Találatok a következő kifejezésre: Ha barátom a hüvelyembe (51 db)

Első alkalomra készülök! Sokszor felizgatott már a barátom. Ha felizgulok a hüvely által termelt váladéknak milyen állagúnak kell lennie? Mert az enyém áttetsző és nyálkás. Ez normális?

Biztos nincs semmi bajom. Semmi kellemetlen tünetem nincs.Csak tartok attól, hogy ha szájjal elégít ki, megundorodik t?lem.

Legjobb válasz: Teljesen normális, olyannak kell lennie. És ne izgulj, ha ettõl megundorodik, akkor még amúgy sem elég érett a dologra.

Teljesen normális, olyannak kell lennie. És ne izgulj, ha ettõl megundorodik, akkor még amúgy sem elég érett a dologra.
Abszolút normális!!De micsoda beszéd az, hogy megundorodik tõled?Ha egy férfi undorodik az orális sex-tõl, akkor semmi keresnivalója egy nõ ágyában, az menjen a gõzfürdõbe!!!A váladékodnak pedig-vedd tudomásul OLYANNAK kell lenni ahogy leírtad.És kell lenni mert ha nem lenne, -ha óvszert használtok-olyan égett gumiszag lenne az ágyban, hogy na!!
Semmi baj, ne izgulj...nem fog undorodni, szerintem örülni fog neki, hogy felizgatott és nedves leszel. Sok sikert, remélem örökké emlékezetes lesz az elsõ alkalom!
Atya ég, ha ennyit nem tudsz, elõtte kicsit nézz körbe a témában. Mert szerinted milyennek kéne lennie? Hupikéknek és málnaillatúnak?

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

Ha barátom hol a hüvelyembe rakta, hol a popómba, elkaphatok valamilyen betegséget?

A barátommal egy jó ideje beszéljük az anál szexet. Õ már nagyon szerette volna,de én még vártam volna vele.Pár napja viszont szeretkeztünk,és nem mondott semmit,egyszer csak berakta a popómba...:S Nem fájt meg semmi,mert el?tte már az ujjával csinálta.De viszont nem volt rajta semmi gumi.Hol a hüvelyembe rakta,hol a popómba.És hiába mondtam neki hogy vegye ki nem vette,csak mikor már elment (nem bennem). Emiatt félek hogy fert?zés kapok el,mert olvastam nagyon sok ilyet.20 év felett vagyunk.És mikortól lazulnak meg a záróizmok? És milyen rendszeresség az ajánlott?

Legjobb válasz: Igen elkaphattál te is és õ is valamilyen fertõzést,eléggé nagy esély van rá!Ez nagyon felelõtlen dolog hogy felváltva tette hol a hüvelyedbe hol a popódba mivel a végbélben sok baktérium található ami rá is veszéllyel van!ezért legközelebb csak óveszerrel csináljátok és így felváltva egyik lyukból a másikba NEM SZABAD! Ha elég körültekintõek vagytok és a barátod nem durva és te nem érzel semmiféle fájdalmat stb...akkor csinálhatjátok amikor csak jól esik bár azért nem kell napi rendszerességgel! Remélem megúsztátok a fertõzéseket!legközelebb legyetek elõvigyázatosabbak azt meg ne engedd a pasidnak hogy olyat cisnáljon amit te nem akarsz mert említetted hogy szóltál neki hogy vegye ki de õ nem tette...szóval én a helyedben beszélnék a fejével hogy ez elõ ne forduljön mégegyszer különben...

Igen elkaphattál te is és õ is valamilyen fertõzést, eléggé nagy esély van rá!Ez nagyon felelõtlen dolog hogy felváltva tette hol a hüvelyedbe hol a popódba mivel a végbélben sok baktérium található ami rá is veszéllyel van!ezért legközelebb csak óveszerrel csináljátok és így felváltva egyik lyukból a másikba NEM SZABAD! Ha elég körültekintõek vagytok és a barátod nem durva és te nem érzel semmiféle fájdalmat stb...akkor csinálhatjátok amikor csak jól esik bár azért nem kell napi rendszerességgel! Remélem megúsztátok a fertõzéseket!legközelebb legyetek elõvigyázatosabbak azt meg ne engedd a pasidnak hogy olyat cisnáljon amit te nem akarsz mert említetted hogy szóltál neki hogy vegye ki de õ nem tette...szóval én a helyedben beszélnék a fejével hogy ez elõ ne forduljön mégegyszer különben...
Mindketten elkaphattatok valami fertõzést. Szerintem annyira nem ellenkeztél, mert akkor biztos nem csinálta volna a párod. Anális szexet gumival kell csinálni, de akkor sem egészséges, hogy egyik lyukból a másikba teszi a párod a péniszét. Neki jó úgy, de attól te még simán elkaphatsz valamit. Sose játszatok így. A záróizmok pedig nem egy alkalom után lazulnak meg, hanem mondjuk ha viszonylag rendszeresen csinálod, akkor öregkorodra pelenkára lesz szükséged... de ha havont egyszer-kétszer csináljátok, akkor nem lesz gond.
FELELÕTLEN vagy, naná, hogy elkaphatsz, de még milyet! Gyereked nem lesz többet, olyat!
Hát azért ennyi idõsen több eszetek lehetne már bocs. végbélbõl hüvelybe ne tesszük a péniszt, irtó nagy a fertõzésveszély. Záróizmokat illetõen: az anális szexet tartogassátok ünnepnapokra és akkor nem lesz baj.
hát több észt én sem akarok osztani , de tény, hogy jó nagy birka a párod! menjetek el nõgyógyászhoz!!!!!! És legközlebb csak gumival!! Basszus az élet nem pornófilm! Ott órákig megy az elõkészület! Amúgy tényleg nem kéne túlzásba vinni az anált, elég kényelmetlen lehet pár év múlva, bár én egyébként se tartom jó ötletnek mert hát az elvileg csak kijárat!
Szia! Igen elkaphatsz fertõzést. Már a gyermekorvos is sokszor elmondta nekem még kiskoromban, h a fenéktörlésnél is vigyázni kell, h nehogy hátulról elõre töröljük, mert akkor baj lehet belõle.
szerintem mielõbb menj nõgyószászhoz. simán elkaphattál fertõzést. a párod is, de neki jobb esélyei vannak. legközelebb csak gumival, és nem cserélgetünk.
A hüvely fala belül van. Hány éves vagy?
Bocs, de a hüvely fala az belül van, akkor hogy húzta ki? Jobb lesz, ha a szoba falára ürít.
A hüvely az csak a "csõ" része, a külsõ nemi szervedet már nem úgy hívják. Jártál te biológia órára? Vagy majd csak nyolcadikban lesz?
nagy az esélye ugyanis a férfi mielött elélvez tehát szex közben elõválladékozik és az bizony tartalmaz spermákat...a bárátnõmnek igy van most egy 6 hónapos pocaklakója...mennyi idõs vagy?
Te jó ég, mitõl butul ennyire a társadalom?
a védekezés bizony nem ártana, utána majd ha abortuszra mennél esetlegesen, akkor pedig majd ott sírsz és hetekig magad alatt leszel miatta...gondold meg a védekezést!
igen lehet esély arra hogy teherbe esel, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni, az meg hogy a hüvelybemenetre ürít eléggé meggondolatlan dolog szerintem... verje ki a hasadra, vagy a saját hasára, attól függ milyen pózban vagytok, de lehetne eszetek a védekezésre.
Kicsi.
Hmm.. van esély az elõváladék miatt, olyan 20-30%.
A kérdező hozzászólása: a külsõ falára gondoltam
Van esélye bõven, ez elég kockázatos!
Baromi felelõtlen vagy! A megszakításos módszer nem megbízható és a barátodnak is rossz, hogy nem mehet el rendesen, hanem félbe kell szakítania a dolgot. Olyan drága a gumi?

A barátomnak nincs nagy farka (13cm), mégis fáj ha tövig berakja. Rövid a hüvelyem, vagy ez mért van?

5 éve vagyunk együtt és vele vesztettem el a szüzességem, ami nem is fájt, semmi gond nem volt. Mégis van, hogy mikor tövig berakja akkor szúró fájdalmat érzek lent, meg a hasamban is.

Legjobb válasz: Mivel az átlag hüvely 8-12 cm hosszú, aki elnyeli a 20 cm-t tövig az varázsló. Lehet neked csak 10 cm. Valószínû, hogy megütheti a méhszájad és az fáj. Ne rakja be tövig.

Mivel az átlag hüvely 8-12 cm hosszú, aki elnyeli a 20 cm-t tövig az varázsló. Lehet neked csak 10 cm. Valószínû, hogy megütheti a méhszájad és az fáj. Ne rakja be tövig.
8-10 centi az igaz, de alapállapoban! Elsõsorban széltében és valamelyest hosszában is igen extrém tágulásra képes (ld. szülés). Esetleg elõfordulhat, hogy nem vagy eléggé felizgulva? Nõgyógyásznál jártál mostanában? Lehet akár valamilyen nõgyógyászati megbetegedés is, de az is lehet, hogy a tiéd egyszerûen ilyen. Érdemes lenne megnézetned és jelezned a nõgyógyásznak hogy fájdalmas a közösülés. 25/L
A kérdező hozzászólása: Nõgyógyásznál nem mostanában voltam. Ha felvagyok izgulva, akkor se megy be sok, magamnak ha csinálom akkor sem. Én gondoltam arra, hogy mivel csak vele voltam az õ méretéhez szoktam, azért nem megy több. De nem tudom van ilyen egyáltalán hogy hozzászokni a kis mérethez. De még ha nem fájna, akkor se férne be több, mert egyszerûen elakad fent.
Attól, hogy sok csaj, meg a sok hülye pasi azt szajkózza, hogy a 20cm alatti pasik lõjjék fejbe magukat, mert az nem szerszám, vagy menjenek eunuhnak, le sem vágnák olyan kicsi. Te magad mondod, hogy a 15cm vibri is nagy neked, akkor meg mit szeretnél, alkati adottság. Centiben lövésem sincs mekkora a párom mérete, sõt az eddigi partnereim méretét sem mérõszallaggal ellenõriztem. Ami nem ment be tövig az nagy és rohadtul fájt, ami elveszett kicsi no comment, a leleményes pasi megoldja, ami jó az JÓÓÓÓÓÓ. Párom eddig a jóóó kategóra, de terhes vagyok, és bizony nem kellemes, mert a súly miatt lejjebb van a méhszáj, majd a szülés után egy pár hétig jó nagy leszek, és szépen visszaáll. szóval neked akkor jó, ha nem nyomja tövig? Akkor egészségedre. Ezzel nem sok mindent kell csinálni, élvezni, meg utasítgatni a partnert hogy jó neked.
A kérdező hozzászólása: Nem is akarok ezzel mit kezdeni, mert nem is nagyon tudnék:) Csak fura ez nekem, mert filmekben is látható ugyebár, hogy nem gyengén túlméretezett farkakba simán beleülnek tövig a nõk, meg mindenhol azt olvasni, hogy a 18-19-20cm a jó. 13cm-re biztos sok nõ azt mondaná, hogy az bizony kicsi, nekem meg sokszor még sok is.
Szia! Orvos vagyok, ha nem is nögyógyász. Valószinüen szük és érzékeny a hüvelyed, söt a méhszájad is. Sok kérdés felmerül. eléggé fel vagy-e izgulva - vagy talán a félelemtöl, hogy megint fájni fog, nem nedvesedsz eléggé. A 13 centi hossz épp az átlag körül van.Bizonyos hosszig és vastagságig( hogy ez mennyi, nehéz meghatározni - talán 16x4cm) elvileg nem szabadna hogy fájjon. De nem vagyunk egyformák..Igen, vannak nök, akiknek jobban "esik" a 20centi körüli vagy nagyobb..az enyém több mint 21x5 cm-és voltak bnöim, akiknek az enyém túl nagy volt-vagy legalábbis azt mondták..ès voltak, akiknek pont "jó" volt- vagy talán a kölcsönös szeretet, szerelem, kivánás is hozzájárult? A legfontosabb, hogy a hüvely a kivánástól és ingerléstöl ellazuljon és nedvesedjen. Talán tudtam segiteni. Laci
Éder Krisztián: Nekem is sokott fájni. De kitaláltuk párommal ho elõtte fosok eggyet és attól kitágul :)

Egyutt voltunk a baratommal. Az ovszer nem szakadt ki de a sperma kifolyt az aljan eleg nagy mennyisegben. Mennyi az eselye hogy terhes legyek ha a sperma csak a huvelyem kezdetevel erintezett?

Legjobb válasz: jajjj h lennél akkor? ha nem folyt be szerinted a "hüvelyed kezdeténél" mekkora az esély h terhes leszel? jjéézusom

jajjj h lennél akkor? ha nem folyt be szerinted a "hüvelyed kezdeténél" mekkora az esély h terhes leszel? jjéézusom
nem vagy az, ha nem ment "beljebb"! De az hogy sikerült, hogy kifolyt? mert elvileg nem tud kifolyni, ha pont jó...
A kérdező hozzászólása: hat ha kb egy ket centire bement?
A kérdező hozzászólása: irjatok meg a kommentemre is legyszi
Az esélye egésze pontosan 10, 324% +- 0, 0025%
Ha elõváladékról beszélnénk, akkor azt mondanám mint minden esetben, hogy nem valószínû. Viszont itt már hímivarsejtekkel teli spermáról van szó ami nagyban megnöveli az esélyeket. Elméletileg nem kellene, mert elég hosszú utat kell megtennie a hímivarsejtnek a savas vaginafolyadékba míg elérné a célját. Szóval szerintem nem kell paráznod. ÜDV23F
Meglep a kérdés, mert nem nagyon szokott a sperma az óvszer alján kifolyni. Biztos nem a hüvelyváladékod folyt az óvszer aljához? Ha sperma volt, akkor kicsi az esélye, hogy teherbe ess, de nem lehetetlen. Megfelelõ óvintézkedéseket kell tenni. (3 napon belül Escapelle tabletta, utána terhességi teszt 3-4 hét múlva).

Normális az, ha olyan érzésem van, mintha wc-znem kéne (nagy dolog) amikor a barátom bedugja az ujját a hüvelyembe?

Legjobb válasz: Talán attol lehet hogy ahogy ujjaz nem csak egyenesen hanem nyomja a hüvelyed hátsó falát és ezért érzel ingert.

Talán attol lehet hogy ahogy ujjaz nem csak egyenesen hanem nyomja a hüvelyed hátsó falát és ezért érzel ingert.
Lehet hogy a gátat nyomja és azért van ingered. Kérd meg, hogy másképpen ujjazzon.
Ne újjazon:-PP keféljetek na
Húgyhólyag gyulladás?

Lehetek terhes, ha a barátom nem élvezett belém, de a hüvelyembe került az ondó?

nagyon szeretnék babát!és gratulálok annak akinek már van és irigylem öket!

Legjobb válasz: ha a huvelyedbe kerult lehetsz,de sokkal kissebb az esely ra,mintha tenylegesen oda elvezett volna.hiszen a penisze pont addig er amig szukseges, es a nagyobb mennyisegu ondo kevesebb uttat kell hogy megtegyen.te is es o is nagyon szeretne,vagy csak te?mert kozosen kellene osszehozni,es ehhez az kell hogy oda menjem az anyag.az hogy lehetsz e terhes egy ilyen szitutol,sok mindentol fugg,tobbek kozt attol is hogy fertilis voltal e adott idoszakban.probaljatok a rendes utat jarni es amikor ugyerzi az az ondo hogy megakarja talalni a petesejted meg is fogja.sok sikert es minden anyuka neveben koszi a gratut.es neked is osszejon meglatod!indulj jobb eselyekkel.

ha a huvelyedbe kerult lehetsz, de sokkal kissebb az esely ra, mintha tenylegesen oda elvezett volna.hiszen a penisze pont addig er amig szukseges, es a nagyobb mennyisegu ondo kevesebb uttat kell hogy megtegyen.te is es o is nagyon szeretne, vagy csak te?mert kozosen kellene osszehozni, es ehhez az kell hogy oda menjem az anyag.az hogy lehetsz e terhes egy ilyen szitutol, sok mindentol fugg, tobbek kozt attol is hogy fertilis voltal e adott idoszakban.probaljatok a rendes utat jarni es amikor ugyerzi az az ondo hogy megakarja talalni a petesejted meg is fogja.sok sikert es minden anyuka neveben koszi a gratut.es neked is osszejon meglatod!indulj jobb eselyekkel.
Megvan rá az esélyed, nekem is igy született a középsõ gyerkõcöm! Drukkolok neked!

Fogom én érezni, ha egyszer szeretkezni fogok, hogy a barátom pénisze a hüvelyemben van? (A furcsa kérdésem okát lent olvashatod. )

Tudom, hogy hülye kérdés. DE. Én sz?z vagyok, és már többször ujjaztam magam, de nem érzek SEMMIT. Nem arról van szó, hogy nem élvezem, hanem azt sem érzem, hogy az ujjam/ujjaim bent lennének. Csak onnan tudom, hogy bent vannak, hogy az én ujjaim. N?gyógyász vizsgált már többször is, volt m?tétem is, ahol kacsával "tágítottak", és ott sem éreztem a kacsát, csak legbelül, közel a méhszájamhoz éreztem fájdalmat, de a hüvelyem els? szakaszában semmit. Ha tampont helyezek fel, azt sem érzem. Ezért fordult meg a fejemben, hogy mi lesz szex közben. Mert ugye, ott kellene érezni, hiszen ett?l lenne orgazmusom. De ha az egész olyan lesz, hogy én fekszek, a barátom huzigálja ki-be, és én nem érzek semmit, akkor mit lehet csinálni? Most bennem van a hiba? Vagy természetes ez? Arra is gondoltam, hogy azért van ez az egész, mert gyerekkoromban egy baleset miatt össze kellett varrni a hüvelyemet.

Legjobb válasz: Szerintem is fogod érezni,azért a barátod pénisze jóval hosszabb és vastagabb,mint az ujjad.Sõt nekem van 1olyan érdekes dolgom,hogy a saját ujjamat nem érzem,a barátomét+igen.Ez is érdekes...:S...

Szerintem is fogod érezni, azért a barátod pénisze jóval hosszabb és vastagabb, mint az ujjad.Sõt nekem van 1olyan érdekes dolgom, hogy a saját ujjamat nem érzem, a barátomét+igen.Ez is érdekes...:S...
énsem érzem a kacsát, és a tampont sem. (dehát a tamponnak épp ez az elõnye :D) a barátom péniszét viszont igenis érzem. egy pénisz közel sem olyan vékony, mint egy újjad. az ujjamat énsem érzem. szóval neaggódj, fogod érezni.
ha szabad megtudnom milyen baleset volt az??
szia! nem szeretnélek ijesztgetni, de szerintem menj el nõdokihoz, hátha van valami köze az említett mûtétnek az , , érzéketlenséghez". én pl. érzem atmapont, amikor teszem fel (amikor fent van, akkor már persze nem), és akkor is, ha , , telik, tehát cserélni kell. Érzem a nõdoki vizsgálatot és a saját ujjaimat is. szetm megér egy látogatást egy rendes dokinál. és még valami: a hüvelyorgazmus sokkal ritkább, mint a csiklóorgazmus, azaz semmi okod aggódni, orgazmusod a csiklódon is lehet! sok sikert 31/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nõgyógyásznak nem lenne képem elmondani a problémámat, inkább megvárnám, hogy tényleg fogom-e érezni, ha odajutok a barátomat, vagy nem. Addig csak kiröhögne egy orvos, hogy ilyenen problémázom már elõre. A balesetem annyi volt, hogy belehuppantam egy kb. 10 cm hosszú, két cm átmérõjû vasrúdba, és csináltam a két lyukból ott lent egyet, és mûteni kellett.
szerintem ne aggódj ezen, a hüvelyben csak bizobyos részek érzékenyek és ha nem ott van az ujjad, akkor természetes, h nem érzed ha már kipróbáltad a szexet, és tényleg nem érzed, akkor kezdj el aggódni

Mért van az, hogy ha szexeltünk a barátommal, utána nekem mindig fáj a hüvelyem?

nemrég volt egy gombás fert?zésem de elmentem dokihoz írt kúpot,ken?csöt,gyógyszert a párom is kapott gyógyszert meg ken?cs?t és már nincs darabos váladékom.de lehet,hogy nem múlt el és attól van?

Legjobb válasz: a gyógyszerek, krémek átmenetileg felborítják a hüvely normál flóráját. Használjatok sikosítót az megoldást jlent, fõleg az elsõ hetekben. Nyugi, pár hét és újra helyre áll a rend! Csak a laktobacijaidnak kell újra elszaporodni, ehhez pedig kell egy kis idõ

a gyógyszerek, krémek átmenetileg felborítják a hüvely normál flóráját. Használjatok sikosítót az megoldást jlent, fõleg az elsõ hetekben. Nyugi, pár hét és újra helyre áll a rend! Csak a laktobacijaidnak kell újra elszaporodni, ehhez pedig kell egy kis idõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!