat-elmélyítés...
Mondjuk egy közös vacsora közben elég undorító valóban. De ha csak úgy otthon, magának, akkor normális.
Én is soktam ilyet csinálni. De engedi, és nemhiszem, hogy baja van vele, fél pillanat. De, ha ennyire rosszulesik neked, akkor mondd meg neki. Vagy nyomd ki te, hogy neked ne legyen mit. Én is csak akkor, amikor látszik, vagy ... Nemtudom, nemminidg szoktam. De beszéld meg vele.
tök normális, örülj neki :)
A majmoknál a törõdés jelképe, ha egymást gondozzák, egymás szõrzetét tisztítják. Szerintem ez egy igen kedves gesztus. Ilyet az ember azért nem csinál akárkinek.
Igen, én is mindig kinyomom a barátom hátáról a kóbor pattanásokat. Egyrészt azért mert ott magának nem éri el, másrészt meg szeretek is babrálni rajta, jól esik hogy törõdhetek vele egy kicsit.:)
én is szoktama barátomnak...:)
Én is szoktam ilyet csinálna, sõt valamikor õ kér meg, hogy szedjem ki õket. Ez nem baj, csak kedveskedni akar neked.
Ez a lányok egy sajátos stikkje, szerintem normális:D Gondolj bele, nem mindnekinek nyomkodja az ember a gennyes pattanásait, csak annak akit a legjobban szeret <3 !Hát nem romantikus?:D

Mi a teendő ha barátnőm a volt párjának barátnőjével tartja a kapcsolatot?

Legjobb válasz: Semmi.Mit kellene tenni úgy mégis?Ha jó a viszonyuk,miért ne maradhatna az meg?Teljesen természetes,hogy új embereket ismerünk meg,akiket esetleg megkedvelünk. Esetleg attól tartasz,hogy így sokat van az ex közelébe:Gondolom lezárta azt a kapcsolatot,így nincs mitõl tartanod,és egyébként is ott a barátnõ.

Semmi.Mit kellene tenni úgy mégis?Ha jó a viszonyuk, miért ne maradhatna az meg?Teljesen természetes, hogy új embereket ismerünk meg, akiket esetleg megkedvelünk. Esetleg attól tartasz, hogy így sokat van az ex közelébe:Gondolom lezárta azt a kapcsolatot, így nincs mitõl tartanod, és egyébként is ott a barátnõ.
Ez nem olyan ritka, szerintem semmit se kell tenni. Aggodalmaskodás helyett, inkább a magyar nyelvtant gyakorold:)
Most komolyan ezen gondolkozol? :O Szerintem felesleges! Inkább azon gondolkodj, hogy lehet az a fránya helyesírási könyv, amit a nyelvtan órán használnak! ;)
Húha, ez nekem sok. Inkább egy reklám:
A kérdező hozzászólása: Légyszi normális válaszokat irjatok, mert bajban vagyok :(
Hagyd a zsarolós p*csát a francba! Ha fontos lenél számára, elfogadná vagy legalábbis elviselné a számodra fontos személyeket.
A kérdező hozzászólása: köszi ez jó ötlet...meg is mondom neki
Így van :D
Bár van az a helyzet, amikor érthetõ. Például ha a legjobb barátnõ flörtöl is veled.

A barátnőm kitalálta, hogy vonjuk be harmadiknak a legjobb barátnőjét. Ennek örülnék is ha nem lenne az az apró kellemetlenség, hogy pont vele csaltam meg a barátnőmet. A barátnőm tudja, hogy megcsaltam, csak azt nem, hogy vele. Mit tanácsoltok? !

Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.

és a legjobb barátnõje ebbe belemegy??? jesszus. inkább mond el az igazat. ne akarj vele jobban kiszúrni és ne akard jobban megalázni.
Nem akartad megbántani de azért megcsaltad. Totál logikus. Mit tegyél? Mondjuk szakíts és várj amíg nem leszel kész egy értelmes párkapcsolatra.
gerinces figura vagy te is meg a barátnõd legjobb barátnõje is... hogy mit csinálj?
Vicc vagy ember...
Ez tök egyszerû. Megteszed és ha utána felmerül bármilyen szexuális összhang te és a barátnõd barátnõje között, akkor erre foghatod majd...
Szerintem meg inkább ne mondd el! Minek felhánytorgatni, ha mostanra túltette magát rajta, és megbocsátott? Egyébként is, most õ maga ajánlotta fel önként, hogy megdughatod a legjobb barátnõjét még egyszer, nem?
Ez hülye kérdés. Csináld 3-asban és kész.
pacsi testvér! :D
Szerintem viszont dugd meg mind a kettõt, majd a végén mondd el a barátnõdnek a meglepit. :D Annyira úgysem fog haragudni, ha megtudja, hogy olyannal csaltad meg, akivel amúgy is engedélyt adott rá. Toljad nekik!
A kérdező hozzászólása: Vicc vagyok ? Nem hinném, mivel nem akartam megbántani, ezért nem mondtam meg neki, hogy pont a barátnõjével.
Nem értem az ilyen emberek miért nem hullottak ki az evolúció során. Érzelmi nyomorékok vagytok utolsó 3.
ÉN ezt nem csinálnám meg. Én csak azt mondtam, hogy a barátnõjének látszólag már úgy is mindegy. 90%, hogy õ is leszarja az egészet.
mondom a megoldást: jól megrakod mindkettõt, aztán megkéred a harmadik lányt hogy nyalja ki a barátnõdet amíg te megrakod hátulról. Menet közben amikor tele a szája csiklóval, elmondod hogy mi a szitu :D
jézusom, hány évesek vagytok? 5? .. istenem.
jajj ne már... ki ki csoda??? a legjobb barátnõd megkért hogy ne beszélj a legjobb barátnõddel??? kicsit paradoxon...

Én és a barátnöm szűzek vagyunk a barátnömet a volt pasija megújazta átszakadhatot a szűzhártyája? és iy ha nem is szakadt át neki más esz a szex? és én érzem ha átszakitom neki?

elöre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: hát attol függ ha a volt barát nagyopn mélyre hatolt és a barátnödnek fájt akkor igen és ha utána vérzett is akkor szinte 100%. Nem lesz más szerintem lehewt kevésbé fog neki fájni

hát attol függ ha a volt barát nagyopn mélyre hatolt és a barátnödnek fájt akkor igen és ha utána vérzett is akkor szinte 100%. Nem lesz más szerintem lehewt kevésbé fog neki fájni
nem feltétlenül van vérzés, mindenkinél más, nekem spec nem vérzett, meg bnõmnek sem, de ez még nem jelenti azt hogy neked nem fog...amúgy meg átszakadhat, de ez attól is függ hogy a csávó hogy csinálja...ha pölö egy ujjal, pár percig, akkor még nem, de ha kettõvel több órán keresztül, akkor lehet..de ez inkább csak tágulást idéz elõ...ha majd a pénisz bejut, akkor fog igazán elszakadni.
*átszakadni, bocsi

A legelején leszögezném, hogy nem kamu.18 éves srác vagyok és a barátnőm anyja nagyon rám van állva és ha barátnőm nincs a közelben mindig utalásokat tesz rá, hogy feküdjek le vele. Jó nő és megfektetném de szeretem a barátnőmet. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Vigyázz mert lehet próbára akarnak tenni. Gondolok itt arra hogy anyja lánya összebeszéltek hogy akkor most milyen fából is faragtak...Haverom így járt, csak ott barátnõje, meg a barátnõjének a barátnõje beszéltek össze 18/F

Vigyázz mert lehet próbára akarnak tenni. Gondolok itt arra hogy anyja lánya összebeszéltek hogy akkor most milyen fából is faragtak...Haverom így járt, csak ott barátnõje, meg a barátnõjének a barátnõje beszéltek össze 18/F
D*gd meg az anyját, vedd el a lányát! XD Nõként meg ezt undorítónak, betegesnek látom. Én eleve nem tudnék a lányom barátjára pasiként nézni, legalábbis semmiképp se úgy, ahogyan õ. Meg ha belegondolok, hogy az anyám elcsábítaná a barátomat... Egy világ dõlne bennem össze. Vagyis kettõ :s Ne legyél vele kettesbe, vagy rázd le valahogy. Azt nem mondom, hogy mondd meg a barátnõdnek, mert nem biztos, hogy jót tenne neki, ha ezt megtudná az anyjáról...
döntsd meg az anyját, vedd el a lányát ;)
fektesd meg.
ez nem számít megcsalásnak mert egy vérbõl vannak.
Gratulálok. Az anyukával egymáshoz illetek. Dugás után ne felejtsétek el tarkón lõni magatokat.
Mondd neki, hogy te csak egy anya+lánya hármasban vagy benne.
Mit jelent az, hogy utalásokat tesz? Mit mond? Mit tesz? (egyébként pedig bárcsak velem történne meg ilyen)
Bejön az anyuka akkor tedd meg nem vesztesz vele semmit
Ha én szeretek egy lányt, nem feküdnék le senki mással. Se a barátnõjével, se az anyjával, se az ikertestvérével, stb. Nem álszenteskedem, én is csaltam már meg barátnõm, gyorsan ki is derült, mennyire szerettem... Amúgy a te dolgod, de szerintem ha tényleg szereted a barátnõd, ne fektesd le az anyját.
Ne hagyd ki! 18 vagy, ha ez tényleg próbatétel, úgy sem Õ az igazi ennyi évesen, tehát elõbb-utóbb vége, akkor pedig záruljon happy end-el!!! Hajrá! Tuti nem próbatétel egyébként, gondolj bele, egy apa mondaná a fiának, hogy megrántom a barátnõdet, megtudjuk mekkora k*rva?!? 37/L
Ember, ha ezt kihagyod örök életedre bánni fogod. Legközelebbi alkalomkor tedd meg!!!!
Egy ilyen lehetõséget nem hagynék ki.
ha kihagyod késõbb bánni fogod! csináld õket párhuzamosan :)
Tudod mit?! Én megdöntöm helyetted és elmondom milyen volt. Így mindenki jól jár. Én is, mert imádom a MILFeket. Te is mert megtudod milyen az anyós az ágyban és még csajod is megmarad.
A kérdező hozzászólása: Atom jó nõ, úgyhogy nem tudom mi a francot csináljak !
Húúú de cserélnék veled haver! Mázlista vagy. Legalább jó nõ a muter?
Hidd el szívesen megtenném, csak az a helyzet vannak emberek akiknek hiányoznék, így nem tehetem.
A kérdező hozzászólása: 9-es te meg inkább ásd el magad (:
A kérdező hozzászólása: 4-ik : például múltkor megkérte, hogy nézzem meg az új fehérnemûjét.Természetesen felvette és megmutatta.Olyan is volt, hogy köszöntem neki a szokásos puszival de részérõl "véletlen" félrecsúszott... 5-ik: erre nem gondoltam is eddig, ebben akár lehet is valami, köszi !
39 éves nõ vagyok, kamasz lányom van... és most belegondoltam... Az anyát egyenesen undorítónak tartom. Hogy a srác vacilál, az természetes ebben a korban. Ha tényleg szereted a barátnõdet, akkor gondolj át pár dolgot. - Ha belemész, és jól sül el, mi lesz utána? Összejössz anyucival, és te leszel a barátnõd mostohapapája? - Belemész, és tegyük fel csak egy alkalom. El tudsz hozzájuk menni legközelebb úgy, hogy ne érezd feszélyezve magad, és a barátnõdnek is a szemébe tudj nézni? - Ha kiderül... el fogsz tudni önmagaddal számolni, ha miattad nem fog a barátnõd az életben szóba állni az anyjával? Ha a fentiek nem okoznak problémát, akkor legyél gátlástalan, fektesd meg, lesz egy jó éjszakád, de a barátnõd utána elfelejtheted, mert ki fog derülni. Ha másból nem, a testbeszédetekbõl. Viszont ha fontos neked a lány, és a jövõje is, akkor inkább ne. Mert ha kiderül, ez olyan dolog, amit nagyon sokáig nem fog tudni megemészteni.

Ha megyek a férjemmel az utcán és jön szembe egy régi barátnőm, kit mutatok be kinek?

Legjobb válasz: Neked kell bemutatni elöször a barátnönek a férjedet majd a férjednek a barátnödet,azt hiszem

Neked kell bemutatni elöször a barátnönek a férjedet majd a férjednek a barátnödet, azt hiszem
Én úgy tudom, hogy annak mutatod be elõször a másikat, aki közelebb áll hozzád. Ezért szerintem a férjednek a barátnõdet, majd a barátnõdnek a férjed. - Gábor, Õ X Kati, a legjobb barátnõm az általánosból. És Kati, õ Gábor, a férjem. Sztem.
természetesen a barátõdnek a férjedet. mert ha így a férjednek kezded bemutatni akkor õ így távolabb érzi majd magát tõled a beszélgetésben, mintha csak azért vinnéd magaddal, hogy bemutogasd õt az embereknek és mintha egy tárgy lenne amit virítassz. amúgy meg a fiút mutatják be a lánynak, mert még a 17-18. században arra is megtínították a fiúkat gyerekkorukban, hogy bemutatkozáskor hogy köszöntsék a nõt, hogy viszonyuljanak hozzá, hogy kezeljék a helyzetet. ezzel szemben egy nõ szemérmesebb, könyebben zavarba jön így a férfinek kell kezdeményeznie.
Megszólítod a barátnõd, köszöntök, miegymás, és 1-2 perc után a barátnõnek mutatod be a férfit, majd rögtön féjnek a barátnõt.
Nõnek mutatunk be férfit, fõnöknek beosztottat, idõsebbnek fiatalabbat. és ezek variációja.

Nagyon meghültem 4 napja, de már félig helyrejöttem. Ha szeretkezek a barátnőmmel óvszer nélkül is, ez bajt okozhat e hülés szempontjából? Lehetnek e mellékhatásai a barátnőmre nézve. Nem szeretném, hogy bármi baja essen. 23F

Meghülve sex?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy a barátnõdre nézve veszélyes lehet, de az hogy óvszer nélkül, az igen.. Feltéve persze, ha nem akartok gyereket. 23 évesen azért gondolom már van némi fogalmad errõl.. :)

Nem hinném hogy a barátnõdre nézve veszélyes lehet, de az hogy óvszer nélkül, az igen.. Feltéve persze, ha nem akartok gyereket. 23 évesen azért gondolom már van némi fogalmad errõl.. :)
Lássuk , jól értem-e.. Attól tartasz, hogy a bnõd, ha gumi nélkül szexel veled, akkor elkapja a náthát tõled??? tesókám.. mi köze két dolognak egymáshoz? biológia 4. osztály... a másik meg 8. találd ki melyiket mikor kellett volna tanulnod..
nyilván 23 évesen már van annyi esze, hogy a barátnõje fogamzásgátlót szed, és ezért szeretkeztek óvszer nélkül. Amúgy nem hinném, h megkaphatja tõled, hamarabb kapja el a csókkal
Az óvszer a nátha és torokgyulladás ellen tudtommal nem véd. Simán elkaphatja. Akár van szex, akár nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményket, válaszokat. :)

Mit csináljak ha a barátnőm szülei tiltják tőlem a barátnőmet a származásom miatt?

Sziasztok 15 éves srác vagyok és félig roma. Nem olyan családom van aki lop, csal, hazudozik.. a szüleim tisztességre és becsületességre tanítottak, ráadásul anyagi nehézségeink se akadnak, mert édesanyám és édesapám elég jó helyen dolgoznak. A barátnőm szintén 15 éves, és a szülei nem engedi hogy együtt legyünk mert hogy én cigány vagyok..természetesen már egyből ítélkeztek hogy én is biztos olyan vagyok mint tudjuk a romák 90%-a. Esélyt nem kaptam hogy bizonyítsak a szüleinek, pedig nem egyszer próbáltam. A lánnyal szeretjük egymást, de nem akarom hogy a szüleivel miattam veszekedjen.. mi tévő legyek??

Legjobb válasz: Mást nem tehetsz, az idõre bízod. Még fiatalok vagytok, vélhetõen nem egymás mellett köttök ki végérvényesen, ha mégis: az majd elég bizonyíték lesz a szüleinek, hogy nincs baj veled, és a kapcsolatotokkal. Szóval én nem foglalkoznék velük.

Mást nem tehetsz, az idõre bízod. Még fiatalok vagytok, vélhetõen nem egymás mellett köttök ki végérvényesen, ha mégis: az majd elég bizonyíték lesz a szüleinek, hogy nincs baj veled, és a kapcsolatotokkal. Szóval én nem foglalkoznék velük.
Legyél türelmes. Ha sokáig kitartotok egymás mellett, akkor egyszer úgyis meg kell, hogy ismerjenek, és változni fog a véleményük. De mivel még nagyon fiatalok vagytok, én inkább arra tippelnék, hogy viszonylag rövid idõn belül vége lesz a kapcsolatotoknak, szóval nem oszt, nem szoroz, hogy ismernek-e téged az õ szülei, az pedig fõleg nem, hogy szeretnek-e.
Köszönd meg a fajtád 90 (sokkal inkább 99) %-ának az elõítéleteket. Ezzel meg élj együtt. Én elõbb lõném a Dunába a saját lányom, mint, hogy hagyjam, hogy cigánnyal járjon.
Én se hagynám a lányomnak, hogy egy cigánnyal legyen, már ne is haragudj. Ilyen szégyent nem élnék túl. Bár csak 18 vagyok, van még pár évtizedem ilyesmivel bajlódni.
Minden szülõ félti a gyerekét, lányát még talán jobban is. Vannak elõitéletek, talán nem véletlenûl. Ismeretes, a cigány férfiak hogy bánnak a "kedvesükkel". Nehéz lesz bizonyítanod, nem tartozol a rabszolgatartók közzé. Válaszom ugyis kitörlésre kerül, mint minden hasonló..... Nem a származásod, az otthonról hozott minták alapján nem szeretnek.. Meló? Ugyan? Gyerek? Minél több..kell a családi segííítség. Verik az asszonyt...Asszonyt? 15 éves lány szüli a harmadik gyerekét...Verik, mert a fogyatékos gyerek után több az állami támogatás... Mit vársz? Szeressenek? Elfogadjanak? Bizonyíts! Nem vagy olyan mint a többi, segélyre váró, korán gyereket csináló, lopós. Nem vagyok rasszista. De sok körülöttem a roma, akik szidják a magyart, mert nem fizette be idõben az adót, ezért õk nem kapják meg a segélyt. Hát..Hívd meg hozzátok a szülõket, látogatóba. Ha látják, nem egy büdös putriban, rendezett körülmények között laktok, másképp állnak a dolgokhoz. Talán......
Kapcsold be nekik a Szomszédokat. Vágási Feri jó példa lehet elõttük. Komolyra fordítva a szót: tarts ki a kislány mellett, ha õ is szeret téged, és õ is kitart melletted. Tanuljatok együtt, s majd, ha eredményeket mutattok fel, talán lassan-lassan megenyhülnek. Ez a fontos. Sajnos, noha az elõítéletek léteznek és nem is ok nélkül, a hozzád hasonlóan tisztességesen élõ embernek sokkal nehezebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!